Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

makeup tesekkurler guzel paylasim.
Allah kadina siddet gosteren aciz erkeklerden kizlarimizi, sevdiklerimizi muhafaza buyursun. akli selim versin herkese.

Günaydınnn,
Oğluşumla sağlık ocağına gittik geldik. Bugün öksürmeye başladı hemencecik ilerlemeden buharla verilen bir ilacı vardı ondan yazdırdım. İnşaallah bugün kullanınca sıkıntısı kalmaz, Soğuk algınlığı dedi doktorumuz ama hemen bronşiti tetiklemeye başlıyor dedi. İyiki götürmüşüm. Buhar verince bişeyi kalmaz Allah'ın izniyle.
Ee tabii yürüyüş yapmış oldum dışarda gidip gelene kadar. Plateside kaçırdım, gerçi bgün strech yapacaktı yapmayıda düşünmüyordum, geçen hafta çarşama yapamamıştım onu yapayım barii

hemen menümüde yazayım sabah 2 bardak su
kahvaltı
aa 1 portakal
ögle 1 tabak kısır
akşam yemegi 2 portakal 1 muz
2 lt su
sporyok

Bence senin annenin doğum günü yanlış yazılmıştır
Yaa geçtim seni şimgünlük 60 dk spor yapmış oluyorum. İyi dimi yaa azda değil abartılıda değil sanırsam:44:
Bak menünü hiçç mi hiççç beğenmedim :18::18: tırsmaya başladım sen bugün spor takviyesi de yaparsın kesin..

gunaydınn kızlar nasılsınız bakalımm medencım durumlar nasıl gıdıyor bakımm cuma gunu 62 olma planları ne alemde olabılıcekmıyız dersın sekercımmm

Canımcım durumlar iyi gibi, sanki 62 yi görecem gibi ama şu son 3 gün cozutmazsam. Sende nası gdiyor şeker. Bugün meyve diyetindemisin

Zülaleycim 2 günlük bir diyet öğrendim minnoşun takımındaki hyptia dan. aslında çarşamba-perşembe uygulamayı düşünüyordum. uygulayabilirsem. Meyve almam lazım markete gidip, gidebilirsem. gidemezsem uygulayamam. ben pek böyle diyetlere bağlı kalamam ama bu hem kolay- hem kısa-hemde etkili. Sana da vereyim denemek istersen.

Kilo veremeyip motivasyonumun bozulduğu zamanlarda, regl dönemlerinde metabolizma düzenleyici / yağ yakma diyeti olarak verdi. Buyrun bu da diyetim(tabi kendi doktorunuza da danışın) :) İki günde maksimum iki kilo verirsin bununla ama kilo verme hızını artırır, demişti.

iki günlük bir diyet:

sabah: iki porsiyon meyve veya bir adet muz, bir su bardağı süt
ara : bir yemek kaşığı kan üzümü veya ceviz veya bir porsiyon meyve
öğle : bir su bardağı yoğurt, bol salata ve bir ince dilim ekmek veya çorba
ara : bir porsiyon meyve
ara : bir porsiyon meyve (isteğe bağlı)
akşam: iki adet haşlanmış yumurta, salata, bir ince dilim ekmek veya çorba veya iki uzun grissini veya bi adet haşlanmış patates
ara : bir bardak süt

ikinci gün tekrar.

allaha şükrediyorum zaten hep biliyorum bu günlerinde geçeceğini zaten hiç isyan etmedim pes etmedim
yaşadıklarımdan ders almaya çalıştım bu yaşadıklarımızında bir sebebi vardır elbet diye teseli ettim kendimi
ne kadar çok sıkıntıda olursam olim yaşadığım müddetçe hayat devam ediyo
neden yaşadığım bu hayatı boş geçirimki
eğer allah nasib ederse yaşlılığımı görürsem arkamda bomboş bi hayat görmek istemiyorum
ben öldükten sonrada birilerinin beni hatırlamasını istiyorum

biz kadınız güçlüyüz aynı anda bir sürü şeyi eksiksiz yapabiliyoruz
neden daha fazlasınıda yapamayalım bunca şeyi çekip çevirirken okulumuzu tamamlayıp mesleğimizi ilerletmek zor olamaz diye düşünüyorum bizler güçlüyüz allah biz kadınları böyle yaratmış ve bizim yapamayacağımız hiç bir şey yoktur
evet sorunlar olucaktır sıkıntılarda yaşayacağızdır belki ama hiç biri beni yıldırmıcak sınavlarımı verip amacıma ulaşıcam.

lolocum cok buyuk gecmıs olsun allahım daha buyuk dertlerden senı korusunn sana aılenı uzun saglık omurler versın rabbım

amin canım allah bütün hastalara şifa dertlilere deva versin AMİN..

şu ara maddi sıkıntı içerisindeyim bu dönem okula başlıcaktım 20 ytl lik kayıt ücretini bulamadığım için başlayamadım
olsun diğer döneme allahta nasib ederse kesin başlıcam
ingilizce için yarın ismeke gidicem yer varsa kayıt olucam ingilizceyi öğrenicem
lisede iyi kredi yaparsan 2,5 yılda bitebildiğini öğrendim tabi çok çalışmak gerekiyo
özellikle sabahları çok erken kalkıp çalışmayı planlıyorum ben sabah öğrendiğin daha çok akılda kalıyo
boş zamanlarımdada kitap okucam kitap okumayı hem çok seviyorum hemde zihni açıyo
ayrıca oğlumun öğretmeni sınavlarda kağan bir nüsha fazla vereceğini benimde sınavları yapmamı söyledi bakalım oğlumla beraber çalışıcaz hangimizin dersleri daha iyi olucak
oğlumla iddalaştık bakalım önce hangimiz doktor olucak

evet canım allahın izniyle başarıcam gel beraber okuyalım kaça kadar okudun bilmiyorum ama eksiğin varsa beraber tamamlayalım sende katıl bana burdaki arkadaşlarımında akıllarını çelmeye çalışıyorum birbiirimize destek oluruz okurken ne güzel olur dimi

teşekkür ederim banucum
bu söylediğin söz benim sözüm canım oğluma hergün mutlaka söyleerim
istemek başarmanın yarısıdır
çalışmak kazanmanın tamamıdır

kızlar hepinize desteğinizden dolayı çookk teşekkür ederim

şu yeme huyumuda bırakabilsem bi ara ne güzel kilo veriyodum strese girdikçe kilo veremez oldum tabiki fazla çikolata yemekten kilo veremiyorum

tabi şeker tabiii yapmammı hemde 2 günün acısını çıkaracam
bende durumlar fena deyil bugün tartıldım 74 göremedim ama görecek gibiyimmmm

yaaa ben hiç böyle şeyler yapamam deneyeyim diyorum ama boşveryaaaa biz düzenimizi bozmayalım acelemiz yok buhafta 1 kilo verdimmi tamam yavaş yavaş bence

:118:gunaydin arkadaslar
bugun 8 mart, kadinlar gununuz kutlu olsun
istanbulda kar vaaaarrrrr!!!!! :118:
seninde kutlu olun canım

günaydın kızlarrrrr
aybugünde hava çok soguk yaz gelmicek galiba
evet çok soğuuk
[video=youtube;Rq6Nsu9B7Yk]http://www.youtube.com/watch?v=Rq6Nsu9B7Yk[/video]

teşekkürler anım..çok güzel bir paylaşım
günaydın kızlar.mutlu olsun,kutlu olsun dünya kadınlar günümüz...
evet evet evet
makeup tesekkurler guzel paylasim.
Allah kadina siddet gosteren aciz erkeklerden kizlarimizi, sevdiklerimizi muhafaza buyursun. akli selim versin herkese.
amiiiiinn
allaha şükrediyorum zaten hep biliyorum bu günlerinde geçeceğini zaten hiç isyan etmedim pes etmedim

lolo gelmiişş... sanırım kötü haberler yok ben daha bi geçmişee bakiim hemen

akrep bacımm ben geldım zıyareteee oyyy kızz 66.5 mısın sen bakk cızelgenden gordumm aynı zmanda mı mezun olcez senlede bız mayıs ayını hedefledık maıcımleee bakarsın aynı zmanda mezun oluruz ha bebeemm ne dersın

bu arada nasılsınn

zulaleyim nasilsin? bahsetmesemde gizliden takibimdesiniz ona gore, 1 kilo veremeyen yazacak avatarina ceza cumlesini. aa birde cezalari ben belirleyecegim ona gore

tamam şeker ben hazırım tartlmadım ama bugün arkadaşım çok zayıfladıgımı söyledi yani morel süper
tabi kazanamassam yazıcammm ama kazanacgıımdan eminimm

tabiki tatlım..ben güneşi hiç üstüme doğdurmam mesela..
dün kalkma saatim 5:30 du..bugünse 4:30 da kalktım..erken kalkmak çok harika bayılıyorum sabahın osaatlerine..en güzeli herkesler uyurken bana özel olması tüm zamanın
kuşum sabah öğle akşam diye belirtimisin
hemen menümüde yazayım sabah 2 bardak su
kahvaltı
aa 1 portakal
ögle 1 tabak kısır
akşam yemegi 2 portakal 1 muz
2 lt su
sporyok

yarış epey kızışmış anlaşıldı

Yok canım benim üniversite bitti, mühendisim ama bir ara yüksek lisans falan düşündüm. sadece düşüncede kaldı. Benim bir akrabam var sürekli görüşürüz onu çok ikna etmeye çalıştım zamanında ortaokulu bitirdi. Lise kaldı. 2,5 yıl deyince tekrar aklıma o geldi. Belki bu defa ikna ederim. En güzelini sen yapıyorsun tebrik ederim. Kendinle beraber başkalrınıda güzel bri yola sevk etmeye çalışmak çok güzel bişey.

Yaa ben bilirim iştezülaley boş durmaz kesinlikle diye.
Hadi yaa 74 mü görecen oy oy oy ben daha tartılmadım cumaya kadar tartı yasak bana.

üzülme medencim cuma günü takımları dolaşırken veremedigin kara yaglarını verirsin

ay cok sevindim ben amigurumi sevenleride seviyorum

ayrica amigurumici arkadaslarin toplandigi bir form var orda cok guzel etkinlikler oluyor tavsiye ederim
öylemiii..inşallah bakarım canım..
meraba kızlar haberiniz olsun bi süre paylaşmda bulunamıycam öpüyorum hepinizi hoşçakalın..
sınavlarmı canım..Allah yardımın olsun..

dualarımız seninle tatlım
eee bizde seni özledik yahuu.

Bugün 2 farklı programda başak burcu kadınlarının ince ve uzun oldukları söylendi.Ama ama bende başak burcuyum ve ne inceyim nede uzunumAcaba ben başak burcu değilmiyim kiii
tatlım aslında başak burçlarının iştahları yerinde olur..dikkat etmezlerse kilo problemi yaşarlar..
kız ben başaklarla çok iyi anlaşırım annem kız kardeşim teyze kızı 3 de zor insanlardır ama ben onlarla çok iyi anlaşırım
ama ben herkezle iyi anlaşırım balıgımya herhal ondan
tatlım su grupları toprak grupları ile iyi anlaşır o yüzden iyi anlaşıyosun..
yalnız başaklar zor değillerdir..aksine anlayış ve güven ve takdir edilmektir aradıkları..güzel ve tatlı dille yaklaştıktan sonra hiç sorun olmazlar..çok anlayışlı ve zekidirler..ufak ayrıntılara çok dikkat ederler..bu yüzden her zaman şaşırtırlar..
sadece zor beğenirler. bu da çok mükemmeliyetçi olduklarındandır..
bende basak burcuyum ama ne ince nede uzunum, yoksa bendemi basak degilim, peki kisa ve sisman olan hangi burcmus, belki o burctanimdir burcun boya kiloya etki ettiginide ilkkez duyuyorm yaaaneee. bir yasima daha girdim :89:

oyy bacımm hoş geldin sen demi aynı kilodasın şekercik..
hayırlısı bakalım..mezun olalım da bir daha gelmesin kara yağlar

bende erken kalkma metod ve tekniklerini ogrendim simdi sira uygulamada. bugun 6.30 da kalktim kizim sayesinde. yavas yavas vucudumu alistiracagim. ilk hedefim 6.00 da kalkmak olsun. Akrep b konudada sen bana yardim et nolur noolurr??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…