- 10 Mart 2007
- 2.233
- 1.009
- 448
selam kizlar bende ikinci bebegimi isiyorummm...bende pko var lanet olasi..bu dokora gittimmm yumurtliklar iyi bakalim ne olacakkk...kizim 1 yasindaa cocuklari esimle benn cok seviyoruz arayi uzatmaqdan gelsin ikincisi dedik hayirlisi artik allah isteyen herkese nasip eder
selam hoşgeldin.Allah kolaylık versin ama yumurtaların iyiymiş cesaretinden dolayı tebrik ederim.Kızına kardeşi gelsin en kısa sürede .kızım 1 yaşındayken ben ikinciyi düşünemezdim
Hoşgeldin :) valla bravo cesaretinizden dolayi bende dusunemezdim.
Hayirlisiyla gelsin bebeginiz ins.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yaaaa tum yorgunlugu birden atmak istiyorumm...buyutuyorsun yine rahatliga alisiyorsunn...suan alismisken devam edelimmm...gelsin bebislerrr :
evet teyzesi kızımızın adı Berrak :)) ben testleri gittigidiyordan aldım 10 lu 15 tl eşimin kartıyla aldım telefona mesaj gitmiş 15 tl tablet aldınız diye:)Akşam eve geldiğinde dedi 15 tlye tablet almışsın ben de he hımm dedim sonra çayı demlemeye mutfağa kaçtım :)))Berrak demek ismimiz... cojta güzelmiş. Hemen slicam randevumu:)
Bende alayım test ya lazim olur elbet :) hangi site acaba
Hadi hayırlısı gelsin kızına kardeş sağlıklayaaaa tum yorgunlugu birden atmak istiyorumm...buyutuyorsun yine rahatliga alisiyorsunn...suan alismisken devam edelimmm...gelsin bebislerrr :
evet teyzesi kızımızın adı Berrak :)) ben testleri gittigidiyordan aldım 10 lu 15 tl eşimin kartıyla aldım telefona mesaj gitmiş 15 tl tablet aldınız diye:)Akşam eve geldiğinde dedi 15 tlye tablet almışsın ben de he hımm dedim sonra çayı demlemeye mutfağa kaçtım :)))
Hadi hayırlısı gelsin kızına kardeş sağlıkla
Ben 35 yasindayim.oglum 7 buçuk yasinda. Oglumuzda biraz yeme sorunu var ona kızdıkca esim bununla ugrasamoyoruz istemiyorum 2. Cocuk diyo. Bebegimi kaybetmenin etkiside üzdü onu. Ama ben daha cok üzüldüm halada bi yanım buruk ama yaşımda ileri olunca zamanda kaybetmek istemiyorum açıkçası. Tavrimi koydum esime cok istiyorum çünkü oglymun bi kardeşi olsun . Tsh degerim yuksekti hashimoto tiroid i hastasiyim ilac kullaniyorum. Cumartesi gidip tahlil yaptiricam bakalım hepimizin hakkinda hayırlısı.
Bende kizim 10 aylikken hamile kaldim isteyerek ama cok zorlaniyorum hamileligim cok zor geciyor ustunede kizim allahim esirgesin cok ama cok hareketli peşinden kosmaktan mahfoluyorum
suanda kizim 16 aylik ve ben 6 aylik hamileyim inşallah hayirlisi ile kucagima da alirim
isteyen herkesede rabbim nasip etsin kardeslik duygusu cok baska
Evet canım ya sorma. Unutmasam cesaret edemezdim herhalde. Benim oğlum 3 buçuk ay ne gece ne gündüz hiç uyumadı kolikten. 1 saat uyku için yalvardığımı biliyorum. Şimdi ikinciyi düşünüyorum. Sen de hayırlı haberler alırsın inşallah
Günaydın herkese keyifli bi gün olsun inşallah :)
Benim oğlumda aynıydı gece gündüz uyku yoktu bana ama sağolsun annemler yanımdaydı da ben gündüzleri uyuyabiliyordum. Şimdi annemlere yakın değilim ve biraz bu beni korkutuyor. Elbette gelir ama eskiden karşı karşıya otururduk şimdi ne olacak bilmiyorum.
Bende kizim 10 aylikken hamile kaldim isteyerek ama cok zorlaniyorum hamileligim cok zor geciyor ustunede kizim allahim esirgesin cok ama cok hareketli peşinden kosmaktan mahfoluyorum
suanda kizim 16 aylik ve ben 6 aylik hamileyim inşallah hayirlisi ile kucagima da alirim
isteyen herkesede rabbim nasip etsin kardeslik duygusu cok baska
Seninle hikayelerimiz benziyor. Ben 36 Yaşındayım (77Liyim) 2007 doğumlu bir oğlum var.2011 de 21+3 Haftalık hamileyken bebeğimi kaybettim rahim ağzı yetmezliğinden. Bebeğimizi eşim defnetti. Bebek karnımdayken 3.bebiş planları yapan eşim bebek istemez Oldu. Ama oğlum kardeşi olmasını çok istiyo hep dua ediyo kardeşi olsun diye. Bende Istiyorum Oğluma Kardeş ama eşim istemiyo
Gerçi eşimde kızkardeşim doğum yaptıktan sonra yumuşadı biraz. Ben tek çocuklulara hep Kızardım hala da kızıyorum. Hiç tek çocuk düşünmedim ama nasip böyleymiş inşallah eşim de ister de rabbim hayırlı bir evlat daha nasip eder.
selam kizlar bende ikinci bebegimi isiyorummm...bende pko var lanet olasi..bu dokora gittimmm yumurtliklar iyi bakalim ne olacakkk...kizim 1 yasindaa cocuklari esimle benn cok seviyoruz arayi uzatmaqdan gelsin ikincisi dedik hayirlisi artik allah isteyen herkese nasip eder
Demek ki hepimizde test saplantısı var.Hadi hayırlısı çok bekletmeden gelsin bebişin.
tugbacım yaptınmı test
sen bebeğini mi kaybettin canım üzüldüm Allah sabırlar versin.Ben de ilk bebeğimi kaybettim 4. ayına girdiği gün insan düşünmeden edemiyor yaşasaydı 2.sınıfa gidecekti kocaman olmuş olacaktı.Eşim de baya zaman istemedi ona da bişey olur diye 2 sene sonra düşünmeye başladık düşündüğümüz ay oldu.Rabbim kızımı gönderdi şükürler olsun.Başka çocuğun varmıydı canım.Ozey2506 hg cnm.. evet hemen hemen hikayelerimiz ayniymis.
Esinde aynı şekilde yibe kayıp olur korkusuyla istemiyo dun gece yine konuştuk. Bende yok sanki korku. .. cokta uzuluyorum aklima geldikçe simdi 15 haftalık olacaktı kuzumAna hep sukrediyorum senin gibi örnekleri gördükçe senin dahada zor olmustur toparlanman. Gerci tam toparlanildiginida sanmiyorum.
Ama hayat devam ediyo Allah evlatlarimiza saglikli ömür versin. Sende yine konus cnm ikna etmeye çalış yine kayip olacak diye ymutsuzluga kapilmamak gerektigini belirt. Umarim ikimizde bian once ikna ederiz...zaman cok değerli cunku bizim icin :/
Allah sabırlar versin bebeğin için üzüldümSeninle hikayelerimiz benziyor. Ben 36 Yaşındayım (77Liyim) 2007 doğumlu bir oğlum var.2011 de 21+3 Haftalık hamileyken bebeğimi kaybettim rahim ağzı yetmezliğinden. Bebeğimizi eşim defnetti. Bebek karnımdayken 3.bebiş planları yapan eşim bebek istemez Oldu. Ama oğlum kardeşi olmasını çok istiyo hep dua ediyo kardeşi olsun diye. Bende Istiyorum Oğluma Kardeş ama eşim istemiyo
Gerçi eşimde kızkardeşim doğum yaptıktan sonra yumuşadı biraz. Ben tek çocuklulara hep Kızardım hala da kızıyorum. Hiç tek çocuk düşünmedim ama nasip böyleymiş inşallah eşim de ister de rabbim hayırlı bir evlat daha nasip eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?