- 10 Ekim 2016
- 1.262
- 948
- 43
- 35
Merhabalar aslında uzuuuunmn bir zaman olmuş fakat resmi görünce şuan bende sizinle aynı şeyi yaşıyorum ve size sormak istedim bu fotoğrafı yükledikten sonra hamilemiydiniz? Yani benimde testim aynen bu şwkilde çıktı ve negatifmi anlayamadım sizin bu testiniz negatifmiydi? Pozitifmi?Kızlar Günaydın buğur sabah ilk idrar olmasada clearblue gebelik testi yaptım negatif mi pozitif mi anlamadım bana fikir verirmisiniz gerçi bence negatif çıktı ama emin olamadım Eki Görüntüle 1530801
Çok sevindim canım sağlıkla al inşallah bebeğini kucağınaKızlar size haberim var dua edin kese ve kalp atışını görelim
canım geçen cumartesi malesef düşük yaptımÇok sevindim canım sağlıkla al inşallah bebeğini kucağına
Çok üzüldüm canım sen genetik test yaptirdinmi kan pıhtılaşması falan varmı diye Allah gönlüne göre versin inşallahcanım geçen cumartesi malesef düşük yaptım
CANIM ERKEN HAFTA DÜŞÜĞÜ OLDU 5+6 HAFTALIK İKEN İLK DÜŞÜKTÜÇok üzüldüm canım sen genetik test yaptirdinmi kan pıhtılaşması falan varmı diye Allah gönlüne göre versin inşallah
çok üzüldüm geçmiş olsun canım Rabbim sana sağlık versin en yakın zamanda inşallah tekrar olur bebeğin.canım geçen cumartesi malesef düşük yaptım
canım ikinci yüklediğin hangi günse o gün en koyusu çıkmış ama bende yaptım ıkı 3 ay bu testlerden bi işe yaramadı sana tavsiyem adet bitiminden sonra bir gün boş bir gün doluyu dene ben öyle hamile kaldım Rabbim gönlüne göre versinAdetimin 12.günü koyulaşmaya başladı bugün 15.günüm iyice silikleşmeye başlamış yumurtlama bitmişmi oluyo
Amin canım sağol ben bugünleri değerlendirdim ve sorum şu silikleşmeye başlayınca yumurta çatlamış oluyo dimi?C
canım ikinci yüklediğin hangi günse o gün en koyusu çıkmış ama bende yaptım ıkı 3 ay bu testlerden bi işe yaramadı sana tavsiyem adet bitiminden sonra bir gün boş bir gün doluyu dene ben öyle hamile kaldım Rabbim gönlüne göre versin
Evet cnm silikleşince çatlamış oluyor en koyu çıktığına 24 saat içinde yumurtlama olucagını söylüyor sanaAmin canım sağol ben bugünleri değerlendirdim ve sorum şu silikleşmeye başlayınca yumurta çatlamış oluyo dimi?
Teşekkür ederim canım dün sabah 11'de yaptığım test silikleşmeye başlamıştı ve sol kasığımda inanılmaz bir ağrı oldu yürürken o kadar zorlandım ki bacağıma vuruyodu ağrısı ve o zaman anladım çatladığını çünkü otururken bile rahatsız ediyodu daha sonra azaldı şimdi ise 2 gündür belime bıçak saplanır gibi ara ara ağrı giriyo ve alt karın bölgemde ağrı hissediyorum acaba döllenmemi oluyo ki???Evet cnm silikleşince çatlamış oluyor en koyu çıktığına 24 saat içinde yumurtlama olucagını söylüyor sana
Merhaba canım. Bende ikinci bebek istiyorum üç ay oldu düşünmeye başlayalı biraz ara vereceğiz sanırım eşim ameliyat oluyor hayırlısı oldun hepimizin hakkındamerhaba kızlar nasılsınız ikinci bebek için uğraşanlar buraya gelin konuşak
eşine çok geçmiş olsun canım.Merhaba canım. Bende ikinci bebek istiyorum üç ay oldu düşünmeye başlayalı biraz ara vereceğiz sanırım eşim ameliyat oluyor hayırlısı oldun hepimizin hakkında
Merhaba çok eski tarihli mesajınızi gördüm bende gaziantepte hsg çekimi yaptiricamda medical parkı önerir misinizbende aralikta cektiricem bu ay da olmazsa 300 .350 arası heralde gaziantep medical park .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?