Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

dün kızımın okul toplantısı vardı.beni doğumdan beri görmeyen hatunlar kiloma çok şaşırdıklarını söylediler.ben o kadar fark hissetmiyorum,neden acaba.tam bir memnuniyet yok içimde.verdikçe seviniyorum tabii.kısa sürede önemli aşamalar kaydettik beraber.ben bu durumumu insanoğlunun nankörlüğü diye nitelendiriyorum..

Ohh mis gibim yürüyüşümü yaptımda geldim, Hava tam bahar havasıydı, içim açıldı. Oğluşumda arabasında gelene kadar uyudu Tempolu şekilde yürüdüm. 105 dk yürümüşüm kaç km yaptım acaba. hamileyken 3 km yi 25 dkda yürümüştüm. Şimdi daha hızlı yürüdüğüme göre 13-14 km yürüdüm herhal.

Ya şöyle yapalım bence herkes kendine hedef belirlesin. Ben bu defa 1000 gram diyecem diğerinde fazla belirlemiştim. Benim normaldede haftada 1000 gram olmalıki aylık hedef tutsun. Sende daha az belirleyebilirsin 755 gram falan
Banusultanıda edebiliriz ben cede ama korkma kıs banucum kesin 1000 gram der ve onuda tutturur kesin.

Benim oğluşum maşallah hazır yoğurt ev yoğurdu demiyor hepsini indiriyor mideyeEvdeki yoğurt bitsin bende haftaya mayalayacağım bakalım benimkisi nasıl olacak.
Turabcım hedefini tutturacağına ben eminim, cuma günü o tartı seni 54 ile başlayan bişeyler gösterecek

ooo sen 2 ayda en az 6 kilo daha verirsin şeker. Ya ben seni gördüklerinde yüzlerindeki ifadeyi çok merak ediyorum. Banusultan senin boyun kaç cm di.

Maşallah canım ya boyu ve kilosu çok iyi sanırım 9 aylık olacak bebişin. üst sınırında üst sınırında olmuş maşallah

bencede erken saatlerde herkes burda olsa super olur ben cunki saat 4 ten sonra giremiyorum yani sizin saatle 12 oluyor.kilomu soyleyeym hadi cok israr ettin64.5 nasil ama cumaya kadar insallah bir aksilik olmaz aman nazar falan edeyim deme haaa

ama 1200 gramdanmı bahsediyorsun sen yaa :83::83:

meden turab banusultan secdenur nalıssınız bakalım ben çok yorummuşum ve acıkmışım yogurtlu makarna yiyorum

Birazdan bende öğle yemeği yiyecem, dün akşamdan kalma kuru fasulyem vardı yanındada yoğurt yerim mis gibi. Aslında acıkmadım ama yemem lazımSonrada cüzerimi bitireyimki bitirmeden rahat edemeyeceğim.

Birazdan bende öğle yemeği yiyecem, dün akşamdan kalma kuru fasulyem vardı yanındada yoğurt yerim mis gibi. Aslında acıkmadım ama yemem lazımSonrada cüzerimi bitireyimki bitirmeden rahat edemeyeceğim.

medencim istersen cüzünün birazını bana vere bilirsin okuya bilirim istersenn

canım boyum 165.bu hafta benim koruma haftam sanırım.arka arkaya 1 kg gidince duraklama haftası geçiriyorum.şikayetim yok gerçi,sağlamlaşıyor giden yağların gelmemesi.önümüzdeki haftadan ümitliyim ama.hayırlısı olsun bakalım.

Bende aynı senin gibi bir memnuniyet hissetmiyorum yaa, şöyle 38 beden giymedikçe içim rahat etmeyecek galiba

Bende aynı senin gibi bir memnuniyet hissetmiyorum yaa, şöyle 38 beden giymedikçe içim rahat etmeyecek galiba

bende daha kaç bedenim onu bile bilmiyorum evdeki eteklerim 44 beden hepsi bol geliyo 70 olasıya kadar almicam bakalım dayana bilirsem

bende daha kaç bedenim onu bile bilmiyorum evdeki eteklerim 44 beden hepsi bol geliyo 70 olasıya kadar almicam bakalım dayana bilirsem

Ben artık eşim maaşı alsın çıkıcam çarşıya, biraz motivasyon için. 40-42 arasıdır bedenin şekerim, boyunun uzun olmasının avantajları...

maasallah ya benimki 9 kilocuk ayni aydalar seninki ile 2 ay once boyu 68cm di.

bencede erken saatlerde herkes burda olsa super olur ben cunki saat 4 ten sonra giremiyorum yani sizin saatle 12 oluyor.kilomu soyleyeym hadi cok israr ettin64.5 nasil ama cumaya kadar insallah bir aksilik olmaz aman nazar falan edeyim deme haaa
amanin haydi ben yuruyuse gidiyorum
sen bir arastir bak bu isin arkasindan esin cikacak buraya yaziyorum.
kk ya girilmesini engelleyebilir

tesekkur ederim alkislar icin. Akrep sen ne zaman geliyorsun 50 lere? :83:
gecen hafta koca bir tabak ve cesit cesit ikramlar vardi ama ben yalnizca bir kase kisir ve kucuk bir parca uzumlu tatli corek yiyebildim. cunku hemen cikmam gerekiyordu
yerim ya ben , yalniz insan yediginden keyif almiyorki

bende ayni durumdayim butun eski kiyafetlerim geliyor ama yinede tatmin olmuyorum. tabi bunun olumlu yonu yola devam etmemizi saglamasi. bazen dusunuyorumda su son 3 ayda hepimizin verdigi kilolari bir araya toplasan koca bir adam eder.14 kilo fazlayi tasiyormusum. sen kizini surekili kucaginda tasidigini dusun kizinin kilosundan fazlasini verdin birde.
meden ne yapacagiz yaa :18: 1200 gr diyor. ben saclarimi kestirsem bu cumaya, 200 300 gr farkedermi dersin, secdenuru gecmeliyim benim bu hafta bir zafere igtiyacim var.

su takimdaki kaynasma,yardimlasma, dayanisma, digergamlik gozlerimi yasartti dogrusu

evet yaaaa 1200 gr kim destekliyor secdeyi kızımmmmm cumaya secdeyle güzelbir kutlama hazırlayalım bari
davetli listeside şöyle : akrep turab meden
Ben artık eşim maaşı alsın çıkıcam çarşıya, biraz motivasyon için. 40-42 arasıdır bedenin şekerim, boyunun uzun olmasının avantajları...

al canım al dün eşim diyorki sen bu etegi 3 senedir giyemiyordum çok güzel zayıfladın diyor insanın eşinde böyle sözler duyması çok güzellllllllll

korkma şeker bak parti var secdenin karayaglarına veda partisi davetlimissin gelll

Son düzenleme:
menü çok güzel tatlım ev toplamayı önce yap şekercik..ben de eşim gececi olduğunda 11 e kadar mecburen bekliyorum ama o gider gitmez koşuyorum yatağa
meden turab banusultan secdenur nalıssınız bakalım ben çok yorummuşum ve acıkmışım yogurtlu makarna yiyorum
afiyet olsun canım

afiyet olsun canım.ben de yarım kase puding ve 1 elma yedim.canım bir şey istemiyor başka..
ben bugün meyve getirmeyi unutmuşum meyve yiyemedim yaa
al benden de o kadar..olmayan pantolonlarım bol geliyor ama ben hala kendimi çok şişko hissediyorum sanki hiç farketmemişim gibi
aaa ben de kuru fasulye salataı yedim öğlen
iyi aklıma getirdin şekercik yaa..dur bakiim ya 28 ya da 29. cüzde olmam lazım..ara vermiştim okumaya başliim ben inşallah bu akşam
kız valla benimde canım acayip tatlı istiyo ama cumaya kadar sabredicem cuma günü baklava alıcam veeeeeeeeeeeeee agfiyetle yicemm
tarçınlı süt iç şekercim geçer

o değilden sordum yok dedi ama hala şüphelerim var tabii..kk ya girmeme engel olamaz çatlasın patlasın işte
kıss dövcem seni bak :84: gelicem 50 lere görceksin sen:84:

su takimdaki kaynasma,yardimlasma, dayanisma, digergamlik gozlerimi yasartti dogrusu
ayy şekerim gözlerin yaşarmasın istersen sende yardımlaş mesela benim kiloları paylaşabilirsin ne dersiin
evet yaaaa 1200 gr kim destekliyor secdeyi kızımmmmm cumaya secdeyle güzelbir kutlama hazırlayalım bari
davetli listeside şöyle : akrep turab meden

kıs sen beni de desteklemiyomuydun ne zaman sattın beni hııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…