dün mantıyı da yiyince tamam ben yandım dedim.ben bile inanamadım kilo verdiğime.akşama da günüm vardı.ne giyeceğim derken,sadece 1 kere giyip hamilelik yüzünden olmayan saten eteğimi deneyeyim dedim.ve üstüme rahatlıkla oluverince sevinçten zıplamaya başladım..çabalarıma karşılık verdiği için vücuduma teşekkür edip kendimi iyi bir bakıma alacağım bu gün.manikür,pedikür,peeling,wax,köpüklü bir banyo.akşama da şıkır şıkır giyinip,güzel bir saç-makyaj....dünya tatlısı komşularımın da iltifatları.ohhh.süper bir gün.ve tüm bunlar sizlerin değerli katkılarınızla oldu canım arkadaşlarım.kıslar mutfaktayım mantı yapıyorum dün banusultanın menüsünü okuyunca canım çekti ve hemen yapıyorumara arada gelip bakıyorum medeni bekliyorum
meyvem yine kanat takmışsınselam kızlar ..hepinize hayırlı cumalar..
akrep ablamm onay alabilirmiyim..
7.TAKIM 197.ETAP
tutku2012 (62.4/61/1.4/%2.24)
cemre2010(59.0/59.0/0.0/%0.0)
ceyce(79,2/79.2/0.0/%0.0)
saferan(131.5/131.5/0/0%)
azerikizi(60.5/59.9/0.6/0.99)
kirmizigül06(101/102/1/ -0.99%)
kumsal kendi istegi uzere 6. takima transfer oldu
JJuLiEtt(61.3/62.2/0.9/%-1.46)
doga3(91.5/ 91/0.5/% 0.55
7.TAKIM TOPLAM KILO( 646.4/ 645.8/0.6/%0.09)
kıslar mutfaktayım mantı yapıyorum dün banusultanın menüsünü okuyunca canım çekti ve hemen yapıyorumara arada gelip bakıyorum medeni bekliyorum
bravo şekercimÖncelkle herkesein cuması mübarek olsun. İnşaallah hepinizi iyi sonuçlarla görürüm bugün. Şimdi sıra kilomda maalesef ki ben yarışı kaybettiimmm:84::84:. 62 yi göremedim. Kilom 63 tam 1 kilo gitmiş amma velakin 62 yi göremedim, o kadarda çabaladım yahuu şu 62 yi görmek için. Neyse artık haftaya kaldı. Galba 63 e küstüm diye 62 de bana küstü
Sizde ne var ne yok bir bakalım geçmişe. Aman ben şimdi takım takımmı dolanacam pehh pehh:18::18:
dün mantıyı da yiyince tamam ben yandım dedim.ben bile inanamadım kilo verdiğime.akşama da günüm vardı.ne giyeceğim derken,sadece 1 kere giyip hamilelik yüzünden olmayan saten eteğimi deneyeyim dedim.ve üstüme rahatlıkla oluverince sevinçten zıplamaya başladım..çabalarıma karşılık verdiği için vücuduma teşekkür edip kendimi iyi bir bakıma alacağım bu gün.manikür,pedikür,peeling,wax,köpüklü bir banyo.akşama da şıkır şıkır giyinip,güzel bir saç-makyaj....dünya tatlısı komşularımın da iltifatları.ohhh.süper bir gün.ve tüm bunlar sizlerin değerli katkılarınızla oldu canım arkadaşlarım.
meyvem yine kanat takmışsınhemen bakıyorum meleğim
bravo şekercim
bence ikinizde takımları gezmeyin..biriniz ulaşaydı hedefe diğer ulaşamayan gezerdi..
tabii son söz turabın
kizlar cevaplamak istedigim cok sey var ama hic vaktim yok. pazar gunu sinav ve benim hala cok eksik konum var. en cok soru cikan konulari belirledim onlara calisiyorm simdi. herkes kilo vermis tebrik ederim. banusultan seni ayriyetten tebrik ediyorum cok istikrarli ilerliyorsun
MEDEN ve ZULALEY' e gelinceeetakimlarin hepsini dolasmak gercekten cok vakit alir kiyamam size.
ben plates cezsindan yanayim ozellikle zulaleyehic sevmiyor yaa
zulaleycim cezan pazar aksamina kadar iki seans platesben onumuzdeki hafta 54 u gormezsem sende beni cezalandir.
meden senin icin daha ozel bir ceza dusunuyorum ama tercih senin istersen takim dolasma cezasinida uygulayabilirsin
akrep ablam hedefe yaklastıkca ucucak gibi mutlu oluyorum onun göstergesi
selam kızlar
geçen hafta 80.900
bu hafta 79
sanada plates desem ceza degil odul olur simdi, sana 3 gun dogal beslenm+ 5 gun plates cezasi desem?Merak ettim şeker neymiş bu özel ceza:26:
sanada plates desem ceza degil odul olur simdi, sana 3 gun dogal beslenm+ 5 gun plates cezasi desem?
yani kesinlikle (formlar dahil) hazir, paketlenmis gida tuketmeyeceksin tam 3 gun. ev yapimi yemekler ve meyve sebze serbest.
akrepcim bana yaklasmissinben hemen çizlgemle imzamı değiştireyim...yeni çizelge yeni kilo verme coşkusu
akrepcim bana yaklasmissin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?