Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

şekercim annem başak ve gerçekten zor bir insan yalan söylemiyorum
ama her başak aynı degildir tabi belki yükselenide etkiliyordur
ve okadar inatçı ki anlatamam bildigi herşey dogrudur ona aksini idda edemessinnnnnnnnn

Son düzenleme:
MEDEN ve ZULALEY yarismasinda son durum:
iki arkadasimizda sporda oldukca iddiali ancak zulaleyin hatirladigim kadari ile bir kac dilim borek kacamagi var. yarismanin birincisini tartilar belirleyecek. ama ceza ve odulleri TURAB
HEYECAN VE MERAKLA BU CUMAYI BEKLIYORUM. bende kilo almamis olursa kendimi odullendireyim bari

demek basaklara satasma halen devam etmekte
ay cok kaptirdim ben kendimi bu yarisma sunuculuguna
benim tanidigim bir cok basak cok uyumludurlar herkesle pek bir guzel anlasirlar
bende cok iyi bir insanimdir mesela

kıs ben o börekleri erken saatte yemiştim

demek basaklara satasma halen devam etmekte
ay cok kaptirdim ben kendimi bu yarisma sunuculuguna
benim tanidigim bir cok basak cok uyumludurlar herkesle pek bir guzel anlasirlar
bende cok iyi bir insanimdir mesela

kıs sataşma degilde benim annem öyle işte oyyy canım annemden böle bahsetmek istemem ama öyle işte başka başakları bilmem ama annem zor insannnn

kıs ben o börekleri erken saatte yemiştim

kıs sataşma degilde benim annem öyle işte oyyy canım annemden böle bahsetmek istemem ama öyle işte başka başakları bilmem ama annem zor insannnn
aklimda borekler kalmis belki baska gozumden kacan kacamaklarda vardir.
bundan sonra daha dikkatli olmaliyim ilk kacamaginizda fururum
kiyamam ben sana yaa zulaley cok hossun hem annene gonderiyorsun hemde kiyamiyorsun
anneler oyle. annemle bizde cok takisirdik zamaninda, halada takisiriz gerci de ben anne olduktan sonra anladim ben annemin gozunde neyim
meden gorunmuyor kiz spor yapiyor olmasin yaparmi dersin?

kızlarrrrrrrrrrrrrrr
izmire kar yagıyor inşallah erimezde kuzularım görürler karı
kardan adam yapsinlar hemencicik, ay cocukken ne keyifli olurdu yaa karin yagmasi, kizak mi kaymazdik, kar topu oynamalar, kardan adam yapmalar. aman ins. tutarda doyasiya eglenirsiniz beraber. burdada kar yagiyor ama pencereden seyretmekle yetiniyoruz :93:

turabcim bende bir yaris istiyorum onumuzdeki hafta olurmu ya beni durtukleyin bu hafta hic spor yapamadim

turabcim bende bir yaris istiyorum onumuzdeki hafta olurmu ya beni durtukleyin bu hafta hic spor yapamadim
tamamdir
seni onumuzdeki hafta yarismacilar listesine aliyorum
bende olacagim o listede ikimiz yarisalim
dur sen ben onumuzdeki haftaya soyle iddiali bir yaris dusunuyorum

hey girls..

bu gün ne yedim...
su
2 dilim börek,1 çay...
ara muz
öğle mısır patlağı
ara yoğurt
akşam nuhut,pilav,2 dilim uno denge ekmeği....

Kizlar bebeklere olumlu uyku aliskanligi kazandirma konusundaki calismalarim olumlu sonuc veriyor.
Medencim gecenlerde bebegini yataga biraktigini agladigini soylemissin. canim ilk adim bebgi hergun ayni saatte uyumaya alistirmak.simdi bebecik hergun ayni saatte uyumaya alistigi icin o saat gelince zaten cok uyukulu oluyor gozleri kapaniyor ve sen yataga birakinca kendiliginden uykuya daliyor. :79: benim kizim simdilik gunde 3 uykusundan 2 sine kendisi daliyor. ama gece sute uyanmalar devam ediyor. ben kundaklamaya basladim birde, istemez zannediyordum ama benimki kundaklarken kikir kikir guluyor oyun zannediyor sonra 3 4 dk da uykuya daliyor bu kadar kolay olacagini dusunmemistim

selam zulaley nasilsin
nasil gidiyor kar devam ettimi :119:

canım geç gördüm yazını
yok ya azyagdı daglar biaz kartutmuş ama aşagılara yagan karlar eridi kuzularım camdan segretti yagan karı
hey girls..

bu gün ne yedim...
su
2 dilim börek,1 çay...
ara muz
öğle mısır patlağı
ara yoğurt
akşam nuhut,pilav,2 dilim uno denge ekmeği....

banucum menün süper ama hep dikkatimi çekiyor 1 paket mısır patlagı benim asla karnım doymaz yaa nasıl başarıyorsun şaşıyorum bıravooo

yok şeker yok az yagdı babasıda diyor sizi istanbula götüreyim hem teyzenizi görün hemde karı :44: :44: aceba dorumu söylüyor benimi yokluyor anlamadım :44: :44:

fur canım fur
medeni bilmem ama ben hazırım
evet ya meden halayok dur ben onu çagırayımmmm
kıs meden canım yeter bukadar spor ve diyet etme gözünü sevem gel artık takıma

hemen menümüde yazayımm
sabah 3 bardak ılıksu
kahvaltı
ara 1 portakal
ögle 4 tane küçük haslanmış patates
ara meyve
akşam 1 tabak patates yemegi 3 kaşık pilav biraz yogurt
2lt su 80 dk yürüyüş

aslında bayağı doyurucu ve sadece 170 kalori.bazen yoğurtla sos yapıyorum yanına.naneli,kırmızı biberli harika oluyor.tavsiye ederim.ben form unkini alıyorum.daha lezzetli..

kızlar burası bembeyaz.ve okullar tatil.kızımı kar topu oynamaya göndereceğim birazdan.küçük hasta olmasaydı biz de giderdik...

gunaydinlar ikinci takim
oyle bir gecer zamankiyi seyrettinizmi
son iki gun en az 400 gr icin umitvar olabilirsiniz ( b hafta kendi adima konusmuyorum hic, cuma gunu kilomu gorupte amanin bu turab ne soyluyor ne yapiyor demeyin
sağol canım.senin dersler nasıl gidiyor.
daha iyi Banucum daha iyi konsantre oluyorum en cok soru cikacak konulari calisiyorum, konular cok ilgimi cekiyor ogrenme, gelisme psikolojisi tam annelere lazim olan konular yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…