2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Kızlar isimleriniz ne tanisalim biraz

Ben Yeşim. Ögretmenim. Antalya'dayım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba topiğin hayırlı uğurlu bol bebişli olsun
Ben 30 yaşımdayım 5 yaşında bir kızım var.ikinci bebeğimizi düşünüyoruz
4. Ayımız sağlıkla gelsin inşaaallah hepimizin bebekleri

sagol cnm hosgeldın ınsallah canım gelır bebeıslerımız

masllah snm darısı basımıza

Ben de İstanbul’dan tuğba :) 31 yaşındayım. 5 yılllık evliyim. 2 buçuk yaşında bir oğlum var. Ev hanımı öğrenciyim. Açıköğretim okuyorum hobi olarak :) c.tesi sınavım var dua edin

Ben de İstanbul’dan tuğba :) 31 yaşındayım. 5 yılllık evliyim. 2 buçuk yaşında bir oğlum var. Ev hanımı öğrenciyim. Açıköğretim okuyorum hobi olarak :) c.tesi sınavım var dua edin

merhaba seninle adaşmışız:))Allah zihin açıklığı versin ne okuyorsun.

gelsinler artık özledik bebek 5 yaşında kızım şu an bana makyaj yapıyor elinde ameliyat eldiveni bir yandan saçıma şekil veriyor:))
senin kız kaç yaşında

4 benımkı suan mınıka cocuk punk ızlıyor valla ozledık he unuttum bıle ben o gunlerı ne zamandır ıstıyorsun

Merhaba canım evet :) aminnn inşallah. tek dersim var geçemiyorum. İlahiyat okuyorum. Sen ne öğretmenisin?
Allah yardımcın olsun inşaallah geçersin dersini.Okulöncesi Öğretmeniyim canım.
4 benımkı suan mınıka cocuk punk ızlıyor valla ozledık he unuttum bıle ben o gunlerı ne zamandır ıstıyorsun

4. ayımız bu ay batıma 2 gün kaldı dün test yaptım silik ikinci çizgi vardı bir tane de bu sabah idrarıyla yaptım negatif çıktı kafam karıştı

ayyyyyyy canım hadı hayırlısı ınsallah kan tahlılı versene

Ayy ben de hiç duramazdım herhalde. Hemen kan tahlili yaptırırdım

ayyyyyyy canım hadı hayırlısı ınsallah kan tahlılı versene

aslında iyi olur ama biraz bekleyeyim diyorum idrarda çıkmadı ya kan da negatifi görmek korkutuyor.günüm gelsin bakalım 5 tane idrar testi var evde yarın denemeyeceğim cumartesi deneyecem bakalım hayırlısı canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…