Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

herkese günaydınnnn.güneş pırıl pırıl,hava missss gibi.unutmadan dünkü menümü yazayım.
sabah 500 ml su
1 kase müsli
1 elma
1 paket mısır patlağı
1 kase yoğurt
maalesef 5 dilim börek
domates ,salatalık,çay.
eşimin yüzünden oldu.işleri uzayacağı için atıştırmalık istedi.ben de mis gibi pişirince tutamadım kendimi..daha kek,kurabiye pişireceğim bu gün.ayy işe mi gidiyor,güne mi bu adam yaaa..

sana katılıyorum güzelim.burada bir nevi hesap veriyoruz birbirimize.zaten yeterli şekilde katılınca gidiyor kilocuklar.

once bir gunaydin diyelim sonra gecmise bakariz. nasilsiniz arkadaslar? sinavdan sonra dimdizlak ortada kaldim simdi su kalan kilolarida verelim bakalim. tum turkiye genelinde hava cok guzel gibi haydi bakalim herkes yurumeyeee
dunku menum
elma sirkeli su
08.00 guzel bir kahvalti
ara: 1 dilim ev yapimi kek
oglen: ceyrek simit, bir buyuk bardak ayran
ara: bir kase pekmezli yogurt
aksam 1/2 kase pilav, 2 parca haslanmis et, 1 buyuk bardak sekersiz kayisi-uzum hosafi
45 dk tempolu yuruyus
2 lt su

iyi aksamlar hanimlar menum
su ver bir elma
kahvaltim bir dilim ekmek kiymali yumurta 1 bardak sekersiz cay
araa yesil cay
ogleden sonra lahana sarmasi
buyuk bir bardak yesil cay
bol bolda su
yarim saat plates yarim saat lesli
yani onlari yedikten sonra daha bir sey yemedin mi

ay biz bu saglikli beslenme isini cozduk vallahi. ben kendi adima soyleyeyim sebze yemekleri plav milavdan, findik bademden yani dogal besinlerden hic korkmuyorum onlar yakiliyor tek korkum paketlenmis hazir gidalar. birde mantar cok besleyici ve kalorisi cok dusuk sana benden kocaman alkislar gelsin

banucum üstüme vazife degil ama 3. kaptan sen olsan süper olur valla
akrep ve turabdan sonra
Banusultan benim idolum maasallah hem kitabini okur gunde birer birer hem evde yogurdunu yapar hem evine yetisir hem takimi ihmal etmez

5 dilim mi??? ay musliyi nasil yiyorsun banucum ben aldim denemek icin tadi hic bana gore degil. faydali mi acaba? esin is yerine beslenme goturuyor anlasinlan.

SECDENUUUURRR AKREEEEEEPP tartildiniz mi hic nasil gidiyor bu hafta beni gecebilecekmisiniz bakalim? benden 600 gr gitti simdilik ama bugun plates hemen arkasindanda yurumeyi dusunuyorum. Allahim bana bu cuma saglikla 54 u goster.

kizlar ben hep yalnizliktan yakiniyordum ya hani, biz 4 5 ogretmen sali aksamlari biraraya gelmeye basladik gari. yani artik benimde pasta borek yiyebilecegim bir arkadas ortamim oldu. bugun ikinci kez gidiyorum.

sana da günaydın canımmm.bize yaşadığın yerden ,göreneklerinden,hayat tarzından bahsetsene biraz.merak ediyorum ne zamandır,sormayı unutuyorum...
neresinden baslasam kislari cok soguk yazlari normal ama burda bahar yok birden kis geliyor sonra birden yaz tabi yazin gelmesi hazirani buluyor 11 yildir burdayim.bende sana soylemeyi unutuyorum bende 11 yildir yogurdumu kendim yapiyorum hatta ilk yillarda peynirimide yapiyordum

SECDENUUUURRR AKREEEEEEPP tartildiniz mi hic nasil gidiyor bu hafta beni gecebilecekmisiniz bakalim? benden 600 gr gitti simdilik ama bugun plates hemen arkasindanda yurumeyi dusunuyorum. Allahim bana bu cuma saglikla 54 u goster.
tartildim ama solemem
kizlar ben hep yalnizliktan yakiniyordum ya hani, biz 4 5 ogretmen sali aksamlari biraraya gelmeye basladik gari. yani artik benimde pasta borek yiyebilecegim bir arkadas ortamim oldu. bugun ikinci kez gidiyorum.

ben senin yanlizligina iyi delecek birsey soyleyeyim amigurumi kizna bol bol oyuncak or

5 dilim ama 2 bebek bisküvisi boyutunda.öyle kocaman dilimler değil yani.hem bir tepsi ıspanaklı,bir tepsi kıymalı yaptım ondan fazla kaçtı.
müsliyi tek başına tüketemiyorsan meyveli nesfitle karıştırmanı tavsiye ederim.arada ben de tat değiştirmek için yapıyorum.nesfit çok şekerli geliyor bana.dengeliyorum böylece.
iltifatlarına çok teşekkürler canım.utandırdın beni bak şimdi..:26::26::26::26:

zamanla daha da genişler çevren merak etme.haftada 1 bile insana yetiyor bazen.ee insan insana muhtaç.bir ses bir nefes arıyor kişi kendi haricinde..

neyse pilates başlamadan küçük kuzumla ilgileneyim biraz..pilates sonrası görüşürüz.bu arada akrep nerede yahu...

Günaydın arkadaşlar
Dün giremedim bende buraya neden acaba? ama şükür bugün girebildim. Dün giremediğim için bende değerlendirdim ve okuyacağım cüzlerin çoğunu bitirdim. 44 sayfam kaldı şükürBugn bitiririm Allah'ın izniyle. Buraya giremeyince sıkıntı çöktü üzerime haftaya hiç iyi başlamadım yaniii.

Canım çok üzüldüm yaa. Hayırlısı olsun. İnşaallah seneye kazanırsın.
O zaman sen bu hırsla bu haftayı kesin birinci kapatırsın artıkın

kizlar ben 55 i gordum. cumaya kadar 54 u gorurum insaallah.

Böyle giderse sen cumaya kesin görürsün 54 ü :118:

ayol medencim yok kız alışkanlık oldu sana çatmadan duramıyom

Sadece sen değil bende bağımlılık yapıyormuşum demekki şeker

hayırlı geceler kızlar bişi dicem hangi saatlerde müsait oldugumuzu belirlesek hiç olmassa o saatte hepimiz takımda oluruz nasıl fikir
belki saçma diceksiniz ama

Sabah 10 a kadar ve akşam 9.30 dan sonra ben çoğunlukla müsait oluyorum. Aslında bir sorun olmazsa gün boyuda uğruyorum ama sanırım aynı ana denk getiremiyoruz. Bencede bu şekilde buluşsak şöyle koyu bir sohbe ortamı oluştursak süper olur

Geliyoor geliyor birinclik geliyorr

Senin adına çok sevindim şekerim. ama bugün kaçamağa dikkatt

günaydın kızlar
nasılsınız?

sanırım adet olucam hiç keyfim yok bugün
içimden hiçbir iş yapmak gelmiyor.

bugün bi hocamızın doğumgünü var.öğlen kutlama olacak.yaş pasta yiyecem yada yiyormuş gibi yapıp yemiyecem.napacam bilmiyorum :)

Plates başlayacak ama ben bugünkünü yapamayacağım strecht var zaten. Akşama bir maxi yapayım diyorum kendimce.
Zülaleycim ben haftaya yine bir yarış istiyorum tabii cesaretin varsa benle tekrar yarışa girmeye

Günaydın canımcım, sen bugün o pastayı yiyormuş gibi yap bence, çünkü bu hafta çokk dikkat etmen lazım, dönüm noktası senin için. vee bizim için. Bu hafta kilocuklar gitmezse aramızdan ayrılacan ve bizde üzülecez. evet evet Sen yeme

günaydın kızlar kuzulara kahvaltı ettirib geliyorum :80: :80:

günaydınn canım

gunaydin kizlar :118::118:

günaydın secdenurcum.resimdekiler çocukların sanırım.maşallah çok tatlılar

günaydın banucum.
hiç üzülme banu.sen şimdi sporla eritirsin o börecikleri
bende bugün yaş psta yemek zorunda kalıcam.kımseye caktırmadan yememenın yolların ı bulmam gerekecek

günaydın turabcım.
sınav günü başına gelenlere çok üzüldüm.ama her işte bir hayır vardır tabi.

ah keşke bende yüresem şuan.burdada hava çok güzel.yine akşama kadar masa başında olucam çok hareketsiz kaldım

günaydın medencimm

elime mecbur pasta tabağını tutuşturacklar.ben bunu odamda yıyeyım dıyecem ve oda arkadasıma zorla yedirecem odaya geçince oda arkadasım erkek.yesin ona bişey olmaz

bu hafta çok azimli başladım ALLAH bozmasın.cumaya 500 gr bıle olsa verıcem inş.

neyse pilates başlamadan küçük kuzumla ilgileneyim biraz..pilates sonrası görüşürüz.bu arada akrep nerede yahu...

İlgilen canımcım tatlı bebişinle, benimkide başımda baba baba deyip duruyor ve 2 haftadırda anni diyor Benimkisi çok hareketli hiç yerinde durmuyor. Sürekli bir yerleri karışıtırmaya çalışıyor, şimdien çekmeceleri açıp kitapları döküyor. Oyuncakları odadaki pufun altına dolduruyor nasıl beceriyorsa. Ama çok tatlı. Evin neşesi oldu gerçekten, ona bakınca yüzümüz gülüyor.Seninki nasıl canımcım seni yoruyormu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…