2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

kontrolleri ihmal etme ben hiç kürtaj olmadım nasıldır tam bilmiyorum

merhaba hanımlar bende ikinci kez anne olmak istiyorum geçen ay korunmayı bıraktık ama malesef dün kırmızıları gördüm bi dahaki ay inş. hayırlısı..

Amandacım çok uğraştın aralıkta inşaallah şans seninle olur işlerin rast gider bebeğine kavuşursun.
günaydın canım
benim de yarın bat günüm hayırlısı bakalım
amandacım dr nasıl bir tedavi uygulayacak
ikiniz birlikte mi gitmiştiniz kontrole
Batın yarın demek inşaallah hamilesindir canım

cnm bence hiç bekleme tam zamanı benim oğlum 13 yaşında sonradan mutlaka sorunlar çıkıyo bence biran önce yap beraber arkadaş gibi büyüsünler ben çoooooook pişmanım

Bende öyle dusunuyorum açıkçası. Yaslari birbirine yakin olursa daha iyi olur benim icinde. Hem kizimin butun oyuncaklari hrrseyi yepyeni sifir ayarinda birine vermrye kiyamiyorum ikincide buyur onlsrla sonra elden cikaririm malum cok fazla yer kapliyor

Bencede hicc beklemeyin
plan yapmakla hemen olsaydı....
bence erkende değil

Once disciye genel kontrol icin gitmem lazim sonra grip asisi olmaliyim ondan sonra dogum doktoruma gidicem yumurtalik takibiyle gebe kalmayi planliyorum vede eylul yada ekim gibi olsa dogum daha iyi gibi sanki bu yuzden aralik batindan sonra takibe basliycam hayirlisiyla.

Hayırlısı olsun. Yeni baslamissiniz daha olur inş. Bekletmeden :)

saolun teşekkür ederim aslında kafam karışık hem istiyorum hemde nasıl bakarım diyorum çalışan bayanım kızım 4 yaşına girdi annem büyüttü allah razı olsun ama ikinciyide al bak diyemem zaten yatalak ananemede bakıyor kendide rahatsız kaynanam domuz gibi ama bakmıyo zorla baktıramazsınki anamada yazık napıcam bilmem yaşımda 34

işe ara verme şansınız yokmu en azından 3 yaşına kadar yani kreşe gönderebilene kadar

işe ara verme şansınız yokmu en azından 3 yaşına kadar yani kreşe gönderebilene kadar

malesef canım devlet dairesinde çalışıyorum en kötü ihtimal ikinci doğduğunda ücretsiz izin alabilirim 6 ay sanırım ama ev kredimiz var daha 4 yıla yakın o da zor yanii ne diyim artık hakkımızda hayırlısı olsun

hımm o zaman daha zor evet hakkınızda hayırlısı olur inşallah

hımm o zaman daha zor evet hakkınızda hayırlısı olur inşallah

saol cnm yaşım gidiyor hem risk hemde çok zorlanıcam gibi geliyor belli bir yaştan sonra insan daha çok yoruluyor enerjim tükeniyor sanki sinirlerimde yıprandı ama kızımın kardeşsiz kalmasınada gönlüm razı deil..

sayfalar çok fazla okuyamadım hepsini sende hamilelik varmı ?

yok maalesef geçen hafta hamileliğin 8. haftasında kürtaj oldum boş gebelikti

bende sonradan dahil oldum pek yazışamıyorum topicte ama ara ara uğruyorum buraya

yok maalesef geçen hafta hamileliğin 8. haftasında kürtaj oldum boş gebelikti

bende sonradan dahil oldum pek yazışamıyorum topicte ama ara ara uğruyorum buraya

geçmiş olsun cnm hayırlısı inş. yakında tekrar olur ikinci olcak dimi ilki kaç yaşında?

günaydın canım benim de yarın bat günüm hayırlısı bakalım
amandacım dr nasıl bir tedavi uygulayacak ikiniz birlikte mi gitmiştiniz kontrole

Canım tüp bebek için tedaviye başlayacağım tüm tahlilleri yaptırdım. Dünde ilk muayeneye gittim ve görüştüm...
6 Aralık gibi adet olmayı bekliyorum adetin 2.günüde tedaviye başlayacağız Allah izin verirse...

Amandacım çok uğraştın aralıkta inşaallah şans seninle olur işlerin rast gider bebeğine kavuşursun. Batın yarın demek inşaallah hamilesindir canım

İnşallah canım... Bakalım artık hayırlısı adet olmayı bekliyorum dört gözle...

Bende cçalışıyorum dogduktan sonra nasil okur kim bakar hic dusunmedim. Bi hamileligi basarip dogurabilsem
gerisi hallolur bi şekilde ogluma annem bakti 4 yaşına kadar ilk dogum iznijin ardindan ucretsiz izin aldim alti ay kendim baktim.
hayirlisi.

allah analarımızdan razı olsun bir tane büyüttüler zaten ikinciyi diyemem ama kısmet tabii olursa yine kıyamaz bakar herzamanki gibi kendinden fedakarlık eder.. hakkımızda hayırlısı olsun cnm inş. kardeşleri olucak kuzularımızın..

Inşallah cnm insallahh..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…