hay ankaranın sisine.en sevmediğim şehir zaten.bir aksilik olur da tayinimiz oraya çıkarsa diye hep korktuğum bir yerdir..neyse canım.canın sağolsun.olacak olan olur.oraya varmak alnına yazılmadıysa hiç bir şekilde ulaşamazdın zaten.eşin de benimki gibiymiş.kalpleri temiz herhalde.kizlar film gibi bir gun yasadim bugun. sabah 5.00 te kalktik esimle hazirlandik, kizimi babaannesine biraaktik vaktinde havaalanindaydik. hic bir aksilik cikmazsa soylendigi gibi sinavdan bir saat once bina onunde olabilecektim. alanda bir kahvaltidan sonra ucagimiza gectik, vaktinde havalandi ucak.buraya kadar hersey yolundaydi. 20 dk sonra pilot Ankaradaki yogun sis yuzunden 1 saat havada beklememiz gerektigini anlatan bir anons yapti ve havada donmeye basladik
ruya gibiydi, derken aradan bir saate yakin bir sure gecti ve tekrar bir anons: ankarada ki sis durumunda bir iyilesme gorulmedigi ve gorulemeyecegi icin istanbula geri donuyoruz, o an benim gozlerden yaslar suzulmeye basladi
ve tekrar istanbula indik tabiki artik hicbir sekilde sinava yetisemeyecegim icin ikinci ucagada binmeme gerek kalmadi ve eve donduk. benim sinav maceram onumuzdeki sene marta kaldi. buradan cikardigim ders; kocanin sozunden cikma, o bana tren yada otobusle gidelim ucak riskli demisti ben bebekle cesaret edememistim. ne zaman onun soylediginin aksini yapsam boyle oluyor
ah canım ben geldim işte asker olan kaynımı ziyarete gittik kayınvalidemle bu arada menün güzeliyi akşamlar kızlar
menümü yazayım.
bu gün bir allahın kulunu bulamadım burada muhattap alacak....
sabah su
domates,salatalık,biber,1 kk peynir,6 zeytin,2 dilim ekmek
ara leblebi,fıstık,ceviz.[azar azar]
öğle
1 küçük yufkadan yapılmış peynirli gözleme,1 bardak ayran
ara 6 adet şekersiz kayısı lokumu
akşam
1 tabak kıymalı çorba
bol limonlu yeşillik,2 dilim ekmek
naneli yeşil çay
15 dakika pilates,3 mil leslie
günaydın kızlar.neler yapıyorsunuz bakalım.işlere başlamadan size bir bakayım dedim.ağrın nasıl oldu zulaleycim.
medencim sen bir mayala bakalım sütünü.hiç açık sütle denemedim.pastörize sütle oluyorsa onunla daha iyi olur derim.yağ oranı daha çok olduğu için..
kiyamam sana yaahayirli sabahlar kizlar turabcim iki gunumun ozetini vereyim sana ben cts gunu o gidecegim yere gittim evdede az yadim orda da yerim dusuncesiyle neyse uzatmayayim orada biskuviden baska bisey yiye,medim cunki hic bisey kalmamistiac kaldim pazar gunude biraz stresli gecti esimi bekledik aksama kadar aksam ustu bizi kunefe:44: yemeye goturdu iste boyle tek kacamagim o oldu yaniii bugunde platesimi leslimi yaptim simdi ev temizleyecegim
tunaydin herkese
herkes nerde temizlik mi yapiyorsunuz? haydi tum temizlik yapanlara kolay gelsin.
HINDIRELLA gecmis olsun canim kendine dikkat et mideyi usutmussun fena.
kizlar film gibi bir gun yasadim bugun. sabah 5.00 te kalktik esimle hazirlandik, kizimi babaannesine biraaktik vaktinde havaalanindaydik. hic bir aksilik cikmazsa soylendigi gibi sinavdan bir saat once bina onunde olabilecektim. alanda bir kahvaltidan sonra ucagimiza gectik, vaktinde havalandi ucak.buraya kadar hersey yolundaydi. 20 dk sonra pilot Ankaradaki yogun sis yuzunden 1 saat havada beklememiz gerektigini anlatan bir anons yapti ve havada donmeye basladik
ruya gibiydi, derken aradan bir saate yakin bir sure gecti ve tekrar bir anons: ankarada ki sis durumunda bir iyilesme gorulmedigi ve gorulemeyecegi icin istanbula geri donuyoruz, o an benim gozlerden yaslar suzulmeye basladi
ve tekrar istanbula indik tabiki artik hicbir sekilde sinava yetisemeyecegim icin ikinci ucagada binmeme gerek kalmadi ve eve donduk. benim sinav maceram onumuzdeki sene marta kaldi. buradan cikardigim ders; kocanin sozunden cikma, o bana tren yada otobusle gidelim ucak riskli demisti ben bebekle cesaret edememistim. ne zaman onun soylediginin aksini yapsam boyle oluyor
süper canım Allahım hep mutlu yapsın sizievet bu demek oluyor ki sinavda kaybeden kilo vermede kazanir. hemen bir birincilik almaliyim ki bu uzucu durumu telafi edeyim. istanbul bugun tam bir bahar havasi yasiyor. bu arada esimle baharin ilk yuruyusunu yaptik bile
bu sinir bozucu durumda esim gosterdigi anlayislilik ve destek olucukla benden tam puan aldi. onu secmekle ne kadar dogru bir secim yaptigimi bugun bir kez daha anladim.bunu onada soyledimkayinvalidem bile sanki kucuk bir kiz cocugunu teselli eder gibi ilgilendi benle
iyi akşamlar kızlar
menümü yazayım.
bu gün bir allahın kulunu bulamadım burada muhattap alacak....
sabah su
domates,salatalık,biber,1 kk peynir,6 zeytin,2 dilim ekmek
ara leblebi,fıstık,ceviz.[azar azar]
öğle
1 küçük yufkadan yapılmış peynirli gözleme,1 bardak ayran
ara 6 adet şekersiz kayısı lokumu
akşam
1 tabak kıymalı çorba
bol limonlu yeşillik,2 dilim ekmek
naneli yeşil çay
15 dakika pilates,3 mil leslie
bugunku menum
06.30 kahvalti
13.00 ikinci kahvalti
17.00 1 danette (130 cal.)
20.00 1/2 kase pilav, 1 bardak ayran, bir kac parca tavuk
2lt su
90 dk yuruyus
üzülme tatlım hayırısı olsun..bitanecikten de kaçamak olmaz zaten..şimdi tam gaz ileri yağ yakmaya devamhayirli sabahlar kizlar turabcim iki gunumun ozetini vereyim sana ben cts gunu o gidecegim yere gittim evdede az yadim orda da yerim dusuncesiyle neyse uzatmayayim orada biskuviden baska bisey yiye,medim cunki hic bisey kalmamistiac kaldim pazar gunude biraz stresli gecti esimi bekledik aksama kadar aksam ustu bizi kunefe:44: yemeye goturdu iste boyle tek kacamagim o oldu yaniii bugunde platesimi leslimi yaptim simdi ev temizleyecegim
kiyamam sana yaaac kalmissin resmen. aile ile yenilen bir kunefeden birsey olmaz.
havalar guzellesti benim sinav stresi bitti sebebler bana haydi simdi zayiflama zamani diyor.
bende temizlik plates ve yuruyus yapacagim bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?