Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

ayyy inanmıyorum yaaa eğer verdğim kiloları eski yeme düzenime geri döndüğümde almazsam cuma günü büyük ihtimal 61 görceeeeeeemm
ayy fazla umutlanmasammı sonuçta giden hep vücut suyumdandı ama hemen hemen 3 ltre su içtim hastalığm boyunca hergün :26:
aman diyim sakın sakın aç karna buz gibi kayısı suyu içmeyin

inşallah görürsün canım ben hiç tartılmadım kendimi zortutuyorum başara bilirsem cumaya kadar tartılmicam

70 dk yürüyüşümüde yaptım menülerimde güzel bakalım inşallah 1000 gr gider de 73 ucundan azcık görürüm

Selam kızlar napıyorsunuz bakımm

turabcım sınavı kacırmana cok uzuldum ama 55 ı gormene cok sevındım tatlımm

hındırelllacım sen ne ara 62 oldu afferın sana canımcım

KIZLAR herkese öncelikle merhaba

bana kızacaksanız biliyorum ama son kez tekrar bu diyet işini denemek istıyorum

eğer bu haftada başaramazsam ve nefsime yenilirsem cuma günü ayrılacam takımdan

elimden geldiği kadar paylaşımda bulunucam

öncelikle işe şu kılo çizelgemi değiştirmekle başlıyorum işe...

Son düzenleme:

gelmiş geçmiş olsun güzelim.mide dertleri dikkat ister.dışarıda yediğin bir şey de etkilemiş olabilir..

gel canım gel.kızmak ne demek memnun oluruz.ben başaracağına inanıyorum.az buz stres atlatmadın.şimdi kendine yoğunlaşacak vakti de yaratabileceğine inanıyorum.

Amin Akrepcim, bedel odemeden hic bir mutluluk elde edilmiyor.
hala saskinim hani ucak gec kalkar korkusu vardi icimde ama havada 1 saat dolanip tekrar istanbula inmesi cok sasitti beni. resmen geri eve donduk
bakmaya calisirim kaptanm paylasim alaninada

slm kızlar
öncelikle hepinize teşekkür ederim
hafta sonunu çılgınca kaçamaklarla geçirdim
bugün kendime geldim
bundan sonra daha dikkatli olmalyım
hadi kızlar 70 lerle bende geliyorum

merhaba kızlar nasılsınız günlerdir kadınlar kulübüne giremiyorum kilo bildirimi de yapamadım.bir tek k.k ne girmiyor hemen kapanıyo sitede sorun mu var acaba?bi arkadaştan yazıyorum inş.sorun çözülür

slm kızlar
bugün kendime geldim

bişi degil şeker ama çok az paylaşımda bulunuyorsun neden aceba çalışıyormusun ev hanımımısın benim :44: :44:
gel canım gel 70 kere bana dogru koş ama geçmek yok tamammı

slm kızlar
bugün kendime geldim

canım teşekküre bile 3 gün sonra geliyorsun.kaptanımızın günde en az 3 kez paylaşımına davet ediyorum katılmayan tüm arkadaşları.ve lütfen menü belirtin.bu kurallar boşuna koyulmadı.hepsi kilo vermede altın basamaklar bizim için.haydi bakalım.hepinizi bekliyoruz.mazereti olanlara hoşgörümüz sonsuz.lafım bizi önemsemeyenlere...

gel canım gel.kızmak ne demek memnun oluruz.ben başaracağına inanıyorum.az buz stres atlatmadın.şimdi kendine yoğunlaşacak vakti de yaratabileceğine inanıyorum.

teşekkür ederim banucum.birkez daha deniyecem.

bugünkü yediklerimi yazayım hemen akşam giremıyecem nete 10 bucuğa kadar eve gıdemıyecem

sabah 8 de: 1 bardak çay yarım simit penir çok az omlet

ara: 1 kupa çay

öğlen 12 de: corba, 2 kaşık pirinç pilavı salata cok az yoğurt ve tavuklu patatesli bir yemek

ara: 1 bardak kahve

ara: 1 bardak çay 1 eti browni

ara: 1 bardak çay

akşam 6 bucukta: (henüz yemedim) corba 5-6 tane yaprak sarması 2-3 lahana sarması

10 da da cıkırsam 1 elma yerim

1 litre su

spor yok

iyi aksamlar hanimlar menum
su ver bir elma
kahvaltim bir dilim ekmek kiymali yumurta 1 bardak sekersiz cay
araa yesil cay
ogleden sonra lahana sarmasi
buyuk bir bardak yesil cay
bol bolda su
yarim saat plates yarim saat lesli

kimsecikler yok kirkyilin basi gece uyumadim kostum geldim buraya simdide siz yoksunuz gideyimde yatiyim baariii

Son düzenleme:
iyi aksamlar hanimlar menum
su ver bir elma
kahvaltim bir dilim ekmek kiymali yumurta 1 bardak sekersiz cay
araa yesil cay
ogleden sonra lahana sarmasi
buyuk bir bardak yesil cay
bol bolda su
yarim saat plates yarim saat lesli

hıh şöle yaz işte bu kadar kolay canım

hayırlı geceler kızlar bişi dicem hangi saatlerde müsait oldugumuzu belirlesek hiç olmassa o saatte hepimiz takımda oluruz nasıl fikir
belki saçma diceksiniz ama

sabah 2 bar su
kahvaltı
ögle yemegi 1 ks mantar biraz lor 1 dilim kp ekmegi
ara 1 elma 1 avuç fındık 4 tane kuru kayısı
1 ks pilav 1 kase kuru fasulye yogurt akşamı abarttım ama tutamadım kendimi
70 dk yürüyüş
2 lt su 4 kupa yeşil çay

yaaa aceba o fındıklardamı fazla :44: :44: :44:

banucum üstüme vazife degil ama 3. kaptan sen olsan süper olur valla
akrep ve turabdan sonra

mesela ben sabah 9 gibi ve saat 14.00 dan 16.00 kadar girebilirim zaten hergün o saatlerde giriyorum ama kimseler yok
tabi herkezin kendine göre işleri var ama bence burasıda çok önemli ben hiç zayıflicamı düşünmezdim hep derdim kilo almıyım yeter ama takımla tanışınca 8 kilo verdim ve çok mutluyum ama paylaşım fazla olmayınca mutivasyonum düşüyo bilmiyorum işte nolcak benden önce takım nasıldı yoksa benim şansımmı diyorum
ama gerçekten hepinizi çok önemsiyorum ve seviyorum takımımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…