aslında bayağı doyurucu ve sadece 170 kalori.bazen yoğurtla sos yapıyorum yanına.naneli,kırmızı biberli harika oluyor.tavsiye ederim.ben form unkini alıyorum.daha lezzetli..
kızlar burası bembeyaz.ve okullar tatil.kızımı kar topu oynamaya göndereceğim birazdan.küçük hasta olmasaydı biz de giderdik...
günaydın bayanlar öncelikle niye gelemedğimi izah edeyim sevgili abim işten çıktı bilgisayarın başına kamp kurduboş bulduğm vakitlerde gelip yazıyorum. bugün tartıldım 63,4 çıktım 400 gr gitmiş diyet spor güzel gidiyo kaçamak yok inşallah cuma günü 62,8 olmak istiyorum. Hatta biliyomusunz hastalanıcm hatta geciktm bile 4 gün düşünün bu durumda bile 400 gr vermişim
gunaydinlar ikinci takim
oyle bir gecer zamankiyi seyrettinizmi
Son iki gun en az 400 gr icin umitvar olabilirsiniz ( b hafta kendi adima konusmuyorum hic, cuma gunu kilomu gorupte amanin bu turab ne soyluyor ne yapiyor demeyin
Daha iyi banucum daha iyi konsantre oluyorum en cok soru cikacak konulari calisiyorum, konular cok ilgimi cekiyor ogrenme, gelisme psikolojisi tam annelere lazim olan konular yani.
turabcım yazılarını okumuştum erken kalkmayla ilgili
erken kalkardım ama geri yatardım bugün dedim güneş benim üstüme degil ben güneşin üstüne dogayımyatmadım ve neler yaptım anlatayım
çocuklarıda erken kaldırdım 25 sayfa kitap okudum kahvaltı ettik sonra 1 tencere lahana sardım
2 makine çamaşır yıkadım evimi temizledim ve şu an hiçbir işimyok
süpermiş valla gün bereketleniyormuş teşekkürler canım bundan sonra hep erken kalkmaya çalışıcammm
meden hala uyanamadı galibaaa
medennnn nerelerdesin hala spormu yapıyon yoksa yeter gel gari
ayyyy inşallah oluşun hasta degildir :44: :44:
pilates saati şekerim.bir biz pinekliyoruz baksana...
ayy maşallah.ben bu küçük cadı sayesinde sarma işini rafa kaldırdım.az olan vaktimi iyice daraltmayayım diye.büyüyünce artık..
kızlar ben her sabah 5 te kalkıyorum çok iyi oluyo herkeze tavsiye edeerim
hem her işinize vakit kalıyo hemde kendinizle ilgilenebiliyosunuz
eşim çalıştığı zamanlar 3 te kalkıyorum
inanın gece kalkmak gibisi yok
supersin yaaturabcım yazılarını okumuştum erken kalkmayla ilgili
erken kalkardım ama geri yatardım bugün dedim güneş benim üstüme degil ben güneşin üstüne dogayımyatmadım ve neler yaptım anlatayım
çocuklarıda erken kaldırdım 25 sayfa kitap okudum kahvaltı ettik sonra 1 tencere lahana sardım
2 makine çamaşır yıkadım evimi temizledim ve şu an hiçbir işimyok
süpermiş valla gün bereketleniyormuş teşekkürler canım bundan sonra hep erken kalkmaya çalışıcammm
ben de bu hafta sıfır spor[özel günlerde hiç yapmıyorum] sayesinde hiç veremedim.bari üstüne almasam.koruma haftası olsa razıyım.bir de pilates yaparken lastiğim ortadan ikiye ayrıldı.ben mi güçlüyüm lastik mi uyduruk anlamadım.delta markaydı.sizler hangi markayı kullanıyorsunuz...iyiyse ondan alayım en azından..
supersin yaa
ben bugun erken kalkamadim maalesefama istedigimde tam senin yaptigin. soyle 5 te kalsam 7 de her isim bitmis olsa kizimi esimi kaldirsam
dur sen ben buna alistiracagim bedenimi.
nasil yani lastigimi kopardin , mumkun degil gucun yetmez lastik dandikmistir. baktim markasina simdi benimki DYNAMIC diye bir marka.
kızzz nerdesin sennn.kaçak kaptan seniii..ben geldiiimmm
merhabalar arkadaslar
ben esra. 26 yasında 1.65 boyunda 86 kıloyum. tek basına uyguladıgım dıyet gırımsımlerının basarısızlıkla sonuclanmasından bıktım. zayıflama grupları benım ıcın faydalı olacak gıbı. benıde aranıza alın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?