- 3 Ekim 2010
- 1.567
- 1.162
- 358
amin canım inşallah.güle güle büyüt bebeğini.8 haftalıktı düşük yaptığımdaCanım çok üzüldüm ne kadarlıktı bebeğin.Allah sabır versin inşaallah yakın zamanda kavuşursun bebeğine.Ben doğum yaptım 2 aylık oldu oğlum darısı başına inşaallah
düşük zor baya canım ben de 13 haftalık Bebeğimi düşükle kaybetnistim.aminn canım ..amin canım inşallah.güle güle büyüt bebeğini.8 haftalıktı düşük yaptığımda
Hayırlı olsunMerhaba arkadaşlar benim ikinci hamileliğim 7haftalık gebeyim
Teşekkür ederimHayırlı olsun
cbm cok sagol bende rontgen cekildim bekliyorum hayirlisi allahtanmerhabalar arkadaşlar
yeşim savha doğum yapmışsınızdır şimdiye kadar tebrik ederim ikinizide sağlıkla büyütün kuzuları
ecetuba84 maşallah oğluşa büyümüş sağlıkla büyüsün oda inşallah
nurdaa, amanda rabbim bizlerede nasip etsin inşallah sabırla bekliyoruz
ben miyon nedeniyle epeyi kötü zamanlar yaşadım kanamalarım durmadı ilaçla duruyor şimdide
21 eylüle iyi bir drdan randevu aldım bu sefer eşimde istekli artık oda bu işe baş koydu
önceden biliyordunuz istekli olmayan bir adamdı
merhaba canım çok sukur oğlum büyüdü 2.5 aylık olduk:))doğan büyüyor .Eşinin ikna olmasına sevindim.Geçmiş olsun kanama zor canım.inşaallah en yakın zamanda düzelir. Sen de bebeğine kavusursun.merhabalar arkadaşlar
yeşim savha doğum yapmışsınızdır şimdiye kadar tebrik ederim ikinizide sağlıkla büyütün kuzuları
ecetuba84 maşallah oğluşa büyümüş sağlıkla büyüsün oda inşallah
nurdaa, amanda rabbim bizlerede nasip etsin inşallah sabırla bekliyoruz
ben miyon nedeniyle epeyi kötü zamanlar yaşadım kanamalarım durmadı ilaçla duruyor şimdide
21 eylüle iyi bir drdan randevu aldım bu sefer eşimde istekli artık oda bu işe baş koydu
önceden biliyordunuz istekli olmayan bir adamdı
merhaba canım çok sukur oğlum büyüdü 2.5 aylık olduk:))doğan büyüyor .Eşinin ikna olmasına sevindim.Geçmiş olsun kanama zor canım.inşaallah en yakın zamanda düzelir. Sen de bebeğine kavusursun.
En onemlisi aklina takmamalisin normal hayatina devam et benimde oyle oldu hergun bu ay olacak mi olmayacak mi dusun dusun yok sonra da dedim Allah be zaman nasip ederse unuttum hic aklima getirmedim birde baktim o ay hamile kalmisim stres yapma kendine cok etkiliyormusmerhaba kızlar bende geldım bende ıkıncı cocuk ıcın beklıyorum bırseneyı astı neredeyse ama yok malesef.melegım dort ay sonra olmustu.7 senelık evlıyım ara verdım ama malesef sımdıde olmuyor.nasıl bır yol ızlemem lazım herhangı bı test yaptırmadım .Rabbim İnsallah saglıkla sıhatle cocuklarımızı buyutmeyı nasıp etsın bırde kardes versın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?