2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

dimi ayynen cnım neys senkızların hepsıne selam soyle cunku buray gırdıkcee kafam doluyor en ıyısı bır sure gırmemk cnm allaha emanet olun ınsalh
Kk ya gir canım ama hamile kalma süreci hakkındaki topiklere bakma.Ev dekorasyonu,bdv ye bakabilirsin.Sen de Allaha emanet ol inşaallah

Kızlar günaydın, iyi haftalar,
Benim bugün 16:30 da Memorialde doktor randevum var testleri göstereceğim adet tarihim tahmini 6 aralık bakalım nasıl bir yol izleyeceğiz...
Öğretmen arkdaşlar "Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun, İyi ki varsınız"

Hoşgeldin canım umarım her şey olumlu ilerler.Allah işlerini rast getirsin.Ben de atanmamış öğretmen olarak teşekkür ediyorum canım :)

hayırlısı olsun canım bal tarçin çrek otu yap öyle ye o zamn iğrenç olmuyor lezzetli oluyor

saygı değer öğretmen arkadaşlarım gününüz kutlu olsun
H hilaliko çok zorlu bi süreç evet ama taktir Allah tan beklemekten başka çaremiz yok dua edicez bol bol vardır elbet rabbimin bi bildiği bizler aciziz göremiyoruz ki ilerisini sabır et mükâfatını alıcaz elbet ama sabır...
bende çok üzülüyorum yine yeni yeniden adet oldum ve ilk defa ağlamadım artık tevekkül ediyorum yapacak birşeyim kalmadı çünkü sebeplerede yapışıyorum ama biliyorum rabbim vericek 1 veren 2 sinide verir binlerce şükür ki anneyiz anneyim ya olmayanlar ne yapsın hayat evlattan ibaret değilki...
rahim filmin dende vaz geçtim her şeyin hayırlısı diyorum...

kızlar ben de bazen çok umutsuzluğa kapılıyorum bir oğlum var 5 yaşında... yaklaşık 3 yıldır korunmuyoruz ama yok işte... oğlum kardeş istiyor ben de en az 2 olsun diyorum benden sonran niyetlenen ve eşinin hastalığı nedeniyle nerdeyse imkansız olan arkadaşım hamile kaldı doğurdu üstelik bebeği bir yaşını da geçti. kıskanmıyorum fakat benim de olsun istiyorum ve maalesef 36 yaşındayım

Aramıza hoşgeldin uzun zaman olmuş korunmayali Dr a görünmüşsundur mutlaka ne diyor. Zor süreç dene sen olmayınca insan sonsuz boşluğa düşüyor. Rabbim bizi bizden daha iyi biliyor. Vakti saati gelmeyince olmuyor.Benim de 5 yasında kızım var 2 yaşından beri istedim ama eşim istemedi.En son ikna oldu 9 ay sonra ancak hamile kalabildim.

aslında bir diğer sorun da bu oturduğum yerde kadın doğum doktorlarında sıkıntı var annemdeyken gittim bir şey yok dilediğinde hamile kalabilirsin dedi soğan kürü denedim aile hekimimiz vajinal tablet ve fitil verdi kullandım iki ay umutlandım ama yok işte. farkındayım zamanım azalıyor

Merhaba hanimlar bende ikinciyi dusunuyorum açıkçası birazda korkuyorum kizim 2 bucuk yasinda kafam karisik anliyacaginiz. Sizce bu yas araligi nasil biraz daha beklemelimiyim?

slm kızlarr Bi kaç gündür giremedim öğretmen arkadaşlarımızın öğretmenler günü kutlu olsun... Bugün doktora gittim troidden olabileceğini söyledi tsh düşük olduğu için,birsuru kan tahlili istedi bakalım sonuçlar ne çıkacak pıhtılaşma içinde kan verdim,sonuçlara göre filmde isticekmiş off yaaaa iyide ben gebe kalabiliyorum niye istediki hayırlısı bakalım sonuçlara göre bakacaz artık iyi geceler herkese

Merhaba hanimlar bende ikinciyi dusunuyorum açıkçası birazda korkuyorum kizim 2 bucuk yasinda kafam karisik anliyacaginiz. Sizce bu yas araligi nasil biraz daha beklemelimiyim?
cnm bence hiç bekleme tam zamanı benim oğlum 13 yaşında sonradan mutlaka sorunlar çıkıyo bence biran önce yap beraber arkadaş gibi büyüsünler ben çoooooook pişmanım

Merhaba hoşgeldiniz aramıza. Doktor sorun yok diyorsa iki gunde bir ilişki ve ovulasyon testi kullanabilirsiniz. Kafati cok takincada olmuyo ama iste takmamakta elde degil hakkinizda hayırlısı. Bebde 35 yaşındayım unudum hala var :)

Kızlar bende dün doktora tüm tahlil sonuçlarımı gösterdim... Sorun artık sadece bende değil... Eşimin sperm testi beklenenden düşük çıktı... Ama doktor umutsuz vaka olmadığımızı ve ilk adetle tedaviye başlayabileceğimizi söyledi... Şimdi şafak saymaya tam anlamı ile başladım 6 Aralık adet günümmmm...

günaydın canım
benim de yarın bat günüm hayırlısı bakalım
amandacım dr nasıl bir tedavi uygulayacak
ikiniz birlikte mi gitmiştiniz kontrole

İnşallah Allahım tez zamanda hayırlı bir hamilelik nasip eder size...

günaydın canım
benim de yarın bat günüm hayırlısı bakalım
amandacım dr nasıl bir tedavi uygulayacak
ikiniz birlikte mi gitmiştiniz kontrole

Canım hadi inşallah tutmuştur bu ay olmazsa da üzülme ama illaki olur acele etmemek lazım bu konularda

zelişcim zaten bu ay saldım çayıra mevlam kayıra yaptım ben gebelik topiklerine bile yazmadım sadece buraya yazdım
hayırlısı artık

zelişcim zaten bu ay saldım çayıra mevlam kayıra yaptım ben gebelik topiklerine bile yazmadım sadece buraya yazdım
hayırlısı artık

Amin canım hayırlısı inşallah hepimiz hakkında... Benim yarın kontrolüm var internette araştırdım biraz kürtaj sonrası bir süre korunmak gerekiyormuş yarın doktoruma da soracağım bakalım ne diyecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…