yok canım olurmu hiç nolcak bizde sevabından faydalanalım
bende ayni durumdayim butun eski kiyafetlerim geliyor ama yinede tatmin olmuyorum. tabi bunun olumlu yonu yola devam etmemizi saglamasi. bazen dusunuyorumda su son 3 ayda hepimizin verdigi kilolari bir araya toplasan koca bir adam eder.14 kilo fazlayi tasiyormusum. sen kizini surekili kucaginda tasidigini dusun kizinin kilosundan fazlasini verdin birde.
meden ne yapacagiz yaa :18: 1200 gr diyor. ben saclarimi kestirsem bu cumaya, 200 300 gr farkedermi dersin, secdenuru gecmeliyim benim bu hafta bir zafere igtiyacim var.
su takimdaki kaynasma,yardimlasma, dayanisma, digergamlik gozlerimi yasartti dogrusu
evet yaaaa 1200 gr kim destekliyor secdeyi kızımmmmm cumaya secdeyle güzelbir kutlama hazırlayalım bari
davetli listeside şöyle : akrep turab meden
al canım al dün eşim diyorki sen bu etegi 3 senedir giyemiyordum çok güzel zayıfladın diyor insanın eşinde böyle sözler duyması çok güzellllllllll
korkma şeker bak parti var secdenin karayaglarına veda partisi davetlimissin gelll
ben bugün meyve getirmeyi unutmuşum meyve yiyemedim yaa
al benden de o kadar..olmayan pantolonlarım bol geliyor ama ben hala kendimi çok şişko hissediyorum sanki hiç farketmemişim gibi
aaa ben de kuru fasulye salataı yedim öğlen
iyi aklıma getirdin şekercik yaa..dur bakiim ya 28 ya da 29. cüzde olmam lazım..ara vermiştim okumaya başliim ben inşallah bu akşam
tarçınlı süt iç şekercim geçer
ya sütü hiç sevmiyorumda biraz kuru üzüm yedim geçti tatlı kırizim yemekten sonrada tarçınlı yeşil çay içerim canım sagol hatırlattıgın için
o değilden sordum yok dediama hala şüphelerim var tabii..kk ya girmeme engel olamaz çatlasın patlasın işte
kıss dövcem seni bak :84: gelicem 50 lere görceksin sen:84:
ayy şekerim gözlerin yaşarmasınistersen sende yardımlaş mesela benim kiloları paylaşabilirsin ne dersiin
kıs sen beni de desteklemiyomuydun ne zaman sattın beni hııı
Partimii bayılırım partilere:118: memnuniyetle geliriz şeker. 54 lü kiloyla çıtır mı çıtır bir turab görürdüğünüzde şok olmayında
umarım görürsün canıminşallah görürsün canım ben hiç tartılmadım kendimi zortutuyorum başara bilirsem cumaya kadar tartılmicam
70 dk yürüyüşümüde yaptım menülerimde güzel bakalım inşallah 1000 gr gider de 73 ucundan azcık görürüm
2 gün içinde hastalıktan eridim şikayetçide değilimSelam kızlar napıyorsunuz bakımm
turabcım sınavı kacırmana cok uzuldum ama 55 ı gormene cok sevındım tatlımm
hındırelllacım sen ne ara 62 oldu afferın sana canımcım
kayısı suyu yanında eti cingelmiş geçmiş olsun güzelim.mide dertleri dikkat ister.dışarıda yediğin bir şey de etkilemiş olabilir..
Zulaleycim soyledigin iyi bir fikir, yani ayni saatte burda bulusma fikri. bence gunun basinda bir bulusma saatimiz olsun ozellikle ki gun icinde motivasyonumuz tam olsun.
paylasim az diyoruz ama kilo verme cok iyi gidiyor maasallah.
ben hidirella, fatos ve son zamanlarda akrepten sikayetciyim hadi karameli anlayisla karsiliyoruz bu aralar. Akrep nerelerdesin umarim yolunda gitmeyen bir sey yoktur?
evet kızlar.menüm
su
kahvaltı
2 dilim kıymalı
2 dilim ıspanaklı börek
domates,salatalık,peynir,zeytin,çay
ara
1 elma
öğle
1 paket mısır patlağı
1 kase yoğurt
ara
1 maden suyu
akşam
1 tabak fırında patates köfte
3 dilim uno denge.
menün kalabalık görünüyo ama ofsayt yiyecek yok canım sence akşamki ekmek biraz fazla kaçmamışmıbörekleride sabah yemişsin iyi olmuş afiyet olsun..
kıs ölemiydi pardonyaa çok özürdilerim
tama canım okuyup bitirince haber veririm bugün bitirmeye çalışıcam
evet parti ama durbakalım cumaya azkaldı korkun bizdennnnnnnn :82:
Oğlumda kızımda uyudu şükür, bende menü yazayım bari,
Sabah - Bardak Süt, 1 Lokma Çikolata
Öğle - 1 Kase Kuru Fasulye, 1 Kase Yoğurt
Ara - 1 Lokma Çikolata
Akşam - 1 Kase Yoğurt, 1 Dilim Ekmek, 1 Çatal Patates Kızartması
2,5-3 Litre Su, 2 Kupa Bitki Çayı
120 dk Yürüyüş
40 dk Plates
Bugün kalsiyum depoladım resmenAkşam yemeğinde kendime özel bişey yapmadım, yemekte tavuk ve patates kızartma vardı yemedim. Eşimin en sevdiği menülerden maalesef Meyvem, kayısım ve incirim bitti. Markete gitmem lazım ama belki yarın giderim yada hafta sonu ancak.
ye canim ye can bogazdan gelir
maasallah ya benimki 9 kilocuk ayni aydalar seninki ile 2 ay once boyu 68cm di.
saglikli olsunlarda canim kilo onemli degil
amanin haydi ben yuruyuse gidiyorum
valla dun hemde oglen satinde tartildim ama cok acti karnim sporumu falan yapmaistim ondanmidir nedir bende cok sasirdim indim bidaha ciktim ayni 64.3hala saskinim
sen bir arastir bak bu isin arkasindan esin cikacak buraya yaziyorum.
kk ya girilmesini engelleyebilir
tesekkur ederim alkislar icin. Akrep sen ne zaman geliyorsun 50 lere? :83:
gecen hafta koca bir tabak ve cesit cesit ikramlar vardi ama ben yalnizca bir kase kisir ve kucuk bir parca uzumlu tatli corek yiyebildim. cunku hemen cikmam gerekiyordu
yerim ya ben , yalniz insan yediginden keyif almiyorki
bende ayni durumdayim butun eski kiyafetlerim geliyor ama yinede tatmin olmuyorum. tabi bunun olumlu yonu yola devam etmemizi saglamasi. bazen dusunuyorumda su son 3 ayda hepimizin verdigi kilolari bir araya toplasan koca bir adam eder.14 kilo fazlayi tasiyormusum. sen kizini surekili kucaginda tasidigini dusun kizinin kilosundan fazlasini verdin birde.
bende surekli cikarip deniyorum eteklerimi hele birtane var cok seviyorum ama giyemiyordum nere kaldirdiysam bulamadim(gozum gormesin diye) bakalim onu deneyecegim birde onada sigarsam ohhhh
meden ne yapacagiz yaa :18: 1200 gr diyor. ben saclarimi kestirsem bu cumaya, 200 300 gr farkedermi dersin, secdenuru gecmeliyim benim bu hafta bir zafere igtiyacim var.
su takimdaki kaynasma,yardimlasma, dayanisma, digergamlik gozlerimi yasartti dogrusu
evet yaaaa 1200 gr kim destekliyor secdeyi kızımmmmm cumaya secdeyle güzelbir kutlama hazırlayalım bari
davetli listeside şöyle : akrep turab meden
:118::118::118:
al canım al dün eşim diyorki sen bu etegi 3 senedir giyemiyordum çok güzel zayıfladın diyor insanın eşinde böyle sözler duyması çok güzellllllllll
evet ya benim oglum bile diyor anne once gobusun boyleydi simdi boyle oldu diyor:26na bile seviniyorum cocuk bile farkediyor
korkma şeker bak parti var secdenin karayaglarına veda partisi davetlimissin gelll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?