2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

heyy allahım. ..kocanın kıla tüye tahammülü yok demekki :d
bakima girelimm hamiş olunca saç boyatamiycam malum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benimde öyle beyazlarım var ama bebiş gelirse boya yapamam

Muhabbetin dibine vurmuşsunuz maşallah, kocalar, kuaförler falan neşeniz bol Kandiliniz Mübarek Olsun :)

Durum ne iyi ne kötü yumurta var ama olması gereken büyüklükte değil. Bekleyip görelim büyüyecek mi dedik cuma gece tatile gidiyorum
Yarın ve cuma tekrar çağırdı büyüme hızına göre tahmin yapıp çatlatma iğnesi yaptıracağım herhalde yani yumurtalar büyür ise...
Rabbim hayırlısını nasip etsin... Benim için Bekleme dönemi başladı Allah yükselme dönemini görmeyi de kısmet eder inşallah...

en iyisi çamaşır suyu ile yıkayayım sağol tavsiyen için.

Senin de kandilin mübarek olsun Amandacım.İnşaallah yumurtaların büyür tatili de iyi değerlendir hediye olarak bebişin gelir.

bu bi kaç gün 2 3 tane incir ye baya faydası oluyor en azından desteklemiş olursun...

Kandilin mübarek olsun seninde canım .
İnş herşey yoluna girer takma stres yapma

Hedef 48

rabbim yüzüne baksın canım, inşallah bu iki günde yumoşların büyür. ne kadar yumurtaların büyüklüğü
benim kızkardeşiminde büyümüyor istenilen ölçüye ulaşmıyor
bugün dr kaçta gidiyorsun

Hemde ne hediye 3 Ağustos doğum günüm

süper bir hediye olur inşallah bebiş haberi

benimde bugün yarın belli olcak bugün benim için dua edin nolur. 2.kez anne olmak istiyorummmm....

rabbim gönlünüze göre versin arkadış test gününüzmü

Güüüünaaaayyyyddddıııııııınnnnnnn

Merhaba bayanlar.. Bende çok istedim 2.kez anne olmayi SMS nasip olmadı..olacak mi da bilmiyorum... 7 aydir sikinti stres ve iki kürtaj oldum.. VIR evladim var çok şükür ama çok istiyor kardeşi olsun..inşallah herkesle beraber bizede nasip olur... Sevgiler...

Günaydın güzel anne adaylari günümüz nasıl geciyor

Canım merhaba. Tekrar geçmiş olsun bende yaşadim bikere kaybettim bebegimi.ama bebek istegim bitmedi. Sende isteyeceksin yine yine deneyeceksin Rabbim bu sefer saglikla verecek yavrunu sana inaniyorum ben buna karamsar olma hic biraz zaman gecsin testlerini yaptırır onlemini alir yjne denersin. Insallah hepimiz ikinci annelikle keyifli paylaşımlar da bulunacagiz.
Yürekten inanıyorum.
Sevgilerr...

Seymasevde, Dea_Tacita15 (Gülru) nasılsınız hoşgeldiniz arkadaşlar

hoşgeldiniz, hayırdır neden kürtaj olmak zorunda kaldınız çok geçmiş olsun şu mübarek günde rabbim hayırlısı ile gönlünüzden geçeni nasip etsin

ilk yavrunuz kaç yaşında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…