2 kiz annesi olmak

çok saçma bir hikaye. kocasıyla sözleşmiş, kocası sözünü tutmuş ama kadın tutmamış. bu da onun ana kuzusu oldugunu ve daha ilk günden kocasını salak yerine koydugunu gösterir. bu yüzden bu hikayedeki çiftin 5 çocugu olmamıştır bence. boşamışlardır

Uzatma tatlım. Saygı duy. Fikrimi söyledim sadece. Ters gelmiş olabilir ama saygı sınırları dahilinde cevap verilmeli.
Tatlım falan gereksiz hitaplar. Yazdığım cevapları bir kez daha okumanızı öneririm, saygısız olarak nitelendirebileceğiniz tek bir kelime yok. İyi geceler.

bu da çok saçma bir hikaye. bunlarla mı tatmin oluyorsunuz? neymiş erkek çocuk hayırlı degilmiş. burada erkek çocugu olan anneler de var. ayrıca kocalarınız da erkek. resmen ....... yarışına dönmüş bu başlık. ...... yarıştırırken bari saçmalamamaya özen gösterin.

tabi buda bir bakış açısı güldürdün beni oysa ben ilk duyduğumda hüzünlenmiştim sayende sonuna söylediklerini ekleyeceğim bundan sonra:)

ALLAH cc sağlıkla kucağına almanızı ve hayırlı evlad olmasını nasip etsin

millete bakarsan ooooooooooooo

Bu konuda iyice erkek bebekler tü kaka moduna girdi ya,bebek sağlıklı huzurlu olsun yeter,çocuk annesine bakmıyorsa xx yerine xy olduğu için değil,vicdansız olduğu içindir..

aman bir tarafı teselli edeceğiz diye diğer tarafı batırmayı ihmal etmeyin.. erkek çocukları batıran hatunlar, sizin de konu sahibinin k.validesinden bir farkınız yok, bilin diye söylüyorum..

aman bir tarafı teselli edeceğiz diye diğer tarafı batırmayı ihmal etmeyin.. erkek çocukları batıran hatunlar, sizin de konu sahibinin k.validesinden bir farkınız yok, bilin diye söylüyorum..
yok moralmen olarak düzeltcez derken gazı fazla veriyoz ondan yane

Her evlat değerlidir. Babamla annemin 2 erkek evladı olmuş babam bana hep biz kız olana kadar uğraştık sen çıktın sonra evimize bereket bana iş getirdin der hep Bir kız daha olur diye tekrar denemişler erkek olmuş bu seferde. Erkek çocuklarını kötülemiyorum hayatta. Ama dedem yatalak olunca ona annemler ve teyzemler baktı parası dayımlar yedi.. Bazı şeyleri görmek gerekiyor. Ama bu durum sidik yarışına dönmüş erkek çocuk tü kaka olmuş kız çocuk yücelmiş, bazıları kızları yerin dibine sokmuş oğlanı yüceltmiş. Allah sağlıklısını nasip etsin, hayırlısıyla kucağınıza aldırsın.

Biz de iki kızız ve aramızda 2yas var :)
Annem cok da severek ve isteyerek dogurmus ikimizi de valla, oh ne güzel der ikimizin ortasına geçip, iyi ki 2kızım var der çatlatır çamur atmaya calısanları :)
Benim annemler 4kız kardeş, hepsinin de 2kızı var, kız olan yerde bolluk olur, bereket olur, hareket olur, heyecan olur :)

Erkek çocuk itici mi geliyor :S[/QUOTE

ben hayirsiz olsun kiz mi olsun diyorum Allah tabii ki hayirlisini sagliklisini versin belki de oglum olacak belki de hic cocugum olmayacak Allah bilir insana kendi çocuğu elbette baska gelir ama herkesin gönlünde bir cinsiyet yatar

Ne yalan soyleyeyim benim gonlumden hep sarisin, yesil gozlu bir erkek cocugu geciyor

millet herseye mutlaka bi yorum yapar canim genc kizken isteyen yokmu evde kaldin,evlenirsin cocuk ne Zaman,cocuk yaparsin ikinci ne Zaman olmadi cinsiyetine bi kulp bulurlarsorun aslinda kiz olmasi degil ikisininde ayni olmasi onlara gore benimde Allah Kismet ederse iki oglum olucak her soran once bi aaaaaa olsun eli ayagi duz olsunda erkek olsun,ama kizda lazim mutlaka deyip duruyolar insanin sinirleri bozuluyohatta biri Allah gonlune gorede verir deyince siz benim gonlumdekini nerden biliyosunuz ki dedimyada ah ah vah vah eden olursa olsun daha gencim kiz olana Kadar dogururum siz sikinti yapmayin diyorum bisey diyemiyolarbu arada hayirli dogumlar diliyorum size

Bende yorum yapmadan geçemedim..Allahım bağışlarsa bir kızım birde oğlum var...oğluma 33.haftaya kadar kız dedi doktorlar...33Haftada kız değil erkek olduğunu öğrendiğimizde hala aklıma geldikçe kızıyorum ailemden birsürü kişi arayıp gözaydınligi verdi.Dua ettim ilki oğlan olsun kv tarafin için dedi düşünün.kızımdada 16 haftada erkek dedi doktor bu seferde aaa neyse artık ama kız olsaydı keşke dediler...(ay çok özür dilerim sizleri memnun edemedim dicektim)neyseki 20.haftada kızım olacağını öğrendim sustular.....bi yakinimiz var kız çocuklarından açık açık nefret eder..bi kızı bi oğlu var..kiziyla bu konuda kusler bile...asla kinamiyorum ama malesef oğlu gay..face bi resimleri var inanamazsiniz...rabbimiz işi ışte...laftan lafa atlıyorum ama bende çok iğrenç buluyorum bu konuları..bu resmen şirk kosmaktir rabbime..5 yıldır çocuğu olmayan arkadaşım kızı olcağını öğrendiğinde kendimize gelemiyoruz şoktayiz kız istemiyorduk düşünün yaa,neyseki oglanmista rahatladı..şimdi bi havalardaki sormayın...BU TARZ INSANLARI BU KÖTÜ AYRIMCILIK YÜZÜNDEN ESEFLE KINIYORUM....

Son düzenleme:

biz de iki kız kardeşiz... babam allah'tan bir kız istiyordum onu da verdi diyip benimle en iyi şekilde ilgilenebilmek için ikinciyi bile istememiş annem ben yalnız kalmayayım diye ikna etmiş en sonunda... Şansına babacığımın o da kız... hatta anneme 3. yü yap belki erkek olur dedi kaç kişi...
babam der oğlum olsaydı sizin yaşattığınız gururları yaşatabilecek miydi bana?
cinsiyeti önemli değil önemli olan sağlıklı, hayırlı evlat olsun tıka kulaklarını millete boşver...

Üsluplara ve polemiğe girmemeye özen gösterelim.
Çocukların cinsiyeti hakkında bu kadar ayrılıp bir cinsiyeti överken diğerini yerden yere vurmanızı da hiç anlayamadım doğrusu.

İnsan neslinin devamı için kadın ve erkeklere ihtiyacımız var, demek ki her cinsiyet kendince özel, biri olmadan diğeri olamıyor.
Allah sağlıklı evlatlar versin, hayırlı evlatlar versin.
Hayırdan kasıt ihtiyarlayınca size bakması değildir, değer yargıları olan, insanlığa, ülkesine yararlı olmasıdır.
Çocukları bak oğlum oldu, baaak kızım oldu diye böbürlenmek ya da yaşlanınca bize baksınlar diye dünyaya getirmeyiz.
Karşılıksız sevmek, çevresine, ülkesine duyarlı, yararlı olsunlar diye evlat isteriz.

Çocukları cinsiyet ayırmadan, karşılıksız sevmeniz dileğiyle...

iki kız annesi olarak söylüyorum dünyanın enn paha biçilmez şeyidir..bana da çok söylediler ikincisi erkek olsaydı diyee..ozamanlar çok takıyordum ama boşaymış dünyada kızlarımdan daha kıymetli bişeyim yok saçımın teline kıyamazlar ,ben de onlara....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…