Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

evet bu demek oluyor ki sinavda kaybeden kilo vermede kazanir. hemen bir birincilik almaliyim ki bu uzucu durumu telafi edeyim. istanbul bugun tam bir bahar havasi yasiyor. bu arada esimle baharin ilk yuruyusunu yaptik bile
bu sinir bozucu durumda esim gosterdigi anlayislilik ve destek olucukla benden tam puan aldi. onu secmekle ne kadar dogru bir secim yaptigimi bugun bir kez daha anladim.bunu onada soyledim kayinvalidem bile sanki kucuk bir kiz cocugunu teselli eder gibi ilgilendi benle

hay ankaranın sisine.en sevmediğim şehir zaten.bir aksilik olur da tayinimiz oraya çıkarsa diye hep korktuğum bir yerdir..neyse canım.canın sağolsun.olacak olan olur.oraya varmak alnına yazılmadıysa hiç bir şekilde ulaşamazdın zaten.eşin de benimki gibiymiş.kalpleri temiz herhalde.

iyi akşamlar kızlar
menümü yazayım.
bu gün bir allahın kulunu bulamadım burada muhattap alacak....
sabah su
domates,salatalık,biber,1 kk peynir,6 zeytin,2 dilim ekmek
ara leblebi,fıstık,ceviz.[azar azar]
öğle
1 küçük yufkadan yapılmış peynirli gözleme,1 bardak ayran
ara 6 adet şekersiz kayısı lokumu
akşam
1 tabak kıymalı çorba
bol limonlu yeşillik,2 dilim ekmek
naneli yeşil çay
15 dakika pilates,3 mil leslie

ah canım ben geldim işte asker olan kaynımı ziyarete gittik kayınvalidemle bu arada menün güzel
ben bugün yazmıyayım istersenizz öglen yediklerimi yazmaya sayfa yetmez canım kaynanacım ne varsa pişirmiş tatlılar börekler neler neler tabi ayıp olmasın diye yedim
ama akşam yemegi yemedim birazdan meyve yerim

canım gece 3 çe kadar oturdum delirtti beni ilaç kullanmayı hiç sevmem ama mecburkaldım eşimde ısrar edince içtim saat 4 gibi uyumuşum
sagol canımmm

bugunku menum
06.30 kahvalti
13.00 ikinci kahvalti
17.00 1 danette (130 cal.)
20.00 1/2 kase pilav, 1 bardak ayran, bir kac parca tavuk
2lt su
90 dk yuruyus

hayirli sabahlar kizlar turabcim iki gunumun ozetini vereyim sana ben cts gunu o gidecegim yere gittim evdede az yadim orda da yerim dusuncesiyle neyse uzatmayayim orada biskuviden baska bisey yiye,medim cunki hic bisey kalmamistiac kaldim pazar gunude biraz stresli gecti esimi bekledik aksama kadar aksam ustu bizi kunefe:44: yemeye goturdu iste boyle tek kacamagim o oldu yaniii bugunde platesimi leslimi yaptim simdi ev temizleyecegim

kiyamam sana yaa ac kalmissin resmen. aile ile yenilen bir kunefeden birsey olmaz.
havalar guzellesti benim sinav stresi bitti sebebler bana haydi simdi zayiflama zamani diyor.
bende temizlik plates ve yuruyus yapacagim bugun

secdenur hergun menunu buraya yazmayi unutma lutfen
bak onunda etkisini goreceksin yemede cok etkili oluyor yazmamak icin yemiyorsun.

günaydın kızlar geçmişi okuyamadm haftasonum berbat geçti midemi üşütmşüm ve regl oldm cumartesi pazar yediğim tek şey kahvaltı. midem hala kötü kilom 62,4 sevinemiyorum bile ne yesem 5 dk snra wc ye koşuyorum şimdi çıkmam lazım kendinize iyi bakın

tunaydin herkese
herkes nerde temizlik mi yapiyorsunuz? haydi tum temizlik yapanlara kolay gelsin.
HINDIRELLA gecmis olsun canim kendine dikkat et mideyi usutmussun fena.

tunaydin herkese
herkes nerde temizlik mi yapiyorsunuz? haydi tum temizlik yapanlara kolay gelsin.
HINDIRELLA gecmis olsun canim kendine dikkat et mideyi usutmussun fena.

canı temizligi bitirdim şimdide kızımı okula götürücem gelince girerim takıma
hindirella çok geçmiş olsun canım

tünaydın kızlar nasılsınız bakalım haftasonu umarm güzel geçmiştir..ben dün 1,5 saat voleybol oynadm sol elimi ve sağ kolumu hafiften sakatladım..şimdi onların acısıyla gün geçiriyorum..ama çok eğlenceliydi yaa..
son zamanlarda hem eğlenip hem ter atmamıştım..süper oldu
hindirelle canım çok geçmiş olsun..kekik ve nane çayı iç çok iyi gelir..yağlı yiyeceklerden uzak dur biraz..dinlendir sindirim sistemini..

Son düzenleme:
cidden film gibiii
süper canım Allahım hep mutlu yapsın siziah çok imrendim yaa :81: ben bu tür mutluluklar ya kitaplarda ya da filmlerde olur diye düşünürdüm hep

bugunku menum
06.30 kahvalti
13.00 ikinci kahvalti
17.00 1 danette (130 cal.)
20.00 1/2 kase pilav, 1 bardak ayran, bir kac parca tavuk
2lt su
90 dk yuruyus

üzülme tatlım hayırısı olsun..bitanecikten de kaçamak olmaz zaten..şimdi tam gaz ileri yağ yakmaya devam

kiyamam sana yaa ac kalmissin resmen. aile ile yenilen bir kunefeden birsey olmaz.
havalar guzellesti benim sinav stresi bitti sebebler bana haydi simdi zayiflama zamani diyor.
bende temizlik plates ve yuruyus yapacagim bugun

tatlım paylaşım alanını da oku olurmu..gözden kaçırdığım şeyler olabilir..

teşekkür ederim hanımlar.. turab sınava yetişememene üzüldüm..seneye daha iyi hazırlanacağına ve kocanın sözünü dinleyeceğine eminim.:)ayrıııcaaaaaa 1. olmuşuz tebrik ediyorum takımımı ve fatoş seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…