evet geldik bir cuma arefesine daha.yarına hayırlı sonuçlar diliyorum hepimize.
menüme geçiyorum
su
1 kase meyveli müsli
ara 1 elma
öğle yoğurtlu mısır patlağı
ara 1 şişe soda
akşam 1 tabak yoğurtlu mantı
ve maalesef 2 dilim uno denge ekmeği
yeşil çay
Yoğurdun Faydaları
Saymakla bitmez. Ama birkaçına değinmek istiyorum. Örneğin doğal bir nefes kokusu oluşturduğu gibi aynı zamanda da diş taşının oluşmasını engelliyor. Diş eti iltihaplarını önlüyor. Üstelik günün her Saatinde kolayca yenebilir.Yağ yakmada etkili bir gıda. Bilimsel olarak söylemek gerekirse, yoğurdu sofralarından eksik etmeyenlerin, diğerlerine göre %22 daha fazla kilo verdikleri görülmüş. Bu oran karın bölgesinde %81’e kadar çıkıyor. Ayrıca yoğurt yağ yakışını sağladığı gibi kas yapımını da gerçekleştiriyor.
Bilindiği üzere, kas oranı yüksek olan bedenlerde günlük kalori tüketimi daha fazla oluyor. İşte size katmerli bir etki. Birbirini tetikleyen güzel bir etki. Yoğurt yağ yakıyor, kas oluşumunu sağlıyor, kaslarda daha fazla kalori harcamanıza sebep oluyor. Zayıflamak isteyenler için unutulmaması ve eksik edilmemesi gereken bir gıda.
Peki başka? En iyi anti baz. Mide asidini dengeler, ayrıca akşam özellikle meyve tüketiminin çok olduğu zamanlarda yenen yoğurt, midede biriken şekeri dengeleyici özelliği var. Böylece bedenin fazla şekeri ortadan kaldırmak için ürettiği insilün salgısını da azaltıp, insilünün bedene verdiği zararları da ortadan kaldırdığı için uzun ömürlü olmanızı sağlıyor.
çok fazla tükettiğimi düşünerek araştırma yapmıştım.burada kastedilen ev yapımı yoğurt.siz de üşenmeyin yapın arkadaşlar.hem size hem ailenize faydalı bir şey yapmış olacaksınız.ben de başlarda kıvam nasıl olur endişesi taşırken şimdi yoğurdum hazır yoğurtlar kadar koyu kıvamlı ve çok daha lezzetli oluyor.masaya kendi emeğinizi koymanın zevki de cabası..
olmaz mı canım.ben cam şişedeki günlük sütlerden alıyorum.ilk mayasını prebiyotik zengini activia küplerinden yapıyorum ki daha faydalı olsun.arada maya tazeliyorum.bir komşum açık süt alıyor.ama benim yoğurdum daha güzel ve kıvamlı oluyor.bir de alışınca hazır yoğurt yiyemiyorsun.o derece lezzetli yani...
medencım canım yanlıs hatırlamıyorsam bır yakınını kaybetmıssın cok uzuldum tatlım allah sabırlar versın allahım mekanını cennet etsın ınsallahh
ee nasıl gıdıyor dıyetın tatlım benım 62 yhayal oldu tatlım 63 bıle goremıycem galıba
Zülaleyim inşaallah yarın sonuçlar iyi çıkar şekercim. Bu hafta iyi gittim ama dün kaçamak yaptımmYaş pasta ve kurabiye yedimmm, iyi gittim derken sonuna geldim cozuttum. Bu hafta toplamda 435 dk spor yaptım. Ortalama günlük 62 dk.
Bu duruma göre sonucu merak ediyorum. :97::97:
inşallah canım özledim kıs hoşgeldin
bilmiyorum bugün baya bir dikkat ettim inşallah 200 gıram gitmiştir 90 dk yürüyüş yaptım
ama olsun kaybedersemde sözüm söz dolaşacam takımları tabi yturabın başka cezaları yoksa :18: :18: :18: :18: benimde bugün eşim pasta almış kendimi zor tuttum ama yemedim kızımdan kalan birdilimvar :18: ama yemem busaatten sonra
pişşşt kurtulamassın tabi
medencim yarın erken paylaşalım kilo bildirimini diger takımlar uyanmadan çekelim cezamızı
nedersin
Bende özledim, aklımda hep burdaydı. gitmiştir kesin o 200 gramda. İyi yapmışsın yemediğine yarın kendine ödül olarak yersin artık:86:
Ben bilmezmiyim :18::18:Olurda ne kadar erken den bahsediyorsun canımcım
hoca allahuekber deyince
yuhh bee o kadar erken gelememde saat 6 da olabilir.
tamam şeker şakaydı zaten inşallah en erke kaçta uyanırsak
olurr tatlışım ben kaçtım, yarın görüşmek üzere, hayrlı geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?