Takımın yarısı burda yahuu:118::118:. Ne habersiniz bayanlar
butun takim toplanmis hissediyorum hissediyorumyarina bomba gibi geliyoruz
canim takimim ya varmi boyle bir takim.
kizlar herkesten dua istiyorum sinavim icin lutfen coluk cocuk tum aile burdan sinav icin ankaraya gidecegiz, bir seferde halletmek istiyorum.
bu takimin duasi pek makbul lightlife nasilda hemencicik hamile kalmisti
evet bende az once ogretmeni arattirdim kizimin ogretmeni esimin arkadasi zaten:44yle birsey yok diyormus biraz kizdim ama sac cekme olayi kesinlikle yok diyormus:44:bakilim yarin nasil gelicek okuldan:26:
tamam tamam şeker ben hazırım gel uçalım aceba şu 1 haftalı diyetlerden birinimi yapsak nedersin
güle gülee giy cicini canım canını neden sıktılar
Tamam o halde yarından iti baren başlıyoruz ve 1 hafta boyunca hiççç kaçamak yok, bozmak yok. Haftaya çok süperr olacak. Çok kararlıyım bu hafta için.İkinci takım biz bomba gibi geliyoruzzz
Çok sağol canım. Aman hiç sorma, annem illa bişey alacaz diyor, eşimde hayır almalarını istemiyorum diyor, arada kaldım. kime ne diyeceğimi şaşırdım valla. Sonra artık eşim sen bilirsin dedi. Ama akşam anlamış hatasınıda gün boyunca canımı sıktı. Hayır hiç böyle bir tepki göstermezdi neden yaptığını anlamış değilim.
olur arada öle sıma canını
kızben 75 istemiyom gari74.9 görecem inat ettim tamam kaçamak yokkk
ay süpersin şu andan itibaren sanki kara yaglarım erimeye başladı
Yaşasın Kötü karayağlarla mücadele
Bak ama haftaya o kiloda olamazsan yazacan tüm takımlara ben şişkoyum diye kabul mü
Hatta ben avatarımıza bile yazabilirim ben şişkoyum diye 1 hafta boyunca
aaaa tabi ben hemde pisbir şişkoyum diye yazacam sözz bütün takımlarıda dolaşacam
kıslar çıkmak zorundayım bilgisayar çocukların odasında ve uyku saatleri geldi
herkes burada ama uyumaları lazım
iyi o zaman.Şimdiki durum nasıl şekercim. Yarın sonuç ne olacak sende. Bende durumlar iyi değilde:97::97:
Yaaa kıslar nereye kayboldunuz ssizz
merhaba kızlar nasılsınız valla kaç gündür giremedim bi türlü bi ara bi girdim çıkmak zorunda kaldm.bir koşuşturma gidiyo valla.sabah okula git sonra koştur koştur öğle yemeğine gel sonra 3.30 da gel oğluşlailgileniyorum sonra evde yemek yoksa yap oğluşu doyur yatır akşam saat en az 8 günlerim genelde böyle.bazen okuldan sonrada gezmelerim oluyo ondanda geri kalmıyorum yani.temizlik işlerim aksıyor artık hafta sonuna kalıyo bazende biriniçağırıyorum temizliğe.havalarda soğuk aslındaalışveriş yapmak istiyorum ama burdan değil ankara dan yapmak istiyorum o da 2 saat oğlan durur mu bilmiyorum.
turabcım oğluşu sormuşsun ben ona playskool un oyuncaklarından aldım iç içe geçen plastik şeyler zeka gelişimi için ama genelde ağzına götürüyo tabiki.birde fisher price ın eğitici köpeği var harflr şarkılar sayıları falan söylüyo tavsiye ederim.benimki yanından ayırmıyo insanı kapıdan çıkar çıkmaz ağlıyo sürekli yanimda her odada bi oyuncak oluyo yatak odasındaki oyuncakları manikür seti var kapalı o ve tarak iyi mi?giyinirkrn oyalamak için eşimle sabahları sırayla giyiniyoruz sırayla dş fırçala öyle yani.yatmayı hiç sevmiyo,sürekli oturmak ve yürümek istiyo gezdireceksin bakıcı alıştırdı onu.uykuyu sormuşsun benimki 3-3.5 saatte bir uyanır mama içer ve tekrar biraz sallarım uyur.bu baen 4 saate çıkabiliyo.emekleme yok hala malesef sizlerinki nasıl?
zülaley doğum günün kutlu olsun canım(şimdi aklıma ahmet kayanın doğum günü şarkısı geldi.çok severim ben o şarkıyı.
secdenur kızınla çatışma tartışmadan istediğni yaptır.üzerine gitme küçük ödüllendirmeler yap
şuan grip olmuş durumdayım nane limon içtim burnumda akıyo inş.oğluşa geçmez.kimse kalmadı burda bende fazla yazdım başınızı ağrıttım kusura bakmayın .yarın inş.hepimiz kilo vermiş oluruz.bu arada hiç spor yapmıyorum yediklerimi eritiyorum hareket çok
tesekkurler canimDualarımız seninle canımcım, inşaallah sınavın sonucu istediğin gibi olur.
aaaa tabi ben hemde pisbir şişkoyum diye yazacam sözz bütün takımlarıda dolaşacam
bende sahitim bu yazdiklariniza hakemininizde ben olayim bari, kilo veremeyen yazsin avatarina "ben pis bir siskoyum diye"Yaşasın Kötü karayağlarla mücadele
Bak ama haftaya o kiloda olamazsan yazacan tüm takımlara ben şişkoyum diye kabul mü
Hatta ben avatarımıza bile yazabilirim ben şişkoyum diye 1 hafta boyunca
ödüllendirme(mesela aferin,küçük bi öpücük,sevdiği yemek ,y da pasta)sevgini göster ona değer verdiğini anlasın.mesela sakın ödev yapmazsan tv izleyemezsin deme.ödev yaparsan tv izleyebilirsin de anlatabiliyormuyum.okul konusuna gelince öğretmenini sevmiyor bence çünkü hele 1.sınıfta öğrenciler okulu çok sever ve öğretmeninin sözünü çok dinler bi iletişim bozukluğu var anladığım kadarıyla.
merhaba canım.demek kızın ikizler burcu.benim ikisi de ikizler burcu ve hergünüm ya sabır ve idare etmekle geçiyor.hep pohpohlanmak,el üstünde tutulmak istiyor bu burcun kızları.eğer sınıfta sorun yaşıyorsa sözlerine güven çocuğunun.bir çözüm yoluna git biran önce.tesekkurler canim deneyecegim deniyorumda zaten ama benim kizim biraz zor bir cocuk ikizler burcu heran degise biliyor kizim sunu cok sever dedigim bisey yok yanibugun onunla pogaca yapayim birde benim esimde ogretmen
kiloma gelince arkadaslar 66 bu hafta veremedim dun misafirim vardi esim sehir disinda moralim bozuktu bende yedim yedim ve veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?