Kizlar bebeklere olumlu uyku aliskanligi kazandirma konusundaki calismalarim olumlu sonuc veriyor.
Medencim gecenlerde bebegini yataga biraktigini agladigini soylemissin. canim ilk adim bebgi hergun ayni saatte uyumaya alistirmak.simdi bebecik hergun ayni saatte uyumaya alistigi icin o saat gelince zaten cok uyukulu oluyor gozleri kapaniyor ve sen yataga birakinca kendiliginden uykuya daliyor. :79: benim kizim simdilik gunde 3 uykusundan 2 sine kendisi daliyor.ama gece sute uyanmalar devam ediyor. ben kundaklamaya basladim birde, istemez zannediyordum ama benimki kundaklarken kikir kikir guluyor oyun zannediyor sonra 3 4 dk da uykuya daliyor bu kadar kolay olacagini dusunmemistim
fur canım fur
medeni bilmem ama ben hazırım
evet ya meden halayok dur ben onu çagırayımmmm
kıs meden canım yeter bukadar spor ve diyet etme gözünü sevem gel artık takıma
tatlım olurmu öyle şey..neden küs olayım..bilgiayarımda problem var bulamıyorum nedenini..her yere giriyorum ama kk yı açınca windows engel oluyor..benimkinden şühelenmeye başladım iyice..hep derdi bırak kk yı diyeakrepcim küsmüyüz canımcım yoksa yazdında benmi görmedim kız kavuştum size işte daha ne
evet zor günler yaşadık benim zor günlerim hala geçmedi fakat yaşamak zorundayız
ne demişler öldürmeyen acı olgunlaştırır
geçmişte seninde bazı sorunlarını okudum üzerinden baya bi zaman geçmiş olduğu için yorum yapmak istemedim umarım iyisindir şimdi
kızlar ben her sabah 5 te kalkıyorum çok iyi oluyo herkeze tavsiye edeerim
hem her işinize vakit kalıyo hemde kendinizle ilgilenebiliyosunuz
eşim çalıştığı zamanlar 3 te kalkıyorum
inanın gece kalkmak gibisi yok
açıklama için teşekkür ederim canımselam esra.bize katılmanı isterim kendi adıma.ama bir kaç seferdir gelenler cee-e deyip kaçıyorlar.bize vazgeçmeyecek,pes etmeyecek,bolca paylaşım yapıp motivasyonumuzu arttıracak arkadaşlar lazım.ben bunlarım hepsine varım kararlıyım diyorsan kaptanımız ve arkadaşlarımız sana kucak açacaklardır emin ol...
Kıs bensiz yapamıyon biliyorum ama bugünde yarında olamayaacağım. Dün aniden misafirlerim geldi, çok geç vakitti giremedim, zaten oğluşum sayesinde gece boyu uyank durduk sanki. hırıltısıda başladı canım iyice sıkkın. Neyse bugün sabahta dayım dediğimiz hem teyzemin kocası çok yakın bir akrabamız vafet etmiş. Ben bugünde yarında orada olurum canımcım. Allah rahmet eylesin. Çok üzüldüm. Adam göz göre göre vefat etti. Tabii vade yetince ne yaparsan yap o gün o saat o dakika gelince ömür bitiyor. Allah mekanını cennet eylesin inşaallah. Kıs yarışma çok güzel gidiyordu ama yapacak bişi yokk orada olmam lazım, spor yapamasamda yediklerime dikkat ederim zaten.
tatlım hiç bişii anlayamadım yazdıklarından..ben seyrettim ama kilou aldın verdinmi çözemedim şeker
gunaydinlar ikinci takim
oyle bir gecer zamankiyi seyrettinizmi
son iki gun en az 400 gr icin umitvar olabilirsiniz ( b hafta kendi adima konusmuyorum hic, cuma gunu kilomu gorupte amanin bu turab ne soyluyor ne yapiyor demeyin
oh oh bir de regl olsan süper giicek desene şekercikgünaydın bayanlar öncelikle niye gelemedğimi izah edeyim sevgili abim işten çıktı bilgisayarın başına kamp kurduboş bulduğm vakitlerde gelip yazıyorum. bugün tartıldım 63,4 çıktım 400 gr gitmiş diyet spor güzel gidiyo kaçamak yok inşallah cuma günü 62,8 olmak istiyorum. Hatta biliyomusunz hastalanıcm hatta geciktm bile 4 gün düşünün bu durumda bile 400 gr vermişim
bu aradaaaa bideeeee 36 bedene sığıyoruuuuuuum
1 haziran doğumgünüm ve o gün 56/57 kiloyla mezun olmayı çook istiyorum
ben işlerimin çoğunluğunu o saatlerde bitiriyorum daa kuşum çocukları neden kaldırdın ki senturabcım yazılarını okumuştum erken kalkmayla ilgili
erken kalkardım ama geri yatardım bugün dedim güneş benim üstüme degil ben güneşin üstüne dogayımyatmadım ve neler yaptım anlatayım
çocuklarıda erken kaldırdım 25 sayfa kitap okudum kahvaltı ettik sonra 1 tencere lahana sardım
2 makine çamaşır yıkadım evimi temizledim ve şu an hiçbir işimyok
süpermiş valla gün bereketleniyormuş teşekkürler canım bundan sonra hep erken kalkmaya çalışıcammm
evet yaa işim bitti ama uykum geldi veletler izin versede biraz yatsam diyorum ama nerdeee
neysem hadi canım gel bizde leslile yürüyelim
selam esra.bize katılmanı isterim kendi adıma.ama bir kaç seferdir gelenler cee-e deyip kaçıyorlar.bize vazgeçmeyecek,pes etmeyecek,bolca paylaşım yapıp motivasyonumuzu arttıracak arkadaşlar lazım.ben bunlarım hepsine varım kararlıyım diyorsan kaptanımız ve arkadaşlarımız sana kucak açacaklardır emin ol...
Merhabalar arkadaşlar, geldim ama hemencecik gidecem. akşam uğrayabilirsem uğrarım inşaallah.
Çok sevindim canım yaa inşaallah başarırsın. Bende uygulamaya geçmiştim ama bozuldu. Hafta sonu kayınvalidemgile gitmemiz ve dönüşünde oğluşumun hastalanması maalesfe yerım bıraktırdı. İyileşsin hemen tekrar uygulamaya tekrar alacam.
Kıs bensiz yapamıyon biliyorum ama bugünde yarında olamayaacağım. Dün aniden misafirlerim geldi, çok geç vakitti giremedim, zaten oğluşum sayesinde gece boyu uyank durduk sanki. hırıltısıda başladı canım iyice sıkkın. Neyse bugün sabahta dayım dediğimiz hem teyzemin kocası çok yakın bir akrabamız vafet etmiş. Ben bugünde yarında orada olurum canımcım. Allah rahmet eylesin. Çok üzüldüm. Adam göz göre göre vefat etti. Tabii vade yetince ne yaparsan yap o gün o saat o dakika gelince ömür bitiyor. Allah mekanını cennet eylesin inşaallah. Kıs yarışma çok güzel gidiyordu ama yapacak bişi yokk orada olmam lazım, spor yapamasamda yediklerime dikkat ederim zaten.
tatlım hiç bişii anlayamadım yazdıklarından..ben seyrettim ama kilou aldın verdinmi çözemedim şeker
oh oh bir de regl olsan süper giicek desene şekercik
ben işlerimin çoğunluğunu o saatlerde bitiriyorum daa kuşum çocukları neden kaldırdın ki sen
saatin 11 indedaha neler..ee tabi alışkın olmayınca ben gündüz hiç uyuyamam yaa
ne güçlü kadınım beeee.güzelim bu ortadan bir yerden yarım santimlik kadar açılmış.ben de ebruyla point flex yaparken ikiye ayrıldı.ben de gülmekten ikiye ayrıldım.bir de ben bunu arada yıkıyordum.ondan mı oldu acep.her neyse acil yenisini alıp pilatese devam demeliyim..
very very good idea,thanks dear...
cok gucluymussun gercekten.
lastikleri yikarsan sonra lastik toparlanip yapisiyor, karisiyor. yikanmasi zaralimidir bilmiyorum ama pudralamak gerekiyor islanirlarsa. ben birde lastiklerden orta kalinlikta olani devamli bagli tutup esneme hareketlerini en kalin olani ile yapiyorum ki gecislerde lastik baglama, cozme ile vakit kaybetmeyeyim
3 te kalkınca geri yatmıyormusun lolo
bende bugün uyanınca geri yatmadım ve dedigin gibi her işimimi rahat rahat ve düzenli bir şekilde yaptım
tatlım olurmu öyle şey..neden küs olayım..bilgiayarımda problem var bulamıyorum nedenini..her yere giriyorum ama kk yı açınca windows engel oluyor..benimkinden şühelenmeye başladım iyice..hep derdi bırak kk yı diye
sorun neyse bulucam ama kararlıyım
hımm belli oldu sorunun kaynağı
araştır akrepcim suçlu fazla uzağa kaçamaz
şaka bi yana bende küstün sandım üzülmüştüm
kizlar su erken kalkma aliskanliginida isteyenlerle beraber kazansak?
onunla ilgilide yarisma fikirlerim var katilan olursa
hayır canım yatmıyorum sadece bazen işimi bitirince televizyonun karşısına geçersem bi şekerleme yapıp geri toparlanıyorum ama her zaman değil
gündüzleri asla uyuyamam hasta olursam sadece uyurum oda çok hastaysam
akrepcim yeniden size katılmak istiyorum lakin bu ara hiç vaktim olmuyo
evde allaha şükür çözümsüz olmayan ama bizi sıkan sorunlarımız var hala
bide annemi göğüs doktoruna götürücem süreyyapaşaya
sonra annem bizde kalıcak bi kaç gün bazı hastalıkları var hepsi için ayrı ayrı doktora götürücem
yarın oğlumu göze götürücem büyük ihtimalle gözlüğü değişicek
daha kendim varım sırada
ayy hastanelere hiç uğramazdım eskiden çok nadir giderdim
şimdi çıkmaz oldum napsam acaba hastanede bi odamı tutsam kendime diye düşünüyorum yol parasından kurtulurum en azından
o kadar çok hastaneye gidiyorumki hastane serüvenlerim sayesinde okumaya karar verdim zaten
bari doktor olim hiç çıkmim hastanelerden en iyi fikir bu oldu benim için
annem gidince başvurumu yapıcam inşallah her şey yolunda giderde yıllar sonra burdan sizinle bi doktor olarak konuşmayı nasib eder allah bana
you are welcomevery very good idea,thanks dear...
zulaleycim bak ne yapacagiz, ilk hedef 6.00 ya simdi saat 6.00 da topikte bulusuyoruz veriyoruz birbirimize gazi gune cok guzel basliyoruz. nasil??ben ben varım bugün ilerleyen saatlerde zorlandım ama alışıcam :82:
saat 3 gibi oturdugum yerde uyuya kalmışım kızımla poaça yapmıştk fırında yanmış kuzum çok istemişti ama yiyemedi
3 gundur saat 6 engec 6.30 gibi kalkiyorum amaaaaa benim kizlar benden once kalkiyor eee onlar kalkinca benim sinir harbim daha erken saatlerde basliyor ve erken kalkmamin hicbir hukmu kalmiyor
you are welcome
zulaleycim bak ne yapacagiz, ilk hedef 6.00 ya simdi saat 6.00 da topikte bulusuyoruz veriyoruz birbirimize gazi gune cok guzel basliyoruz. nasil??
demekki 5.00 te kalksan dahada erken baslayacakoy oy yerim ben onlari.
bende ikinci bebegimyine kiz olsun istiyorum cok hozuma gidiyor kiz kardeslik.
ben dun sabah regl oldum dogumumdan sonra ilkkezve halime bak hemen bebegin cinsiyetini dusunmeye basladim bile onumuzdeki aya hamileyim dersem sasmayin
allah isteyene istediği vakit nasip etsin inşallah.ben bu ay 6 gün geciktim.eşim test alıp geldi.korkudan rengi kaçmış zavallının.ben de az fena değilimdir.gülerek lavabodan çıkıp haydi hayırlı olsun dedim.
you are welcome
zulaleycim bak ne yapacagiz, ilk hedef 6.00 ya simdi saat 6.00 da topikte bulusuyoruz veriyoruz birbirimize gazi gune cok guzel basliyoruz. nasil??
demekki 5.00 te kalksan dahada erken baslayacakoy oy yerim ben onlari.
bende ikinci bebegimyine kiz olsun istiyorum cok hozuma gidiyor kiz kardeslik.
ben dun sabah regl oldum dogumumdan sonra ilkkezve halime bak hemen bebegin cinsiyetini dusunmeye basladim bile onumuzdeki aya hamileyim dersem sasmayin
3 gundur saat 6 engec 6.30 gibi kalkiyorum amaaaaa benim kizlar benden once kalkiyor eee onlar kalkinca benim sinir harbim daha erken saatlerde basliyor ve erken kalkmamin hicbir hukmu kalmiyor
gunaydinlar herkese bugun gune 2 saat karda basladim cok mutluyum. 5.30 dan beri ev temizliyorum. sessiz elektrikli supurgelerin ne icin ihtiyac olduklarini bugun daha iyi anladim
allah isteyene istediği vakit nasip etsin inşallah.ben bu ay 6 gün geciktim.eşim test alıp geldi.korkudan rengi kaçmış zavallının.ben de az fena değilimdir.gülerek lavabodan çıkıp haydi hayırlı olsun dedim.adam az daha bayılıyordu.istememesine kızdığım için yaptım bunu.yoksa ben planlara başlamıştım bile.ama yanlış alarmmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?