2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Kızlar Günaydın buğur sabah ilk idrar olmasada clearblue gebelik testi yaptım negatif mi pozitif mi anlamadım bana fikir verirmisiniz gerçi bence negatif çıktı ama emin olamadım Eki Görüntüle 1530801
Merhabalar aslında uzuuuunmn bir zaman olmuş fakat resmi görünce şuan bende sizinle aynı şeyi yaşıyorum ve size sormak istedim bu fotoğrafı yükledikten sonra hamilemiydiniz? Yani benimde testim aynen bu şwkilde çıktı ve negatifmi anlayamadım sizin bu testiniz negatifmiydi? Pozitifmi?

Kızlar size haberim var dua edin kese ve kalp atışını görelim

Merhaba hanımlar Benimde 4 yaşında bir kızım var geçen aydan bu yana ikinciyi düşünüyoruz bakalım rabbim ne zaman kısmet edecek Allah isteyen herkese tattırsın evlat sevgisini

Çok üzüldüm canım sen genetik test yaptirdinmi kan pıhtılaşması falan varmı diye Allah gönlüne göre versin inşallah
CANIM ERKEN HAFTA DÜŞÜĞÜ OLDU 5+6 HAFTALIK İKEN İLK DÜŞÜKTÜ
GENETİK VE KAN PIHTILAŞMASI TESTİ YAPTIRMADI DR AMA YARIN DR GÖRÜŞMEM VAR DEĞERE BAKILACAK SIFIRLANMIŞMI DİYE O ZAMAN SORARIM.

ALLAH RAZI OLSUN SİZDE SAĞLIKLA KUCAĞINIZA ALIN EVLADINIZI İNŞALLAH

Kızlar ovulasyon testlerimi yüklüyorum bakarmısınızzzzz

Eklentiler

• IMG_1660.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_1664.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_1679.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_1686.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 32
Adetimin 12.günü koyulaşmaya başladı bugün 15.günüm iyice silikleşmeye başlamış yumurtlama bitmişmi oluyo

C
Adetimin 12.günü koyulaşmaya başladı bugün 15.günüm iyice silikleşmeye başlamış yumurtlama bitmişmi oluyo
canım ikinci yüklediğin hangi günse o gün en koyusu çıkmış ama bende yaptım ıkı 3 ay bu testlerden bi işe yaramadı sana tavsiyem adet bitiminden sonra bir gün boş bir gün doluyu dene ben öyle hamile kaldım Rabbim gönlüne göre versin

Amin canım sağol ben bugünleri değerlendirdim ve sorum şu silikleşmeye başlayınca yumurta çatlamış oluyo dimi?

Evet cnm silikleşince çatlamış oluyor en koyu çıktığına 24 saat içinde yumurtlama olucagını söylüyor sana
Teşekkür ederim canım dün sabah 11'de yaptığım test silikleşmeye başlamıştı ve sol kasığımda inanılmaz bir ağrı oldu yürürken o kadar zorlandım ki bacağıma vuruyodu ağrısı ve o zaman anladım çatladığını çünkü otururken bile rahatsız ediyodu daha sonra azaldı şimdi ise 2 gündür belime bıçak saplanır gibi ara ara ağrı giriyo ve alt karın bölgemde ağrı hissediyorum acaba döllenmemi oluyo ki???

merhaba kızlar nasılsınız ikinci bebek için uğraşanlar buraya gelin konuşak

Merhaba canım. Bende ikinci bebek istiyorum üç ay oldu düşünmeye başlayalı biraz ara vereceğiz sanırım eşim ameliyat oluyor hayırlısı oldun hepimizin hakkında
eşine çok geçmiş olsun canım.

bende şubat ayında gebe kaldım ama dış gebelik yaşadım.
adeti bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…