Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

medencım canım yanlıs hatırlamıyorsam bır yakınını kaybetmıssın cok uzuldum tatlım allah sabırlar versın allahım mekanını cennet etsın ınsallahh

ee nasıl gıdıyor dıyetın tatlım benım 62 yhayal oldu tatlım 63 bıle goremıycem galıba

Zülaleyim inşaallah yarın sonuçlar iyi çıkar şekercim. Bu hafta iyi gittim ama dün kaçamak yaptımmYaş pasta ve kurabiye yedimmm, iyi gittim derken sonuna geldim cozuttum. Bu hafta toplamda 435 dk spor yaptım. Ortalama günlük 62 dk.
Bu duruma göre sonucu merak ediyorum. :97::97:

mutlaka denicem canım sagol teşekkürler

Çok teşekkür ederim canımcım, yaa böyle cenaze olunca insan dünyevi şeyleri unutuyor bide oranın ortamında olunca. Ama hayat devam ediyor, Dün sıkıntıdan pasta yedim yaa
Üzülme canım ya haftaya olur inşaallah. Sağlık olsun dimi yaa. Ben görebilirim belki 62 yi, umudum var. Ayy göremezsem varya zülaleyin dilinden kurtulamam kii

inşallah canım özledim kıs hoşgeldin
bilmiyorum bugün baya bir dikkat ettim inşallah 200 gıram gitmiştir 90 dk yürüyüş yaptım
ama olsun kaybedersemde sözüm söz dolaşacam takımları tabi yturabın başka cezaları yoksa :18: :18: :18: :18: benimde bugün eşim pasta almış kendimi zor tuttum ama yemedim kızımdan kalan birdilimvar :18: ama yemem busaatten sonra

pişşşt kurtulamassın tabi

medencim yarın erken paylaşalım kilo bildirimini diger takımlar uyanmadan çekelim cezamızı
nedersin

Bende özledim, aklımda hep burdaydı. gitmiştir kesin o 200 gramda. İyi yapmışsın yemediğine yarın kendine ödül olarak yersin artık:86:

lafadaldım menüyü unuttum sabah 2 berdak su
kahvaltı
ögleyi akşama kadar meyveyle geçiştirdim 1 kasede yogurt
akşam 4 kaşık pilav 5 kaşık bezelye yogurt
3 lt su 4 kupa yeşilçay
90 dk yürüyüş

evettt hic umidim yokken 300 gr.vermis bulunmaktayim300gr bukadar sevinirsen 1kg versem ne olurdu acabayanii 65 gordum bu haftaki kilom 65.7 hemen tickerimi degistireyim

gunaydin arkadaslar
bugun tarti beni sasirtti.
hafta icinde gecen haftaki kiloma gore kilo almis gorunuyordum bugun ise 200 gr gitmis
metabolizmama maasaallah bu kadar yemeye bile kilo verdi
reglin etkisi ile olmali keske o kadar yemeseydim simdi 55 olurdum
kilom 56.1

günaydın kızlar.ben 17 mart hedefimi bugünden yakaladım çok şükür.tartıya ben bile inanamadım.tekrar tekrar tartıldım.68 kiloyum.nasıl verdim ben de anlamadım.almasam yeter diyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…