Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

ilgin icin tskler cnm allaha sorun sadece laptopda olsun ama haftaya olucak ins gelmeye devam sonnra yeniden sizlerle birlikte daha iyi oluyor spor ve kilolar :86::86::86::86:

:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118: ben geldiiiiiiiiiiiiiiiim kizlaaaaaaaaarrrrr

eveetttt canlarım günaydın
hava okadan okadan güzelki anlatamam izmire yaz çabuk gelir 15, 20 güne yazlıkları giyerizz
yuuuppiiii :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124:

Günaydın günaydın, iyi bir hafta sonu dileğiyle
Zülaleyim biz bugün kayınvalidemgiler gidecez yahuu, nerden çıktıysa böyle iyiydi ama gitmek lazım, kurban bayramından bu tarafa gitmiyoruz. Yollar ve çocukların hastalığı diye gidememiştik.Öğlen çıkacaz yarın hava kararmadan geliriz şekerim. Biliyorum yokluğum seni çok üzecekdayanamayacan bensizliğe Çok değil 1 güncük. Yarın akşama görüşecez. Ben bugünkü menümüde yarın yazarım artık.
Şimdi orada spor da yapamam yaa ama bende eşimle balığa giderim bol bol yürürüm artık.Çocuklara kayınvalidemin başına atayım kaçayım dimi ya, fırsatını bulmuşken:118:

olsun şekerim üzülme biz kurtarırız haftaya takımı

Evet evet nasılsa gidecek bizden koca bir yağ kütlesi

eveetttt canlarım günaydın
hava okadan okadan güzelki anlatamam izmire yaz çabuk gelir 15, 20 güne yazlıkları giyerizz
yuuuppiiii :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124:

ohh ne güzel , bende yaz elsin istiyorummm artıkkk:84::84::84:Bizim burada mayıs-hazirana kadar soğuk olur uff ya

günaydın kızlar.
karamelim dünkü bunalımından çıkabildin mi.bazen insan tüm motivasyonunu bir anda kaybedebiliyor.o anda inada bindirmek lazım...

bende yarışmaya katılmak istiyorum nasıl nerden onu bulamadım yardımınıza ihtiyacım var şuanda 55 kg boyum 1,59 geçen hafta 1 kg verdim patates diyeti yaptım 2 gün bi kaç akşamda ne yediysem haşladım 5 kg vermek istiyorum ama çok zor

Şekerim aslında http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ayiflama-yarismasina-katilmak-isteyenler.html adresine yazıyorsun sana oradan cevap yazılıyor.
Tabii akrep kaptan kabul ederse bizim takımızdada boş yer var bize katılabilirsin.

günaydın kızlar bugün pirinç lapası diyetine başladım yarında yapıcm 63,6 ile başladım bakalm pzt sonuç ne olacaköpüldünüz

günaydın kızlar bugün pirinç lapası diyetine başladım yarında yapıcm 63,6 ile başladım bakalm pzt sonuç ne olacaköpüldünüz

Bugün daha bir azimli gördüm seni, aferin sana pes etmediğin için. Böyle diyetleri 2-3 günden fazla uygulama bence. Gerçi sanırım sende öyle düşünüyorsun pazartesi sonuca bakacağına göre. İnşaallah iyi bir sonuç alırsın.

Canlarım ben çıkıyorum yarın görüşmek üzere. Sıfır kaçamaklı bol hareketli günler şekerler.:118:

kzı bakma sevindigime burası çok sıcak olyor haziran temmuz agustos 3 ay sıcaktan kavruluyoruz
günaydın kızlar.
karamelim dünkü bunalımından çıkabildin mi.bazen insan tüm motivasyonunu bir anda kaybedebiliyor.o anda inada bindirmek lazım...

nasılsın banucum kızların kontrolleri nasıl geçti iyilerdir inşallah

zor olurmu şeker altı üstü 5 kilocuk 5 haftada gider inşallah

kızlar biraz daha iyiler de hala tam atamamışlar.ilaçlarını değiştirdi doktorumuz.yaz gelene kadar rahat yok anlaşılan.sen neler yapıyorsun.

kızlar biraz daha iyiler de hala tam atamamışlar.ilaçlarını değiştirdi doktorumuz.yaz gelene kadar rahat yok anlaşılan.sen neler yapıyorsun.

geçer inşallah canım
benimde kızım iyi ama sürekli öksürüyo cigerlerinde bişi yok diyor doktor gündüz bişi yok gece başlıyor öksürmeye geçer inşallah yaz geldi sayılır yarın son cemre düşüyo artık ısınır havalar

selamlar ikinci takim.
banusultan ve zulaley cok gecmis olsun kuzucuklariniza. benim esimde bugun daha iyiydi hani belini incitti demistim ya
haftaya bugun ankarada olacagim. kizimi babaannesine birakip esimle ucakla gidip gelecegiz sinava.sabah ilk ucakla gidip saat 4 gibi tekrar eve donecegiz. kizimdan hic bu kadar ayrilmadim simdiden uzuluyorum. hic bu sekilde birakmismiydiniz kizlar? kizim sagdigim sutu biberondan icmiyor
ben yinede sagip buzluga kaldiriyorum belki mecbur kalinca icer.

gene tatil sessizligi var takımda hepiniz iyisinizdir inşallah
bende bugün alış veriş ütü yemek ugraşıp duruyorum pazar günleri yogun oluyor bir bakayım takıma dedim kimseler yok

ben hiç bırakmak zorunda kalamamıştım ama üzülme babannesi iyi bakar kızına
oyyy kuzucuk tabi annesinden emmek varken biberondan içermi ama kzın artık ek gıdalar yıyordur
bence ayrı ayrı kablara sevdigi şeyleri hazırla babaannesi yedirir
rabbim zihin açıklıgı versin inşallah kazanırsın 1 seferde

eşinin iyileştiğine sevindim.allah başka dert vermesin.
ben büyük kızım 6 aylıkken bırakmak zorunda kalmıştım.tam 3 günlüğüne.senin ki 24 saat bile değil.bir şey olmaz.içini ferah tut.sınavına yoğunlaş.kaşıkla verirler sütünü.biz kaşıkla beslemiştik.zaten ek besin alan bebek daha rahat olur.meyve ,yoğurt,çorba diyesiye sen gelmiş olursun zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…