Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

ben de senden nurceng gibi sürpriz bekliyordum.iki kilo falan gider diye.neyse sen şu sınavını atlat gel de hayırlısıyla sonrasında çıkarırsın acısını.

evvvet ben geldim günaydın kızlarrrrrrrr
kilomu açıklıyayım 75.1

yani şu 75 iki dır beni çıldırtıyo :84: :84: yapıştı üstüme resmen evet dünde dedigim gibi 200 gr 74 göremedim medeni beklicem ve sonra cezamı çekicem

günaydın kızlar öncelikle medencm başn sağolsun..
lolocum aramıza dönmüşsn çok sevndmbu arada ben nowar
ve kiloma gelince 63,3
eğer haftaya 62 yi es geçip 61 i görmezsem dövün beni

snde 74 e küs direk 73 e geç inşallah canım

ve kiloma gelince 63,3

sağol nowarcım bende aranıza döndüğüm için çok mutluyum

ve kiloma gelince 63,3

biz seni seviyoz döver miyiz hiçç.sen şu 63 sıkıntısından bir kurtul,bak nasıl gelecek gerisi...

günaydın takımımın gülleri

Son düzenleme:
evettt hic umidim yokken 300 gr.vermis bulunmaktayim300gr bukadar sevinirsen 1kg versem ne olurdu acabayanii 65 gordum bu haftaki kilom 65.7 hemen tickerimi degistireyim

günaydın kızlar.ben 17 mart hedefimi bugünden yakaladım çok şükür.tartıya ben bile inanamadım.tekrar tekrar tartıldım.68 kiloyum.nasıl verdim ben de anlamadım.almasam yeter diyordum.

ve kiloma gelince 63,3

günaydinnnn kizlarrrrrrrr
bu hafta kilomm 82.7kg

günaydın herkezeeeeeeeeee....
günaydın canım
günaydın kaptanım amirim.neredesin bakem.hani kilocuklar.yazsana şekerim.merakta bırakmayın adamı ayol...
oyy tatlım 66,1 im yaa kurtulamamışım bu hafta 66 dan o kadar marul yedim öğünlerde aç kalmamak için ama 65 i göremedim..
ama suçumu biliyorum spor yapamadım bu hafta ben sporu aksatmicam ve 65 i es geçicem ayy ne güzel olurdu dimi kızlar yaa hepimiz es geçim bir sonraki rakama ulaşsak
bu hafta sporu aksatmayalım şekercikler
evet kızlar yukarıda gördügünüz gibi ben pisbir şişkoyum
tatlışım yaa kıyamam sana..hepimiz şişkoyuz ama çok şeker şişkolarız çünküüü sporla ve bilinçli beslenmeyle kara yağlardan hep birlikte kurtuluyoruuuz

selam kızlar ..hepinize hayırlı cumalar..

akrep ablamm onay alabilirmiyim..

7.TAKIM 197.ETAP

tutku2012 (62.4/61/1.4/%2.24)
cemre2010(59.0/59.0/0.0/%0.0)
ceyce(79,2/79.2/0.0/%0.0)
saferan(131.5/131.5/0/0%)
azerikizi(60.5/59.9/0.6/0.99)
kirmizigül06(101/102/1/ -0.99%)
kumsal kendi istegi uzere 6. takima transfer oldu
JJuLiEtt(61.3/62.2/0.9/%-1.46)
doga3(91.5/ 91/0.5/% 0.55

7.TAKIM TOPLAM KILO( 646.4/ 645.8/0.6/%0.09)

Son düzenleme:
kıslar mutfaktayım mantı yapıyorum dün banusultanın menüsünü okuyunca canım çekti ve hemen yapıyorum ara arada gelip bakıyorum medeni bekliyorum

Öncelkle herkesein cuması mübarek olsun. İnşaallah hepinizi iyi sonuçlarla görürüm bugün. Şimdi sıra kilomda maalesef ki ben yarışı kaybettiimmm:84::84:. 62 yi göremedim. Kilom 63 tam 1 kilo gitmiş amma velakin 62 yi göremedim, o kadarda çabaladım yahuu şu 62 yi görmek için. Neyse artık haftaya kaldı. Galba 63 e küstüm diye 62 de bana küstü
Sizde ne var ne yok bir bakalım geçmişe. Aman ben şimdi takım takımmı dolanacam pehh pehh:18::18:

evettt hic umidim yokken 300 gr.vermis bulunmaktayim300gr bukadar sevinirsen 1kg versem ne olurdu acabayanii 65 gordum bu haftaki kilom 65.7 hemen tickerimi degistireyim

Ohh ohh böyle umutsuzken kilo vermekte insanı daha farklı keyiflendiriyor dimi

hani erken gelecek olan hanimlar zulaley meden nerdesiniz:95:sabahtanberi sizi bekliyrum:86:

Ay canım kıyamam sana ben yaa. Ama zülaley en son paylaşımında şaka deyince bende gelmemeiştim

Valla süpersin şekercim. reglin etkisini bana göre haftaya daha iyi görürsün gibi geliyor.

günaydın kızlar.ben 17 mart hedefimi bugünden yakaladım çok şükür.tartıya ben bile inanamadım.tekrar tekrar tartıldım.68 kiloyum.nasıl verdim ben de anlamadım.almasam yeter diyordum.

canımcım maşallah sana yaohh şimdi görümce ve eltin seni görsün, kıskançlıktan çatlaklar bire

Şimdi güldüm valla kıs ikimizdemi kaybettik yarışmayı, kazananı olmayan yarışma oldu bu. Ama en azından bu yarışmayla tam hedef tutmasada güzel snuçlar gördük diye biliriz bence.
Demekki hiç bir kiloya küsmemek lazımmış, küsünce daha fena yapışıyorlar gönül almaya

ve kiloma gelince 63,3

Çok sağol canım. Neyse canım en azından bu hafta kilo verdin almadın dimi yaa. Birde şişkinliğin varsa üstünde onunda etkiisi olmuştur.

evet kızlar yukarıda gördügünüz gibi ben pisbir şişkoyum

Bende yazayım hemenceceik

kıslar mutfaktayım mantı yapıyorum dün banusultanın menüsünü okuyunca canım çekti ve hemen yapıyorum ara arada gelip bakıyorum medeni bekliyorum

Geldim hadi beraber çıkalım seyehate:18:

canım şimdi mutfaktayım çok işimvar ama söz çocukları okula gönderince dolaşıcam takımları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…