Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

canım sıkma canını sen başarırsın akşam yatsıdan sonra oturdum sana bir güzel dua ettim kardeşin kardeşe duası makbuldür biliyosun sıkma canını sen başarırsın hadi bakem gül biraz morel bozmak yok

:83: :83: AAAAunutmuştum yürüyüşü ben iyi aklıma düşürdün kocamla oturuyordum tabiki 0 kaçamak hemen çıkıyorum sahile atayımbir kendimi oradanda kızımı alırım okuldan

CANIM seni en iyi ben anlarım.ama sen benim yaptığım hatyı yapma ne olur.yok sınavdı, ödevlerdi yok asistanlık bilim sınavıydı derken stresten bozdum rejımı yedımde yedım.bak şu balime 66 dan 69a fırladım ve veremıyorum. 2.5 aydır vucudumun dengesi bozuldu.strese girdiğinde meyve ye sebze ye ama sakın kılo yapıcı şeyler yeme turabım.ben yaptım o hatayı sen yapma

bilmiyorum meden ya.moralim çok bozuk.burayada giremıyorum artık.kendimi çok aptal hissettım bugun.o kadar emek boşa gıttı

bilmiyorum akrep.kafam çok karışık

akrep ablam 1. takımın kardeş takımıydınız dimi siz listelerinde yanlıslık olmus maibeyazın kilosu 62 olcakmıstı 60 die hesaplanmıss :26:

canım 5. takımla biz 1. takıma kardeşiz evet..
tatlım paylaşımda maibeyazın açıklamasını görünce bekledim düzeltirler diye.takımlarına uğrayamadım yoğunum bugün epey..kendi listemizi bile gecikmeli aktarabildim paylaşıma..
bi bakiim şimdi tatlım..saati geçti ama..

canım bişey yemek zorundamıyız stresliyken meyve sebze de yesek kilo yapar hem
benden size tavsiye:82: stresemi girdiniz kalkın kendinize uğraşıcak bişiiler bulun ama yorucu olsun..
temizlik olur, spor olur, müzik açıp deliler gibi oynamak olur, mağazalarda kıyafet bakmak olur,çocuklarınızla hareketli oyunlar oynamak olur..tabii su içmeyi ihmal etmeden..
bol hareket edinki vücut atsın kötü elektriği ter ve idrarla ve tabiii yağlarıda atar ..
diğer şekilde stres üstüne artı kilo ve daha beter stres olur
bu şekilde ise hem stresten hem kara yağlardan kurtulursunuz..
ben öyle yapıyorum

Ördek bara girer ve barmen'e:
- ekmek var mı
- yok
- ekmek var mı
- yok
- ekmek var mı
- yok
- ekmek var mı
- yok dedik ya
- ekmek var mı
- eğer bir daha sorarsan seni duvara çivilerim
- çivi var mı
- yok
- ekmek var mı?

tühhh be nasılda hatırlattım ben sana yürüyüşü şimdi 60 dk yürümüşsündür sen. Neyse belki yarın da unutursun bende hetırlatmam

cancazım hemen menümü yazayım
sabah sirkelisu
kahvaltı lor 6 tene zeytin domates 1 dl kp ekmegi
ara 1 elma
ögle 1 kase kırmızı pancar salata 1 kase patates yemegi
ara 1 portakal
akşam 1 kase kuru fasülye 2 kaşık pilav
saat 21.00 gibi yine meyve yerim acıkıyorum
gün boyu 2 lt su 3 kupa yeşilçay
spor 100 dk yürüyüş bu kadar yürümicektim valla sen gaza getirdin şekerimm

Zülaleyim bugünkü yediklerimi yazayım;

3 Kuru Kayısı
1 Elma
1 Kivi
2 Bardak Akrep Hoşafı
1 Lokma Ekmek
1 Çatal Omlet
Çeyrek KK Peynir
Yarım Kase Nohut Yemeği
Dolu dolu 1 Kase Mercimek Çorbası
2 Kaşık Yoğurtlu Patlıcan Salatası

3 Bardak Bitki Çayı
3 Litreye Yakın Su

40 dk Plates
20 dk Yürüyüş yapmayı planlıyorumev işlerinden yoruldumda fazlasını yapamam

selam kızlar.
kaçıncı olduk acaba.
sabah 1 bardak su
1 kase meyveli müsli
ara
1 kase sütlaç
öğle
sucuklu ekmek,domates,salatalık,biber
ara 2 kurabiye
akşam
1 tabak yoğurtlu makarna.

menülerime yorum yaptığın için teşekkür ederim.insan dikkat edildiğini bilince daha duyarlı oluyor.sağol canım....

Menün ve sporun çok güzel yaaaHımmm :26:Aradaki farkı kapatmam lazım benim.

selam kızlar.
kaçıncı olduk acaba.
sabah 1 bardak su
1 kase meyveli müsli
ara
1 kase sütlaç
öğle
sucuklu ekmek,domates,salatalık,biber
ara 2 kurabiye
akşam
1 tabak yoğurtlu makarna.

afiyet olsun şekerim ev işleride kalori harcatıyor sen yürüyüpte yorulma şekerim ben senin yerinede yürürüm

Herkese hayırlı geceler, İnşaallah güzel bir hafta sonu geçiririz. Ben oğluşumu uyutayımda gürültüsüz biraz zaman geçireyim
Bu arada turabcım dün gece beşiğine koydum kendi kendine uyusun diye kendi kendine oynadı baba baba diyerek etrafı izledi yarım saat sonunda ağlamaya başladı, ben dayanamadım eşime alyımmı dedim yook dedi beni durdurdu. Amma velakin kızımıda uyandırdı ağlaması. O da hiç dayanamaz kardeşinin ağlamasına beşiğin başına geldi, gitmiyor inat etti. ağlama kardeşim ağlama diye kendide ağlamaya başlıyor. Kızım yüzünden almak zorunda kaldım. Ama dün gece hiç beslemedim. En azından beslenme alışkanlığı gitsin diye. Durum bu. BAkalım bu gece ne olacak.:26:

oooyyy kıyamam ben ona dayanamamıştır kardeşinin aglamasına

eşinin sabrınada hayran kaldım benimki olsa çıldırırdı herhal maaşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…