herkese günaydınnnn.güneş pırıl pırıl,hava missss gibi.unutmadan dünkü menümü yazayım.
sabah 500 ml su
1 kase müsli
1 elma
1 paket mısır patlağı
1 kase yoğurt
maalesef 5 dilim börek
domates ,salatalık,çay.
eşimin yüzünden oldu.işleri uzayacağı için atıştırmalık istedi.ben de mis gibi pişirince tutamadım kendimi..daha kek,kurabiye pişireceğim bu gün.ayy işe mi gidiyor,güne mi bu adam yaaa..
SECDENUUUURRR AKREEEEEEPP tartildiniz mi hic nasil gidiyor bu hafta beni gecebilecekmisiniz bakalim?benden 600 gr gitti simdilik ama bugun plates hemen arkasindanda yurumeyi dusunuyorum. Allahim bana bu cuma saglikla 54 u goster.
ne güzel darısı başımakizlar ben hep yalnizliktan yakiniyordum ya hani, biz 4 5 ogretmen sali aksamlari biraraya gelmeye basladik gari. yani artik benimde pasta borek yiyebilecegim bir arkadas ortamim oldu. bugun ikinci kez gidiyorum.
varım varım varımmmmmmmPlates başlayacak ama ben bugünkünü yapamayacağım strecht var zaten. Akşama bir maxi yapayım diyorum kendimce.
Zülaleycim ben haftaya yine bir yarış istiyorum tabii cesaretin varsa benle tekrar yarışa girmeye
günaydın kızlar
nasılsınız?
sanırım adet olucam hiç keyfim yok bugün
içimden hiçbir iş yapmak gelmiyor.
bugün bi hocamızın doğumgünü var.öğlen kutlama olacak.yaş pasta yiyecemyada yiyormuş gibi yapıp yemiyecem.napacam bilmiyorum :)
günaydın medencimm
elime mecbur pasta tabağını tutuşturacklar.ben bunu odamda yıyeyım dıyecem ve oda arkadasıma zorla yedirecem odaya geçinceoda arkadasım erkek.yesin ona bişey olmaz
bu hafta çok azimli başladım ALLAH bozmasın.cumaya 500 gr bıle olsa verıcem inş.
valla nediyem bilmiyom bu nasıl yarş turabım birtek sen çabalıyorsun digerlerinde hareket yok
medenle biz geçen hafta süperdik valla bol paylaşımlıydı
varım varım varımmmmmmm
benimde yaklaştı inşallah cumaya şişkinlik yapmaz
mesela ben sabah 9 gibi ve saat 14.00 dan 16.00 kadar girebilirim zaten hergün o saatlerde giriyorum ama kimseler yok
tabi herkezin kendine göre işleri var ama bence burasıda çok önemli ben hiç zayıflicamı düşünmezdim hep derdim kilo almıyım yeter ama takımla tanışınca 8 kilo verdim ve çok mutluyum ama paylaşım fazla olmayınca mutivasyonum düşüyo bilmiyorum işte nolcak benden önce takım nasıldı yoksa benim şansımmı diyorum
ama gerçekten hepinizi çok önemsiyorum ve seviyorum takımımı
tamam şeker ben hazırım ama 1000 gr yapmayalım daha azolsun kız gene takım takım dolaşırız bak sonraİşte budurr. Haftaya medenle zülaley bomba gibim geliyor ama bu defa ödülde belirleyelim. Bu defa kaybetmek yoookkk.
Buradada hava çok güzell yaa, çıkıp yürüsemmi acaba diye düşünüyorum.
neden soylemiyorsun :18: yoksaaaneresinden baslasam kislari cok soguk yazlari normal ama burda bahar yok birden kis geliyor sonra birden yaz tabi yazin gelmesi hazirani buluyor 11 yildir burdayim.bende sana soylemeyi unutuyorum bende 11 yildir yogurdumu kendim yapiyorum hatta ilk yillarda peynirimide yapiyordum
tartildim ama solemem
ben senin yanlizligina iyi delecek birsey soyleyeyim amigurumi kizna bol bol oyuncak or
olculerimize bak " bebek buskivisi boyunda" bu bebisler nasilda hayatimizi etkiliyor degilmi5 dilim ama 2 bebek bisküvisi boyutunda.öyle kocaman dilimler değil yani.hem bir tepsi ıspanaklı,bir tepsi kıymalı yaptım ondan fazla kaçtı.
müsliyi tek başına tüketemiyorsan meyveli nesfitle karıştırmanı tavsiye ederim.arada ben de tat değiştirmek için yapıyorum.nesfit çok şekerli geliyor bana.dengeliyorum böylece.
iltifatlarına çok teşekkürler canım.utandırdın beni bak şimdi..:26::26::26::26:
evet evet zaten fazlasi olunca ben yetisemem. haftada bir bana kafi. Istanbulda herkes yalnizliktan sikayetci yaa, hem sikayetciyiz hemde kimse ile tanisip konusmaya cesaret edemiyoruzzamanla daha da genişler çevren merak etme.haftada 1 bile insana yetiyor bazen.ee insan insana muhtaç.bir ses bir nefes arıyor kişi kendi haricinde..
hadi sagol medencim boyle birseyde geldi basima, hayirlisi olsun bakalim seneye girecegim sinava. cok sey ogrendim ama sinava hazirlanirken, bir anne olarak isime yarayacak bilgiler.Günaydın arkadaşlar
Dün giremedim bende buraya neden acaba? ama şükür bugün girebildim. Dün giremediğim için bende değerlendirdim ve okuyacağım cüzlerin çoğunu bitirdim. 44 sayfam kaldı şükürBugn bitiririm Allah'ın izniyle. Buraya giremeyince sıkıntı çöktü üzerime haftaya hiç iyi başlamadım yaniii.
Canım çok üzüldüm yaa. Hayırlısı olsun. İnşaallah seneye kazanırsın.
O zaman sen bu hırsla bu haftayı kesin birinci kapatırsın artıkın
Böyle giderse sen cumaya kesin görürsün 54 ü :118:
Geliyoor geliyor birinclik geliyorr
Senin adına çok sevindim şekerim. ama bugün kaçamağa dikkatt
İlgilen canımcım tatlı bebişinle, benimkide başımda baba baba deyip duruyor ve 2 haftadırda anni diyorBenimkisi çok hareketli hiç yerinde durmuyor. Sürekli bir yerleri karışıtırmaya çalışıyor, şimdien çekmeceleri açıp kitapları döküyor. Oyuncakları odadaki pufun altına dolduruyor nasıl beceriyorsa. Ama çok tatlı. Evin neşesi oldu gerçekten, ona bakınca yüzümüz gülüyor.Seninki nasıl canımcım seni yoruyormu?
sabah yediğin çabuk erir şekercik merak etme..hadi bakalım iki ayda en az beş kilo daha ver süper şaşırırlar artıkkızlar akşam yediğim yetmiyormuş gibi kahvaltımı da 4 dilim börekle yaptım.sonra kendime ceza verdim.30 dakika pilates [başka bir gününkini]ve 3 mil leslie yaptım.anca yediklerimi yakmışımdır ama olsun.eşim yoğun çalıştığı için spora gidemiyorum.önümüzdeki pazartesi başlarım inşallah.yaza az kaldı.iki ay sonra eltim ve görümcemle görüşeceğiz.daha da incelmeliyim ki etki daha şiddetli olsun.
ah canım yormaz mı..bizim 5.5 aylıkken 2 dişimiz çıkmıştı.8 aya kadar durdu.şimdi 5 tanesi aynı anda geldi.7 dişli olduk.gülünce koca kız gibi duruyor.gerçi öyle de.12 kilo 80 cm olmuş tosuncuk.kollarım yere kadar uzuyor taşırken..
bencede erken saatlerde herkes burda olsa super olur ben cunki saat 4 ten sonra giremiyorum yani sizin saatle 12 oluyor.kilomu soyleyeym hadi cok israr ettin64.5 nasil amacumaya kadar insallah bir aksilik olmaz aman nazar falan edeyim deme haaa
ah canım yormaz mı..bizim 5.5 aylıkken 2 dişimiz çıkmıştı.8 aya kadar durdu.şimdi 5 tanesi aynı anda geldi.7 dişli olduk.gülünce koca kız gibi duruyor.gerçi öyle de.12 kilo 80 cm olmuş tosuncuk.kollarım yere kadar uzuyor taşırken..
şu dört çeşit yemeğin adlarını merak ettim:78: acıktım ondanmı neevvetttt 4 çeşit yemegimi yaptım ogulları okula gönderdim şimdi evi silip süpürecegim sonra kızımı okula götürüp oradanda eşimin yemegini götürücem sonrada yürüyüşşşşş
saat 2 gibi evde olurum inşallah
kuşum yok yaa benim bilgisayar sadece ama sadece kk yı açmıyor..deli olucam iki haftadır yaaZulaleycim soyledigin iyi bir fikir, yani ayni saatte burda bulusma fikri. bence gunun basinda bir bulusma saatimiz olsun ozellikle ki gun icinde motivasyonumuz tam olsun.
paylasim az diyoruz ama kilo verme cok iyi gidiyor maasallah.
ben hidirella, fatos ve son zamanlarda akrepten sikayetciyim hadi karameli anlayisla karsiliyoruz bu aralar. Akrep nerelerdesin umarim yolunda gitmeyen bir sey yoktur?
geçmiş olsun canım..bol bol ada çayı iç söktürür rahatlarsın tatlımgünaydın kızlar
nasılsınız?
sanırım adet olucam hiç keyfim yok bugün
içimden hiçbir iş yapmak gelmiyor.
bugün bi hocamızın doğumgünü var.öğlen kutlama olacak.yaş pasta yiyecemyada yiyormuş gibi yapıp yemiyecem.napacam bilmiyorum :)
ahh canım benim yarama parmak basmışsın..gün boyu oturmak zorunda kalıyoruz mecburen..ah keşke bende yüresem şuan.burdada hava çok güzel.yine akşama kadar masa başında olucamçok hareketsiz kaldım
işte benim karamelim geri dönmüşbu hafta çok azimli başladım ALLAH bozmasın.cumaya 500 gr bıle olsa verıcem inş.
ama gerçekten hepinizi çok önemsiyorum ve seviyorum takımımı
işyerinemi istiyor bunlarıherkese günaydınnnn.güneş pırıl pırıl,hava missss gibi.unutmadan dünkü menümü yazayım.
sabah 500 ml su
1 kase müsli
1 elma
1 paket mısır patlağı
1 kase yoğurt
maalesef 5 dilim börek
domates ,salatalık,çay.
eşimin yüzünden oldu.işleri uzayacağı için atıştırmalık istedi.ben de mis gibi pişirince tutamadım kendimi..daha kek,kurabiye pişireceğim bu gün.ayy işe mi gidiyor,güne mi bu adam yaaa..
bugün unutmazsam kayısı alıcam ben de.ösledim hoşafımıonce bir gunaydin diyelim sonra gecmise bakariz. nasilsiniz arkadaslar? sinavdan sonra dimdizlak ortada kaldim simdi su kalan kilolarida verelim bakalim. tum turkiye genelinde hava cok guzel gibi haydi bakalim herkes yurumeyeee
dunku menum
elma sirkeli su
08.00 guzel bir kahvalti
ara: 1 dilim ev yapimi kek
oglen: ceyrek simit, bir buyuk bardak ayran
ara: bir kase pekmezli yogurt
aksam 1/2 kase pilav, 2 parca haslanmis et, 1 buyuk bardak sekersiz kayisi-uzum hosafi
45 dk tempolu yuruyus
2 lt su
ay biz bu saglikli beslenme isini cozduk vallahi. ben kendi adima soyleyeyim sebze yemekleri plav milavdan, findik bademden yani dogal besinlerden hic korkmuyorum onlar yakiliyor tek korkum paketlenmis hazir gidalar. birde mantar cok besleyici ve kalorisi cok dusuk sana benden kocaman alkislar gelsin
ayy ne bağırıyosun kııs:18: zaten tırsıyorum senden bide bööle bağırınca hepten tırsık olucam iiice şişicem ve fazla çıkıcam tartıda senin yüzüneSECDENUUUURRR AKREEEEEEPP tartildiniz mi hic nasil gidiyor bu hafta beni gecebilecekmisiniz bakalim?benden 600 gr gitti simdilik ama bugun plates hemen arkasindanda yurumeyi dusunuyorum. Allahim bana bu cuma saglikla 54 u goster.
süpperrr işte şimdi çok mutlu oldum yaakizlar ben hep yalnizliktan yakiniyordum ya hani, biz 4 5 ogretmen sali aksamlari biraraya gelmeye basladik gari. yani artik benimde pasta borek yiyebilecegim bir arkadas ortamim oldu. bugun ikinci kez gidiyorum.
bencede erken saatlerde herkes burda olsa super olur ben cunki saat 4 ten sonra giremiyorum yani sizin saatle 12 oluyor.kilomu soyleyeym hadi cok israr ettin64.5 nasil amacumaya kadar insallah bir aksilik olmaz aman nazar falan edeyim deme haaa
hemen sayayım ıspanak mercimek çorbası makarna köfte nasıl menü
şu dört çeşit yemeğin adlarını merak ettim:78: acıktım ondanmı ne
kuşum yok yaa benim bilgisayar sadece ama sadece kk yı açmıyor..deli olucam iki haftadır yaa
sorunu anlayamadım gitti..diğer bilgisayara da ancak öğleden sonra geçebiliyorum sabahları yoğun oluncabu işi biran önce düzeltmem lazım:84:
kuşum sen neden bu kadar geç yatıyosun söyle bakiim
işyerinemi istiyor bunlarıgerçekten haklısın gün yapar gibi
bugün unutmazsam kayısı alıcam ben de.ösledim hoşafımı
sana da benden gelsin o kocaman alkışlar
ayy ne bağırıyosun kııs:18: zaten tırsıyorum senden bide bööle bağırınca hepten tırsık olucam iiice şişicem ve fazla çıkıcam tartıda senin yüzüne
süpperrr işte şimdi çok mutlu oldum yaaşimdi turab orda hüpletir tüm pastaları
9 aylık canım.babası 185 cm ona çekti bizim kızlar.büyük kızım da 8 yaşında 140 cm.küçükte tam tombiş.ablası da böyleydi.obez olacak diye korkuyordum.yürümeye başlayınca attı tüm kiloyu.şimdi kuğu gibi zarif kuzum.bu da öyle olacak gibi duruyor.boyları da en büyük avantajları tabii.banu seni kizkac aylik masallah boyuuzun olacak heralde benim kizim birazcik kisa 17 aylik boyu 76 cm:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?