valla şeker benim annem okadar zor bir insan anlatamam bazen babama diyorum anneme bukadaryıl nasıl dayandınbabm çok sakin annem çok fena oyyyy canım annem
süper valla sporda beni geçtigine inanamıyorummmmmmmmmmmmm
hemen menümüde yazayım sabah 2 bardak su
kahvaltı
aa 1 portakal
ögle 1 tabak kısır
akşam yemegi 2 portakal 1 muz
2 lt su
sporyok
gunaydınn kızlar nasılsınız bakalımm medencım durumlar nasıl gıdıyor bakımm cuma gunu 62 olma planları ne alemde olabılıcekmıyız dersın sekercımmm
hersey senin elinde, buda gecer lolocum
bu dünyada hepimize bir rol verildiğini ve bizim de rollerimizi oynadığımızı düşünerek hayatı kucaklarsan yol gösterici sana en iyi şekilde yardım edecektir.....zorluklarla karşılaştığımızda sığınacağamız tek liman maneviyatımız ve inancımızdır.....
'' Önyargıları dağıtmak atomu parçalamaktan daha zordur '' derler ya sen öncelikle kendine Güven ve kendini çokça SEV....Dünyada Gönül huzuru bulmak için ŞÜKREDELIM....
sen çok güçlü bir kadınsın başarırsın inşallah ne güzel senin yazdıklarını okuyunca inan bende düşündüm okuya bilirmiyim hala hayat zor karşımıza neler çıkacagını bilmiyoruz tabi okuyup meslek sahibi olmak çok güzel
bıravo sana
lolocum cok buyuk gecmıs olsun allahım daha buyuk dertlerden senı korusunn sana aılenı uzun saglık omurler versın rabbım
Allah yardımcın olsun canım, evet imkansız diye hiç birşey yok. Sana bu zorlu sürceinde başarılar dilerim. Şimdi sana tavsiyem ortaokul ve liseyi okuma dönemlerinde ingilizceyide öğrenmeye çalış, Çünkü tıp fakütelerinde çoğunlukla bir yılda ingilizce hazırlık oluyor bunu muafiyet sınavlarıyla atlatabilirsin yoksa o 6 yıl 7 yıl oluyor.
Benimde bir tanıdığım var ortaokulu dışardan bitirdi, açık öğretim lisesine kaydoldu ilk dönemden sonra devam etmedi. Bende onu zorlayacağım bide 2,5 yıl diyorsun belki ikna edebilirim. Bununla ilgili geniş bilgi aktarablirsen bana sevinirim canımcım.
Amiinnn amiiinnn gitsin karayağlar, canlanın arkadaşlar bahar geldi herşey canlanıyor, doğa canlanıyor, çiçekler böcekler canlanıyor. eee bizde canlanalım dimi yaa:118:
Hadi hayırlısı canımcım başaracaksın Allah'ın izniyle, Lolocumun bu azmi beni bile uyandırdı. Azim ve kararlılık çok önemli başarmak için.
selam kızlar..
lolo hoşgeldin,en iyisi hayırlı haberlerle geldin şükür.uzun süre uğramayınca en kötüsünü düşünmeye başlamıştık artık.eşinin iyi olduğuna hepimiz çok sevindik.yeni kararların için tebrik ederim.istemek başarmanın yarısıdır.
Günaydınnn,
Oğluşumla sağlık ocağına gittik geldik. Bugün öksürmeye başladı hemencecik ilerlemeden buharla verilen bir ilacı vardı ondan yazdırdım. İnşaallah bugün kullanınca sıkıntısı kalmaz, Soğuk algınlığı dedi doktorumuz ama hemen bronşiti tetiklemeye başlıyor dedi. İyiki götürmüşüm. Buhar verince bişeyi kalmaz Allah'ın izniyle.
Ee tabii yürüyüş yapmış oldum dışarda gidip gelene kadar. Plateside kaçırdım, gerçi bgün strech yapacaktı yapmayıda düşünmüyordum, geçen hafta çarşama yapamamıştım onu yapayım barii
Bence senin annenin doğum günü yanlış yazılmıştır
Yaa geçtim senişimgünlük 60 dk spor yapmış oluyorum. İyi dimi yaa azda değil abartılıda değil sanırsam:44:
Bak menünü hiçç mi hiççç beğenmedim :18::18: tırsmaya başladım sen bugün spor takviyesi de yaparsın kesin..
Canımcım durumlar iyi gibi, sanki 62 yi görecem gibi ama şu son 3 gün cozutmazsam. Sende nası gdiyor şeker. Bugün meyve diyetindemisin
Zülaleycim 2 günlük bir diyet öğrendim minnoşun takımındaki hyptia dan. aslında çarşamba-perşembe uygulamayı düşünüyordum. uygulayabilirsem. Meyve almam lazım markete gidip, gidebilirsem. gidemezsem uygulayamam.ben pek böyle diyetlere bağlı kalamam ama bu hem kolay- hem kısa-hemde etkili. Sana da vereyim denemek istersen.
Kilo veremeyip motivasyonumun bozulduğu zamanlarda, regl dönemlerinde metabolizma düzenleyici / yağ yakma diyeti olarak verdi. Buyrun bu da diyetim(tabi kendi doktorunuza da danışın) :) İki günde maksimum iki kilo verirsin bununla ama kilo verme hızını artırır, demişti.
iki günlük bir diyet:
sabah: iki porsiyon meyve veya bir adet muz, bir su bardağı süt
ara : bir yemek kaşığı kan üzümü veya ceviz veya bir porsiyon meyve
öğle : bir su bardağı yoğurt, bol salata ve bir ince dilim ekmek veya çorba
ara : bir porsiyon meyve
ara : bir porsiyon meyve (isteğe bağlı)
akşam: iki adet haşlanmış yumurta, salata, bir ince dilim ekmek veya çorba veya iki uzun grissini veya bi adet haşlanmış patates
ara : bir bardak süt
ikinci gün tekrar.
seninde kutlu olun canım:118:gunaydin arkadaslar
bugun 8 mart, kadinlar gununuz kutlu olsun
istanbulda kar vaaaarrrrr!!!!! :118:
evet çok soğuukgünaydın kızlarrrrr
aybugünde hava çok soguk yaz gelmicek galiba
teşekkürler anım..çok güzel bir paylaşım[video=youtube;Rq6Nsu9B7Yk]http://www.youtube.com/watch?v=Rq6Nsu9B7Yk[/video]
evet evet evetgünaydın kızlar.mutlu olsun,kutlu olsun dünya kadınlar günümüz...
amiiiiinnmakeup tesekkurler guzel paylasim.
Allah kadina siddet gosteren aciz erkeklerden kizlarimizi, sevdiklerimizi muhafaza buyursun. akli selim versin herkese.
allaha şükrediyorum zaten hep biliyorum bu günlerinde geçeceğini zaten hiç isyan etmedim pes etmedim
zulaleyim nasilsin? bahsetmesemde gizliden takibimdesiniz ona gore, 1 kilo veremeyen yazacak avatarina ceza cumlesini. aa birde cezalari ben belirleyecegim ona gore
tamam şeker ben hazırım tartlmadım ama bugün arkadaşım çok zayıfladıgımı söyledi yani morel süper
tabi kazanamassam yazıcammm ama kazanacgıımdan eminimm
tabiki tatlım..ben güneşi hiç üstüme doğdurmam mesela..kizlar ilginc bir saptamam oldu su an.
erken kalkmanin yollari ile ilgili nette arama yaparken sunu buldum:
Amerika'nın en zengini Rockfeller'ın gece 4 de işinin başında olduğu söylenir.
sonra konuyla ilgili hadisi seriflere baktim ve "Sabah uykusu, rızka manidir" ,"Sabahın erken saatlerinde bereket ve başarı vardır" hadisleri cikti karsima
"Güneşin doğuşundan, yaklaşık 45 dakika geçinceye kadar geçen zamanda uyumak iyi değildir Aslolan erken yatıp erken kalkmaktır Sabah namazını kıldıktan sonra uyumamak...."
kuşum sabah öğle akşam diye belirtimisinGelelim günün menüsüne;
3 Kuru Kayısı
1 Muz
Yarım Elma, 2 Yudum Süt, 1 Yudum Kola
1+1/4 Yumurta, KK Peynir, 1 Dilim Ekmek
1 Tabak Yoğrtlu Makarna
1 Kase Yoğurtlu Brokoli-KarnıbaharPatates, 1 Dilim Ekmek
3 Bitki Çayı
2,5-3 Litre Su
40 dk Plates
30 dk Bantta Yürüyüş
hemen menümüde yazayım sabah 2 bardak su
kahvaltı
aa 1 portakal
ögle 1 tabak kısır
akşam yemegi 2 portakal 1 muz
2 lt su
sporyok
evet canım allahın izniyle başarıcam gel beraber okuyalım kaça kadar okudun bilmiyorum ama eksiğin varsa beraber tamamlayalım sende katıl bana burdaki arkadaşlarımında akıllarını çelmeye çalışıyorum birbiirimize destek oluruz okurken ne güzel olur dimi
tabi şeker tabiii yapmammı hemde 2 günün acısını çıkaracam
bende durumlar fena deyil bugün tartıldım 74 göremedim ama görecek gibiyimmmm
yaaa ben hiç böyle şeyler yapamam deneyeyim diyorum ama boşveryaaaa biz düzenimizi bozmayalım acelemiz yok buhafta 1 kilo verdimmi tamam yavaş yavaş bence
Yok canım benim üniversite bitti, mühendisim ama bir ara yüksek lisans falan düşündüm. sadece düşüncede kaldı. Benim bir akrabam var sürekli görüşürüz onu çok ikna etmeye çalıştım zamanında ortaokulu bitirdi. Lise kaldı. 2,5 yıl deyince tekrar aklıma o geldi. Belki bu defa ikna ederim. En güzelini sen yapıyorsun tebrik ederim. Kendinle beraber başkalrınıda güzel bri yola sevk etmeye çalışmak çok güzel bişey.
Yaa ben bilirim iştezülaley boş durmaz kesinlikle diye.
Hadi yaa 74 mü görecen oy oy oyben daha tartılmadım cumaya kadar tartı yasak bana.
ay cok sevindim ben amigurumi sevenleride seviyorum
öylemiii..inşallah bakarım canım..ayrica amigurumici arkadaslarin toplandigi bir form var orda cok guzel etkinlikler oluyor tavsiye ederim
sınavlarmı canım..Allah yardımın olsun..meraba kızlar haberiniz olsun bi süre paylaşmda bulunamıycam öpüyorum hepinizi hoşçakalın..
slm kizlar nasilsiniz bakalim benim laptop oldu artik geliba biraz ugrastim bugün yine ama olsun artik ben bu arada sürüs saatlari almaya basladim diyet hafif kacamaklari dengelemeye calismakla geciyo sporda 100dk simdilik bu hafta artik spora tam gez devam edicem ins
dualarımız seninle tatlımmerhaba kızlar.işler o kadar birikti ki giremiyorum artık kk yaşimdi derse girecem hocayla.gitmeden az da olsa uğramak istedim yanınıza
nasılsınız kızlar? ben hariç hepinizin maşallahı var ne güzel kurtuluyorsunuz kara yağlardan.ben tüm gerçekleri bilmeme rağmen ve şuan ki halimdende mutlu olamama rağmen yinede diyet yapamıyorum.sabah başladığım diyeti akşam bozuyorum.iş yerinde yemek yemek aklıma gelmiyor ama o yorgunlukla eve gıdınce bide eve iş götürünce sinirimden yiyorum.sonra vicdan azabı cekıyorum tabi
bu hafta tekrar başladım diyete.bakalım yapabilecekmiyim. eğer bu hafta kılo veremezsem aranızdan ayrılacam kızlarcünkü ne size ne kendime faydam var artık.
bana dua edınde bu hafta sahıp olayım şu boğazıma
eee bizde seni özledik yahuu.
tatlım aslında başak burçlarının iştahları yerinde olur..dikkat etmezlerse kilo problemi yaşarlar..Bugün 2 farklı programda başak burcu kadınlarının ince ve uzun oldukları söylendi.Ama ama bende başak burcuyum ve ne inceyim nede uzunum Acaba ben başak burcu değilmiyim kiii
tatlım su grupları toprak grupları ile iyi anlaşır o yüzden iyi anlaşıyosun..kız ben başaklarla çok iyi anlaşırım annem kız kardeşim teyze kızı 3 de zor insanlardır ama ben onlarla çok iyi anlaşırım
ama ben herkezle iyi anlaşırım balıgımya herhal ondan
bende basak burcuyum ama ne ince nede uzunum, yoksa bendemi basak degilim, peki kisa ve sisman olan hangi burcmus, belki o burctanimdir burcun boya kiloya etki ettiginide ilkkez duyuyorm yaaaneee. bir yasima daha girdim :89:
akrep bacımm ben geldım zıyareteee oyyy kızz 66.5 mısın sen bakk cızelgenden gordumm aynı zmanda mı mezun olcez senlede bız mayıs ayını hedefledık maıcımleee bakarsın aynı zmanda mezun oluruz ha bebeemm ne dersın
bu arada nasılsınn
60 dakika yürüyüşümü yaptım akşama kızımı alırkende 20 dakika ohhh ohhhh
tabiki tatlım..ben güneşi hiç üstüme doğdurmam mesela..
dün kalkma saatim 5:30 du..bugünse 4:30 da kalktım..erken kalkmak çok harika bayılıyorum sabahın osaatlerine..en güzeli herkesler uyurken bana özel olması tüm zamanın
yarış epey kızışmış anlaşıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?