Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

günaydın bayanlar öncelikle niye gelemedğimi izah edeyim sevgili abim işten çıktı bilgisayarın başına kamp kurduboş bulduğm vakitlerde gelip yazıyorum. bugün tartıldım 63,4 çıktım 400 gr gitmiş diyet spor güzel gidiyo kaçamak yokinşallah cuma günü 62,8 olmak istiyorum. Hatta biliyomusunz hastalanıcm hatta geciktm bile 4 gün düşünün bu durumda bile 400 gr vermişim

bu aradaaaa bideeeee 36 bedene sığıyoruuuuuuum
1 haziran doğumgünüm ve o gün 56/57 kiloyla mezun olmayı çook istiyorum

aslında bayağı doyurucu ve sadece 170 kalori.bazen yoğurtla sos yapıyorum yanına.naneli,kırmızı biberli harika oluyor.tavsiye ederim.ben form unkini alıyorum.daha lezzetli..

tamam şeker bende denicem kaloriside düşükmüş ben mısır çok kalorili sanıyordum

kızlar burası bembeyaz.ve okullar tatil.kızımı kar topu oynamaya göndereceğim birazdan.küçük hasta olmasaydı biz de giderdik...

negüzel bizim yerimizede oynasın pirenses bizimde okullar tatil ama soguktan kardan degil birde kar yagsa izmir felç olur herhal görmemişizyaa

ah şeker erkek degilmi işte heryere hakimiyet kuruyorlarr
400 gr vermişsin bide regl olmadım diyorsun belki cumaya kadar olusan daha fazla verirsin bence

turabcım yazılarını okumuştum erken kalkmayla ilgili

erken kalkardım ama geri yatardım bugün dedim güneş benim üstüme degil ben güneşin üstüne dogayım yatmadım ve neler yaptım anlatayım
çocuklarıda erken kaldırdım 25 sayfa kitap okudum kahvaltı ettik sonra 1 tencere lahana sardım
2 makine çamaşır yıkadım evimi temizledim ve şu an hiçbir işimyok
süpermiş valla gün bereketleniyormuş teşekkürler canım bundan sonra hep erken kalkmaya çalışıcammm

meden hala uyanamadı galibaaa

medennnn nerelerdesin hala spormu yapıyon yoksa yeter gel gari

ayyyy inşallah oluşun hasta degildir :44: :44:

ben de bu hafta sıfır spor[özel günlerde hiç yapmıyorum] sayesinde hiç veremedim.bari üstüne almasam.koruma haftası olsa razıyım.bir de pilates yaparken lastiğim ortadan ikiye ayrıldı.ben mi güçlüyüm lastik mi uyduruk anlamadım.delta markaydı.sizler hangi markayı kullanıyorsunuz...iyiyse ondan alayım en azından..

ayy maşallah.ben bu küçük cadı sayesinde sarma işini rafa kaldırdım.az olan vaktimi iyice daraltmayayım diye.büyüyünce artık..

ayy maşallah.ben bu küçük cadı sayesinde sarma işini rafa kaldırdım.az olan vaktimi iyice daraltmayayım diye.büyüyünce artık..

evet haklısın ugraştırıyor ama lahana yaprakkadar zor degil çabuk oluyor benim kızda rahat vermiyor ama ona bir sofra bezi serip yere otutturuyorum yırtık lahanalarla oynarken ben sarı veriyorum

selam kızlar
nasılsınız ben hala 83 kiloyum yok yaa stres bana hiç yaramıyo

akrepcim küsmüyüz canımcım yoksa yazdında benmi görmedim kız kavuştum size işte daha ne

evet zor günler yaşadık benim zor günlerim hala geçmedi fakat yaşamak zorundayız
ne demişler öldürmeyen acı olgunlaştırır

geçmişte seninde bazı sorunlarını okudum üzerinden baya bi zaman geçmiş olduğu için yorum yapmak istemedim umarım iyisindir şimdi

kızlar ben her sabah 5 te kalkıyorum çok iyi oluyo herkeze tavsiye edeerim
hem her işinize vakit kalıyo hemde kendinizle ilgilenebiliyosunuz

eşim çalıştığı zamanlar 3 te kalkıyorum
inanın gece kalkmak gibisi yok

3 te kalkınca geri yatmıyormusun lolo
bende bugün uyanınca geri yatmadım ve dedigin gibi her işimimi rahat rahat ve düzenli bir şekilde yaptım

supersin yaa
ben bugun erken kalkamadim maalesef ama istedigimde tam senin yaptigin. soyle 5 te kalsam 7 de her isim bitmis olsa kizimi esimi kaldirsam
dur sen ben buna alistiracagim bedenimi.

nasil yani lastigimi kopardin , mumkun degil gucun yetmez lastik dandikmistir. baktim markasina simdi benimki DYNAMIC diye bir marka.

merhabalar arkadaslar
ben esra. 26 yasında 1.65 boyunda 86 kıloyum. tek basına uyguladıgım dıyet gırımsımlerının basarısızlıkla sonuclanmasından bıktım. zayıflama grupları benım ıcın faydalı olacak gıbı. benıde aranıza alın lütfen

ne güçlü kadınım beeee.güzelim bu ortadan bir yerden yarım santimlik kadar açılmış.ben de ebruyla point flex yaparken ikiye ayrıldı.ben de gülmekten ikiye ayrıldım.bir de ben bunu arada yıkıyordum.ondan mı oldu acep.her neyse acil yenisini alıp pilatese devam demeliyim..

selam esra.bize katılmanı isterim kendi adıma.ama bir kaç seferdir gelenler cee-e deyip kaçıyorlar.bize vazgeçmeyecek,pes etmeyecek,bolca paylaşım yapıp motivasyonumuzu arttıracak arkadaşlar lazım.ben bunlarım hepsine varım kararlıyım diyorsan kaptanımız ve arkadaşlarımız sana kucak açacaklardır emin ol...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…