evet benim kizimda oglumda ikizler ama oglum sanki daha problemsiz gibi geliyor aralarinda iki yas var.oglum uyumlu ama kizim dedigin gibi surekli el ustunde tutulsun istiyormerhaba canım.demek kızın ikizler burcu.benim ikisi de ikizler burcu ve hergünüm ya sabır ve idare etmekle geçiyor.hep pohpohlanmak,el üstünde tutulmak istiyor bu burcun kızları.eğer sınıfta sorun yaşıyorsa sözlerine güven çocuğunun.bir çözüm yoluna git biran önce.
tesekkurler canim
bende sahitim bu yazdiklariniza hakemininizde ben olayim bari, kilo veremeyen yazsin avatarina "ben pis bir siskoyum diye"
cok agir degil mi yaa daha motive edici birsey yazsaniz mesela kim hedefine ulasamazsa ulasan icin " ....... inceliyor " gibi
Günaydınn şekerler, Herkesin cuması mübarek olsun.
Bugün tartılmayı nerdeyse unutuyordum. Kıss zülaley seninle bu hafta aynıyız bendende 100 gram çaışıyor bu hafta 64 kiloyum arkadaşlar.
Haftaya 63 görmeden 62 ye geçecem bende zülaley gibi küstüm 63 e
Gerçi zülaleyim 75 senin gönlünü almaya çalışmış galiba
ödüllendirme(mesela aferin,küçük bi öpücük,sevdiği yemek ,y da pasta)sevgini göster ona değer verdiğini anlasın.mesela sakın ödev yapmazsan tv izleyemezsin deme.ödev yaparsan tv izleyebilirsin de anlatabiliyormuyum.okul konusuna gelince öğretmenini sevmiyor bence çünkü hele 1.sınıfta öğrenciler okulu çok sever ve öğretmeninin sözünü çok dinler bi iletişim bozukluğu var anladığım kadarıyla.
geçmiş olsun şekercim..aman dikkat et ufaklığa bulaşmasınşuan grip olmuş durumdayım nane limon içtim burnumda akıyo inş.oğluşa geçmez.kimse kalmadı burda bende fazla yazdım başınızı ağrıttım kusura bakmayın .yarın inş.hepimiz kilo vermiş oluruz.bu arada hiç spor yapmıyorum yediklerimi eritiyorum hareket çok
gunaydinlar sevgili ikinci takim
ilk kilo bildirimi benden
56.3
günaydın kilom57.5
tatlım bozma moralini..inan ki değmez..sadece pozitif olmakla herşeyin üstesinden gelebilirsin..kiloma gelince arkadaslar 66 bu hafta veremedim dun misafirim vardi esim sehir disinda moralim bozuktu bende yedim yedim ve veremedim
günaydın canım.hoşgeldin takımımızaaagunaydin sekerler, hepinize hayirli cumalar...umarim hepiniz guzel sonuclar almissinizdir bu hafta
canım tebrık ederım olsun 100 grda olsa en azından vermıssın hemde bır anlamda kılo koruma haftası gıbı olmus senınkı ınsallah bende senın gıbı 63 un yuzunu bılem gormeden 62 ye gecerımm hadı bakalım yarısalım zulaley sen ben bakalım 63 e kım daha cok küsmüş
gunaydın sekerlerım hanı bı gelıyım bakıyım gıtmısmi karayaglar dedımm
zulaleycım bende sneın gıbı 100 gr farkla gordum ama olsun haftaya ıyıcene yerlesırız asagıdakı rakamlara
banusultan tebrık ederım canım gıtmıs bıraz daha karayag
nurceng ve turabbazar azar yavas yavas mezunıyete yaklasıyorsunuz valla tberık ederım canlarım. boyle ıstıkrarlı ve yavas verıdıgnız ıcın gerıde almıycaksınız ınsallah hepınızı opuyorum kızlarr mucuck
karamelım senı yıne goremedım
hıdırellacım olsun uzulme bu hafta veremedın ama haftaya bomba gıbı bır sporla dıyetle ben harıka olacagına ınanıyorum tatlımm
Tamam canımcım hakemde sen ol ben haftaya hedefe ulaşamazsam yazacam ""zülaley inceliyor ben ise pis bir şişkoyum"" diye yazarım.ağır olsun ki o ağır lafları yememek için dahada gayret ederim.
Bugün tartılmayı nerdeyse unutuyordum. Kıss zülaley seninle bu hafta aynıyız bendende 100 gram çaışıyor bu hafta 64 kiloyum arkadaşlar.
günaydın kızlar.hadi takımımızı birinciliğe taşıyalım bugün.1 kilo vermişim.69 kiloyum artık.elveda 70 ler.inşallah bir daha hiiiç görmem sizleri.
gnaydın maalesef kilom 63,8
günaydın canlarım
kilom 75.9 ensonunda 100 gr lada olsa gördüm
tatlım kızlar daha nazlı olur unutma..sevgini kocaman göstericeksin onlara..tatlım okulla irtibatın sık aralıklarla olsun..öğretmeni ile iletişim halinde ol..mesela ben hemen hemen her gün okuldayım..evet benim kizimda oglumda ikizler ama oglum sanki daha problemsiz gibi geliyor aralarinda iki yas var.oglum uyumlu ama kizim dedigin gibi surekli el ustunde tutulsun istiyor
Tamam canımcım hakemde sen ol ben haftaya hedefe ulaşamazsam yazacam ""zülaley inceliyor ben ise pis bir şişkoyum"" diye yazarım.ağır olsun ki o ağır lafları yememek için dahada gayret ederim.
ve gün boyu evde olupta canımız çektigi fakat yemediklerimizide yazıyoruzzz olarmı nedersin
yuuuupiii valla neden bilmiyom ben yarışlara bayılıyom çok mutlu oluyorum
ne turabmı kız onun kuralları katıdır:18: :18:
olmaaaaazmenü yazmaya tamam ama yemediklerimizi yazmak motivasyonumuzu kırar şekercik..o cıslar aklımıza gelicek ve bir kaç gün sonra aklımızla yetinmicek midemize inicek
yani farkına varmadan beynimizi yönlendiricez o yiyeceklere hem de toplu olarak..haftaya da kim daha çok kio almış yarışına gireriz
olumlu tatlışım olumlu...menülerimiz yeterince olumlu örnek olucaktır zaten
İkiimizde birbirimizi ziyaret etmişiz ayolİnşaallah canım şu 63 ü görmeden geçelim62 ye , had bakalım yarış başlasın. Bugün start verilmiştir yarışımıza hakemimiz de turab.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?