ayyy inanmıyorum yaaa eğer verdğim kiloları eski yeme düzenime geri döndüğümde almazsam cuma günü büyük ihtimal 61 görceeeeeeemm
ayy fazla umutlanmasammı sonuçta giden hep vücut suyumdandı ama hemen hemen 3 ltre su içtim hastalığm boyunca hergün :26:
aman diyim sakın sakın aç karna buz gibi kayısı suyu içmeyin
günaydın kızlar geçmişi okuyamadm haftasonum berbat geçti midemi üşütmşüm ve regl oldm cumartesi pazar yediğim tek şey kahvaltı. midem hala kötü kilom 62,4 sevinemiyorum bile ne yesem 5 dk snra wc ye koşuyorum şimdi çıkmam lazım kendinize iyi bakın
gel canım gel.kızmak ne demek memnun oluruz.ben başaracağına inanıyorum.az buz stres atlatmadın.şimdi kendine yoğunlaşacak vakti de yaratabileceğine inanıyorum.KIZLAR herkese öncelikle merhaba
bana kızacaksanız biliyorum ama son kez tekrar bu diyet işini denemek istıyorum
eğer bu haftada başaramazsam ve nefsime yenilirsem cuma günü ayrılacam takımdan
elimden geldiği kadar paylaşımda bulunucam
öncelikle işe şu kılo çizelgemi değiştirmekle başlıyorum işe...
Amin Akrepcim, bedel odemeden hic bir mutluluk elde edilmiyor.
cidden film gibiii
süper canım Allahım hep mutlu yapsın siziah çok imrendim yaa :81: ben bu tür mutluluklar ya kitaplarda ya da filmlerde olur diye düşünürdüm hep
tatlım paylaşım alanını da oku olurmu..gözden kaçırdığım şeyler olabilir..
slm kızlar
öncelikle hepinize teşekkür ederim
hafta sonunu çılgınca kaçamaklarla geçirdim
bugün kendime geldim
bundan sonra daha dikkatli olmalyım
hadi kızlar 70 lerle bende geliyorum
slm kızlar
öncelikle hepinize teşekkür ederim
hafta sonunu çılgınca kaçamaklarla geçirdim
bugün kendime geldim
bundan sonra daha dikkatli olmalyım
hadi kızlar 70 lerle bende geliyorum
gel canım gel.kızmak ne demek memnun oluruz.ben başaracağına inanıyorum.az buz stres atlatmadın.şimdi kendine yoğunlaşacak vakti de yaratabileceğine inanıyorum.
iyi aksamlar hanimlar menum
su ver bir elma
kahvaltim bir dilim ekmek kiymali yumurta 1 bardak sekersiz cay
araa yesil cay
ogleden sonra lahana sarmasi
buyuk bir bardak yesil cay
bol bolda su
yarim saat plates yarim saat lesli
canım teşekküre bile 3 gün sonra geliyorsun.kaptanımızın günde en az 3 kez paylaşımına davet ediyorum katılmayan tüm arkadaşları.ve lütfen menü belirtin.bu kurallar boşuna koyulmadı.hepsi kilo vermede altın basamaklar bizim için.haydi bakalım.hepinizi bekliyoruz.mazereti olanlara hoşgörümüz sonsuz.lafım bizi önemsemeyenlere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?