2 kisiye hayranim

tubaseyma

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2013
515
4
118
Yozgat
arkadaslar burada dikkatimi her sekilde gerek yazdiklari konu olsun gerek samimiyetle verilen cvplar olsun bende farkinda olmadan bir sempati olusturdu hepinizin yazdiklarini okuyorum cvp veriyorum ama ozellikle ELMEYRA ve MELEKNAZ adli rumuzu kullanan arkadaslar bende acaip bi sempatiuyandirdi keske gercek hayattada boyle dostlarim olsalardi neyse tanimiyorum ama SIZLERI SEVIYORUM elmeyra ve meleknaz

Elmayrayı ve Meleknazı ben de çok beğeniyorum, az çok aynı kafadaki insanlar birbirini buluyo yaa, sen bayılıyosun kimiside gizliden kuyularını kazıyo mesela

Ben bunu simdi gördüm. Cok teşekkür ederim tubaseymacım. Onore oldum gerçekten.

Dilerim cok iyi arkadaşlıklar edinirsin, yalandan ve riyadan uzak.

Elmayrayı ve Meleknazı ben de çok beğeniyorum, az çok aynı kafadaki insanlar birbirini buluyo yaa, sen bayılıyosun kimiside gizliden kuyularını kazıyo mesela

Canımınici ben de seni cok beğeniyorum, klavyedaşımsın sen benim :) Senin yazdıkların=benim yazdıklarım.

Evet bende ikisinin de yorumlarını beğeniyorum
Ama fazla gerçekçi yazdıkları için herkesin işine gelmeyebiliyo

Elmayra'nın yorumlarını ben de zevkle okuyorum. Bu kadar akıllı ve eğlenceli bir kadını elinden kaçıran erkek nasıl bir ahmaktır acaba diye merak ettim açıkcası...

meleknaz ile çok denk gelemedik ama
Elmayra yı bilirim :) sahici, gerçekçi, samimi,

onun gibi gördüğüm başka KK arkadaşlarımda var elbet

çoğu zaman içimden geçenleri onların yazılarında okuyorum.

Eski nemesiss siz misiniz? Garip bi soru oldu ama :))

Kendisi uzun suredir yazmiyor. Cevaplarinizin tarzini ve uslubunuzu cok benzettim..

Elmayra'nın yorumlarını ben de zevkle okuyorum. Bu kadar akıllı ve eğlenceli bir kadını elinden kaçıran erkek nasıl bir ahmaktır acaba diye merak ettim açıkcası...

Ahmak işte Bilse benim nasıl mikemmel bir kadın olduğumu ren geyiğine cevirmezdi

Teşekkür ederim samsonncum. Gerçekten cok mutlu oldum bugün :)
Meleknaz kim ki ben hiç görmedim :26:

Meleknaz cok kültürlü, olgun bir ablamız. Harika yorumları var.

Ben biraz dan dun konuşurum, söylediklerim kimi zaman duygusuzlukla suclanır kimi zaman alaycılıkla. Ama kötü niyetle yaklaşmam kimseye; aşağılamak horgörmek vs asla tarzım değil.

Ben biraz dan dun konuşurum, söylediklerim kimi zaman duygusuzlukla suclanır kimi zaman alaycılıkla. Ama kötü niyetle yaklaşmam kimseye; aşağılamak horgörmek vs asla tarzım değil.

Konu sahibine imzalı fotonu yollayamayacak mısın

bir derdim var bölümünü pek yorum yapmasamda sık sık ziyaret ederim
elmayra, kadesa ve laleee benim de yorumlarını tarzlarını beğendiğim kişiler:)

aynen elmayranın yorumlarını çok beğeniyorum. bi de true var beğendiğim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…