Mrb hanımlar..benimde 7 yaşında bir kızım var..ikinci için bizde 1yıldır uğraşıyorduk..bu ay dr.a gitmeye karar verdik...eşim ısrarla dr.a gitmek istemiyordu bir problem yok eminim öyle hissediyorum diyordu..2-3 aydır peşini bırakmıştım..önceki aylar gbi çokda kafama takmadım..dün test yaptım pozitif çıktı..hiç beklemiyordum şok oldum..Rabbim ne zaman nasip ediyorsa ozaman oluyor.. Rabbim olmayanlara versin inşallah..Olanlarada sağlıklı sıhhatli kollarına almayı nasip etsin...[/QUOT
Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin darısı başıma
Cnm iyiyim çok sükur ben hala beklemede tüm hsg falan çekildim tutmadı bende tedaviyi bıraktım gelüse gelü :) nasip artık bu arada bir ay arayla hem hala hem teyze oldumNurdua nasilsin bu arada teşekkür ederim kizlar
Cnm bende hsg den sonra bıraktım artık gitmeyeceğini dktr a falan olursa olur Rabbim kızına sağlık versin inşallah duaların seninle canmNURDAA SENİN GİBİ BENDE GEBE KALAMAYANLAR ARASINDAYIM
BENİM MİYON NEDENİYLE AMELİYAT KARARI ALINDI
SIRAYA ALINDIM TIP FAKÜLTESİNDE O NEDENLE GEBE KALMA BENİM İÇİN AMELİYAT SONRASI GİBİ GÖRÜNÜYOR. İNŞALLAH BU ARADA BİR MUCİZE GÖRÜRÜM RABBİM HAYIRLISI VE SAĞLIKLI BİR GEBELİK NASİP EDER
Cnmmmm com sagol öyle nasip ten öte köy yok bıraktım ben tedaviyi Rabbim verir elbetMerhaba kızlar uzun zaman oldu yazamiyorum artık şimdibile cçok zor yazmak oğlum ciyak ciyak.Kızım okula başladı oğlum 4 aylık oldu deli gibi koşturuyorum oğlum hep ağlar hiç durmaz çok şükür kavuştum ya önemli olan o.
H hilaliko A anneveoglusu inşaallah en yakın zamanda kavusursunuz meleklerinize..Nasibin ne zaman olacağı belli değil Rabbim hayırlısı bu versin.
Cnm bende hsg den sonra bıraktım artık gitmeyeceğini dktr a falan olursa olur Rabbim kızına sağlık versin inşallah duaların seninle canm
iyi canım çok sükür ödev kkonusunda biraz zorlanıyor yine de iyi.senin oğlun kac yasindaydiamin Tubacım
maşallah kuzuna 4 aylık oldu demek en güzel zamanları
kızçe ile okul nasıl gidiyor
iyi canım çok sükür ödev kkonusunda biraz zorlanıyor yine de iyi.senin oğlun kac yasindaydi
biz odev konusunda çok sıkıntı yaşamaya başladık hiç yapmak istemiyor. Biraz da haklı çok aşırı odev veriyor öğretmen hiç boş gün yok hem de çok fazla.Sen de demek sıkıntı çekiyorsun Allah yardımcımız olsun. bebekle beraber kizimla ilgilenmek çok zor tatil bir an önce gelsin istiyorum :) ikişer saymayı öğretirim inşaallah tavsiyen için teşekkürler.ödev konusunda benimkide ömrümü yiyiyor canı sağolsun canım benimki 8 yaşında 2. sınıf öğrencisi
saymalara geçtik 2-3-4 er sayma ileri ve geri sana tavsiyem bu yaz kızına 2 ve 3 er sayma öğret hazırlık olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?