Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

slm kizlar nasilsiniz bakalim benim laptop oldu artik geliba biraz ugrastim bugün yine ama olsun artik ben bu arada sürüs saatlari almaya basladim diyet hafif kacamaklari dengelemeye calismakla geciyo sporda 100dk simdilik bu hafta artik spora tam gez devam edicem ins

merhaba kızlar.işler o kadar birikti ki giremiyorum artık kk ya şimdi derse girecem hocayla.gitmeden az da olsa uğramak istedim yanınıza

nasılsınız kızlar? ben hariç hepinizin maşallahı var ne güzel kurtuluyorsunuz kara yağlardan.ben tüm gerçekleri bilmeme rağmen ve şuan ki halimdende mutlu olamama rağmen yinede diyet yapamıyorum.sabah başladığım diyeti akşam bozuyorum.iş yerinde yemek yemek aklıma gelmiyor ama o yorgunlukla eve gıdınce bide eve iş götürünce sinirimden yiyorum.sonra vicdan azabı cekıyorum tabi

bu hafta tekrar başladım diyete.bakalım yapabilecekmiyim. eğer bu hafta kılo veremezsem aranızdan ayrılacam kızlar cünkü ne size ne kendime faydam var artık.

bana dua edınde bu hafta sahıp olayım şu boğazıma

daha ne istiyon kıss ne güzel kadına değer veriyorlarmış işte. sadece bu günlerde olmasında bu değer
İyice özdeşleştin bebeklerle yaniii

eee bizde seni özledik yahuu.

Doğru söylüyorsun canımcım, erken kalkan erken yol alır demiş atalarımız. Birde erken kalkınca evin bereketide artıyor gerçekten. Bence bende hertürlü bilgi paylaşımına varım

meraba kızlar haberiniz olsun bi süre paylaşmda bulunamıycam öpüyorum hepinizi hoşçakalın..

Neden amaa??

Takımdan uzaklaşınca spordandamı uzaklaştın tatlışım. Neyse geldiğine göre hem spor hemde diyet son hızla devam devam.

Canımcım inşaallah bu hafta süperr bir performans yakalarsın. Gitsin karayağlar, gitsin kilocuklar.

Bugün 2 farklı programda başak burcu kadınlarının ince ve uzun oldukları söylendi.Ama ama bende başak burcuyum ve ne inceyim nede uzunumAcaba ben başak burcu değilmiyim kiii

ne güzel bende biliyorum kızıma bebek örmüştüm ama okadar iler letmedim

hıııı takım hamarat mışya bende tekkendim elişini seviyorum sanıyordum
kazak hırka yelek çok denedim beceremedim vaz geçtim

haklısın tatlım mersinde aynı..kar yağmaz ama soğuğu çekeriz..
cumartesi ne kadar güzeldi..
yaz erken geldi galiba dedim ama ertesi gün gördüm erken gelen yazı

aynen şeker kış günü bile izmir bu kadar soguk olmamıştır donduk bugün

ohhhh geldigin belli oluyor canımcım rengaren takımın en sport men hanımı
Bugün 2 farklı programda başak burcu kadınlarının ince ve uzun oldukları söylendi.Ama ama bende başak burcuyum ve ne inceyim nede uzunumAcaba ben başak burcu değilmiyim kiii

kız ben başaklarla çok iyi anlaşırım annem kız kardeşim teyze kızı 3 de zor insanlardır ama ben onlarla çok iyi anlaşırım
ama ben herkezle iyi anlaşırım balıgımya herhal ondan

Son düzenleme:
meraba kızlar haberiniz olsun bi süre paylaşmda bulunamıycam öpüyorum hepinizi hoşçakalın..
nasil yaaani? ne oldu ki bize mi kirildin?

iyiyiz karamelcim. su an gecis suresi yasiyorsun karamel, birde diyet meselesini kafana takip stres ustune stres yapmazsan kiloda almazsin. bak bende bu hafta stres yaptim ayni sekilde yememe ragmen kilo almis durumdayim. once bir sakinles. gider karayaglar kilonu kor yiter yaa

bende basak burcuyum ama ne ince nede uzunum, yoksa bendemi basak degilim, peki kisa ve sisman olan hangi burcmus, belki o burctanimdir burcun boya kiloya etki ettiginide ilkkez duyuyorm yaaaneee. bir yasima daha girdim :89:

zulaleyim nasilsin? bahsetmesemde gizliden takibimdesiniz ona gore, 1 kilo veremeyen yazacak avatarina ceza cumlesini. aa birde cezalari ben belirleyecegim ona gore

medencim nasılsın şekerim
kız bugün bütün pilanlarım alt üst oldu
uzun zaman dır bir arkadaşımla görüşmüyorduk tam kızımı okula götürecekti aradı ille bana gel aayyy yalvarıyo canım banim ama kociş izinvermez dedim 20 dk konuştuk yok ne ben onu nede obeni razı edebildi sonra eşimi arayıp izin almış gittim çok özlemişim
spor yapamadım yanii :84: :84: :84: :84:

zulaleyim nasilsin? bahsetmesemde gizliden takibimdesiniz ona gore, 1 kilo veremeyen yazacak avatarina ceza cumlesini. aa birde cezalari ben belirleyecegim ona gore

tamam şeker ben hazırım tartlmadım ama bugün arkadaşım çok zayıfladıgımı söyledi yani morel süper
tabi kazanamassam yazıcammm ama kazanacgıımdan eminimm

kizlar ilginc bir saptamam oldu su an.
erken kalkmanin yollari ile ilgili nette arama yaparken sunu buldum:
Amerika'nın en zengini Rockfeller'ın gece 4 de işinin başında olduğu söylenir.
sonra konuyla ilgili hadisi seriflere baktim ve "Sabah uykusu, rızka manidir" ,"Sabahın erken saatlerinde bereket ve başarı vardır" hadisleri cikti karsima
"Güneşin doğuşundan, yaklaşık 45 dakika geçinceye kadar geçen zamanda uyumak iyi değildir Aslolan erken yatıp erken kalkmaktır Sabah namazını kıldıktan sonra uyumamak...."

kız ben başaklarla çok iyi anlaşırım annem kız kardeşim teyze kızı 3 de zor insanlardır ama ben onlarla çok iyi anlaşırım
ama ben herkezle iyi anlaşırım balıgımya herhal ondan

Zor insanlar mıı mıı mııama benim bildiğim başaklar zor insan değildirlerki kıss, bizde herkesle çok iyi anlaşırız, çok iyi dinleyiciyizdir. belkide yükselen burcun etkisidir diye düşündüm. Benimde kızkardeşim başaktır. Başak burcu kadını çok anlayışlıdır.

bende basak burcuyum ama ne ince nede uzunum, yoksa bendemi basak degilim, peki kisa ve sisman olan hangi burcmus, belki o burctanimdir burcun boya kiloya etki ettiginide ilkkez duyuyorm yaaaneee. bir yasima daha girdim :89:

Ben daha önceleride duymuştum da bugünde ender saraç ve özlem yıldızın program konuğu astrolog vardı o söyledi. ender saraçın knuğu model bir kız vardı başakmış ve özlem yıldızda başakmış. ikiside bize uzun ve ince.Burçların vucut yapılarıyla ilgili özellikleride var. Tabii istisnalar kaideyi bozmaz galiba biz istisnalardanız kıs turab

Bana uyar, ama biz birde bütün takımlarıda dolanacağız bu defa pis bir şişkoyum yazacaz..Ama bu gidişle zülaley yazacak o cümleleri ben değil

İyiyim şeker ben.oy canımcım yürüyüş yapamadığına nasıl üzüldüm bilemezsin
Şaka bir yana iyi olmuş canımcım biraz stres atmışsındır. bu da gerekli insana, ihtiyaç duyuyor böyle birilerini göröeye konuşmaya.
ayy yoksa sen oralarda kalorili bişeylerde yedinmi yoksa

Benim annem beklerdi sabah namazından zonra kapıyı açar evi havalandırır bereket girsin içeri derdi. Ama gerçektende öyle erken kalktığın zamanlarda farkediyor insan. Gün de daha verimli geçiyor, insan da daha dinç oluyor.

Gelelim günün menüsüne;
3 Kuru Kayısı
1 Muz
Yarım Elma, 2 Yudum Süt, 1 Yudum Kola
1+1/4 Yumurta, KK Peynir, 1 Dilim Ekmek
1 Tabak Yoğrtlu Makarna
1 Kase Yoğurtlu Brokoli-KarnıbaharPatates, 1 Dilim Ekmek

3 Bitki Çayı
2,5-3 Litre Su

40 dk Plates
30 dk Bantta Yürüyüş

Ehh artık bana müsade, bende gideyimde oturayım birazcık, oğluşumu uyutayım. Sonrada ezeli izleyeceğim. Herkese hayırlı geceler.

valla şeker benim annem okadar zor bir insan anlatamam bazen babama diyorum anneme bukadaryıl nasıl dayandın babm çok sakin annem çok fena oyyyy canım annem

süper valla sporda beni geçtigine inanamıyorummmmmmmmmmmmm

Son düzenleme:
hemen menümüde yazayım sabah 2 bardak su
kahvaltı
aa 1 portakal
ögle 1 tabak kısır
akşam yemegi 2 portakal 1 muz
2 lt su
sporyok

gunaydınn kızlar nasılsınız bakalımm medencım durumlar nasıl gıdıyor bakımm cuma gunu 62 olma planları ne alemde olabılıcekmıyız dersın sekercımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…