2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Cok sevindim cnn bende 11ayin ustune hamile kaldim dusuk yaptim ogrendimki troit hastasi olmusum suan ilac tedavisi ile dusmesini bekliyorum

Buketimm canim uzulme lutfen..Rabbin herseyin iyisini bilir biz bilemeyyiz..Insallah Rabbim sifani versin...tekrar hamile kalırsın....

S.AA kızlar bu topigu acali 2 yıl olmuştur ama hala gebe kalamadı inşallah sizler kalırsınız burada bir sürü arkadaş kaldı uğramaz bile oldular :)

NURDAA SENİN GİBİ BENDE GEBE KALAMAYANLAR ARASINDAYIM
BENİM MİYON NEDENİYLE AMELİYAT KARARI ALINDI
SIRAYA ALINDIM TIP FAKÜLTESİNDE O NEDENLE GEBE KALMA BENİM İÇİN AMELİYAT SONRASI GİBİ GÖRÜNÜYOR. İNŞALLAH BU ARADA BİR MUCİZE GÖRÜRÜM RABBİM HAYIRLISI VE SAĞLIKLI BİR GEBELİK NASİP EDER

Merhaba kızlar uzun zaman oldu yazamiyorum artık şimdibile cçok zor yazmak oğlum ciyak ciyak.Kızım okula başladı oğlum 4 aylık oldu deli gibi koşturuyorum oğlum hep ağlar hiç durmaz çok şükür kavuştum ya önemli olan o.
H hilaliko A anneveoglusu inşaallah en yakın zamanda kavusursunuz meleklerinize..Nasibin ne zaman olacağı belli değil Rabbim hayırlısı bu versin.

Cnm bende hsg den sonra bıraktım artık gitmeyeceğini dktr a falan olursa olur Rabbim kızına sağlık versin inşallah duaların seninle canm

Cnmmmm com sagol öyle nasip ten öte köy yok bıraktım ben tedaviyi Rabbim verir elbet

Slm canlar 18 aylık bir kızım var eşim ile tam karar vermedik ama ikinciyi bir kaç aya düşünüyoruz sanki
Sizce erken mi

Cnm bende hsg den sonra bıraktım artık gitmeyeceğini dktr a falan olursa olur Rabbim kızına sağlık versin inşallah duaların seninle canm

bende aynı fikirdeyim, rabbim oğluma sağlık versin cemil cümlesine içinde benimkine

iyi canım çok sükür ödev kkonusunda biraz zorlanıyor yine de iyi.senin oğlun kac yasindaydi

ödev konusunda benimkide ömrümü yiyiyor canı sağolsun canım benimki 8 yaşında 2. sınıf öğrencisi
saymalara geçtik 2-3-4 er sayma ileri ve geri sana tavsiyem bu yaz kızına 2 ve 3 er sayma öğret hazırlık olsun

biz odev konusunda çok sıkıntı yaşamaya başladık hiç yapmak istemiyor. Biraz da haklı çok aşırı odev veriyor öğretmen hiç boş gün yok hem de çok fazla.Sen de demek sıkıntı çekiyorsun Allah yardımcımız olsun. bebekle beraber kizimla ilgilenmek çok zor tatil bir an önce gelsin istiyorum :) ikişer saymayı öğretirim inşaallah tavsiyen için teşekkürler.

Aylar sonra eski mesajlarima bakabildim..bu topige en son mesaj attigimda her ay bir beklenti icindeydim.Tam 1 yil sonra rabbim bana mujdemi verdi..su an 5 aylik cok hareketli bir kizim var..sunu anladimki beklentiye girmemek en guzeli Allaha teslim olmak..bu topikte bulan bebek isteyen herkese rabbim hayirli zamanda versin..herseyin hayirlisi en onemli..

bu topikteki arkadaşların çoğu anne oldu ondan artık canlılık yok

H hilaliko cnm nasılsın sana moral olsun diye yazıyorum hiç beklemdigim bi anda yeniden hamile olduğumu öğrendim inşallah bu sefer dusuk olmaz sende sakin umudunu yitirme inşallah seninde olcak en kısa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…