kuşum nerelerdesin sen özlettin kendinihayatında laptoptan başka bozulan bişiler yok dimi şeker.. bizimle paylaşabilirsin tatlım..paylaş ki tamiri kolay olsun
listemizin en son hali kızlar...çok şükür bu hafta eksiğimiz yok..
paylaşıma geçme zamanııı
2.TAKIM
akrep33 ( 67,7 / 66,5 / 1,2 / 1,77%)
karamel_guzel ( 69 / 69 / 0 / 0,00%)
banusultan( 70 / 69 / 1 / 1,43%)
turab571( 56,8 / 56,3 / 0,5 / 0,88%)
nurceng( 58,3 / 57,5 / 0,8 / 1,37%)
meden( 64,1 / 64 / 0,1 / 0,16%)
hindirella( 63,2 / 63,8 / -0,6 / 0,95%)
secdenur( 66 / 66 / 0 / 0,00%)
ervamm( 82,7 / 82,6 / 0,1 / 0,12%)
zulaley( 76 / 75,9 / 0,1 / 0,13%)
fatoş38( 83 / 80,9 / 2,1 / 2,53%)
2. TAKIM TOPLAM KİLO ( 756,8 / 751,5 / 5,3 / 0,70% )
slm kizlar nsilsiniz bakalim benim laptop bozuk oldugu icin gelemiyorum pek biliyorsunuz
olsun şekerim üzülme biz kurtarırız haftaya takımı
eveetttt canlarım günaydın
hava okadan okadan güzelki anlatamam izmire yaz çabuk gelir 15, 20 güne yazlıkları giyerizz
yuuuppiiii :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124:
slm kizlar nsilsiniz bakalim benim laptop bozuk oldugu icin gelemiyorum pek biliyorsunuz
bende yarışmaya katılmak istiyorum nasıl nerden onu bulamadım yardımınıza ihtiyacım var şuanda 55 kg boyum 1,59 geçen hafta 1 kg verdim patates diyeti yaptım 2 gün bi kaç akşamda ne yediysem haşladım 5 kg vermek istiyorum ama çok zor
günaydın kızlar bugün pirinç lapası diyetine başladım yarında yapıcm 63,6 ile başladım bakalm pzt sonuç ne olacaköpüldünüz
Günaydın günaydın, iyi bir hafta sonu dileğiyle
Zülaleyim biz bugün kayınvalidemgiler gidecez yahuu, nerden çıktıysa böyle iyiydiama gitmek lazım, kurban bayramından bu tarafa gitmiyoruz. Yollar ve çocukların hastalığı diye gidememiştik.Öğlen çıkacaz yarın hava kararmadan geliriz şekerim. Biliyorum yokluğum seni çok üzecek dayanamayacan bensizliğe Çok değil 1 güncük. Yarın akşama görüşecez. Ben bugünkü menümüde yarın yazarım artık.
Şimdi orada spor da yapamam yaa ama bende eşimle balığa giderim bol bol yürürüm artık.Çocuklara kayınvalidemin başına atayım kaçayım dimi ya, fırsatını bulmuşken:118:
a tamam canım yarın akşam görüşürüz bizde yarın asker kaynımı ziyarete gidicez
Evet evet nasılsa gidecek bizden koca bir yağ kütlesi
ohh ne güzel , bende yaz elsin istiyorummm artıkkk:84::84::84:Bizim burada mayıs-hazirana kadar soğuk olur uff ya
günaydın kızlar.
karamelim dünkü bunalımından çıkabildin mi.bazen insan tüm motivasyonunu bir anda kaybedebiliyor.o anda inada bindirmek lazım...
bende yarışmaya katılmak istiyorum nasıl nerden onu bulamadım yardımınıza ihtiyacım var şuanda 55 kg boyum 1,59 geçen hafta 1 kg verdim patates diyeti yaptım 2 gün bi kaç akşamda ne yediysem haşladım 5 kg vermek istiyorum ama çok zor
kzı bakma sevindigime burası çok sıcak olyor haziran temmuz agustos 3 ay sıcaktan kavruluyoruz
nasılsın banucum kızların kontrolleri nasıl geçti iyilerdir inşallah
zor olurmu şeker altı üstü 5 kilocuk 5 haftada gider inşallah
kızlar biraz daha iyiler de hala tam atamamışlar.ilaçlarını değiştirdi doktorumuz.yaz gelene kadar rahat yok anlaşılan.sen neler yapıyorsun.
selamlar ikinci takim.
banusultan ve zulaley cok gecmis olsun kuzucuklariniza. benim esimde bugun daha iyiydi hani belini incitti demistim ya
haftaya bugun ankarada olacagim. kizimi babaannesine birakip esimle ucakla gidip gelecegiz sinava.sabah ilk ucakla gidip saat 4 gibi tekrar eve donecegiz. kizimdan hic bu kadar ayrilmadim simdiden uzuluyorum. hic bu sekilde birakmismiydiniz kizlar? kizim sagdigim sutu biberondan icmiyor
ben yinede sagip buzluga kaldiriyorum belki mecbur kalinca icer.
eşinin iyileştiğine sevindim.allah başka dert vermesin.selamlar ikinci takim.
banusultan ve zulaley cok gecmis olsun kuzucuklariniza. benim esimde bugun daha iyiydi hani belini incitti demistim ya
haftaya bugun ankarada olacagim. kizimi babaannesine birakip esimle ucakla gidip gelecegiz sinava.sabah ilk ucakla gidip saat 4 gibi tekrar eve donecegiz. kizimdan hic bu kadar ayrilmadim simdiden uzuluyorum. hic bu sekilde birakmismiydiniz kizlar? kizim sagdigim sutu biberondan icmiyor
ben yinede sagip buzluga kaldiriyorum belki mecbur kalinca icer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?