kizlar butun takim toplanmisiz guzel bir tarti gunu ama esim rahatsiz
meger bizimki benden gizli banyoda spor yapar dururmusdun kasilip kalmis beli. dun sabahtan beri aaahhh uuuuhh. bugunde dinleniyor simdilik.
aklim burda ama erkeklerinde rahatsizliklari zor olyormus be uf
şey diye şettirmiştim
ya ben yemediklerimi düşününce çok mutlu oluyorum
mesela akşam eşimle çerez tatlı yemiyorum sabah çocuklara börek yaptım tadına bile bakmadım veeee mutluyum yemedigim için
karamelcim yapma.burdan uzak kalınca iyice bırakırsın..katılımını artırsan ve akşam yemelerini kıssan iyice koşturmayla süper verirsin zaten şekercim..hadi biraz daha gayret ..başaracağından eminim şekercimkızlar kılom 69
ben izninizle ayrılmak istıyorum takımdn.moralim çok bozuldu .yapamıyorum artık diyet
slm kızlar
geçen hafta kilo verememiştim pek
bugünkü kilom 80.900
1 nisana da 76 diyorum hedef inş ulaşabilirim
meger bizimki benden gizli banyoda spor yapar dururmusdun kasilip kalmis beli. dun sabahtan beri aaahhh uuuuhh. bugunde dinleniyor simdilik.
slm kızlar
geçen hafta kilo verememiştim pek
bugünkü kilom 80.900
1 nisana da 76 diyorum hedef inş ulaşabilirim
beynimiz olumsuz cümleleri olumlulardan daha önce kaydediyor canım ve nasıl kaydediyor?..
mesela akşam eşimle çerez tatlı yemiyorum cümlesini akşam eşimle çerez tatlı ye miyorum olarak kaydeder
belli bir zaman sonra sen kendini akşam eşinle çerez ve tatlı yerken buluyorsun şekercim..
vazgeçemediğimiz abartılı yemek alışkanlığımızı aslında beynimizi yanlış proğramlıyarak yapıyoruz..
akşam eşimle meyve yiyoruz ya da bitki çayı içiyoruz
diyebilirsin şekercik..
ve yemediğim için mutluyum yerine az yediğim için mutluyum ya da [az ve sağlıklı gıdalar yediğim için mutluyum diyebilirsin..
yoksa beyin direk yemediğim için mutluyum
olarak algılar ve kendimizi kendi elimizle yeme makinesine dönüştürürüz Allah korusun.amin..
günaydın canım olsun morel bozmakyok ben tartımı sakladım hergün tartılmicam bakalım haftaya medenle bomba gibi geliyoruz
tamam şeker sen şimdiden yaz istersen
evetya manyak 75 bugün göründü
cancazım bak nedicem hergün menü yazıyoruz
ve gün boyu evde olupta canımız çektigi fakat yemediklerimizide yazıyoruzzz olarmı nedersin
yuuuupiii valla neden bilmiyom ben yarışlara bayılıyom çok mutlu oluyorum
ne turabmı kız onun kuralları katıdır:18: :18:
hadı bısmıllah ozaman bakalım kım en cok karayagı verecek medencımm zıyaret ıcın tesekkur ederım canımcımm
kızlar kılom 69
ben izninizle ayrılmak istıyorum takımdn.moralim çok bozuldu .yapamıyorum artık diyet
kuşum nerelerdesin sen özlettin kendinigünaydin kizlarrrrrrrr kilo bildirimi yapip cikcam malum laptop bozuk
kilom 82.6kg
spor yok
allah meden yok bu kız plates yapıyodur yandım ben oturuyorummm :18: :18: :18:
Tabii yaa meden plates yaptıda geldi. Oğluşunuda uyuttu şimdide ev temizleyecek.
Akrep ablacim, listemize bakabilirmisin???meyvenull yemege gitmis..onaylatacak birtek sen kaldin
7.TAKIM 196.ETAP
tutku2012 (62.6/62,4/0,2/0,3%)
cemre2010(59.0/59/0/0%)
ceyce(79,9/79,2/0,7/0,87%)
saferan(131.5/131.5/0/0%)
azerikizi(60.5/60.5/0/0%)
kirmizigül06(101/97.8/3.2/3.17%)
kumsal(56.3/56.3/0/0%)
JJuLiEtt(61.6/61.3/0.3/0.48%)
arifeebe( paylasimda bulunmadigi icin diskalifiye oldu
lunaazul(paylasimda bulunmadigi icin diskalifiye oldu
doga3(93/91.5/1.5/1.61%)
7.TAKIM TOPLAM KILO 705.4/699.5/5.9/0.84
:89: komik tabii ki esim evlendigimizde simdiki halinden 10 kilo daha fazlaydi, ben bir cocuk dogurdum ve iki kilo fazlam kaldi, ilk gunlerimizde caddede 150 kiloluk kadinlari bana gosterip sende boyle olacaksin diyorduzayıflayarak adamı komplekse soktun herhalde.ay komik biraz da ya..gizli yapacağına haydi karıcım beraber yapalım dese ya...
ayy öldüm gülmekten yaa ah şu erkekler adam zayıfladığını fazlasıyla farketmiş şekercim hatta öyleki kendini yanında kötü hissetmiş
eee manken gibi ölçülere sahip hatuna da sportmen bir koca lasım demiştir adam kııssayy karnım ağrıdı iyicee
ohh olsun iştebenim güzel bacıma övgü sözcükleri yağdırmazsa bööle kasılır kalı banyolarda
tesekkurler medencim. esime plates hareketlerini gostermistim kesin o hareketleri uygulamaya calismistirAyy çok komik yaaa bugünde bütün gün buna gülerim ben şimdi. Kıs turab gerçekten senin bu azmni görünce kendine yedirememiştir , baktı eşi fıstık gibim oluyor kendide başladı. Canımcım eşine çok çok geçmiş olsun.
kizlar cok stesliyim aslinda su sinavi cok kafaya takiyorum bazen aglayasim geliyor caresizlikten, canim tatli istedi bir sey bulamayinca cikolata kavonozunu aldim elime kasik kasik
ders calismam lazim gecmiside cok okuyamiyorum ara ara kafa dagitmaya geliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?