mesela ben sabah 9 gibi ve saat 14.00 dan 16.00 kadar girebilirim zaten hergün o saatlerde giriyorum ama kimseler yok
tabi herkezin kendine göre işleri var ama bence burasıda çok önemli ben hiç zayıflicamı düşünmezdim hep derdim kilo almıyım yeter ama takımla tanışınca 8 kilo verdim ve çok mutluyum ama paylaşım fazla olmayınca mutivasyonum düşüyo bilmiyorum işte nolcak benden önce takım nasıldı yoksa benim şansımmı diyorum
ama gerçekten hepinizi çok önemsiyorum ve seviyorum takımımı
gunaydin kizlar :118::118:
yani onlari yedikten sonra daha bir sey yemedin miiyi aksamlar hanimlar menum
su ver bir elma
kahvaltim bir dilim ekmek kiymali yumurta 1 bardak sekersiz cay
araa yesil cay
ogleden sonra lahana sarmasi
buyuk bir bardak yesil cay
bol bolda su
yarim saat plates yarim saat lesli
ay biz bu saglikli beslenme isini cozduk vallahi. ben kendi adima soyleyeyim sebze yemekleri plav milavdan, findik bademden yani dogal besinlerden hic korkmuyorum onlar yakiliyor tek korkum paketlenmis hazir gidalar. birde mantar cok besleyici ve kalorisi cok dusuk sana benden kocaman alkislar gelsin
sabah 2 bar su
kahvaltı
ögle yemegi 1 ks mantar biraz lor 1 dilim kp ekmegi
ara 1 elma 1 avuç fındık 4 tane kuru kayısı
1 ks pilav 1 kase kuru fasulye yogurt akşamı abarttım ama tutamadım kendimi
70 dk yürüyüş
2 lt su 4 kupa yeşil çay
yaaa aceba o fındıklardamı fazla :44: :44: :44:
Banusultan benim idolum maasallah hem kitabini okur gunde birer birer hem evde yogurdunu yapar hem evine yetisir hem takimi ihmal etmez
banucum üstüme vazife degil ama 3. kaptan sen olsan süper olur valla
akrep ve turabdan sonra
herkese günaydınnnn.güneş pırıl pırıl,hava missss gibi.unutmadan dünkü menümü yazayım.
sabah 500 ml su
1 kase müsli
1 elma
1 paket mısır patlağı
1 kase yoğurt
maalesef 5 dilim börek
domates ,salatalık,çay.
eşimin yüzünden oldu.işleri uzayacağı için atıştırmalık istedi.ben de mis gibi pişirince tutamadım kendimi..daha kek,kurabiye pişireceğim bu gün.ayy işe mi gidiyor,güne mi bu adam yaaa..
neresinden baslasam kislari cok soguk yazlari normal ama burda bahar yok birden kis geliyor sonra birden yaz tabi yazin gelmesi hazirani buluyor 11 yildir burdayim.bende sana soylemeyi unutuyorum bende 11 yildir yogurdumu kendim yapiyorum hatta ilk yillarda peynirimide yapiyordumsana da günaydın canımmm.bize yaşadığın yerden ,göreneklerinden,hayat tarzından bahsetsene biraz.merak ediyorum ne zamandır,sormayı unutuyorum...
yani onlari yedikten sonra daha bir sey yemedin mi
yemedim oglen cok yemistim birdi gec saat uctu benim oglen yedigimde
ay biz bu saglikli beslenme isini cozduk vallahi. ben kendi adima soyleyeyim sebze yemekleri plav milavdan, findik bademden yani dogal besinlerden hic korkmuyorum onlar yakiliyor tek korkum paketlenmis hazir gidalar. birde mantar cok besleyici ve kalorisi cok dusuk sana benden kocaman alkislar gelsin
Banusultan benim idolum maasallah hem kitabini okur gunde birer birer hem evde yogurdunu yapar hem evine yetisir hem takimi ihmal etmez
5 dilim mi??? ay musliyi nasil yiyorsun banucum ben aldim denemek icin tadi hic bana gore degil. faydali mi acaba? esin is yerine beslenme goturuyor anlasinlan.
tartildim ama solememSECDENUUUURRR AKREEEEEEPP tartildiniz mi hic nasil gidiyor bu hafta beni gecebilecekmisiniz bakalim?benden 600 gr gitti simdilik ama bugun plates hemen arkasindanda yurumeyi dusunuyorum. Allahim bana bu cuma saglikla 54 u goster.
kizlar ben hep yalnizliktan yakiniyordum ya hani, biz 4 5 ogretmen sali aksamlari biraraya gelmeye basladik gari. yani artik benimde pasta borek yiyebilecegim bir arkadas ortamim oldu. bugun ikinci kez gidiyorum.
yani onlari yedikten sonra daha bir sey yemedin mi
5 dilim mi??? ay musliyi nasil yiyorsun banucum ben aldim denemek icin tadi hic bana gore degil. faydali mi acaba? esin is yerine beslenme goturuyor anlasinlan.
kizlar ben hep yalnizliktan yakiniyordum ya hani, biz 4 5 ogretmen sali aksamlari biraraya gelmeye basladik gari. yani artik benimde pasta borek yiyebilecegim bir arkadas ortamim oldu. bugun ikinci kez gidiyorum.
evet bu demek oluyor ki sinavda kaybeden kilo vermede kazanir. hemen bir birincilik almaliyim ki bu uzucu durumu telafi edeyim. istanbul bugun tam bir bahar havasi yasiyor. bu arada esimle baharin ilk yuruyusunu yaptik bile
bu sinir bozucu durumda esim gosterdigi anlayislilik ve destek olucukla benden tam puan aldi. onu secmekle ne kadar dogru bir secim yaptigimi bugun bir kez daha anladim.bunu onada soyledimkayinvalidem bile sanki kucuk bir kiz cocugunu teselli eder gibi ilgilendi benle
kizlar ben 55 i gordum. cumaya kadar 54 u gorurum insaallah.
ayol medencim yok kız alışkanlık oldu sana çatmadan duramıyom
hayırlı geceler kızlar bişi dicem hangi saatlerde müsait oldugumuzu belirlesek hiç olmassa o saatte hepimiz takımda oluruz nasıl fikir
belki saçma diceksiniz ama
once bir gunaydin diyelim sonra gecmise bakariz. nasilsiniz arkadaslar? sinavdan sonra dimdizlak ortada kaldim simdi su kalan kilolarida verelim bakalim. tum turkiye genelinde hava cok guzel gibi haydi bakalim herkes yurumeyeee
dunku menum
elma sirkeli su
08.00 guzel bir kahvalti
ara: 1 dilim ev yapimi kek
oglen: ceyrek simit, bir buyuk bardak ayran
ara: bir kase pekmezli yogurt
aksam 1/2 kase pilav, 2 parca haslanmis et, 1 buyuk bardak sekersiz kayisi-uzum hosafi
45 dk tempolu yuruyus
2 lt su
günaydın kızlar
nasılsınız?
sanırım adet olucam hiç keyfim yok bugün
içimden hiçbir iş yapmak gelmiyor.
bugün bi hocamızın doğumgünü var.öğlen kutlama olacak.yaş pasta yiyecemyada yiyormuş gibi yapıp yemiyecem.napacam bilmiyorum :)
günaydın kızlar kuzulara kahvaltı ettirib geliyorum :80: :80:
gunaydin kizlar :118::118:
herkese günaydınnnn.güneş pırıl pırıl,hava missss gibi.unutmadan dünkü menümü yazayım.
sabah 500 ml su
1 kase müsli
1 elma
1 paket mısır patlağı
1 kase yoğurt
maalesef 5 dilim börek
domates ,salatalık,çay.
eşimin yüzünden oldu.işleri uzayacağı için atıştırmalık istedi.ben de mis gibi pişirince tutamadım kendimi..daha kek,kurabiye pişireceğim bu gün.ayy işe mi gidiyor,güne mi bu adam yaaa..
once bir gunaydin diyelim sonra gecmise bakariz. nasilsiniz arkadaslar? sinavdan sonra dimdizlak ortada kaldim simdi su kalan kilolarida verelim bakalim. tum turkiye genelinde hava cok guzel gibi haydi bakalim herkes yurumeyeee
dunku menum
elma sirkeli su
08.00 guzel bir kahvalti
ara: 1 dilim ev yapimi kek
oglen: ceyrek simit, bir buyuk bardak ayran
ara: bir kase pekmezli yogurt
aksam 1/2 kase pilav, 2 parca haslanmis et, 1 buyuk bardak sekersiz kayisi-uzum hosafi
45 dk tempolu yuruyus
2 lt su
Günaydın canımcım, sen bugün o pastayı yiyormuş gibi yap bence, çünkü bu hafta çokk dikkat etmen lazım, dönüm noktası senin için. vee bizim için. Bu hafta kilocuklar gitmezse aramızdan ayrılacan ve bizde üzülecez. evet evet Sen yeme
neyse pilates başlamadan küçük kuzumla ilgileneyim biraz..pilates sonrası görüşürüz.bu arada akrep nerede yahu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?