Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

menüm
sabah
1 kase müsli
öğle
3 cherry domates,1 salatalık,peynir,zeytin,çay.
akşam
1 kase çorba,2 dilim ekmek,1 porsiyon karışık sebze.
iyi akşamlar kızlar.yarın görüşürüz...

Herkese Merhaba
Hemencecik dünkü enümü vereyim;
3 Kuru Kayısı
1 Elma
1 Sigara Böreği (atmayayım diye yemek durumunda kaldım)
5 Bisküvi (Yolda acıktım başka bişey olmayınca yedim)
Sobada Patates ve yanında Beyaz Peynir ve salatalık turşusu

2 Bitki Çayı
2,5 Litre Su

120 dk Eşimle balığa gittim Kayalıklardan tırmandım, İndim, Yürüdüm yani dağcılık sporu desem yeridir.

Son düzenleme:
Bugünkü Menüm (orada yazamadım ama aklımda kaldığınca yazayım)
3 Kuru Kayısı
Normal bir kahvaltı
2 Kepçe Kuru Fasulye ve 4 Kaşık Pilav, Çiçek Ekmeğin 1 Parçası (sobada kızartılmış)
2 Küçük Parça Tavuk, 4-5 Dilim Patates, 1 Lokma Ekmek
1 Muz
Yarım BArdak Taze Sıkılmış Karışık Meyve Suyu

2-2,5 Litre Su
2 BArdak Bitki Çayı

Spor yok

Menülerde unuttuğum bişey yoktur inşaallah, varsada kusuruma bakmayın şekerler.
Zülaleyim dünkü menünü göremedim şeker
Dün gayet iyiydi, hem az yedim hemde dünkü yaptığım spor en az 4 saat yürüyüş yapmışım kalorisindedir. Ama bugün menüm biraz ağırmı nedir. Gerçi akşam 5 ten sonra yemek yemedim. o açıdan iyi en azından. Birde ekmekler kızartılmış olduğu için kalorisi daha düşük. Ama varya sobadaki patates ve ekmek çok güzel oluyor ya, bayılıyorum benn.
Bu arada oğlumun burnu akıyor ve hapşırıyor. Bol bol c vitamini yüklemesi yapıyorum. Ayy inşaallah iyice hastalanmaz yaa. Gittiğime pişman olmasam barii. Biraz canım sıkkın bunun için.Gecede uyumadı doğru dürüst zaten.

amiin evet haklisin 1 gunluk rutinini yazdim kacta kalkar kacta uyur, ne zaman yer, onu verecegim, cok sevdigi bir oyuncagini sakladim biraz ozlesin ozaman oynasin. yiyeceklerde hazirlamam lazim.

3 gun muu bunu duymak beni rahatlatti banucum. 6 aylikken 3 gun durduysa seninki, benim ek gida alan 9 aylik kizim rahatlikla kalir.

hoş geldin şekerim olun hasta olmaz inşallah

hıııı bu arada menülerinide hiç begen medim kızsen kaynanana gitmemiş miydin bede dedim şimdi kaynanası börekler çörekler tatlılar hazırlamıştır medencigimde agfiyetle yeronları

cumartesi menüm
2 bardaksu 1 elma
ara meyve
kahvaltı geç ldugu için ögle yemedik
akşam 1 dilim kek 2 dilim börek misafirim vardı mecburkaldım yemeye sen yemessen bende yemiyorum dedi
3 lt su sporyok

bugünkü
2 bardak su
kahvaltı
ara meyve
akşam yogurtlu ıspanak 1 dl ekmek
3 lt su 3 kupa yeşilçay 25 dk yürüyüş

selam kızlar

kusura bakmayın bir süredir girremiyorum

net kapalıydı ve bizim ilgilenecek halimiz yoktu

eşim şimdi daha iyi
hala tam düzelmemiş olsada iyi allaha şükür

bu seferki ameliyat baya bi zorladı eşimi

kalp ameliyatından sonra bile ben eşimi bu halde görmemiştim
demekki bunlarıda yaşıcakmışız
daha neler var önümde neler yaşayacağım bilmiyorum allahtan hayırlısını diliyorum

geçen haftada annem rahatsızlandı
eşimde bi yandan hasta mecbur annemin durumu daha kötü olduğu için anneme koştum yakında oturmuyo bana ama o yolu nasıl gittimde annemi ambulansla hastaneye kaldırdım beni bi görseydiniz
annem bile o kadar çabuk gelmeme şaşırdı neyse idrar yolu iltihabıyla akciğer iltihabı olmuş annem şimdi daha iyi
bir hafta sonra göğüs hastanesine götürcem annemi

eşimin psikolojisi hiç iyi değil
ameliyattan sonra karnı baya bi şiş kaldı ve hissetmi yo karnını
doktora sorduk normal hissetmemen dedi
karnının içinde baya bi işlem yaptık hatta hiç bir zaman hissedemeyebilirsin dedi
kocamanda bi şişlik var kafasına çok takıyo
hala ağrıları var
neyse akşam akşam kafanızı şişirmim
ben bir süre daha aranızda olmucam
kendimi toparlamam lazım çok fazla stres yaşadım artık banada ağır gelmeye başladı
kendimi düzeltmeye çalışıyorum ama bu sefer zor olucak biliyorum artık en ufak bi strese heyecana gelemiyorum
gözlerim kararıyo nefes alışlarım aşırı hızlanıyo ve kendimi kaybedicek duruma geliyorum
düzelmem lazım toparlanmam lazım

kızlar hepinizi çok seviyorum beni merak ettiniz biliyorum hakkınızı helal edin

lolocum hoşeldin
eşinin daha iyi olduguna sevindim
annede çok geçmiş olsun
canım büyük bir sınav geçiriyorsun hamdet rabbim mükafatsız bırakırmı hiç bukadar sabrı sıkıntıyı verende o alanda allah yardımcın olsun ogluşun nasıl bu arada

sağol zulaley
biliyorum imtihanda olduğumu tabiki hamd ediyorum ama insanız bir yerde yoruluyoruz artık bazı şeyler ağır gelmeye başlıyo bunun üstesinden gelmek zorunda olduğumu sabır göstermem gerektiğini bilmesem zaten şu an bu halimde değil daha kötü bi durumda olurdum
şükürki her şeyin farkındayım

3 yıldır yorulduğumu hissediyorum
yoruldum ama isyan etmiyorum sadece kendimi toparlamam gerektiğini hissediyorum sağlığım artık bu kadar sıkıntıyı kaldırmamaya başladı

artı yeni kararlar aldım
ben orta 2 terkim
yeniden okula yazılcam ve dışardan okulumu bitircem her şeyi araştırdım
okumamam için önümde hiç bir engel yok
8 sende okulum bitiyo ve doktor olabiliyorum hala okumaya devam edip op. doktor olmak istiyorum
ve olucamda ne kadar ömrüm var daha önümde yaşayacağım neler var bilmiyorum ama
ben isteğimin sonuna varana kadar gideceğim.

oğlumda iyi sağol tabiki bizsizlik oğlumuda yıprattı ama şimdi düzelmek için çabalıyoruz
dersanedeki danışman öğretmeni oğlum için parti verdi önceki hafta oğluma biraz moral oldu
şimdi babası düzeldikçe oğlumda iyi oluyo

sen çok güçlü bir kadınsın başarırsın inşallah ne güzel senin yazdıklarını okuyunca inan bende düşündüm okuya bilirmiyim hala hayat zor karşımıza neler çıkacagını bilmiyoruz tabi okuyup meslek sahibi olmak çok güzel
bıravo sana

İnşaallah canımcım hasta olmaz ama burnu tıkalı uyanıp duruyor, galiba bu gece bana uyku yok
Aman kıs haberi yoktu geleceğimizden sürpriz yaptık, çok mutlu oldu. Zaten kayınvalidem kekmiş, pastaymış, tatlıymış bilmez yapamazki. Kızım çekmecede kabartmatozu ve vanilya bulmuş, bunlar neyse diyor, ben bilemem siz götüründe kullanın diyorSanırım görümcem bir geldiğinde kek yapmış ondan kalmış. Ama çok güzel sacta patıcan böreği yaparda zaman yoktu, torunlarıyla hasret giderdi.

Bende seninkini beğenmedim işte, sadece kek ve börek kısmını tuttum. ama gündüzünde pek bişi yememişsin
sporda seni geçmişim ama yaşasın yupppiii yehhhuuu

Canımcım rabbim yardımcınız olsun, İnşaallah herşey kısa zamanda düzelir. Yeni kararlar almanı ve bunu uygulamaya geçirmeni çok taktdir ettim canımcım. İnsanın ne olacağı belli olmuyor.İnşaallah herşey gönlünüzce olur. Eşin ve annende bir an önce sağlıklarına kavuşurlar Allah'ın izniyle.
Ama ben bir şeyi anlamadım nasıl 8 senede bitirebiliyorsun ve doktor olabiliyorsun.

Evet canımcım hayat zor ve özellikle bayansan daha da zor oluyor. Onun için geleceğe kendimizi hazırlamamız lazım. Ömrümüz yetermi yetmezmi ancak Rabbim bilir ama bizim bir şekilde bir şeyin ucundan tutmamız gerekiyor. Ama ben Lolonun nasıl 8 senede bitireceğini anlamadım ve hemencecik bir araştırmaya geçecem. Merak ettim gerçekten. Çünkü önce ortaokul sonra lise ve sonrasında üniversite var. ve 8 sene:26::26:Benmi yanlış anladım yoksa:26::26:

Neyse canlar hayırlı geceler, Yarın yeni bir hafta başlıyor. Zülaley 4 gün kaldı canımcım bakalım sonuçlar nasıl olacak

eğer kredim yüksek olursa lise 2 buçuk yılda bitiyo üniversite 4 yıl orta okul 1 yıl 3 ten başlıcam çünkü

tabi bu kabaca bi hesap oğlumun okul müdürüyle hesapladık

ayrıca uzman doktor olabilmek tabiki zor hemen olmuyo artı 6 yıl uzmanlık için okumalıyım tabi tus da var kazanmalıyım

tabi ilk önce tıpı kazanmalıyım ki bu dediklerimi okuyabilim

eğer iyi çalışırsam 8 sene sonra pratisyen oluyorum
ama benim hedefim ameliyat doktoru olmak genel cerrah olucam
tabi önümde çok zorlu bi süreç var biliyorum ama imkansız bişeyde yok bunuda biliyorum ben başarıcam

yanlış yazmışım tıp fakültesi 6 yıl 4 yıl değil
ben kabadan bi hesapladım
en iyisini düşünerek

kendime moral vermek için belkide doktor olmanın çok zor olduğunun farkındayım ama imkansızda değil

6 yılın sonunda genel cerrah olup olamayacağım gireceğim sınavdaki puana bağlı olucak ee hedef koyduğumu göre fakülteyide bitirebilirsem sınavıda veririm heralde

neyse hele bi tıpı kazanimde bitirimde tus uda o zaman düşünürüm

ayrıca kendimle birlikte çevremdekileride zorluyorum okumaları için
inşallah kendimle birlikte başkalarınında okumalarına vesile olucam

hersey senin elinde, buda gecer lolocum
bu dünyada hepimize bir rol verildiğini ve bizim de rollerimizi oynadığımızı düşünerek hayatı kucaklarsan yol gösterici sana en iyi şekilde yardım edecektir.....zorluklarla karşılaştığımızda sığınacağamız tek liman maneviyatımız ve inancımızdır.....
'' Önyargıları dağıtmak atomu parçalamaktan daha zordur '' derler ya sen öncelikle kendine Güven ve kendini çokça SEV....Dünyada Gönül huzuru bulmak için ŞÜKREDELIM....

lolocum cok buyuk gecmıs olsun allahım daha buyuk dertlerden senı korusunn sana aılenı uzun saglık omurler versın rabbım

gunaydin arkadaslar
guzel bir hafta bizleri bekliyor, bu hafta benim miladim olacak insaallah. lolonun yazdiklari banada ilham oldu bu haftayi iyi degerlendirip bu sinavi kazanacagim, ISKALAMAK YOK!
Biz simdiye kadar neyi istedik, elde etmek icin calistikta basaramadik ki.
haydi bakalim ikinci takim baharin bu ilk haftasi bereketiyle gelsin alsin karayaglari gotursun

Son düzenleme:

Allah yardımcın olsun canım, evet imkansız diye hiç birşey yok. Sana bu zorlu sürceinde başarılar dilerim. Şimdi sana tavsiyem ortaokul ve liseyi okuma dönemlerinde ingilizceyide öğrenmeye çalış, Çünkü tıp fakütelerinde çoğunlukla bir yılda ingilizce hazırlık oluyor bunu muafiyet sınavlarıyla atlatabilirsin yoksa o 6 yıl 7 yıl oluyor.
Benimde bir tanıdığım var ortaokulu dışardan bitirdi, açık öğretim lisesine kaydoldu ilk dönemden sonra devam etmedi. Bende onu zorlayacağım bide 2,5 yıl diyorsun belki ikna edebilirim. Bununla ilgili geniş bilgi aktarablirsen bana sevinirim canımcım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…