- 21 Ekim 2010
- 4.284
- 1.903
- 248
afiyet olsun canım.ben de yarım kase puding ve 1 elma yedim.canım bir şey istemiyor başka..meden turab banusultan secdenur nalıssınız bakalım ben çok yorummuşum ve acıkmışım yogurtlu makarna yiyorum
tamam şeker ben hazırım ama 1000 gr yapmayalım daha azolsun kız gene takım takım dolaşırız bak sonra
yok canımyaaaaaa ne yürüyüşü otur oturdugun yerdene gereng var şimdi
banusultanımıda davet edecem yarışa ama korkuyom bizi geçer diye :18: :18: :18:
evvetttt 4 çeşit yemegimi yaptım ogulları okula gönderdim şimdi evi silip süpürecegim sonra kızımı okula götürüp oradanda eşimin yemegini götürücem sonrada yürüyüşşşşş
saat 2 gibi evde olurum inşallah
neden soylemiyorsun :18: yoksaaadeni gectigini dusunurum bak buda bana gaz verir.
bende yogurt yaptim pek guzel oldu hazir aldigim yogurdu kizim yemiyordu bunu cok guzel yedi.
hadi sagol medencim boyle birseyde geldi basima, hayirlisi olsun bakalim seneye girecegim sinava. cok sey ogrendim ama sinava hazirlanirken, bir anne olarak isime yarayacak bilgiler.
ay bu arada gidiyormuyum ben birincilige dersin
bugunde kizim uyansin yururuz. plateside ozledim soyle guzel bir karin gunu yapayim
kızlar akşam yediğim yetmiyormuş gibi kahvaltımı da 4 dilim börekle yaptım.sonra kendime ceza verdim.30 dakika pilates [başka bir gününkini]ve 3 mil leslie yaptım.anca yediklerimi yakmışımdır ama olsun.eşim yoğun çalıştığı için spora gidemiyorum.önümüzdeki pazartesi başlarım inşallah.yaza az kaldı.iki ay sonra eltim ve görümcemle görüşeceğiz.daha da incelmeliyim ki etki daha şiddetli olsun.
ah canım yormaz mı..bizim 5.5 aylıkken 2 dişimiz çıkmıştı.8 aya kadar durdu.şimdi 5 tanesi aynı anda geldi.7 dişli olduk.gülünce koca kız gibi duruyor.gerçi öyle de.12 kilo 80 cm olmuş tosuncuk.kollarım yere kadar uzuyor taşırken..
bencede erken saatlerde herkes burda olsa super olur ben cunki saat 4 ten sonra giremiyorum yani sizin saatle 12 oluyor.kilomu soyleyeym hadi cok israr ettin64.5 nasil amacumaya kadar insallah bir aksilik olmaz aman nazar falan edeyim deme haaa
meden turab banusultan secdenur nalıssınız bakalım ben çok yorummuşum ve acıkmışım yogurtlu makarna yiyorum
afiyet olsun canım.ben de yarım kase puding ve 1 elma yedim.canım bir şey istemiyor başka..
Birazdan bende öğle yemeği yiyecem, dün akşamdan kalma kuru fasulyem vardı yanındada yoğurt yerim mis gibi. Aslında acıkmadım ama yemem lazımSonrada cüzerimi bitireyimki bitirmeden rahat edemeyeceğim.
Ohh mis gibim yürüyüşümü yaptımda geldim, Hava tam bahar havasıydı, içim açıldı. Oğluşumda arabasında gelene kadar uyuduTempolu şekilde yürüdüm. 105 dk yürümüşüm kaç km yaptım acaba. hamileyken 3 km yi 25 dkda yürümüştüm. Şimdi daha hızlı yürüdüğüme göre 13-14 km yürüdüm herhal.
Ya şöyle yapalım bence herkes kendine hedef belirlesin. Ben bu defa 1000 gram diyecem diğerinde fazla belirlemiştim. Benim normaldede haftada 1000 gram olmalıki aylık hedef tutsun. Sende daha az belirleyebilirsin 755 gram falan
Banusultanıda edebiliriz ben cede ama korkma kıs banucum kesin 1000 gram der ve onuda tutturur kesin.
Benim oğluşum maşallah hazır yoğurt ev yoğurdu demiyor hepsini indiriyor mideyeEvdeki yoğurt bitsin bende haftaya mayalayacağım bakalım benimkisi nasıl olacak.
Turabcım hedefini tutturacağına ben eminim, cuma günü o tartı seni 54 ile başlayan bişeyler gösterecek
ooo sen 2 ayda en az 6 kilo daha verirsin şeker. Ya ben seni gördüklerinde yüzlerindeki ifadeyi çok merak ediyorum.Banusultan senin boyun kaç cm di.
Maşallah canım ya boyu ve kilosu çok iyi sanırım 9 aylık olacak bebişin. üst sınırında üst sınırında olmuş maşallah
ama 1200 gramdanmı bahsediyorsun sen yaa :83::83:
dün kızımın okul toplantısı vardı.beni doğumdan beri görmeyen hatunlar kiloma çok şaşırdıklarını söylediler.ben o kadar fark hissetmiyorum,neden acaba.tam bir memnuniyet yok içimde.verdikçe seviniyorum tabii.kısa sürede önemli aşamalar kaydettik beraber.ben bu durumumu insanoğlunun nankörlüğü diye nitelendiriyorum..
Bende aynı senin gibi bir memnuniyet hissetmiyorum yaa, şöyle 38 beden giymedikçe içim rahat etmeyecek galiba
medencim istersen cüzünün birazını bana vere bilirsin okuya bilirim istersenn
bende daha kaç bedenim onu bile bilmiyorum evdeki eteklerim 44 beden hepsi bol geliyo 70 olasıya kadar almicam bakalım dayana bilirsem
ah canım yormaz mı..bizim 5.5 aylıkken 2 dişimiz çıkmıştı.8 aya kadar durdu.şimdi 5 tanesi aynı anda geldi.7 dişli olduk.gülünce koca kız gibi duruyor.gerçi öyle de.12 kilo 80 cm olmuş tosuncuk.kollarım yere kadar uzuyor taşırken..
bencede erken saatlerde herkes burda olsa super olur ben cunki saat 4 ten sonra giremiyorum yani sizin saatle 12 oluyor.kilomu soyleyeym hadi cok israr ettin64.5 nasil amacumaya kadar insallah bir aksilik olmaz aman nazar falan edeyim deme haaa
sen bir arastir bak bu isin arkasindan esin cikacak buraya yaziyorum.
kuşum yok yaa benim bilgisayar sadece ama sadece kk yı açmıyor..deli olucam iki haftadır yaa
sorunu anlayamadım gitti..diğer bilgisayara da ancak öğleden sonra geçebiliyorum sabahları yoğun oluncabu işi biran önce düzeltmem lazım:84:
sana da benden gelsin o kocaman alkışlar
ayy ne bağırıyosun kııs:18: zaten tırsıyorum senden bide bööle bağırınca hepten tırsık olucam iiice şişicem ve fazla çıkıcam tartıda senin yüzüne
süpperrr işte şimdi çok mutlu oldum yaaşimdi turab orda hüpletir tüm pastaları
bende ayni durumdayim butun eski kiyafetlerim geliyor ama yinede tatmin olmuyorum. tabi bunun olumlu yonu yola devam etmemizi saglamasi. bazen dusunuyorumda su son 3 ayda hepimizin verdigi kilolari bir araya toplasan koca bir adam eder.14 kilo fazlayi tasiyormusum. sen kizini surekili kucaginda tasidigini dusun kizinin kilosundan fazlasini verdin birde.dün kızımın okul toplantısı vardı.beni doğumdan beri görmeyen hatunlar kiloma çok şaşırdıklarını söylediler.ben o kadar fark hissetmiyorum,neden acaba.tam bir memnuniyet yok içimde.verdikçe seviniyorum tabii.kısa sürede önemli aşamalar kaydettik beraber.ben bu durumumu insanoğlunun nankörlüğü diye nitelendiriyorum..
meden ne yapacagiz yaa :18: 1200 gr diyor. ben saclarimi kestirsem bu cumaya, 200 300 gr farkedermi dersin, secdenuru gecmeliyim benim bu hafta bir zafere igtiyacim var.Ohh mis gibim yürüyüşümü yaptımda geldim, Hava tam bahar havasıydı, içim açıldı. Oğluşumda arabasında gelene kadar uyuduTempolu şekilde yürüdüm. 105 dk yürümüşüm kaç km yaptım acaba. hamileyken 3 km yi 25 dkda yürümüştüm. Şimdi daha hızlı yürüdüğüme göre 13-14 km yürüdüm herhal.
Ya şöyle yapalım bence herkes kendine hedef belirlesin. Ben bu defa 1000 gram diyecem diğerinde fazla belirlemiştim. Benim normaldede haftada 1000 gram olmalıki aylık hedef tutsun. Sende daha az belirleyebilirsin 755 gram falan
Banusultanıda edebiliriz ben cede ama korkma kıs banucum kesin 1000 gram der ve onuda tutturur kesin.
Benim oğluşum maşallah hazır yoğurt ev yoğurdu demiyor hepsini indiriyor mideyeEvdeki yoğurt bitsin bende haftaya mayalayacağım bakalım benimkisi nasıl olacak.
Turabcım hedefini tutturacağına ben eminim, cuma günü o tartı seni 54 ile başlayan bişeyler gösterecek
Canım yaa çok teşekkür ederim sana sıkıntı olmazmı, 3 çocukla uğraşmak kolay değil.
Ohh mis gibim yürüyüşümü yaptımda geldim, Hava tam bahar havasıydı, içim açıldı. Oğluşumda arabasında gelene kadar uyuduTempolu şekilde yürüdüm. 105 dk yürümüşüm kaç km yaptım acaba. hamileyken 3 km yi 25 dkda yürümüştüm. Şimdi daha hızlı yürüdüğüme göre 13-14 km yürüdüm herhal.
ooo sen 2 ayda en az 6 kilo daha verirsin şeker. Ya ben seni gördüklerinde yüzlerindeki ifadeyi çok merak ediyorum.Banusultan senin boyun kaç cm di.
Maşallah canım ya boyu ve kilosu çok iyi sanırım 9 aylık olacak bebişin. üst sınırında üst sınırında olmuş maşallah
Ben artık eşim maaşı alsın çıkıcam çarşıya, biraz motivasyon için. 40-42 arasıdır bedenin şekerim, boyunun uzun olmasının avantajları...
bende ayni durumdayim butun eski kiyafetlerim geliyor ama yinede tatmin olmuyorum. tabi bunun olumlu yonu yola devam etmemizi saglamasi. bazen dusunuyorumda su son 3 ayda hepimizin verdigi kilolari bir araya toplasan koca bir adam eder.14 kilo fazlayi tasiyormusum. sen kizini surekili kucaginda tasidigini dusun kizinin kilosundan fazlasini verdin birde.
meden ne yapacagiz yaa :18: 1200 gr diyor. ben saclarimi kestirsem bu cumaya, 200 300 gr farkedermi dersin, secdenuru gecmeliyim benim bu hafta bir zafere igtiyacim var.
su takimdaki kaynasma,yardimlasma, dayanisma, digergamlik gozlerimi yasartti dogrusu
menü çok güzelmaşaalhiribir kız olacak
kıs niye söyledin turabın nazarı degerse görürsün 64.5
hemen sayayım ıspanak mercimek çorbası makarna köfte nasıl menü
eşim saat 23.00 da işe gidiyor sonra evi topla yat anca geç oluyor tabi kimse olmadıgını bildigim halde takımımada bi ugruyorum
afiyet olsun canımmeden turab banusultan secdenur nalıssınız bakalım ben çok yorummuşum ve acıkmışım yogurtlu makarna yiyorum
ben bugün meyve getirmeyi unutmuşum meyve yiyemedim yaaafiyet olsun canım.ben de yarım kase puding ve 1 elma yedim.canım bir şey istemiyor başka..
dün kızımın okul toplantısı vardı.beni doğumdan beri görmeyen hatunlar kiloma çok şaşırdıklarını söylediler.ben o kadar fark hissetmiyorum,neden acaba.tam bir memnuniyet yok içimde.verdikçe seviniyorum tabii.kısa sürede önemli aşamalar kaydettik beraber.ben bu durumumu insanoğlunun nankörlüğü diye nitelendiriyorum..
aaa ben de kuru fasulye salataı yedim öğlenBirazdan bende öğle yemeği yiyecem, dün akşamdan kalma kuru fasulyem vardı yanındada yoğurt yerim mis gibi. Aslında acıkmadım ama yemem lazımSonrada cüzerimi bitireyimki bitirmeden rahat edemeyeceğim.
tarçınlı süt iç şekercim geçerkız valla benimde canım acayip tatlı istiyo ama cumaya kadar sabredicem cuma günü baklava alıcam veeeeeeeeeeeeee agfiyetle yicemm
o değilden sordum yok dedi
:sen bir arastir bak bu isin arkasindan esin cikacak buraya yaziyorum.
kk ya girilmesini engelleyebilir
tesekkur ederim alkislar icin. Akrep sen ne zaman geliyorsun 50 lere? :83:
gecen hafta koca bir tabak ve cesit cesit ikramlar vardi ama ben yalnizca bir kase kisir ve kucuk bir parca uzumlu tatli corek yiyebildim. cunku hemen cikmam gerekiyordu
yerim ya ben , yalniz insan yediginden keyif almiyorki
ayy şekerim gözlerin yaşarmasın
su takimdaki kaynasma,yardimlasma, dayanisma, digergamlik gozlerimi yasartti dogrusu
evet yaaaa 1200 gr kim destekliyor secdeyi kızımmmmm cumaya secdeyle güzelbir kutlama hazırlayalım bari
davetli listeside şöyle : akrep turab meden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?