2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

kızlaaaaaaaaaar çörek otuna basladım ayyyy cok ıgrenc ama ısıyoruz benle esımmm bakalm nasıp

Hamile kalma süreci zorlu bir süreç.Hamilelik ayrı süreç bulantılarım çok fazla yemek yiyemez oldum.Şöyle tat alarak bir şey yiyemiyorum.Hep halsizim inliyorum nene gibi. Yemek yapamıyorum,iş yapamıyorum.Hep uyku hali,kemiklerim ağrıyor.Eğer çalışıyor olsaydım halim fenaymış.Hamdolsun çok bekledim bebeğimi şu süreci sağlıkla atlatırım inşaallah.

ayyyy keske hamiş olsamda senın gıbı olsam kuzum ya gececk hepsısonunda bı melege sahıp olacaksın ınsallah cnm

ayyyy keske hamiş olsamda senın gıbı olsam kuzum ya gececk hepsısonunda bı melege sahıp olacaksın ınsallah cnm
İnşaallah canım Rabbim sana da yaşatsın en yakın zamanda.Hepimiz inşaallah sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza.Kızımda böyle değildim üniversite son sınıftaydım okul,staj bir güzel koşturuyordum.Her şeye yetişiyordum.Bunda da geçer inşaallah bu günler ne de olsa sonunda bebeğime kavuşmak var.

Bütün kürleri bir arada yapma bence sonra ters bir etki yapabilir.En önemlisi biraz boşver kendini çok hırpalıyorsun gibi geldi canım.
aynen cnm ewet hırpaladım baya ama söz bundan sonra bosvercem rabbım ne verırse hayılı vesın dktrlar ınsanın psıkolojısını bozuyor gecen ay bı dktra gıttım mahvoldum

aynen cnm ewet hırpaladım baya ama söz bundan sonra bosvercem rabbım ne verırse hayılı vesın dktrlar ınsanın psıkolojısını bozuyor gecen ay bı dktra gıttım mahvoldum
Boşver canım bir şeyi çok aşırı isteyince olmuyor.Ben hamile kaldığım ay boşverdim aman dedim kızım var çok şükür mutlu bir ailem var.Adet olmayı beklerken hamile olduğumu öğrendim

Boşver canım bir şeyi çok aşırı isteyince olmuyor.Ben hamile kaldığım ay boşverdim aman dedim kızım var çok şükür mutlu bir ailem var.Adet olmayı beklerken hamile olduğumu öğrendim
dimi ayynen cnım neys senkızların hepsıne selam soyle cunku buray gırdıkcee kafam doluyor en ıyısı bır sure gırmemk cnm allaha emanet olun ınsalh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…