iyi pazarlar canım nasılsınMerhaba
iyi pazarlar herkese
iyi pazarlar canım nasılsın
BENDE NE YAPAYIM CARESIZ BAKINIYOM RAHIM RONTGENI MI YOKSA GENE CATLATMAMAI YAPAYIM YOKSA DKTRLARI BIRAKAYIMMI OOOOF OFSagil cnm şükür iyiyim
misafirim gelecek onları bekliyorum
Sen nasılsın?
masllahselam kızlar
öğretmen arkadaşlarımızın öğretmenler günün en içten dileklerimle kutlarım
benim oğlum da şiir okudu bugün
cnm hakkında hayılısı bend adet oldum catlatma tutmadı bu ayda bıraktım dktru falan gıtmıyorum çörekotuna basladım ıgrenc tadı var ama mecbur yıyıyorum bakalım bebıslerımız ne zmöan gelecek
beklı bılmemkı cnm esıme de yedırıyorum rabbım e bıraktım artık
Hadi hayırlısı bebeğin inşaallah gelir en yakın zamanda.beklı bılmemkı cnm esıme de yedırıyorum rabbım e bıraktım artık
daha neler yapayım kızlar sızce cıvan percemı hayıt tohumu aslan pencesi de var evdeHadi hayırlısı bebeğin inşaallah gelir en yakın zamanda.
ayyyy keske hamiş olsamda senın gıbı olsam kuzum ya gececk hepsısonunda bı melege sahıp olacaksın ınsallah cnmHamile kalma süreci zorlu bir süreç.Hamilelik ayrı süreç bulantılarım çok fazla yemek yiyemez oldum.Şöyle tat alarak bir şey yiyemiyorum.Hep halsizim inliyorum nene gibi. Yemek yapamıyorum,iş yapamıyorum.Hep uyku hali,kemiklerim ağrıyor.Eğer çalışıyor olsaydım halim fenaymış.Hamdolsun çok bekledim bebeğimi şu süreci sağlıkla atlatırım inşaallah.
Bütün kürleri bir arada yapma bence sonra ters bir etki yapabilir.En önemlisi biraz boşver kendini çok hırpalıyorsun gibi geldi canım.daha neler yapayım kızlar sızce cıvan percemı hayıt tohumu aslan pencesi de var evde
İnşaallah canım Rabbim sana da yaşatsın en yakın zamanda.Hepimiz inşaallah sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza.Kızımda böyle değildim üniversite son sınıftaydım okul,staj bir güzel koşturuyordum.Her şeye yetişiyordum.Bunda da geçer inşaallah bu günler ne de olsa sonunda bebeğime kavuşmak var.ayyyy keske hamiş olsamda senın gıbı olsam kuzum ya gececk hepsısonunda bı melege sahıp olacaksın ınsallah cnm
aynen cnm ewet hırpaladım baya ama söz bundan sonra bosvercem rabbım ne verırse hayılı vesın dktrlar ınsanın psıkolojısını bozuyor gecen ay bı dktra gıttım mahvoldumBütün kürleri bir arada yapma bence sonra ters bir etki yapabilir.En önemlisi biraz boşver kendini çok hırpalıyorsun gibi geldi canım.
Boşver canım bir şeyi çok aşırı isteyince olmuyor.Ben hamile kaldığım ay boşverdim aman dedim kızım var çok şükür mutlu bir ailem var.Adet olmayı beklerken hamile olduğumu öğrendimaynen cnm ewet hırpaladım baya ama söz bundan sonra bosvercem rabbım ne verırse hayılı vesın dktrlar ınsanın psıkolojısını bozuyor gecen ay bı dktra gıttım mahvoldum
dimi ayynen cnım neys senkızların hepsıne selam soyle cunku buray gırdıkcee kafam doluyor en ıyısı bır sure gırmemk cnm allaha emanet olun ınsalhBoşver canım bir şeyi çok aşırı isteyince olmuyor.Ben hamile kaldığım ay boşverdim aman dedim kızım var çok şükür mutlu bir ailem var.Adet olmayı beklerken hamile olduğumu öğrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?