Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

günaydın demeden başlamışım güne günaydınnn
bugün erken kalkamadım 9 da kalktım telefonumu kurmuştum şarjı bitmiş kapanmış

banusultan cım nasılsın gene ikimiz varız
tartıldınmı durumler nasıl
ben galiba yarışı kaybettim gibi

yok canim ya benim uykum gelmeden az once onlar uyuyor

merhaba şekerler..
secdenurcum bayıldım kızlrına ne güzel erken kalıyorlarmış..tatlış anneyiz biz..sabırlı olmalıyız..sen onlara sitemli bakarsan eksilerini görürsün ama onlara sevgiyle bak o zaman gerginliğinde kalmaz he güze yanlarını görürsün şeker

banucum çok güldüm sana alemsin yaa ama iyi yapmışsın kutluyorum seni

zulaleycim hergün tartılmanın zararları işte..kilo veremiyosun çünkü tartıdaki rakama odaklanıp stres oluyosun..streste kilo vermemizi önler canım..üskünüm o yüzden ben günlük tartılmayı bıraktım kaç haftadır vee çok şükür bu şekilde kilo verebiliyorum
bakalım yarın nolucak:18:

evet bencede şeker paylaşım çok az 3 kişi dışında menü yazandayok sayılır :95: :95: :95:

kızlar ben bu üst baş çıkarıp tartınma işini tuttum.yarım kilo farkediyormuş en az.sabaha cıscıbıl tartınmayı düşünüyorum.

büyük kızım oynamaya dışarı çıktı.garibim az bir kar kalmış bütün çocuklarda onun başına üşüşmüş.çocuk işte.doyamadılar bu sene.
küçüğü de uyuttum.sodamı aldım.masaj kemerimi taktım.bir de sıcak ayarını çalıştırdım,keyif yapıyorum.

evet erken kalkmalari guzel canim ben sabahlari hic uyuyamam cocuklarim yokkende erkenden kalkardim.benim demek istedigim cocuklar erken kalktigi icin benim yine ayni degisen bir sey olmuyor ev isleri vesaire isler icin yani.hani onlar uyurken is yapayim gibi bir luksum yok.yoksa onlar benim herseyim tabiki sevgiyle yaklasiyorum erken kalktiniz diye kirip gecirmiyorumbenim onlardan baska kimim var ben kendime arkadas dogurdum onalari

evet bence bir limit getirelim bu takimi ziyarete, ikinci takim hadi bi silkelen bi kendine gel yaa
nefcafe

amin bansultancigim bende kizimin iki yasina gelmesini beklemek istiyorum ama sofu esim bu meseleyi actirmiyor bile
dusunecegim bakalim neler yapabilirim :26:

evet o sessiz üpürgelerden bende istiyorum evdedikinin bozulmasını bekliyorumm
komşumunvar çok güzel gecebile evi süpüre bilirsin
ah kafam ben daha yeni aldim supurgemi keske sessizinden alaymisim. boyle islenipte sabahin nurunda temizlik yapmak isteyebilecegimi hic dusunemedim

ben galiba yarışı kaybettim gibi
yarisi kayipmi ediyorsun amanin ben o zaman hemen hazir tutatyim cezalari, ne yazsan acaba diger takimlara

BİLMİYORUM YA NAPALIM YAZACAM ARTIK KIZ FAZLADA DEGİL 200gr kaybediyorum
ay soguktan yaglarım dondu galiba

yok canim ya benim uykum gelmeden az once onlar uyuyor
ay cok guldum yaa. onlar uyuyunca seninde uykun geliyor olmasin. secdenurcum istersen alistirabilirsin onlari dokuzda uyutmaya. kendinde 2 saat kafa dinlersin hic olmazsa :79:

kızlar ben bu üst baş çıkarıp tartınma işini tuttum.yarım kilo farkediyormuş en az.sabaha cıscıbıl tartınmayı düşünüyorum.

evet bencede şeker paylaşım çok az 3 kişi dışında menü yazandayok sayılır :95: :95: :95:

evet şeker 500 gr az degil bide kıyafetin kalınlıgına göre 10000 gr bile farkediyor en iyisi cıscıbıl tartılmak
bece de hem menü yazalım hem kritiklerini yapalım ki biraz daha çeki düzen gelsin.

ben genelde yazıyorum sonra bakıyorum akrep nurceg turab secdenur fatoş karemel hindirella unuttugum yok inşallah yazmıyorlarrrr
tabi zulaley banusultan ve meden yazıyoruzzz

ohhh ohhh keyfe bakbee negüzel ben saatlerdir mutfakta donuyorum

aynen katılıyorum bende rabbim iyiki vermiş yavrularımızı
tabi arada kızıyoruzda ama olsun biz anneyiz bazen kızar bazen severiz dimi ama

evet canım silkelenmenin vakti geldi
kız insanbir sorar takım arkadaşlarına süpürgeyi almadan bir danışır ben sana tavsye ederdim
evet cezayıda hazırla razıyım hercezaya hakettimmmm

evet geldik bir cuma arefesine daha.yarına hayırlı sonuçlar diliyorum hepimize.
menüme geçiyorum
su
1 kase meyveli müsli
ara 1 elma
öğle yoğurtlu mısır patlağı
ara 1 şişe soda
akşam 1 tabak yoğurtlu mantı
ve maalesef 2 dilim uno denge ekmeği
yeşil çay

Yoğurdun Faydaları
Saymakla bitmez. Ama birkaçına değinmek istiyorum. Örneğin doğal bir nefes kokusu oluşturduğu gibi aynı zamanda da diş taşının oluşmasını engelliyor. Diş eti iltihaplarını önlüyor. Üstelik günün her Saatinde kolayca yenebilir.Yağ yakmada etkili bir gıda. Bilimsel olarak söylemek gerekirse, yoğurdu sofralarından eksik etmeyenlerin, diğerlerine göre %22 daha fazla kilo verdikleri görülmüş. Bu oran karın bölgesinde %81’e kadar çıkıyor. Ayrıca yoğurt yağ yakışını sağladığı gibi kas yapımını da gerçekleştiriyor.

Bilindiği üzere, kas oranı yüksek olan bedenlerde günlük kalori tüketimi daha fazla oluyor. İşte size katmerli bir etki. Birbirini tetikleyen güzel bir etki. Yoğurt yağ yakıyor, kas oluşumunu sağlıyor, kaslarda daha fazla kalori harcamanıza sebep oluyor. Zayıflamak isteyenler için unutulmaması ve eksik edilmemesi gereken bir gıda.

Peki başka? En iyi anti baz. Mide asidini dengeler, ayrıca akşam özellikle meyve tüketiminin çok olduğu zamanlarda yenen yoğurt, midede biriken şekeri dengeleyici özelliği var. Böylece bedenin fazla şekeri ortadan kaldırmak için ürettiği insilün salgısını da azaltıp, insilünün bedene verdiği zararları da ortadan kaldırdığı için uzun ömürlü olmanızı sağlıyor.

çok fazla tükettiğimi düşünerek araştırma yapmıştım.burada kastedilen ev yapımı yoğurt.siz de üşenmeyin yapın arkadaşlar.hem size hem ailenize faydalı bir şey yapmış olacaksınız.ben de başlarda kıvam nasıl olur endişesi taşırken şimdi yoğurdum hazır yoğurtlar kadar koyu kıvamlı ve çok daha lezzetli oluyor.masaya kendi emeğinizi koymanın zevki de cabası..

mantının yanındaki ekmekler olmasa iyi bir menü ıııh mantıyada bayılırım kendinmi yaptın şeker
agfiyetolsun

vaybe çok tüketiriz bizde ama bukadar faydası oldugunu bilmiyordum kız valla bendede hiç gömekyok 3 çocuga ragmen yogurdunda etkisi var ozaman
kendim yapmayı çok isterim ev yogurduna bayılırım ama süt alacagımız biryeryok aceba pastorize sütten olumu banucum

selaaaam
bugünkü menüm
sabah sütün içine ekmek doğradm yedim mecburen sabah boğazm çok kötüydü
öğlen sandviç içinde peynr salam yeşillik
ara halley
akşam yarım kepçe çorba sebze garnitürü çok az kızarmş tavuk 1 bardak yarım yağlı yoğurt şu saatten itibaren sadece su ve yeşilçay içiyorum kilom 63.2 di bu sabah. inşallah yarın 62 yi görürüm haydi canlar iyi akşamlar

olmaz mı canım.ben cam şişedeki günlük sütlerden alıyorum.ilk mayasını prebiyotik zengini activia küplerinden yapıyorum ki daha faydalı olsun.arada maya tazeliyorum.bir komşum açık süt alıyor.ama benim yoğurdum daha güzel ve kıvamlı oluyor.bir de alışınca hazır yoğurt yiyemiyorsun.o derece lezzetli yani...

Hayırlı geceler canlarım, Nasıl gidiyor bakiimm. Ayy yarın tartı günü tırsıyoruuummm:18::18::18:Bakalım sonuç ne çıkacak.

BİLMİYORUM YA NAPALIM YAZACAM ARTIK KIZ FAZLADA DEGİL 200gr kaybediyorum
ay soguktan yaglarım dondu galiba

200 gramcıkmı, ooo yarına kalmaz 200 gram canikom. bu akşam bol yeşil çay ve su içmişsindir umarım. O donan yağlarını eritirler.

:84::84::84: artık bu işe bir çözüm bulunsa iyi olur, kıs diğer takımlarıda kontrol ediyorum arada bizde 2 sayfa yazılmış onlarda 10 sayfa, az paylaşım olan takımlarda var bizim gibi ama neden bizdede paylaşım çok olmasınki.

ayy canımcım güldürdün beni valla, Allah ta seni güldürsün şekerim.

Hakikaten ne kadar faydalı bişey bu yoğurt , ben çocuklarada kendimde mutlaka yemeye çalışıyorum her gün. Akşam yemeğinde kesinlikle koyarım sofraya. Canımcım şu yoğurdu nasıl mayalıyorsun detaylı bir şekilde anlatabilirmisin. Bende mayalıyorum ama koyu kıvamlı olmuyor çok fazla. Birde ben eşimin arkadaşının çiftliği var oradan alıyoruz sütü acaba ondanmı koyu olmuyor.:26::26:

İnşaallah görecez ikimizde 62 yi şekerim. Bu hafta azimli gördüm seni, sonucunu alacan umarım.

Bugün aklımda kaldığı kadarıyla menümü yazayım,

Sabah - 1 İncir
Sabah - 1 Yumurta Beyazı, KK Peynir, 1 dilim Ekmek, 1 Kupa Çay
Ara - 1 İncir
Öğle - 1,5 Kase Bulgurlu Yeşil Mercimek Çorbası, 1 Dilim Ekmek
Ara - 1 Kivi
Akşam - 1 Parça Tavuk-Patates, 4-5 Kaşık Pilav, Biraz Pide Ekmek, 2-3 Yudum Kola

Ben bugün ekmeği abarttım galiba:83:

3 Kupa Bitki Çayı, Suyu nekadar içtiğimi hesaplayamadım.

75 dk Plates
35 dk Yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…