2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Ayy ben de hiç duramazdım herhalde. Hemen kan tahlili yaptırırdım

ben de sabırsızımdır canım aslında ama bekleyeyim diyorum işte.Aslında değişik belirtilerim var başım dönüyor hem de çok eğilince özellikle
mide bulantım var ama erken olmaz diyorum,akıntım da yok yumurtlama gününden beri.

Hayırlısı o zaman inş ikinci test yanılıyordur

Memnun oldum kizkar hepinizle tanistigima...

Ecetugba hadi bakalim hayirlisi yarin sabahta yap test. Resmini cek gorelim bizde... Ay cok heycanlii :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

gelsinler artık özledik bebek 5 yaşında kızım şu an bana makyaj yapıyor elinde ameliyat eldiveni bir yandan saçıma şekil veriyor:))
Senin kız kaç yaşında

Bende kız istiyorummm istee boylesindenn ? Masallah fistiga

Allah sana da cimcime bıcır bıcır bir kız versin şu an hala tepemde :))kuaför giriş kağıdı imzalattı bana :))

Hahahaa giriş te bile prosedur var haa...

Gelsinde bi fön ceksin bana yarin aksama misafirlige gitcem hos goruneyim :)

Memnun oldum kizkar hepinizle tanistigima...

Ecetugba hadi bakalim hayirlisi yarin sabahta yap test. Resmini cek gorelim bizde... Ay cok heycanlii :)

ben de memnun oldum tanıştığımıza dünden beri 4tane test yaptım biri silik ikisi negatif biri bozuk çıktı.Son testler negatif çıkınca hevesim heycanım kırıldı
Hayırlısı o zaman inş ikinci test yanılıyordur

hayırlısı inşaallah yanılıyordur tstler

Bana daaaaaaaa :)
amin canım aminn
Hahahaa giriş te bile prosedur var haa...

Gelsinde bi fön ceksin bana yarin aksama misafirlige gitcem hos goruneyim :)

Seve seve gelir ama saçların fönlü mü olur yoksa elektrik çarpmış gibi mi olur.Şu an öyleyim saçlarım elektirk çarpmış gibi:))

Ahahaa canin sıkıldıkça test yapiyorsun anlasilan :)

Sabah yap ilk idrarla...

amin canım aminn

Seve seve gelir ama saçların fönlü mü olur yoksa elektrik çarpmış gibi mi olur.Şu an öyleyim saçlarım elektirk çarpmış gibi:))

Olsun razıyım. .. cimcime yaa uğraşıyo annesiyle :)

Olsun razıyım. .. cimcime yaa uğraşıyo annesiyle :)

tamam o zaman Berrak kuaförden randevuzu alın :))
Ahahaa canin sıkıldıkça test yapiyorsun anlasilan :)

Sabah yap ilk idrarla...

netten 10 lu test aldım dün akşam başladım harcadım 4 ünü test olunca dayanamıyorum

netten 10 lu test aldım dün akşam başladım harcadım 4 ünü test olunca dayanamıyorum

Evde test olunca öyle oluyor. Ben de hem ovulasyon hem hamilelik testi aldım. Daha denemelere başlamadık ama ben ovulasyon testi yapıyorum sırf meraktan :)

selam kizlar bende ikinci bebegimi isiyorummm...bende pko var lanet olasi..bu dokora gittimmm yumurtliklar iyi bakalim ne olacakkk...kizim 1 yasindaa cocuklari esimle benn cok seviyoruz arayi uzatmaqdan gelsin ikincisi dedik hayirlisi artik allah isteyen herkese nasip eder

selam hoşgeldin.Allah kolaylık versin ama yumurtaların iyiymiş cesaretinden dolayı tebrik ederim.Kızına kardeşi gelsin en kısa sürede .kızım 1 yaşındayken ben ikinciyi düşünemezdim

selam hoşgeldin.Allah kolaylık versin ama yumurtaların iyiymiş cesaretinden dolayı tebrik ederim.Kızına kardeşi gelsin en kısa sürede .kızım 1 yaşındayken ben ikinciyi düşünemezdim

yaaaa tum yorgunlugu birden atmak istiyorumm...buyutuyorsun yine rahatliga alisiyorsunn...suan alismisken devam edelimmm...gelsin bebislerrr :

Berrak demek ismimiz... cojta güzelmiş. Hemen slicam randevumu :)

Bende alayım test ya lazim olur elbet :) hangi site acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…