Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

cok guldurdun beni banu demek fil or haaaaa unutma bunu

yok canım beni öldür daha iyi inan yapamam platez 2 saat yürüde tamam ama çok ciddiyim yapamam inan hiç sevmiyorum affet beni nolur itaat sizlik yapıyorum ama sana söz haftaya bin gr vericem o kadını konuşmalarınada dayanamıyorum :82:

Merak ettim şeker neymiş bu özel ceza:26:

bende merak ettim vallla bana bulmuş cezayı sana düşünüyor hala olnas haksızlık

Ben takımları dolaşmaya gidiyorummm

evet şeker neyse cezamız çekelim hadi bende dolaşıyorum takımları

Son düzenleme:

sanada plates desem ceza degil odul olur simdi, sana 3 gun dogal beslenm+ 5 gun plates cezasi desem?
yani kesinlikle (formlar dahil) hazir, paketlenmis gida tuketmeyeceksin tam 3 gun. ev yapimi yemekler ve meyve sebze serbest.

Bunlar kolay ceza oldu bana zaten çok çok az alıyoruz eve hazır paket yiyecekler, ee plateside yapıyorum nerdeyse her gün. Ama zülaleye plates tam bir zulüm gelir valla. Turab kıs sen 2 seansı 4 seans yapsanaBu arada Ben takımları dolanıp geldim bilem

Kıs bilgisyarım bile istemedi ben pis bir şikoyum yazmamı, yazıyorum kaydet diyorum hep hata veriyorZoraki yazdım işte

Neyse bugün kızımın bilgisayar günü 1 saatliğine ona teslim edecem bilgisayarı, sonra görüşürüz bayanlar.

Kıs bilgisyarım bile istemedi ben pis bir şikoyum yazmamı, yazıyorum kaydet diyorum hep hata veriyorZoraki yazdım işte

ahhh canım bende dolaştım takımları çok utandım kızzz
bende kaçtım bugün hep ayaktaydım çok yorulmuşum eeee bide tüm takımları dolaşmakkolaymı yaglarım eridi ayolll

şimdi geldim hemen bakıyorum canım

1. TAKIM 197.ETAP

makeup (67.9/67.5/0.4/0.60%)
giz3mmm( 64.0/63.3/0,7/1,09%)
cumbo( 59.3/59.3/ 0.0/0.0)
maibeyaz (62.0/61,7/0,3/0,48%)
bucakmagduru( 74/73,8/0,2/0,27%)
asl35 (72.0/71.8/0.2/0.28%)
innuk(68.0/66.9/1,1/1,62%)
sudem34(73.1/72.3/0.8/1,09%)

1.TAKIM TOPLAM KİLO (540,3/536,6/3,7/0,68%)

ayrılanları tekrar yazmıyosun canım sildim onları bu şekilde son hali

hatta tüm sürüyü ör.yalnız kalmasın hayvancıklar.bool boll yee.ve hep otur.2 hafta sonra görüşürüz..

otururmuyum kizzz erkenden kalkip islerimi bitiriyorum kizimi uyutup plates yapiyorum lesliyle yuruyus yapiyorum oglen yemegi vakti geliyor kuzularimi doyurup amigurumimin basina geciyorum buarada elimde cok guzel bir kopek var oruyorum bitince resmini atarim burayada

nurceng ve karamelden hala ses yok..ben listeyi paylaşıma götürüyorum kızlar

nurceng ve karamelden hala ses yok..ben listeyi paylaşıma götürüyorum kızlar

zulaley senin cezan tam bir cezaydi nasilda korkuyorsun cok guldum ya yazdiklarina iyi hadi dolasmissiniz takimlari.

akrepcim bana yaklasmissin
secdenur hadi sen hareketlen bak korkarim arkanda kimse kalmayacak, inan banusultan 3 haftaya yakalar seni, bu hafta ikimiz yarisalim. hergun menu paylasiyoruz kiyaslayacagiz menulerimizi + plates ve yuruyus tamam mi. benim hedefim 54'u gormek. sende belirle hedefini.

cok guldurdun beni banu demek fil or haaaaa unutma bunu
banusultan sana nazik bir gonderme yapmis

tamam ben varim yarisa ben bugun 65.7 haftaya kusuratsiz 65 gormek istiyorum

hadi bakem ben de varım
menüler yazılacak..sporlar yazılacak..tabii benle yarışanlar yapmasa da olur
ayy ben kaç desem ki hedefimi haftaya:18:
hee aklıma geldi benim 1 nisan hedefim 65,7 ya
ee ben de haftaya 66,1 - 65,7 = 0,400 gr
0,400/2=0,200 gr dicem mecburen daha 2 cuma var
kesin birinciyim:76:

Son düzenleme:

valla bu zekayla olursun tabii.ay ne güldüm bu gün sayenizde.varolun,çok yaşayın emi....

ben bu gün bakımımı yaptım.pırıl pırıl oldum.akşam günümde de kendimi sıkmayıp güzelce yiyeceğim ikramlarımı.alt komşumda sıra.kendileri bir de güzel yaş pasta yapar ki değme pasta ustası kıskanır.ayy şimdiden canım çekti.

önceki yazımı okuyup hemen sevinme secdenur yarın kopan lastiğimi yenileyeyim dönüyorum pilates arenasına...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…