2 kisiye hayranim

Oooo elmayra candır..
Herkese öyle bir arkadaş gerek gerçekten hayranım imzanı istiyoruzzzz

Son düzenleme:
rica ederim elmeyra sadece icimden gecenleri soyluyorum yani herkes buraya yaziyo ama sinerji denen bisiy var iste beee cekiliyorum senin tarafindan:))))) meleknaz da coooookkk kulturlu okadar guzel cumleler kuruyoki ben onun yazilarini okurken konuya falan odaklanamiyorum sadece onun yazdigi cumlelere bakiyorummm hayran hayran

Elmayra hicte dan dun konustugunu dusunmuyorum ben gayet gercekci oldugun icin isine gelmeyenler olabilir.neticede buraya konu acanlar farkli gorus acilarina ihtiyac duyuyorlar sende aci gercekleri soyledigin icin isine gelmeyen olabilir.dost aci soyler dimi ama:)takipcinim....

Kisisel olarak seviyorum ya da haz etmiyorum demek biraz iddiali olur ama ben de Elmayra'nin yorumlarini begeniyorum, ama favorim Adam Olacak Kiz

kimseye hayran falan degilim
ama bu ortamda ciddi olarak cok samimi ve akli basinda insanlar var
ve cok yardimlari dokunuyor gercekten
iyiki varlar
burda cok rahatliyorum

Sevgili canlar ben burada yeniyim. Çalıştığım için çok sık giremiyorum. Girdiğim zamanlarda da uzun kalamıyorum. Aslında siteyi de yeni yeni keşfediyorum. Benim felsefem "Hayat bize verilmiş en büyük ikramiyedir, yaşanan her şey amortidir" özdeyişiyle yaşayabilmektir. Bu anlamda, her zaman ve her şeyden mutlu olmayı başarabiliyorum. Hayatımdaki bir şeyin küçük ya da büyük olması değil, benim olması önemlidir. Uzun yıllar içinde edindiğim bazı prensipler çerçevesinde, hayatımı mutlu bir şekilde yaşayıp gidiyorum. Beni dostluğunuza dahil edersiniz, çok sevinirim..

aynen elmayranın yorumlarını çok beğeniyorum. bi de true var beğendiğim..

teşekkür ederim emushcum.
Oooo elmayra candır..
Herkese öyle bir arkadaş gerek gerçekten hayranım imzanı istiyoruzzzz

Sana imzamı nasıl vereceğimi biliyosun değil mi bebişim

gerçekten bugün cok mutlu oldum sayende. Pozitif enerji verdin bana. Elmayranın kabul günü gibi oldu :) Normalde kişiye özel konu acmak yasak ve bu konu kapatılacaktır.

Ben meleknaz abla ile kıyaslanamam onun cok güzel bakıs acıları var :) Daha çömeziz biz

Hakkını helal et lütfen.

Elmayradan hiç haz etmiyorum

Ben de seni seviyorum bebişim :)

Teşekkür ederim NazlıEdam ama herkes bizim gibi düşünmüyor. Yorumlarımı sert duyarsız duygu yoksunu olarak görenler var, sağolsunlar onlar da kişisel görüşleri sonucta.

Kisisel olarak seviyorum ya da haz etmiyorum demek biraz iddiali olur ama ben de Elmayra'nin yorumlarini begeniyorum, ama favorim Adam Olacak Kiz

Teşekkür ederim hicbisi. Senle ben carşı herşeye karşı :)

kimseye hayran falan degilim
ama bu ortamda ciddi olarak cok samimi ve akli basinda insanlar var
ve cok yardimlari dokunuyor gercekten
iyiki varlar
burda cok rahatliyorum

Kesinlikle haklısın, cok değerli yorumlara sahip insanlar var. Herseyden öte burası bir terapi merkezi gibi :)

Elmayra bitane birde true var tabiki onunda yeri ayrı
İnsan görmeden bu kadar ısınabilir anca allah başımızdan eksik etmesin yumuşacık kalplerinde herkese yer var eminim
Kıskananlar çatlasın

teşekkür ederim ben de seni çok isabetli buluyorum bazen de çok sert ama bazı kişiler sarsılmayı hakediyo

Üyelere yönelik konu açmak yasaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…