Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

olsun şeker senin fazla kaçamakların olmuyor arada olacak okadar
SECDENUUUURRR AKREEEEEEPP tartildiniz mi hic nasil gidiyor bu hafta beni gecebilecekmisiniz bakalim? benden 600 gr gitti simdilik ama bugun plates hemen arkasindanda yurumeyi dusunuyorum. Allahim bana bu cuma saglikla 54 u goster.

valla nediyem bilmiyom bu nasıl yarş turabım birtek sen çabalıyorsun digerlerinde hareket yok
medenle biz geçen hafta süperdik valla bol paylaşımlıydı

kizlar ben hep yalnizliktan yakiniyordum ya hani, biz 4 5 ogretmen sali aksamlari biraraya gelmeye basladik gari. yani artik benimde pasta borek yiyebilecegim bir arkadas ortamim oldu. bugun ikinci kez gidiyorum.
ne güzel darısı başıma
Plates başlayacak ama ben bugünkünü yapamayacağım strecht var zaten. Akşama bir maxi yapayım diyorum kendimce.
Zülaleycim ben haftaya yine bir yarış istiyorum tabii cesaretin varsa benle tekrar yarışa girmeye
varım varım varımmmmmmm

benimde yaklaştı inşallah cumaya şişkinlik yapmaz

İnşaallah canımcım verecen tabii gidecek karayağlar. hıımm güzel bir yöntem bulmuşsun.

İşte budurr. Haftaya medenle zülaley bomba gibim geliyor ama bu defa ödülde belirleyelim. Bu defa kaybetmek yoookkk.

Kıslar aşağısını kalabalık gördüm, işiniz yoksa şöyle koyununda koyusu bir sohbet oluşturalımNasılsa bugün plates yapmayacağım ben

Buradada hava çok güzell yaa, çıkıp yürüsemmi acaba diye düşünüyorum.

Maşallah yaa 8 kilo karayağmı gitti sendenCanımcım benim ilk başladığım zamanlar çok güzeldi paylaşım. Bir girdiğimde geçmişe yönelik 10 sayfa okuduğumu bilirim. Şimdi 4 sayfa geçmiş varsa seviniyorum.

İşte budurr. Haftaya medenle zülaley bomba gibim geliyor ama bu defa ödülde belirleyelim. Bu defa kaybetmek yoookkk.
tamam şeker ben hazırım ama 1000 gr yapmayalım daha azolsun kız gene takım takım dolaşırız bak sonra

Buradada hava çok güzell yaa, çıkıp yürüsemmi acaba diye düşünüyorum.

yok canımyaaaaaa ne yürüyüşü otur oturdugun yerde ne gereng var şimdi

banusultanımıda davet edecem yarışa ama korkuyom bizi geçer diye :18: :18: :18:

evvetttt 4 çeşit yemegimi yaptım ogulları okula gönderdim şimdi evi silip süpürecegim sonra kızımı okula götürüp oradanda eşimin yemegini götürücem sonrada yürüyüşşşşş
saat 2 gibi evde olurum inşallah

neden soylemiyorsun :18: yoksaaa deni gectigini dusunurum bak buda bana gaz verir.
bende yogurt yaptim pek guzel oldu hazir aldigim yogurdu kizim yemiyordu bunu cok guzel yedi.

olculerimize bak " bebek buskivisi boyunda" bu bebisler nasilda hayatimizi etkiliyor degilmi
afiyet olsun banucum sen bu hareketle yakmissinidir onlari.

zamanla daha da genişler çevren merak etme.haftada 1 bile insana yetiyor bazen.ee insan insana muhtaç.bir ses bir nefes arıyor kişi kendi haricinde..
evet evet zaten fazlasi olunca ben yetisemem. haftada bir bana kafi. Istanbulda herkes yalnizliktan sikayetci yaa, hem sikayetciyiz hemde kimse ile tanisip konusmaya cesaret edemiyoruz

hadi sagol medencim boyle birseyde geldi basima, hayirlisi olsun bakalim seneye girecegim sinava. cok sey ogrendim ama sinava hazirlanirken, bir anne olarak isime yarayacak bilgiler.
ay bu arada gidiyormuyum ben birincilige dersin
bugunde kizim uyansin yururuz. plateside ozledim soyle guzel bir karin gunu yapayim

Zulaleycim soyledigin iyi bir fikir, yani ayni saatte burda bulusma fikri. bence gunun basinda bir bulusma saatimiz olsun ozellikle ki gun icinde motivasyonumuz tam olsun.
paylasim az diyoruz ama kilo verme cok iyi gidiyor maasallah.
ben hidirella, fatos ve son zamanlarda akrepten sikayetciyim hadi karameli anlayisla karsiliyoruz bu aralar. Akrep nerelerdesin umarim yolunda gitmeyen bir sey yoktur?

kızlar akşam yediğim yetmiyormuş gibi kahvaltımı da 4 dilim börekle yaptım.sonra kendime ceza verdim.30 dakika pilates [başka bir gününkini]ve 3 mil leslie yaptım.anca yediklerimi yakmışımdır ama olsun.eşim yoğun çalıştığı için spora gidemiyorum.önümüzdeki pazartesi başlarım inşallah.yaza az kaldı.iki ay sonra eltim ve görümcemle görüşeceğiz.daha da incelmeliyim ki etki daha şiddetli olsun.

ah canım yormaz mı..bizim 5.5 aylıkken 2 dişimiz çıkmıştı.8 aya kadar durdu.şimdi 5 tanesi aynı anda geldi.7 dişli olduk.gülünce koca kız gibi duruyor.gerçi öyle de.12 kilo 80 cm olmuş tosuncuk.kollarım yere kadar uzuyor taşırken..

bencede erken saatlerde herkes burda olsa super olur ben cunki saat 4 ten sonra giremiyorum yani sizin saatle 12 oluyor.kilomu soyleyeym hadi cok israr ettin64.5 nasil ama cumaya kadar insallah bir aksilik olmaz aman nazar falan edeyim deme haaa

sabah yediğin çabuk erir şekercik merak etme..hadi bakalım iki ayda en az beş kilo daha ver süper şaşırırlar artık
maaşallah
bencede erken saatlerde herkes burda olsa super olur ben cunki saat 4 ten sonra giremiyorum yani sizin saatle 12 oluyor.kilomu soyleyeym hadi cok israr ettin64.5 nasil ama cumaya kadar insallah bir aksilik olmaz aman nazar falan edeyim deme haaa
süpersin şekercim

banu seni kizkac aylik masallah boyuuzun olacak heralde benim kizim birazcik kisa 17 aylik boyu 76 cm:44:

şu dört çeşit yemeğin adlarını merak ettim:78: acıktım ondanmı ne
kuşum yok yaa benim bilgisayar sadece ama sadece kk yı açmıyor..deli olucam iki haftadır yaa
sorunu anlayamadım gitti..diğer bilgisayara da ancak öğleden sonra geçebiliyorum sabahları yoğun oluncabu işi biran önce düzeltmem lazım:84:

geçmiş olsun canım..bol bol ada çayı iç söktürür rahatlarsın tatlım
ah keşke bende yüresem şuan.burdada hava çok güzel.yine akşama kadar masa başında olucam çok hareketsiz kaldım
ahh canım benim yarama parmak basmışsın..gün boyu oturmak zorunda kalıyoruz mecburen..
sabahları erken kalkıyor olmam ve evde koşturmalarım kurtarıyor çok şükür..
bu hafta çok azimli başladım ALLAH bozmasın.cumaya 500 gr bıle olsa verıcem inş.
işte benim karamelim geri dönmüş

ama gerçekten hepinizi çok önemsiyorum ve seviyorum takımımı

kuşum sen neden bu kadar geç yatıyosun söyle bakiim
işyerinemi istiyor bunları gerçekten haklısın gün yapar gibi
bugün unutmazsam kayısı alıcam ben de.ösledim hoşafımı
sana da benden gelsin o kocaman alkışlar
SECDENUUUURRR AKREEEEEEPP tartildiniz mi hic nasil gidiyor bu hafta beni gecebilecekmisiniz bakalim? benden 600 gr gitti simdilik ama bugun plates hemen arkasindanda yurumeyi dusunuyorum. Allahim bana bu cuma saglikla 54 u goster.
ayy ne bağırıyosun kııs:18: zaten tırsıyorum senden bide bööle bağırınca hepten tırsık olucam iiice şişicem ve fazla çıkıcam tartıda senin yüzüne
kizlar ben hep yalnizliktan yakiniyordum ya hani, biz 4 5 ogretmen sali aksamlari biraraya gelmeye basladik gari. yani artik benimde pasta borek yiyebilecegim bir arkadas ortamim oldu. bugun ikinci kez gidiyorum.
süpperrr işte şimdi çok mutlu oldum yaa şimdi turab orda hüpletir tüm pastaları

Son düzenleme:

maşaalh iribir kız olacak

kıs niye söyledin turabın nazarı degerse görürsün 64.5
hemen sayayım ıspanak mercimek çorbası makarna köfte nasıl menü

eşim saat 23.00 da işe gidiyor sonra evi topla yat anca geç oluyor tabi kimse olmadıgını bildigim halde takımımada bi ugruyorum

Son düzenleme:
meden turab banusultan secdenur nalıssınız bakalım ben çok yorummuşum ve acıkmışım yogurtlu makarna yiyorum

Son düzenleme:
banu seni kizkac aylik masallah boyuuzun olacak heralde benim kizim birazcik kisa 17 aylik boyu 76 cm:44:
9 aylık canım.babası 185 cm ona çekti bizim kızlar.büyük kızım da 8 yaşında 140 cm.küçükte tam tombiş.ablası da böyleydi.obez olacak diye korkuyordum.yürümeye başlayınca attı tüm kiloyu.şimdi kuğu gibi zarif kuzum.bu da öyle olacak gibi duruyor.boyları da en büyük avantajları tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…