Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 197. ETAP SONUC LİSTELERİ
25 ŞUBAT-4MART

takım derecelerı

BİRİNCİ .................2. takım

İKİNCİ ....................14. takım

ÜÇÜNCÜ .................8. takım

bıreysel dereceler

BİRİNCİ 8. takımdan.............haticekar.................3,33%
İKİNCİ 2. takımdan...........fatoş38..................2,35%
ÜÇÜNCÜ 6. takımdan............özgekrd .................2,33 %

:118::118: yehhhuuu
birinci olmusuz
harikasin ikinci takim
tamam kız görürsünüz kim birinci olacakkk
secccccdeeeenurrr nerdesin kız ay o türk gününe gidecekti inşallah fazla abartmaz yeme işini akşama menünü bekliyorum secdecim
ay cok sevdim ben bu isi birbirimizi takip ediyoruz
tuh az once o pudingi yememeliydim. gecen hafta markette kendimi kaybetmistim evde hala bir iki zararli sey kaldi

:118::118: yehhhuuu
birinci olmusuz
harikasin ikinci takim

ay cok sevdim ben bu isi birbirimizi takip ediyoruz
tuh az once o pudingi yememeliydim. gecen hafta markette kendimi kaybetmistim evde hala bir iki zararli sey kaldi

tebrikler kızlar birinciyiz süperr

aaa canım yesen aramızda pudingin lafımı olur o son zararlı şeyleride yede haftaya verirsin artık kiloları

valla bu zekayla olursun tabii.ay ne güldüm bu gün sayenizde.varolun,çok yaşayın emi....
ne güldün ki kııs..çok pis zekalıyım demii
bizim kızlar yine yok.ben de yemeğimi pişirdim azıcık yiyeyim bari..
afiyet olsun canımm
ye canim ye afiyet olsun pastalarida ye kadincagiz ugrasmis okadar sen bugun ye bende yarin turk gunu var oraya gidicem bakalim ben ne yapacagim:26::26:simdi karnim tok oldugu icin yemem diyorum ama yarin gorecegiz:82:
ohh ye canım ye..afiyet olsun..yemezsen çok ayıp olur zatiii:89:

haddileyn ben 1000 gr dan asagisina yarismam yada en cok kim vercek yarismasi olsun. secdenur sen ve ve ben arasinda ok?
ne kısıyon yaa küçücük çocukaa:93:
tamam öölee olsun
olmas olamas böyle yarışmı olu herkezin verecegi gr aynı olmalı
tabi yenildim ama bakmayın genede 800 gr verdim hedefte 1000 di sizinde öle olacak bende sizi takib edicem tabi kabul edersenizzz
ne demek efem şeref duyarıss:78:
menümü yazayım
sabah 2 bardak su
kahvaltı
ögle 1 kase sebze yemegi yogurt
ara 1 elma
akşam 1 tabak mantı
4 bardak yeşil çay 2 lt su
90 dk yürüyüş

canım sen ehliyeti almamışmıydın:26:
elma sirkeli su
08.00 kahvalti
ara 1 paket hos bes iki bardak yesil cay
19.30 yarimsar porsiyon nohut, pilav, bir bardak ayran 3-5 salatalik tursusu
biraz leblebi uzum atistirdim sekersiz cayla
3 lt su
90 dk yuruyus
hoş beşşş
secccccdeeeenurrr nerdesin kız ay o türk gününe gidecekti inşallah fazla abartmaz yeme işini akşama menünü bekliyorum secdecim
öhöm öhömm benim dünkü menüü geliyo hemen

kalkış:06:00

1 bardak limonlu ballı sıcak su

1 portakal

kahvaltı 9:50
yumurtalı ekmek(fırında) bol marul

20:00
2 kuru kayısı

20:30
tavuk ızgara,1 demet maydanoz,sumaklı soğan,ekmek,lahana ve süsbiber turşusu..

30 dk egzersiz
40 dk yürüyüş

evet kızlar bin tane tarif var nette.ben deneme yanılma yöntemiyle buldum sonuçta.
ilk olarak şu bağırsak florasını düzenleyici probiyotik içeren activia[bim de var]ve cam şişede günlük süt tedarik edilir.
1 litreye 1 activia küpü şeklinde maya hesabı yapılır.
küpler mayalanmadan 30 dakika önce dolaptan çıkarılır.
süt tencerede kaynatılmadan ısıtılır.cam kaba dökülür.dıştan el yakmayacak,ılıktan sıcağa dönük kıvamdayken ,bir kahve fincanı sütle mayalık çırpılır.oluşan kaymak bozulmadan kenarlarından süte eklenir.kaymağın altından çok hafifçe karıştırılır. ağzı kapatılan kap 3 saat sıcak tutacak [ben polar aldım bunun için metreyle satılanlardan]bir şeye sarılır.3 saatin sonunda ağzı açık bir şekilde 15 dakika dinlendirilip dolaba kaldırılır.yapıldığı gün dokunulmazsa daha kıvamlı oluyor.olaki sulu oldu hemen kalorifer peteğinin üstüne koyun yarım saatte yoğunlaşır.ben sütaş ın sütünü kullanıyorum.
ilk olarak activia kullanıyoruz,sonrasında maya olarak yoğurdun kendinden ayırıyoruz arkadaşlar.o probiyotikler yoğurtta üremeye devam ediyor ve iyice zenginleştiriyorlar yoğurdu.haydi afiyet olsun...

teşekkür ederim bunu denicem süper yaa..bağırsak dostu bir yoğurt işte

merhaba kızlar
takım yine birinci olmuş hepinizi tebrik ederim tabi özellikle fatoşu

akrebim çok çok özür dilerim .cuma bildirim yapamadım.aslında işe gıder gıtmez yapacaktım ama okulda işler o kadar yoğundu kı aklımdan çıktı gıttı.bide toplantım vardı sabah oda 11 bucukta bıttı.

bu aralar aklım başımda değil.bin parçaya bölündüm. hocalar sağolsun cok yüklendiler. nefes almaya vaktımız yok.gecen hafta 10 bucukta eve gıttığım gunlerım oldu

tüm bu yoğunluğumdan ve ayrıca motıvasyonumu kaybettığımden dolayı izniniz olursa ben ayrılmak istıyorum kızlar.

inanın size hatta kendime bile vakıt ayıramıyorum.bu yüzden cok vizdan azabı cekıyorum.
takımdan ayrılıyorum dıye rejımı bıraktığımı sakın düşünmeyın.55 kılo olana kadar devammm:)
bı kaç ay gecsın sporada yazılcam inş. o zaman belkı aranıza katılırım yine

yine ara ara uğrayıcam yanınıza.hedeflediğiniz kılonuza en kısa zamanda ulaşmanız dileğiyle.hepinize bol sağlıklık ve bol zayıflmayı günler diliyorum...

tebrikler kızlar birinciyiz süperr

aaa canım yesen aramızda pudingin lafımı olur o son zararlı şeyleride yede haftaya verirsin artık kiloları
yok canim ben bu hafta veriyim

bende hemen deneyecegim canim nede guzel anlatmissin akilda hic soru isareti birakmadan

sey ben o hos besi erken saattle hupletmistim :26:
20.30 mu sen bu saatte yemek yemezdin, afferin sana gel yamacima
Akrep firinda yumurtali ekmegi nasil yapiyorsun canimcim, tarifini versende kahvaltiya yapsam. cok seviyrum kahvaltida yumurtali seyleri

kizlarim arkadaslarim canlarim:
yarin sabahin erken saatlerinde ben sinava girmis iken sizler muhtemelen uyuyor olacaksiniz. oyuzden rica ediyorum herkes yatmadan bu gece benim icin ve 12 saat sutsuz kalacak minik kizim icin dua edermi
sevgiler

hos geldin karamel, gel etme gitme, bir sure az paylasimda bulunarak devam eder sonra yine gelirsin bak secdenurda cok az paylasimda bulunuyor saka yapiyorum
yani seyy gitmesen

bu gün temizlik yaparken aklıma geldikçe dua ettim senin için canım.inşallah sağsalim,sınavını vermiş bir şekilde gelir kavuşursun yavruna.

bugün
sabah su
meyveli müsli 1 kase
1 muz
yarım yufkadan[küçük]yapılmış gözleme
domates,salatalık,biber,peynir,zeytin,çay....
lastiğimi de aldım,yarın pilates zamanıdır benim için.

Merhabalar canlar, :118:birinci olmuşuz çok sevindim yahuu:118: Bugün sabah erkenden çıktım akşam geldikte giremedim işlerden. Babamgil cenaze evinde yemek veriyorlardı, bende gittim yardım ettim. Bu arada hatim indiriyorlar banada verdiler 11 cüz. perşembe gününe kadar yani 4 günüm var. yetiştirmem lazım. bugün biraz okuyayım diye giremedim buraya. gözlerim yoruldu bıraktım artık.

günaydın kızlar

izmir gene çok güzel hava güneşli tam yürüyüş günü çıka bilirim inşallah

Bugün buradada güzel di hava bende 40 dk cık yürüyebildim. aslında planım daha fazlaydıda annem ve babam bırakmadı

güzelim mesajın mı çıkmadı sayfaları okudum ama göremedim.ev yoğurdunu mu soruyorsun.

Evet o durum banada oluyorduda , sonradan çözdüm meseleyi. Geçmişi okurken bir önceki sayfaya geçerken herhangi bir arkadaş paylaşımda bulunursa mesajlar arkaya kayıyor bizde okuyamıyoruz.

cok dogru bir taraf sectin medencim ki gecmisim bunun ispatidir haydi seninde desteginle ben onumuzdeki hafta hem 54 u gorur hemde dogum oncesi kiloma donerim

:13:Turab turab turab evet şeker doğru taraftayım ben, bu hafta her türlü yanındayımİnşaallah o 54 ü görecen.

elma sirkeli su
08.00 kahvalti
ara 1 paket hos bes iki bardak yesil cay
19.30 yarimsar porsiyon nohut, pilav, bir bardak ayran 3-5 salatalik tursusu
biraz leblebi uzum atistirdim sekersiz cayla
3 lt su
90 dk yuruyus

ve bu menüde 54 ü göreceğimizin bir ispatı:118:

Evet evet görecez turab birinci olcak

kıs meden hala uyuyormusun yoksa kalk bak zulaley ablan 90 dk yürüyüşünü bile yaptı

Hey maşallah sana, bu hafta fazla spor yapamayacam galiba ben deerrkeenaklıma birden haftaya günüm olduğu geldi. Hayıır spor yapmalıyım ben bu haftada 1 kilo gitmeliii

Teşekkürler canımcım. deneyeceğim bu yöntemi. ama ben bir önceki mesajımdada yazmıştım sütü biz eşimin arkadaşının çiftliğinden alıyoruz, yani halis mulis inek sütü, acaba yoğurdun kıvamını etkilermi sence?

Gitme gitmee gitme kal bu takımda...bak şarkı besteledim sana şeker, o kaddar çok düşündümki bu sözleri bulmak için artık bu emeğime karşılık kalırsın dimi yaa. Şaka bir yana bence gitme karamelim yinede son söz senin tabii

Dualarımız seninle şeker, RAbbim yardımcın olsun.

BU SAATTE NE işinvar deyiceksiniz ama başım agrıdan çatlıyo
menümüde yazayım barii
sabah 2 bardak su
kahvaltı
ara meyve
1 ks mercimek çorbası 1 dl kp ekmegi
ara meyve
akşam 1 tabak tavuk sote 4 kaşık mantı
2 lt su 3 fincan yeşil çay
90 dk yürüyüş
turabcım rabbim emeklerini boşa çıkarmasın şimdi kalkıyorum içeri oturup sana bir güzel dua edicem canım

Son düzenleme:
günaydın kızlar hepiniz için kakaçamaksız ve güzel bir pazar günü olur inşallah
bugün yokum akşama görüşürüz :80: :80:

günaydın kızlar.neler yapıyorsunuz bakalım.işlere başlamadan size bir bakayım dedim.ağrın nasıl oldu zulaleycim.
medencim sen bir mayala bakalım sütünü.hiç açık sütle denemedim.pastörize sütle oluyorsa onunla daha iyi olur derim.yağ oranı daha çok olduğu için..

kizlar film gibi bir gun yasadim bugun. sabah 5.00 te kalktik esimle hazirlandik, kizimi babaannesine biraaktik vaktinde havaalanindaydik. hic bir aksilik cikmazsa soylendigi gibi sinavdan bir saat once bina onunde olabilecektim. alanda bir kahvaltidan sonra ucagimiza gectik, vaktinde havalandi ucak.buraya kadar hersey yolundaydi. 20 dk sonra pilot Ankaradaki yogun sis yuzunden 1 saat havada beklememiz gerektigini anlatan bir anons yapti ve havada donmeye basladik
ruya gibiydi, derken aradan bir saate yakin bir sure gecti ve tekrar bir anons: ankarada ki sis durumunda bir iyilesme gorulmedigi ve gorulemeyecegi icin istanbula geri donuyoruz, o an benim gozlerden yaslar suzulmeye basladi
ve tekrar istanbula indik tabiki artik hicbir sekilde sinava yetisemeyecegim icin ikinci ucagada binmeme gerek kalmadi ve eve donduk. benim sinav maceram onumuzdeki sene marta kaldi. buradan cikardigim ders; kocanin sozunden cikma, o bana tren yada otobusle gidelim ucak riskli demisti ben bebekle cesaret edememistim. ne zaman onun soylediginin aksini yapsam boyle oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…