- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Merhaba bayanlar.. Bende çok istedim 2.kez anne olmayi SMS nasip olmadı..olacak mi da bilmiyorum... 7 aydir sikinti stres ve iki kürtaj oldum.. VIR evladim var çok şükür ama çok istiyor kardeşi olsun..inşallah herkesle beraber bizede nasip olur... Sevgiler...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İyidir canım sen nasılsın? Hoşbuldummmm
Hedef 48
Merhaba canım ne yaptın gittin mi kuaföre
BAT-Listemiz
ecetuba.................30 Temmuz
anneveoglusu...........2 Agustos
miracle....................6 Ağustos
Seymasude..............7 Ağustos
amanda.................12 Ağustos
Zeyno....................16 Ağustos
egeninannesi..........18 Ağustos
Dea_Tacita.............29 Ağustos
Yaşasınnnn neredeyse her hafta iki hamiş adayımız varrrrr...
Seymasevde, Dea_Tacita15 (Gülru) nasılsınız hoşgeldiniz arkadaşlar
Canım merhaba. Tekrar geçmiş olsun bende yaşadim bikere kaybettim bebegimi.ama bebek istegim bitmedi. Sende isteyeceksin yine yine deneyeceksin Rabbim bu sefer saglikla verecek yavrunu sana inaniyorum ben buna karamsar olma hic biraz zaman gecsin testlerini yaptırır onlemini alir yjne denersin. Insallah hepimiz ikinci annelikle keyifli paylaşımlar da bulunacagiz.
Yürekten inanıyorum.
Sevgilerr...
hoşgeldiniz, hayırdır neden kürtaj olmak zorunda kaldınız çok geçmiş olsun şu mübarek günde rabbim hayırlısı ile gönlünüzden geçeni nasip etsin
ilk yavrunuz kaç yaşında
Gittim 6 gibi eve geldigimde saat ondu.
Esim sinir etti gec geldim ya. konusmuyorum.ozur dileyecek benden.delirtti beni zırt pırt aradı kuafordeyken.sanki her gece dışardayim. Yakin bide eve.
Günaydın arkadaşlar. Akşama misafirim var. Bugün de aranızda olamıycam. Görüşmek üzere size bol muhabbetler
Hosbuldum saolasin amin inşallah...
İlk gebeliğim 9 haftalık ikincisi 6 haftalık kalbi durduğu için kurtaj olmak zorunda kaldim.. Oğlum 6 yasinda.. 6 sene korundum calistigim için ikinci çocuğa karar verdik çok istedik ama kismet olmadi iki kere ayni aciyi yasadim.. Rabbim kimselere yasatmasin..
neden kalpleri duruyor bu konuda dr bir araştırma testler yaptımı canım
allahın imtihanı arkadaşım yüzünün akıyla çıkmayı nasip etsin rabbim
benim oğlumda 6 yaşında bende çalışıyorum
geçenlerde bende geç gittim kuaföre benim eşimde birkaç kez aradı ama eve gidince gördüğü manzarayı görünce hoşuna gitti
kolay gelsin canım iftaramı alıyorsun neler yapacaksın
Bilmiyorum neden... Kismet olmuyor iste vardır bir nedeni biraz zaman geçsin kismetse gideceğim doktora...
Rabbim her kese kolaylik versin.. Sen ne zamandır bekliyorsun ikinci meleğini
Iste isin tuhafi eve gelince yüzüme bile bakmadı surat beş karış. Alistirmadik iste devamli biyerlere gitmeye kendimize vakit ayirmaya...neysee bosverr. Ben beğendim bu yeter bana
Sabahları özellikle baş dönmem cok oluyo.gun icindede ani kalkislarda oluyo. Neden acaba ya.demir eksikligi cikmisti son yaptirdigim tahlillerde ondan mı acaba?
Sabahları özellikle baş dönmem cok oluyo.gun icindede ani kalkislarda oluyo. Neden acaba ya.demir eksikligi cikmisti son yaptirdigim tahlillerde ondan mı acaba?
ben 2 yılı geçti canım isteyeli vee hiç gebe kalmadım bu süreçte
dr gittim bir sıkıntı yok diyordu eşim bu süreçte dr hiç gitmedi ama artık oda istiyor bakalım inşallah dr gitleye gerek kalmadan gelir bebiş
Aynı dertten muzdaribim her kalktığımda kötü oluyorum. Bide bugün çok midem bulanıyo acı acı karnım ağrıyo bağırsaklarım bozulmuş gibi. Yediğim bişey mi dokundu bilmiyorum.
Kızlar bide biz korunuyoruz halen çalışmaya başlamadık. ama eşim korunuyo eski usül yani :) o şekilde hamile kalma riski varmış.
Şuan çok şüphe ediyorum çok sık idrara çıkıyorum geçen adetim erken ve lekelenme olarak geçti o zaman test yaptım negatifti. Bugün böle bulantı felan olunca acabaaaaaa diyorum.
Hedef 48
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?