gunaydin arkadaslar
guzel bir hafta bizleri bekliyor, bu hafta benim miladim olacak insaallah. lolonun yazdiklari banada ilham oldu bu haftayi iyi degerlendirip bu sinavi kazanacagim, ISKALAMAK YOK!
Biz simdiye kadar neyi istedik, elde etmek icin calistikta basaramadik ki.
haydi bakalim ikinci takim baharin bu ilk haftasi bereketiyle gelsin alsin karayaglari gotursun
Neyse canlar hayırlı geceler, Yarın yeni bir hafta başlıyor. Zülaley 4 gün kaldı canımcım bakalım sonuçlar nasıl olacak
gunaydin arkadaslar
guzel bir hafta bizleri bekliyor, bu hafta benim miladim olacak insaallah. lolonun yazdiklari banada ilham oldu bu haftayi iyi degerlendirip bu sinavi kazanacagim, ISKALAMAK YOK!
Biz simdiye kadar neyi istedik, elde etmek icin calistikta basaramadik ki.
haydi bakalim ikinci takim baharin bu ilk haftasi bereketiyle gelsin alsin karayaglari gotursun
:82: bili yorum canım biliyorum
ama bişi dicem yürüyüşe çıkmayı unutursam hatırlatırmısın
Zülaleyim şekerim bak şimdi plates başlayacak, ben gidyorum şöyle mis gibi 40 dk plates yapayımda geleyim. Sen zaten sevmiyo platesi yapmazsın onun için hatırlatmada sakınca görmedim
Puffff kar yağıyorrrr, ne demişler mart kapıdan baktırır kazma kürek yaktırır.
Neyse platesimi yaptım, bugün ev tertemiz olduğu için temizlik işim falan yokkk, sadece ütü yapacam tabii oğluşumdan fırsat bulursam.
Akşamada brokoli ve karnabahar haşlayıp bol sarımsakl yoğurtla yemeyi planlıyorum. Bayağıdrı yemiyorum özlemişim. Şimdi çocuklara bir çorba yapsam diyordum ama ne çorbası yapsam ki:26: Bu ne yemek yapacam diye düşünme işine gıcccıkk oluyorum
selam kızlar..
lolo hoşgeldin,en iyisi hayırlı haberlerle geldin şükür.uzun süre uğramayınca en kötüsünü düşünmeye başlamıştık artık.eşinin iyi olduğuna hepimiz çok sevindik.yeni kararların için tebrik ederim.istemek başarmanın yarısıdır.
selam banucum senin memlekette havalar nasıl bugün burassıda çok soguk donuyoruzz
kar bekleniyor canım yaa.soğuğu geçtim kapalı havalardan gına geldi..
bugün secdenurla akrebim hiç görünmüyorlar
hep merak ediyorum sormayı unutuyorum kızlar aranızda el işi yapan varnı mesela ben igne oyasın çok severim ve yaparım
Yookk canımcım ben el işi yapamıyorum, 2 yıl önce kazak örmeye merak saldım, yiğenime bir tane ördüm sonrasında usandımbıraktım. İğne oyasımı? hıımmm zor diye biliyorum iğne oyasını ben, ama görüntüsü çok güzel oluyor yaa, çok beeniyorum ben iğne oyasıyla yapılmış şeyleri.
hep merak ediyorum sormayı unutuyorum kızlar aranızda el işi yapan varnı mesela ben igne oyasın çok severim ve yaparım
aaa evet canım ben de çok seviyorum..yeni keşfettim ama ben..ben geldimmm en sonunda ya 8 marti bukadar icten kutlayan millet gormedim cts pz pts sali tatil gina geldi tatilden dolayisiyla buraya giremiyorum.el isine gelince ben orgu oyuncaklar yapiyorum amigurumi cok seviyorumbir hastalik gibi arkadaslarim takiliyo ya bebek doguruyosun yada bebek oruyorsun diye
canlanalim sekerim canlanalim. nerede hareket orada bereket.Amiinnn amiiinnn gitsin karayağlar, canlanın arkadaşlar bahar geldi herşey canlanıyor, doğa canlanıyor, çiçekler böcekler canlanıyor. eee bizde canlanalım dimi yaa:118:
Hadi hayırlısı canımcım başaracaksın Allah'ın izniyle, Lolocumun bu azmi beni bile uyandırdı. Azim ve kararlılık çok önemli başarmak için.
sabir isi vallahi bende isterdim yapabilmek, bir kosesinden baslasam fena olmaz.hep merak ediyorum sormayı unutuyorum kızlar aranızda el işi yapan varnı mesela ben igne oyasın çok severim ve yaparım
ben geldimmm en sonunda ya 8 marti bukadar icten kutlayan millet gormedim cts pz pts sali tatil gina geldi tatilden dolayisiyla buraya giremiyorum.el isine gelince ben orgu oyuncaklar yapiyorum amigurumi cok seviyorumbir hastalik gibi arkadaslarim takiliyo ya bebek doguruyosun yada bebek oruyorsun diye
izmir 2 gün önce çok güzeldi hııh dedim yazgeldi ama yok karı görmüyoruz ama sogugunu çekiyoruz inşallah kuzular hasta olmaz 1 gün ince giymek zorunda kalıyorlar bir gün kalın
aaa evet canım ben de çok seviyorum..yeni keşfettim ama ben..
kızıma yapıam en yakın zamanda..hem daha sağlıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?