Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

ye canim ye afiyet olsun pastalarida ye kadincagiz ugrasmis okadar sen bugun ye bende yarin turk gunu var oraya gidicem bakalim ben ne yapacagim:26::26:simdi karnim tok oldugu icin yemem diyorum ama yarin gorecegiz:82:

haddileyn ben 1000 gr dan asagisina yarismam yada en cok kim vercek yarismasi olsun. secdenur sen ve ve ben arasinda ok?

tamam ben varim yarisa ben bugun 65.7 haftaya kusuratsiz 65 gormek istiyorum

olmas olamas böyle yarışmı olu herkezin verecegi gr aynı olmalı
tabi yenildim ama bakmayın genede 800 gr verdim hedefte 1000 di sizinde öle olacak bende sizi takib edicem tabi kabul edersenizzz

ohhhh yecanım ye agfiyet olsun kız akşamın en güzel bayanı olacaksın bence :87: :87:

ye canim ye afiyet olsun pastalarida ye kadincagiz ugrasmis okadar sen bugun ye bende yarin turk gunu var oraya gidicem bakalim ben ne yapacagim:26::26:simdi karnim tok oldugu icin yemem diyorum ama yarin gorecegiz:82:

canım sakın abartma yeme işini bak benseni destekliyorum tamammı turabın diline düşme valla sonrasını düşünemiyorumm

menümü yazayım
sabah 2 bardak su
kahvaltı
ögle 1 kase sebze yemegi yogurt
ara 1 elma
akşam 1 tabak mantı
4 bardak yeşil çay 2 lt su
90 dk yürüyüş

vaaavvv yeni bir yarış kokusu alıyorummmmmmmmmmm
ama söz ben buhafta yarışa falan girmem hele medenle aslaa :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18:

Nedenkine yahu. ne güzel gidiyorduk:13::13:Neyse artık bu hafta biz dinlenelim, turab ve secdenurun yarışına yorumlarımızı ekleyelimde ortalığı kızıştıralım biraz ne dersin şekerBu kadar cezadan sonra hakettmedikmi ne dersin

Tamam ama o zaman belirlensin cezalar ve ödüller

Buradada yine rakip olacam. Bende turabı desteklerim o zaman. Ayy ben iyi kaptırdım kendimi sana rakip olma işine.

Ohh ohh maşallah. Bencede sen iyiden iyiye hakettin. ye gitsin güzelim pastaları.
Canımcım ben senden şu yoğurt tarifini bekliyordum, görmedin herhal mesajı:86:

menümü yazayım
sabah 2 bardak su
kahvaltı
ögle 1 kase sebze yemegi yogurt
ara 1 elma
akşam 1 tabak mantı
4 bardak yeşil çay 2 lt su
90 dk yürüyüş

hiçç beğenmedim menünü. Bide yürüyüş yapmış onuda beğenmedim. Ne gerek vardıki şimdi
Kıs alışkanlık yaptı galiba bana seni kızdırma çalışmaları

kız fazla gaza getirdin beni stres yaptım son 200 gı mı veremedim
kıs genede şakamaka güzel kilo verdik ikimizde dimi şeker

Buradada yine rakip olacam. Bende turabı desteklerim o zaman. Ayy ben iyi kaptırdım kendimi sana rakip olma işine.

alış kanlık yaparım ben insanlarda valla benle tanışan birdaha kopamaz benden
güldügüme bakma çok ciddiyim

hiçç beğenmedim menünü. Bide yürüyüş yapmış onuda beğenmedim. Ne gerek vardıki şimdi
Kıs alışkanlık yaptı galiba bana seni kızdırma çalışmaları

kıs neyini beyenmedin mis gibi menü tabiiii eleştirecek bişi bulamadın dimiiii
ay yürüyüşede gelince hava ısındı allaha şükür güneş kremimi sürdüm ve attım kendimi sahilee yarında kocayı kandıra bilirsem yufka alma bahanesine gene yüri cemm

slm kizlar nasilsiniz bakalim ben de yediklerime dikkat etmeye calisiyorum buraya gelince daha iyi oluyodu ya laptobumda sorunlar var yine gelemiyorum pek SIK sporda yok pek ama onun yerine ehliyetim cok iyi gidiyor hocam cok iyisin diyo 2 saatim kaldi 1 saatte gece sonrada sinava girecem ins

haddileyn ben 1000 gr dan asagisina yarismam yada en cok kim vercek yarismasi olsun. secdenur sen ve ve ben arasinda ok?
tamam canim hadi bakalim hayirli kilo vermeler

destegin icin tesekkur ederim senin yuzunu kara cikarmayacagim insallah

inşallah bir kerede geçersin şu sınavı insan ister istemez sıkılıyo ama sen başarırsın

tamam canim hadi bakalim hayirli kilo vermeler

destegin icin tesekkur ederim senin yuzunu kara cikarmayacagim insallah

hadi secdenur hadi güveniyorum sana yüzümü kara çıkarma medende turabı destekliyor bak senin kazanman benim kazanmam demek bol sporlu hafta sonları inşallah canım hadi göremseni

günaydın kızlar

izmir gene çok güzel hava güneşli tam yürüyüş günü çıka bilirim inşallah

Ohh ohh maşallah. Bencede sen iyiden iyiye hakettin. ye gitsin güzelim pastaları.
Canımcım ben senden şu yoğurt tarifini bekliyordum, görmedin herhal mesajı:86:

güzelim mesajın mı çıkmadı sayfaları okudum ama göremedim.ev yoğurdunu mu soruyorsun.

günaydın arkadaşlar.günümüzde bir güzel eğlendik.tabağımı sildim süpürdüm.alışkın olmayan midem de henüz kahvaltı etmeme bile izin vermiyor.hala tokum ayol...

cok dogru bir taraf sectin medencim ki gecmisim bunun ispatidir haydi seninde desteginle ben onumuzdeki hafta hem 54 u gorur hemde dogum oncesi kiloma donerim

güzelim mesajın mı çıkmadı sayfaları okudum ama göremedim.ev yoğurdunu mu soruyorsun.
evet bende dun organik gunluk sut aldim senin tarifini bekliyorum, hemen mayalayacagim insaallah tuttururum. aktivia ile mayaliyorum demissin ben o yogurtlari bilmiyorum hic aciklarmisin cesitleri varmi?

elma sirkeli su
08.00 kahvalti
ara 1 paket hos bes iki bardak yesil cay
19.30 yarimsar porsiyon nohut, pilav, bir bardak ayran 3-5 salatalik tursusu
biraz leblebi uzum atistirdim sekersiz cayla
3 lt su
90 dk yuruyus

tamam kız görürsünüz kim birinci olacakkk
secccccdeeeenurrr nerdesin kız ay o türk gününe gidecekti inşallah fazla abartmaz yeme işini akşama menünü bekliyorum secdecim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…