- 10 Mart 2007
- 2.233
- 1.009
- 448
inşaallah şimdi olur 2. bebeğin.hemde nasıl canım yaaa uykusuz iştahsız ve afacan babası ile beni öyle yordu allah ona sağlık versinde biz hemen ikinciyi düşünemedik
allah gönlümüze göre versin ne deyim hayırlısı ile
gittim ilgilendim komşu kızı geldi anınd sattı beni:)oyyy kıyımam ben ona git annesi onunla ilgilen bir ara bakarsın yine bize
ben çalışan olunca rahatım
hoşgeldin ben de Tuğba 5 yaşında kızım var Samsundan katılıyorum :)Ben de Gülru Burdur da oturuyorum 3.5 yaşında bi oğlum var yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım benim üzme kendini bazen bu eşler çok gıcık oluyor dün gece değerlenseydi iyiydi ama olsun her şeyde vardır bir hayır diyelim.Allah muhabbetinizi arttırsın kızlar. Kadir geceniz de mübarek olsun. Rabbim bu gecenin hürmetine gönlümüzdekileri nasip etsin inşallah hayırlısıyla.
Kocamla aramız bozuk o yüzden hiç keyfim yok. Kızlar ben ovulasyon testi yapıyorum. Dün koyu çizgi vardı bugün silikleşmiş. Ben şimdi yumurtlamayı kaçırmış oluyorum di mi? Bu arada da hiç çalışma olmadı
kuzum dünü değerlendirseydin iyidi bugünde kandil ((
neden bozuk aranız iyi tut bu aralar gerilsende belli etme ne bilim en azından ben öyle yapmaya çalışıyorum artık
onun için değil kendin için politik ol bebiş gelsin ondan sonra tavırın en büyüğünü yaparız :)
))çok pis oynama derken böyle uçuk şeyler mi istiyorsun:)kuaför demişken kaşlar karıştı saçımın da boyaya ihtiyacı var ben de gelim mi senle YeşimmmSaç rengimde çok pis oynama yapasim var eşim gelsinde gideyim bi kuaföre
:
inşaallah şimdi olur 2. bebeğin.
gittim ilgilendim komşu kızı geldi anınd sattı beni:)
hoşgeldin ben de Tuğba 5 yaşında kızım var Samsundan katılıyorum :)
Canım benim üzme kendini bazen bu eşler çok gıcık oluyor dün gece değerlenseydi iyiydi ama olsun her şeyde vardır bir hayır diyelim.
))çok pis oynama derken böyle uçuk şeyler mi istiyorsun:)kuaför demişken kaşlar karıştı saçımın da boyaya ihtiyacı var ben de gelim mi senle Yeşimmm
olur arkadaşım bence çok güzel ama ana rengi üstüne uygun balyaj attır
hoşgeldiniz canım aramıza bebişiniz küçükken işi cezaret etmişsiniz
rabbim sağlıkla tekrarını nasip etsin
Vayyyy harika bu ne hız böyle... Aslında doğru arayı açmanın da bir anlamı yok... Ne zaman geleceğide belli olmuyor bu minnoşların. Bak benim yaş 34 oldu, ikinciyi bulur muyum diye kara kara düşünüyorum.
Saat 16:30'da Doktorda olacağım yumurta gelişmiş mi diye, dua edin olur mu? Ama formüllü dua Hayırlı ise erkek bebiş yumurtası olsun
saçının rengi çok güzelmiş balyaj da uçlarına yakışır benceResim cektim sizin için
alttaki güneşteki hali.
Balyaj deneyeyim diyorun uçlarına ama...
Gel tuğbiiss... süper olur vallaa
Bayram geliyo guzelleselim biraz...
evet arkadaşım sonunda ikinciye ikna oldu hayırlısı ile
bu ay çalışıyoruz bakalım sınıfı geçebilecekmiyiz
inşaallah şimdi olur 2. bebeğin.
gittim ilgilendim komşu kızı geldi anınd sattı beni:)
hoşgeldin ben de Tuğba 5 yaşında kızım var Samsundan katılıyorum :)
Canım benim üzme kendini bazen bu eşler çok gıcık oluyor dün gece değerlenseydi iyiydi ama olsun her şeyde vardır bir hayır diyelim.
))çok pis oynama derken böyle uçuk şeyler mi istiyorsun:)kuaför demişken kaşlar karıştı saçımın da boyaya ihtiyacı var ben de gelim mi senle Yeşimmm
Kaş demişken benim de aldı başını gitti bıyıklarımla eşim altar ın oğlu tarkan gibi oldun die dalga geçiyor yarın kısmetse kuafördeyim ben de
eşin de çok fena he yani:)Yarın güzel ve bakımlı olacağız desene
Hem nasıl ilk evlendiğimizde kaşlarım azcık çıksın elinde cımbızla kovalıyordu alıvercekmiş hemen bi gün oydu da çemkirdim bi daa ellemedi :)
çok sağol dilekcimhadi bakalım..geçersin canım niye geçmeyesin..güzel haberlerini okuruz inşallah..hayırlısı olsun..
kızlarbu konuda fikri olan varsa çok sevineceğim.şimdi kış için dondurucuya vişne ayıkladım koydum ellerim berbat oldu boyadı baya nasıl çıkar bu elden acaba
Hem nasıl ilk evlendiğimizde kaşlarım azcık çıksın elinde cımbızla kovalıyordu alıvercekmiş hemen bi gün oydu da çemkirdim bi daa ellemedi :)
çok sağol dilekcim
çamaşır suyu derim ama bu seferde elin kokacak
aayyy inanmıyorummm
çok sağol dilekcim
çamaşır suyu derim ama bu seferde elin kokacak
aayyy inanmıyorummm
Biraz fazla becerikli bir eşim var MAŞALLAH eli her işe yatkın bazen şu klasik beceriksiz erkeklerden olsaydı diyorum bnm yaptığımı beğenmiyor çünkü
Yani çamaşır suyuna mi yatirayim elimi ?çok sinir bisey keşke eldiven kullansaydim
Biraz fazla becerikli bir eşim var MAŞALLAH eli her işe yatkın bazen şu klasik beceriksiz erkeklerden olsaydı diyorum bnm yaptığımı beğenmiyor çünkü
Ne güzel bizde olmayana imreniyoz iste
Benimkide az becerikli olaymisss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?