2 kiz annesi olmak

Ben zaten çok bilmiş ya da şımarık denmesine değil de içten pazarlıklı lafına takıldım canım. Yani bence olacak şey değil. Evlat evlattır, Allah yokluklarıyla ya da hastalıklarıyla sınamasın. Ayrıca erkek çocukları da şımarık olabiliyor, hatta zaman zaman erkek torun, çocuk diye daha çok şımartılıyorlar.

Bazen bir laf söylerken nereye gidecek diye düşünmek lazım. Eğer senin dediğin gibiyse içim rahatlar ne yalan söyleyeyim, yanlış anlamışım derim, ama değilse diye de endişe ediyorum. Böyle bir düşünceyi kabul edemiyorum.

Bence ikisi de eştir, kıymetlidir. İnşallah hem erkek hem kız annesi olurum. Hem anneanne hem babaanne olurum. Hem gelinim hem damadım olur. İnşallah hepsinin sevgisini yaşarım.

Amaaaan isteyen istediğini desin çokta tın.Sen memnun musun gerisi boş.

iyi de neden olay çıkmış onu anlamadım.. bekarken hiç demediniz mi eşim sarışın olsun, kumral olsun diye.. bu da onun gibi bir şey.. kimi kız sever kimi erkek..

mesela biz kız kardeşimle kız çocuklarına gıcık olurduk bekarken.. nedeni ise çok basit.. kuzenimin kızları gelirdi bize, 7-8 yaşlarında ki kız saçını sallayarak "ıyy burası neden tozlu, sen bunu neden katlamıyorsun, bu kek neden böyle kuru, çorabın mı kaçmış senin" diye sürekli konuşurdu 20 yaş modunda.. sürekli ya sabır çekerdik duvara yapıştırmamak için ha sonra ne oldu, evlendik, şimdi manyak ötesi bir yeğenim var.. resmen prenses muamelesi yapıyoruz, kapris, şımarıklık hepsi 10 üzerinden 10 (tabi evde)

yani insanın fikirleri ona sahip olana kadar farklı, sahip olduktan sonra daha farklı olabiliyor.. bilmem bu saatten sonra bir çılgınlık yapar mıyım ama ben de oğluşlarıma bir kız kardeş isterdim ne yalan söyleyeyim

Siz onlara benim elimden gelen bu kadar .Benim için bir oğlan yapın verin beni çok düşünüyorsanız deyin susarlar zaten anlarlar hatalarını. Kadın cinsi de bunu yapıyor ya ne diyeyim .

bir kızım var ikinciyi allah nasip ederse erkek olsun isterim.sadece farklılık olsun diye. yoksa kızım benim için dünyalara bedel.allahımın hediyesi o bana.
bu şekilde konuşanlar genelde eski insanlar oluyor gül geç boşver. önemli olan senin hissettiklerin.

umursma.. Allah nasip ederde çocuğum olursa (inşallah tez zamanda gelir) kızımın olmasını çok istiyorum.

k.vdemler oğlan olsun vs diyorlar. ben açık açık kızım olmasını istediğimi söylüyorum

biz iki kız kardeşiz ben memnunum.

Allah sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin. ..

Bu millet çok biliyor ya konusuyor!!
Ya bu dayatmayi cozemiyorum. Belki 5 kızınız olacak, oglunuz olmayacak, onlara ne oluyormus? Bu dayatmadan dolayi kadinlar istemeye istemeye üst üste doguruyorlar varya resmen eziyet, kadinin biri erkek tutturmak icin 8 tane kiz dogurmus, ondan sonra erkek olmuş.
Allah saglik versin, kızmış erkekmis ne önemi var Allah aşkına?
Böyle diyen insanlara bi bakin genelde ogullarindan cok çekiyorlar. ..

bizim de bir komşumuz vardı kızma hamileyim ve ilk bebeğim neyin olacak dedi komşu kız dedim ama benim gözlerim gülüyor
ee olsun napcan demez mi
hey allahım dedim git şeytan başımdan
erkek olunca noluyor anlamıyorum ki

toplum hala cahil malesef. ben doğduğumda bi teyzemiz varmış arkasını dönüp surat asmış kız oldum diye. şimdi arkasından fatihasını ben yolluyorum. takmayın. İslam'da yaptıklarının yanlış olduğunu anlatın. Peygamberimiz sav kız çocuğu oldu mu ziyafet verirmiş diye duymuştum.

Arkadaşlar konuyu dağıtım gibi olacağım için konu sahibinden Özür dilerim...ama dayanamadım her girip okuduğum konu da otomatik konuyu izlemeye alıyor. ..kapatıyorum. ..bir daha girmem gerektiğinde yine oluyor...dolayisi ile sürekli bildirim geliyor..neden? Ne yapmam lazım? bilen var mı acaba?

Allah öyle dilemiş millete ne ya hayırlısı olsun kız olsun benimde 2 kızım olacak çokta mutluyum kız kardeşim yok benim şükür kızımın olacak konuşan çok bizde de çokta tın millet evlat sahibi olmak için neler yapıyor hayırlı saliha evlat olsun önemli olan o

çok güldüm çevrenin bu haline. ne acıki böyle güldüm aynı bende yaşadım. 2 kız evladım var 2 kızım 2 gözüm. dünyalara değişmem. şanslı annesin inan. oğlumda oldu seneler sonra. ömürleri uzun olsun yavrularımın hepsi de bir. seninklerde yaradana emanet. biraz çevreyi duymamayı öğrenmelisin bence.

Arkadaşlar çok merak ediyorum, kız çocuğu olup erkek evlatlara kulp bulanlar ya da erkek çocuğu olup, kız çocuklarına kulp bulanlar; oğlunuz/kızınız ilerde hayırlı bir evlat olmazsa, kötü bir hayat yaşarsa ve ya size yaşatırsa diye hiç mi korkmuyorsunuz? Nasıl böyle büyük konuşup burda cinsiyet yarıştırırsınız hayretler içindeyim. Allah size bir evlat vermiş şükredin, burda 10 yıldır çocuğu olmayanlar var girin infertilite topiğine okuyun ! Okuyun da nankörlüğünüzü görün ! Çünkü eminim onlar için cinsiyet fark etmez.

Insanlar cok cahil, sacma sapan konusuyorlar iste.

2 oglunuz olsaydi da, evde cok gurultu olur dovusurler, keske biri kiz olsaydi bibibibi derler.
Bir kizin olsaydi da sana yaslaninca baksaydi derelr, derler de derler, alemin agzi torba degil buzemezsiniz, kulaklarinizi kapatin bence.

Hayirli olsun öncelikle.. En büyük hayalim iki tane kiz evladim olmasi. O kadar özendimki su an sana.. Etrafa kulak tuka.. Eltinr gelince valla erkekler evlenir kizlarda evlenir ama herzaman kiz evladi erkekten daha cok insanin yaninda olur.. 3 abim var iki ablam abimler ayda bi zor arar sorar biz hergun annemle ilgileniriz vede babamla.. Kiz evlat gibisi yok..

ayy ne cinsiyet meraklisi insanlar var, ben cocugum olsun diye hamileligim iyi gecsin diye ne dualar ettim ediyorum bebegim saglikli olsun dogsun diye.. kizimiz olucak bizimde hic uzulmedim erkekte olsa kiz da olsa evlat evlattir saglikli hayirli olsun. Canim sen hamileliginin tadini cikar boyle insanlara kulak asma.

Ne mutlu Rabbim evlat vermiş.Allah olmayanlara da versin.evladın cinsiyeti olmaz ama hayırlısı hayirsizi olur.Rabbim herkese hayırlı evlat versin.kimseyi evladı ile sınamasın.

Benim de 2. Oğlum olacağının haberini verdiğimizde herkes aynı tepkiyi verdi.hep"olsun,hayırlısı olsun " dediler üzgün üzgün.bir kız bir erkek bekleniyor hep.ama çok sanslisin iki kız annesi olacağın icin. Bir inançlı insanlar güya bunları diyenler. Allah hayırlı evlat nasip etsin canım.ileride yaşayacaksın kız evladin konforunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…