- 21 Ekim 2010
- 4.284
- 1.903
- 248
geca muhabbet etmişler ya uyuyakaldılar zaar.hani erken gelecek olan hanimlar zulaley meden nerdesiniz:95:sabahtanberi sizi bekliyrum:86:
ben de senden nurceng gibi sürpriz bekliyordum.iki kilo falan gider diye.neyse sen şu sınavını atlat gel de hayırlısıyla sonrasında çıkarırsın acısını.gunaydin arkadaslar
bugun tarti beni sasirtti.
hafta icinde gecen haftaki kiloma gore kilo almis gorunuyordum bugun ise 200 gr gitmis
metabolizmama maasaallahbu kadar yemeye bile kilo verdi
reglin etkisi ile olmali keske o kadar yemeseydim simdi 55 olurdum
kilom 56.1
geca muhabbet etmişler ya uyuyakaldılar zaar.
hani erken gelecek olan hanimlar zulaley meden nerdesiniz:95:sabahtanberi sizi bekliyrum:86:
evvvet ben geldim günaydın kızlarrrrrrrr
kilomu açıklıyayım 75.1
yani şu 75 iki dır beni çıldırtıyo :84: :84: yapıştı üstüme resmen evet dünde dedigim gibi 200 gr 74 göremedim medeni beklicem ve sonra cezamı çekicem
günaydın kızlar öncelikle medencm başn sağolsun..
lolocum aramıza dönmüşsn çok sevndmbu arada ben nowar
ve kiloma gelince 63,3
eğer haftaya 62 yi es geçip 61 i görmezsem dövün beni
ve kiloma gelince 63,3
snde 74 e küs direk 73 e geç inşallah canım
günaydın takımımın gülleri
evettt hic umidim yokken 300 gr.vermis bulunmaktayim300gr bukadar sevinirsen 1kg versem ne olurdu acaba yanii 65 gordum bu haftaki kilom 65.7 hemen tickerimi degistireyim
gunaydin arkadaslar
hafta icinde gecen haftaki kiloma gore kilo almis gorunuyordum bugun ise 200 gr gitmis
kilom 56.1
günaydın kızlar.ben 17 mart hedefimi bugünden yakaladım çok şükür.tartıya ben bile inanamadım.tekrar tekrar tartıldım.68 kiloyum.nasıl verdim ben de anlamadım.almasam yeter diyordum.
kilomu açıklıyayım 75.1
yani şu 75 iki dır beni çıldırtıyo :84: :84: yapıştı üstüme resmen evet dünde dedigim gibi 200 gr 74 göremedim medeni beklicem ve sonra cezamı çekicem
ve kiloma gelince 63,3
günaydinnnn kizlarrrrrrrr
bu hafta kilomm 82.7kg
günaydın canımgünaydın herkezeeeeeeeeee....
oyy tatlım 66,1 im yaagünaydın kaptanım amirim.neredesin bakem.hani kilocuklar.yazsana şekerim.merakta bırakmayın adamı ayol...
tatlışım yaa kıyamam sana..hepimiz şişkoyuz ama çok şeker şişkolarızevet kızlar yukarıda gördügünüz gibi ben pisbir şişkoyum
evettt hic umidim yokken 300 gr.vermis bulunmaktayim300gr bukadar sevinirsen 1kg versem ne olurdu acaba yanii 65 gordum bu haftaki kilom 65.7 hemen tickerimi degistireyim
hani erken gelecek olan hanimlar zulaley meden nerdesiniz:95:sabahtanberi sizi bekliyrum:86:
gunaydin arkadaslar
kilom 56.1
günaydın kızlar.ben 17 mart hedefimi bugünden yakaladım çok şükür.tartıya ben bile inanamadım.tekrar tekrar tartıldım.68 kiloyum.nasıl verdim ben de anlamadım.almasam yeter diyordum.
kilomu açıklıyayım 75.1
ve kiloma gelince 63,3
evet kızlar yukarıda gördügünüz gibi ben pisbir şişkoyum
kıslar mutfaktayım mantı yapıyorum dün banusultanın menüsünü okuyunca canım çekti ve hemen yapıyorumara arada gelip bakıyorum medeni bekliyorum
Ohh ohh böyle umutsuzken kilo vermekte insanı daha farklı keyiflendiriyor dimi
Ay canım kıyamam sana ben yaa.Ama zülaley en son paylaşımında şaka deyince bende gelmemeiştim
Valla süpersin şekercim. reglin etkisini bana göre haftaya daha iyi görürsün gibi geliyor.
canımcım maşallah sana ya ohh şimdi görümce ve eltin seni görsün, kıskançlıktan çatlaklar bire
Şimdi güldüm valla kıs ikimizdemi kaybettik yarışmayı, kazananı olmayan yarışma oldu bu . Ama en azından bu yarışmayla tam hedef tutmasada güzel snuçlar gördük diye biliriz bence.
Demekki hiç bir kiloya küsmemek lazımmış, küsünce daha fena yapışıyorlar gönül almaya
Çok sağol canım. Neyse canım en azından bu hafta kilo verdin almadın dimi yaa.Birde şişkinliğin varsa üstünde onunda etkiisi olmuştur.
Bende yazayım hemenceceik
Geldim hadi beraber çıkalım seyehate:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?