Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

slm kızlar
geçen hafta kilo verememiştim pek
bugünkü kilom 80.900
1 nisana da 76 diyorum hedef inş ulaşabilirim

kizlar butun takim toplanmisiz guzel bir tarti gunu ama esim rahatsiz
meger bizimki benden gizli banyoda spor yapar dururmus dun kasilip kalmis beli. dun sabahtan beri aaahhh uuuuhh. bugunde dinleniyor simdilik.
aklim burda ama erkeklerinde rahatsizliklari zor olyormus be uf

zayıflayarak adamı komplekse soktun herhalde.ay komik biraz da ya..gizli yapacağına haydi karıcım beraber yapalım dese ya...

beynimiz olumsuz cümleleri olumlulardan daha önce kaydediyor canım ve nasıl kaydediyor?..

mesela akşam eşimle çerez tatlı yemiyorum cümlesini akşam eşimle çerez tatlı ye miyorum olarak kaydeder
belli bir zaman sonra sen kendini akşam eşinle çerez ve tatlı yerken buluyorsun şekercim..
vazgeçemediğimiz abartılı yemek alışkanlığımızı aslında beynimizi yanlış proğramlıyarak yapıyoruz..
akşam eşimle meyve yiyoruz ya da bitki çayı içiyoruz
diyebilirsin şekercik..
ve yemediğim için mutluyum yerine az yediğim için mutluyum ya da [az ve sağlıklı gıdalar yediğim için mutluyum diyebilirsin..
yoksa beyin direk yemediğim için mutluyum
olarak algılar ve kendimizi kendi elimizle yeme makinesine dönüştürürüz Allah korusun.amin..

Son düzenleme:
kızlar kılom 69

ben izninizle ayrılmak istıyorum takımdn.moralim çok bozuldu .yapamıyorum artık diyet
karamelcim yapma.burdan uzak kalınca iyice bırakırsın..katılımını artırsan ve akşam yemelerini kıssan iyice koşturmayla süper verirsin zaten şekercim..hadi biraz daha gayret ..başaracağından eminim şekercim
slm kızlar
bugünkü kilom 80.900

ayy öldüm gülmekten yaa ah şu erkekler adam zayıfladığını fazlasıyla farketmiş şekercim hatta öyleki kendini yanında kötü hissetmiş
eee manken gibi ölçülere sahip hatuna da sportmen bir koca lasım demiştir adam kııss ayy karnım ağrıdı iyicee
ohh olsun işte benim güzel bacıma övgü sözcükleri yağdırmazsa bööle kasılır kalı banyolarda

2.TAKIM

akrep33 ( 67,7 / 66,5 / 1,2 / 1,77%)
karamel_guzel ( 69 / 69 / 0 / 0,00%)
banusultan( 70 / 69 / 1 / 1,43%)
turab571( 56,8 / 56,3 / 0,5 / 0,88%)
nurceng( 58,3 / 57,5 / 0,8 / 1,37%)
meden( 64,1 / 64 / 0,1 / 0,16%)
hindirella( 63,2 / 63,8 / -0,6 / 0,95%)
secdenur( 66 / 66 / 0 / 0,00%)
ervamm( 82,7 / / / %)
zulaley( 76 / 75,9 / 0,1 / 0,13%)
fatoş38( 83 / 80,9 / 2,1 / 2,53%)

2. TAKIM TOPLAM KİLO ( 756,8 / 751,6 / 5,2 / 0,69% )

Son düzenleme:

evet şeker erkeklerin hastalıgı çekilmiy benimkide 2 gündür hasta sanki ben hasta etmişim gibi bir tafra bir surat
slm kızlar
bugünkü kilom 80.900

tebrikler

tamam şekerim haklısın eee tabi psigologumuz sensin daha iyi bilirsin

Tabii yaa meden plates yaptıda geldi. Oğluşunuda uyuttu şimdide ev temizleyecek.

hıhhh Görecez bakalım kim yazacak şişkoyum diye
Tamamdır canımcım hergün menü yazıyoruzzz. .

yuuuupiii valla neden bilmiyom ben yarışlara bayılıyom çok mutlu oluyorum

ne turabmı kız onun kuralları katıdır :18: :18:

Ben de bende bayılıyorum ve şimdiden azmim bir arttı hiç sormmaa haftaya bomba gibiyim 62 bekle beni geliyoruuummmm:84::84::84:
Kıs zaten kurallar belli o sadece yapıp yapmadığımızı denetleyecek

hadı bısmıllah ozaman bakalım kım en cok karayagı verecek medencımm zıyaret ıcın tesekkur ederım canımcımm

Rica ederim canımcım arada uğrarım ben sizin oralara

Ayy çok komik yaaa bugünde bütün gün buna gülerim ben şimdi. Kıs turab gerçekten senin bu azmni görünce kendine yedirememiştir , baktı eşi fıstık gibim oluyor kendide başladı. Canımcım eşine çok çok geçmiş olsun.

kızlar kılom 69

ben izninizle ayrılmak istıyorum takımdn.moralim çok bozuldu .yapamıyorum artık diyet

Karamelim yapma böyle şekerim, bırakma kendini, biz senin yapabileceğine inanıyoruz. Sadece zor bir dönemden geçiyorsun. Bu dönemlerde bitecek güzelim. Sen aslında yaptığın hataları biliyorsun, onlardan vazgeçtiğinde kilolarda bir bir gidecek. Sana sadece motivasyon lazım. Hadi bakayım yok öyle ben yapamıyorum diyet deyip vazgeçmek. Senki şimdiye kadar istediğin herşeyi başarmış biri olaraktan bunuda başaracaksınnn. Yolun yarısına gelmişsin zaten bırakıp gitmek yok. harekete geçme zamanıdır

Akrep ablacim, listemize bakabilirmisin???meyvenull yemege gitmis..onaylatacak birtek sen kaldin

7.TAKIM 196.ETAP

tutku2012 (62.6/62,4/0,2/0,3%)
cemre2010(59.0/59/0/0%)
ceyce(79,9/79,2/0,7/0,87%)
saferan(131.5/131.5/0/0%)
azerikizi(60.5/60.5/0/0%)
kirmizigül06(101/97.8/3.2/3.17%)
kumsal(56.3/56.3/0/0%)
JJuLiEtt(61.6/61.3/0.3/0.48%)
arifeebe( paylasimda bulunmadigi icin diskalifiye oldu
lunaazul(paylasimda bulunmadigi icin diskalifiye oldu
doga3(93/91.5/1.5/1.61%)

7.TAKIM TOPLAM KILO 705.4/699.5/5.9/0.84

günaydin kizlarrrrrrrr kilo bildirimi yapip cikcam malum laptop bozuk
kilom 82.6kg
spor yok
kuşum nerelerdesin sen özlettin kendini hayatında laptoptan başka bozulan bişiler yok dimi şeker.. bizimle paylaşabilirsin tatlım..paylaş ki tamiri kolay olsun
allah meden yok bu kız plates yapıyodur yandım ben oturuyorummm :18: :18: :18:

Tabii yaa meden plates yaptıda geldi. Oğluşunuda uyuttu şimdide ev temizleyecek.

listemizin en son hali kızlar...çok şükür bu hafta eksiğimiz yok..
paylaşıma geçme zamanııı

2.TAKIM

akrep33 ( 67,7 / 66,5 / 1,2 / 1,77%)
karamel_guzel ( 69 / 69 / 0 / 0,00%)
banusultan( 70 / 69 / 1 / 1,43%)
turab571( 56,8 / 56,3 / 0,5 / 0,88%)
nurceng( 58,3 / 57,5 / 0,8 / 1,37%)
meden( 64,1 / 64 / 0,1 / 0,16%)
hindirella( 63,2 / 63,8 / -0,6 / 0,95%)
secdenur( 66 / 66 / 0 / 0,00%)
ervamm( 82,7 / 82,6 / 0,1 / 0,12%)
zulaley( 76 / 75,9 / 0,1 / 0,13%)
fatoş38( 83 / 80,9 / 2,1 / 2,53%)

2. TAKIM TOPLAM KİLO ( 756,8 / 751,5 / 5,3 / 0,70% )

hemen bakıyorum canım

zayıflayarak adamı komplekse soktun herhalde.ay komik biraz da ya..gizli yapacağına haydi karıcım beraber yapalım dese ya...
:89: komik tabii ki esim evlendigimizde simdiki halinden 10 kilo daha fazlaydi, ben bir cocuk dogurdum ve iki kilo fazlam kaldi, ilk gunlerimizde caddede 150 kiloluk kadinlari bana gosterip sende boyle olacaksin diyordu onu yanilttim tabi

resmen tutulmus kalmis bana sonradan soyledi spor yaparken oldu diye. annesi geldi az once hacamat yaptilar beline bu seferde yanmadi mi beli su toplamis resmen. icim parcalandi ya insaallah iyilesir hemen

tesekkurler medencim. esime plates hareketlerini gostermistim kesin o hareketleri uygulamaya calismistir o salonda dinlenirken dalga geciyorum, hadi bakalim plates zamani geldi diye
bana malzeme cikti.

kizlar cok stesliyim aslinda su sinavi cok kafaya takiyorum bazen aglayasim geliyor caresizlikten, canim tatli istedi bir sey bulamayinca cikolata kavonozunu aldim elime kasik kasik
ders calismam lazim gecmiside cok okuyamiyorum ara ara kafa dagitmaya geliyorum.

Mola verdim birazcık, aradada size bakayım dedim kıslar. Neler yapıyorsunuz bakiimm. Taım kaçıncı oldu acaba merak ettm.
Bugün be süper gidiyorum zülaley haberin olsun, sıfır kaçamak bol hareket. :118::118: Şimdi sende yürüyüş yapıyorsundur kesin, gideyimde biraz daha ev işi yapayım akşamada yürüyüş yaparım ohh bi güzel

Allah yardım etsin güzelim, inşaallah başarıyla atlatacaksın sınavını. Ama çok stres yaparsan başarını etkiler güzelim. Pozitif düşünmeye çalış, sonunda ölüm yok bu işin. Çok şükür ailenin sağlığı sıhhati yerinde, huzurunuz yerinde önemli olan onlar. TAbii sınavıda başarıyla atlatırsan daha da güzel olacak ki sen elinden geleni yapıyorsun Rabbim emeklerinin karşılığını verir inşaallah. Kısmetinde ne varsa o olacaktır canımcım. Kafanı çok takıpta kendini ve aileni yıpratma.

akrep ablam 1. takımın kardeş takımıydınız dimi siz listelerinde yanlıslık olmus maibeyazın kilosu 62 olcakmıstı 60 die hesaplanmıss :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…