- 21 Ekim 2010
- 4.284
- 1.903
- 248
amiinben hiç bırakmak zorunda kalamamıştım ama üzülme babannesi iyi bakar kızına
oyyy kuzucuk tabi annesinden emmek varken biberondan içermi ama kzın artık ek gıdalar yıyordur
bence ayrı ayrı kablara sevdigi şeyleri hazırla babaannesi yedirir
rabbim zihin açıklıgı versin inşallah kazanırsın 1 seferde
3 gun muueşinin iyileştiğine sevindim.allah başka dert vermesin.
ben büyük kızım 6 aylıkken bırakmak zorunda kalmıştım.tam 3 günlüğüne.senin ki 24 saat bile değil.bir şey olmaz.içini ferah tut.sınavına yoğunlaş.kaşıkla verirler sütünü.biz kaşıkla beslemiştik.zaten ek besin alan bebek daha rahat olur.meyve ,yoğurt,çorba diyesiye sen gelmiş olursun zaten.
Menülerde unuttuğum bişey yoktur inşaallah, varsada kusuruma bakmayın şekerler.
Zülaleyim dünkü menünü göremedim şeker
Dün gayet iyiydi, hem az yedim hemde dünkü yaptığım spor en az 4 saat yürüyüş yapmışım kalorisindedir. Ama bugün menüm biraz ağırmı nedir. Gerçi akşam 5 ten sonra yemek yemedim. o açıdan iyi en azından. Birde ekmekler kızartılmış olduğu için kalorisi daha düşük. Ama varya sobadaki patates ve ekmek çok güzel oluyor ya, bayılıyorum benn.
Bu arada oğlumun burnu akıyor ve hapşırıyor. Bol bol c vitamini yüklemesi yapıyorum. Ayy inşaallah iyice hastalanmaz yaa. Gittiğime pişman olmasam barii. Biraz canım sıkkın bunun için.Gecede uyumadı doğru dürüst zaten.
selam kızlar
kusura bakmayın bir süredir girremiyorum
net kapalıydı ve bizim ilgilenecek halimiz yoktu
eşim şimdi daha iyi
hala tam düzelmemiş olsada iyi allaha şükür
bu seferki ameliyat baya bi zorladı eşimi
kalp ameliyatından sonra bile ben eşimi bu halde görmemiştim
demekki bunlarıda yaşıcakmışız
daha neler var önümde neler yaşayacağım bilmiyorum allahtan hayırlısını diliyorum
geçen haftada annem rahatsızlandı
eşimde bi yandan hasta mecbur annemin durumu daha kötü olduğu için anneme koştum yakında oturmuyo bana ama o yolu nasıl gittimde annemi ambulansla hastaneye kaldırdım beni bi görseydiniz
annem bile o kadar çabuk gelmeme şaşırdı neyse idrar yolu iltihabıyla akciğer iltihabı olmuş annem şimdi daha iyi
bir hafta sonra göğüs hastanesine götürcem annemi
eşimin psikolojisi hiç iyi değil
ameliyattan sonra karnı baya bi şiş kaldı ve hissetmi yo karnını
doktora sorduk normal hissetmemen dedi
karnının içinde baya bi işlem yaptık hatta hiç bir zaman hissedemeyebilirsin dedi
kocamanda bi şişlik var kafasına çok takıyo
hala ağrıları var
neyse akşam akşam kafanızı şişirmim
ben bir süre daha aranızda olmucam
kendimi toparlamam lazım çok fazla stres yaşadım artık banada ağır gelmeye başladı
kendimi düzeltmeye çalışıyorum ama bu sefer zor olucak biliyorum artık en ufak bi strese heyecana gelemiyorum
gözlerim kararıyo nefes alışlarım aşırı hızlanıyo ve kendimi kaybedicek duruma geliyorum
düzelmem lazım toparlanmam lazım
kızlar hepinizi çok seviyorum beni merak ettiniz biliyorum hakkınızı helal edin
sağol zulaley
biliyorum imtihanda olduğumu tabiki hamd ediyorum ama insanız bir yerde yoruluyoruz artık bazı şeyler ağır gelmeye başlıyo bunun üstesinden gelmek zorunda olduğumu sabır göstermem gerektiğini bilmesem zaten şu an bu halimde değil daha kötü bi durumda olurdum
şükürki her şeyin farkındayım
3 yıldır yorulduğumu hissediyorum
yoruldum ama isyan etmiyorum sadece kendimi toparlamam gerektiğini hissediyorum sağlığım artık bu kadar sıkıntıyı kaldırmamaya başladı
artı yeni kararlar aldım
ben orta 2 terkim
yeniden okula yazılcam ve dışardan okulumu bitircem her şeyi araştırdım
okumamam için önümde hiç bir engel yok
8 sende okulum bitiyo ve doktor olabiliyorum hala okumaya devam edip op. doktor olmak istiyorum
ve olucamda ne kadar ömrüm var daha önümde yaşayacağım neler var bilmiyorum ama
ben isteğimin sonuna varana kadar gideceğim.
oğlumda iyi sağol tabiki bizsizlik oğlumuda yıprattı ama şimdi düzelmek için çabalıyoruz
dersanedeki danışman öğretmeni oğlum için parti verdi önceki hafta oğluma biraz moral oldu
şimdi babası düzeldikçe oğlumda iyi oluyo
hoş geldin şekerim olun hasta olmaz inşallah
hıııı bu arada menülerinide hiç begen medimkızsen kaynanana gitmemiş miydin bede dedim şimdi kaynanası börekler çörekler tatlılar hazırlamıştır medencigimde agfiyetle yeronları
cumartesi menüm
2 bardaksu 1 elma
ara meyve
kahvaltı geç ldugu için ögle yemedik
akşam 1 dilim kek 2 dilim börekmisafirim vardı mecburkaldım yemeye sen yemessen bende yemiyorum dedi
3 lt su sporyok
bugünkü
2 bardak su
kahvaltı
ara meyve
akşam yogurtlu ıspanak 1 dl ekmek
3 lt su 3 kupa yeşilçay 25 dk yürüyüş
sağol zulaley
biliyorum imtihanda olduğumu tabiki hamd ediyorum ama insanız bir yerde yoruluyoruz artık bazı şeyler ağır gelmeye başlıyo bunun üstesinden gelmek zorunda olduğumu sabır göstermem gerektiğini bilmesem zaten şu an bu halimde değil daha kötü bi durumda olurdum
yoruldum ama isyan etmiyorum sadece kendimi toparlamam gerektiğini hissediyorum sağlığım artık bu kadar sıkıntıyı kaldırmamaya başladı
artı yeni kararlar aldım
ben orta 2 terkim
8 sende okulum bitiyo ve doktor olabiliyorum hala okumaya devam edip op. doktor olmak istiyorum
oğlumda iyi sağol tabiki bizsizlik oğlumuda yıprattı ama şimdi düzelmek için çabalıyoruz
dersanedeki danışman öğretmeni oğlum için parti verdi önceki hafta oğluma biraz moral oldu
sen çok güçlü bir kadınsın başarırsın inşallah ne güzel senin yazdıklarını okuyunca inan bende düşündüm okuya bilirmiyim hala hayat zor karşımıza neler çıkacagını bilmiyoruz tabi okuyup meslek sahibi olmak çok güzel
bıravo sana
Evet canımcım hayat zor ve özellikle bayansan daha da zor oluyor. Onun için geleceğe kendimizi hazırlamamız lazım. Ömrümüz yetermi yetmezmi ancak Rabbim bilir ama bizim bir şekilde bir şeyin ucundan tutmamız gerekiyor. Ama ben Lolonun nasıl 8 senede bitireceğini anlamadım ve hemencecik bir araştırmaya geçecem. Merak ettim gerçekten. Çünkü önce ortaokul sonra lise ve sonrasında üniversite var. ve 8 sene:26::26:Benmi yanlış anladım yoksa:26::26:
sağol zulaley
artı yeni kararlar aldım
ben orta 2 terkim
eğer kredim yüksek olursa lise 2 buçuk yılda bitiyo üniversite 4 yıl orta okul 1 yıl 3 ten başlıcam çünkü
tabi bu kabaca bi hesap oğlumun okul müdürüyle hesapladık
ayrıca uzman doktor olabilmek tabiki zor hemen olmuyo artı 6 yıl uzmanlık için okumalıyım tabi tus da var kazanmalıyım
tabi ilk önce tıpı kazanmalıyım ki bu dediklerimi okuyabilim
eğer iyi çalışırsam 8 sene sonra pratisyen oluyorum
ama benim hedefim ameliyat doktoru olmak genel cerrah olucam
tabi önümde çok zorlu bi süreç var biliyorum ama imkansız bişeyde yok bunuda biliyorum ben başarıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?