- 10 Mart 2007
- 2.233
- 1.009
- 448
Oooo hadi hayırlı olsun. Demek ki ikinci çocuk fikrini kabullenmeye başladı :)
merhaba topiğin hayırlı uğurlu bol bebişli olsun
Ben 30 yaşımdayım 5 yaşında bir kızım var.ikinci bebeğimizi düşünüyoruz
4. Ayımız sağlıkla gelsin inşaaallah hepimizin bebekleri
bende eşime cumartesi almasını söylemiştim akşam gelince verdiği cevap unuttum. Bir de yanında gebelik testi istemiştim . Unutulacak şey mi yanii. Ben de bir buçuk yıldır istiyordum ve şimdi hamileyim ikinci meleğime. Hayırlısıyla sağlık ve sıhhatle kucağımıza alırız ikinci meleklerimiz inşallah.
kızlar isimleriniz ne tanisalim biraz
ben yeşim. ögretmenim. Antalya'dayım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sagol cnm hosgeldın ınsallah canım gelır bebeıslerımız
hoşbulduk canım ben tuğba samsundan atanmamış öğretmenim
ne kadralık evlısın tugba
ağustosta 9 seneyi devireceğiz oo baya olmuş yaa
gelsın ozaamn bebıslerımız ıkıncıler
Ben de İstanbuldan tuğba :) 31 yaşındayım. 5 yılllık evliyim. 2 buçuk yaşında bir oğlum var. Ev hanımı öğrenciyim. Açıköğretim okuyorum hobi olarak :) c.tesi sınavım var dua edin
gelsinler artık özledik bebek 5 yaşında kızım şu an bana makyaj yapıyor elinde ameliyat eldiveni bir yandan saçıma şekil veriyor:))
senin kız kaç yaşında
ben de istanbuldan tuğba :) 31 yaşındayım. 5 yılllık evliyim. 2 buçuk yaşında bir oğlum var. Ev hanımı öğrenciyim. Açıköğretim okuyorum hobi olarak :) c.tesi sınavım var dua edin
merhaba seninle adaşmışız:))Allah zihin açıklığı versin ne okuyorsun.
hayırlısı olsun cnmmmm
Allah yardımcın olsun inşaallah geçersin dersini.Okulöncesi Öğretmeniyim canım.Merhaba canım evet :) aminnn inşallah. tek dersim var geçemiyorum. İlahiyat okuyorum. Sen ne öğretmenisin?
4 benımkı suan mınıka cocuk punk ızlıyor valla ozledık he unuttum bıle ben o gunlerı ne zamandır ıstıyorsun
allah yardımcın olsun inşaallah geçersin dersini.okulöncesi öğretmeniyim canım.
4. Ayımız bu ay batıma 2 gün kaldı dün test yaptım silik ikinci çizgi vardı bir tane de bu sabah idrarıyla yaptım negatif çıktı kafam karıştı
Allah yardımcın olsun inşaallah geçersin dersini.Okulöncesi Öğretmeniyim canım.
4. ayımız bu ay batıma 2 gün kaldı dün test yaptım silik ikinci çizgi vardı bir tane de bu sabah idrarıyla yaptım negatif çıktı kafam karıştı
ayyyyyyy canım hadı hayırlısı ınsallah kan tahlılı versene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?