ben de yaklaştım sana farkındaysan bacım.amigurumi örerken çok oturdun bu hafta herhalde.neyse canım otur tabii.ne gerek var spor falan yapar arayı açarsın.hatta gerçek ebatlarıyla bir fil oyuncağı ör bacım.hiçç kalkma yerinden de yakalayayım seni.
kizlar cevaplamak istedigim cok sey var ama hic vaktim yok. pazar gunu sinav ve benim hala cok eksik konum var. en cok soru cikan konulari belirledim onlara calisiyorm simdi. herkes kilo vermis tebrik ederim. banusultan seni ayriyetten tebrik ediyorum cok istikrarli ilerliyorsun
MEDEN ve ZULALEY' e gelinceeetakimlarin hepsini dolasmak gercekten cok vakit alir kiyamam size.
ben plates cezsindan yanayim ozellikle zulaleyehic sevmiyor yaa
zulaleycim cezan pazar aksamina kadar iki seans platesben onumuzdeki hafta 54 u gormezsem sende beni cezalandir.
meden senin icin daha ozel bir ceza dusunuyorum ama tercih senin istersen takim dolasma cezasinida uygulayabilirsin
Merak ettim şeker neymiş bu özel ceza:26:
Ben takımları dolaşmaya gidiyorummm
sanada plates desem ceza degil odul olur simdi, sana 3 gun dogal beslenm+ 5 gun plates cezasi desem?
yani kesinlikle (formlar dahil) hazir, paketlenmis gida tuketmeyeceksin tam 3 gun. ev yapimi yemekler ve meyve sebze serbest.
Kıs bilgisyarım bile istemedi ben pis bir şikoyum yazmamı, yazıyorum kaydet diyorum hep hata veriyorZoraki yazdım işte
cok guldurdun beni banu demek fil or haaaaa unutma bunu
Kıs bilgisyarım bile istemedi ben pis bir şikoyum yazmamı, yazıyorum kaydet diyorum hep hata veriyorZoraki yazdım işte
1. TAKIM 197.ETAP
makeup (67.9/67.5/0.4/0.60%)
teodase(72.0/70.0/2.0/1.39%)196.etap ayrılış
jnaz (68.8/69.8) 186.etap ayrılıs
giz3mmm( 64.0/63.3/0,7/1,9%)
cumbo( 59.3/59.3/ 0.0/0.0)%
maibeyaz (62.0/61,7/0,3/0,48%)
bucakmagduru( 74/73,8/0,2/0,27%)
asl35 (72.0/71.8/0.2/0.28%)
innuk(68.0/66.9/1,1/1,62%)
sudem34(73.1/72.3/0.8/1,09%)
1.TAKIM TOPLAM KİLO (612.3/
kızlar jnaz ve teodase gecmıs etaplarda ayrılmıslardı ben hesaplamasını yapmadım bı el atarmısınızz
hatta tüm sürüyü ör.yalnız kalmasın hayvancıklar.bool boll yee.ve hep otur.2 hafta sonra görüşürüz..
hatta tüm sürüyü ör.yalnız kalmasın hayvancıklar.bool boll yee.ve hep otur.2 hafta sonra görüşürüz..
secdenur hadi sen hareketlen bak korkarim arkanda kimse kalmayacak, inan banusultan 3 haftaya yakalar seni, bu hafta ikimiz yarisalim. hergun menu paylasiyoruz kiyaslayacagiz menulerimizi + plates ve yuruyus tamam mi. benim hedefim 54'u gormek. sende belirle hedefini.akrepcim bana yaklasmissin
banusultan sana nazik bir gonderme yapmiscok guldurdun beni banu demek fil or haaaaa unutma bunu
zulaley senin cezan tam bir cezaydinasilda korkuyorsun cok guldum ya yazdiklarina iyi hadi dolasmissiniz takimlari.
secdenur hadi sen hareketlen bak korkarim arkanda kimse kalmayacak, inan banusultan 3 haftaya yakalar seni, bu hafta ikimiz yarisalim. hergun menu paylasiyoruz kiyaslayacagiz menulerimizi + plates ve yuruyus tamam mi. benim hedefim 54'u gormek. sende belirle hedefini.
banusultan sana nazik bir gonderme yapmis
hadi bakem ben de varım
menüler yazılacak..sporlar yazılacak..tabii benle yarışanlar yapmasa da olur
ayy ben kaç desem ki hedefimi haftaya:18:
heeaklıma geldi benim 1 nisan hedefim 65,7 ya
ee ben de haftaya 66,1 - 65,7 = 0,400 gr
0,400/2=0,200 gr dicem mecburen daha 2 cuma var
kesin birinciyim:76:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?