Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

yok canım olurmu hiç nolcak bizde sevabından faydalanalım

Canımcım o zaman 16.cüzü okursan çok sevinirimBeniö gözlerim çatallayarak okumaya başladım artık yanlş okumaktanda korkuyorum. Yavaşladım iyice zaten.

Şekerim ama siz en fazla kiloyu kim verecek yarşmasımı yapmıştınızki, önemli olan hedefe ulaşman sen 54 lü bişeyler gör yeterrr

Partimii bayılırım partilere:118: memnuniyetle geliriz şeker. 54 lü kiloyla çıtır mı çıtır bir turab görürdüğünüzde şok olmayında

Son düzenleme:

kıs ölemiydi pardonyaa çok özürdilerim
Partimii bayılırım partilere:118: memnuniyetle geliriz şeker. 54 lü kiloyla çıtır mı çıtır bir turab görürdüğünüzde şok olmayında

tama canım okuyup bitirince haber veririm bugün bitirmeye çalışıcam

evet parti ama durbakalım cumaya azkaldı korkun bizdennnnnnnn :82:

evet kızlar.menüm
su
kahvaltı
2 dilim kıymalı
2 dilim ıspanaklı börek
domates,salatalık,peynir,zeytin,çay
ara
1 elma
öğle
1 paket mısır patlağı
1 kase yoğurt
ara
1 maden suyu
akşam
1 tabak fırında patates köfte
3 dilim uno denge.

umarım görürsün canım
Selam kızlar napıyorsunuz bakımm

turabcım sınavı kacırmana cok uzuldum ama 55 ı gormene cok sevındım tatlımm

hındırelllacım sen ne ara 62 oldu afferın sana canımcım
2 gün içinde hastalıktan eridim şikayetçide değilim
gelmiş geçmiş olsun güzelim.mide dertleri dikkat ister.dışarıda yediğin bir şey de etkilemiş olabilir..
kayısı suyu yanında eti cin

aşk olsun ben son 1 haftadır böyleyim oda abimin yüzünden neyse sabah o uyurken çöreklenmeye çalışıcam

veeee hepinize hayırlı akşamlar menüm
sabah kahvaltı
öğlen çiğköfte
ara lokum
akşam yarım ayvalık tostu

menün kalabalık görünüyo ama ofsayt yiyecek yok canım sence akşamki ekmek biraz fazla kaçmamışmı börekleride sabah yemişsin iyi olmuş afiyet olsun..

iyi geceler kızlar bugün osmanı izlicem gelemem birdaha takıma

menüm
sabah 1 bardak su
kahvaltı
ögle 1 tabak yogurtlu makarna
ara 1 elma 1 portakal 1 fincan neskafe
akşam 1 tabak yogurtlu ıspanak yarım ks mercimek çorba
2 lt su 1 fincan yeşilçay
65 dk yürüyüş

hıııı untmuşum saat 19.00 da 1 küçük ks karışık çerez geç olmuştu ama dayanamadım

kıs ölemiydi pardonyaa çok özürdilerim

tama canım okuyup bitirince haber veririm bugün bitirmeye çalışıcam

evet parti ama durbakalım cumaya azkaldı korkun bizdennnnnnnn :82:

Tamam canım, çokk çookk teşekkür ederim.
:18::18:tırsmamak mümkünmü sizden ama ben turaba güveniyorum hedefine ulaşacaktır:13::129::129:

Oğlumda kızımda uyudu şükür, bende menü yazayım bari,
Sabah - Bardak Süt, 1 Lokma Çikolata
Öğle - 1 Kase Kuru Fasulye, 1 Kase Yoğurt
Ara - 1 Lokma Çikolata
Akşam - 1 Kase Yoğurt, 1 Dilim Ekmek, 1 Çatal Patates Kızartması

2,5-3 Litre Su, 2 Kupa Bitki Çayı

120 dk Yürüyüş
40 dk Plates

Bugün kalsiyum depoladım resmenAkşam yemeğinde kendime özel bişey yapmadım, yemekte tavuk ve patates kızartma vardı yemedim. Eşimin en sevdiği menülerden maalesef Meyvem, kayısım ve incirim bitti. Markete gitmem lazım ama belki yarın giderim yada hafta sonu ancak.

amanın kıs one spor öyle bak haftaya oturup evinde dinleneceksin yoksa yarışmam seninle
hııı bu arada karar verdim 1000 gr vericem bende senden aşşa olamassss

bugunku menum
elma sirkeli su
08.00 kahvalti
13.30 bri porsiyon yumurtali ispanak, bir kase tarhana, bir kase yogurt
19.00 1/2 dilim kek, 4 sarma bir kucuk dolma,kucuk 1 dilim borek, bir iki catal makarna salatasi, bir lokma pasta.
23.00 bir elma
2 lt su

gunaydin kizlar bende dunku menumu yazayim
sabah limonlu sicak su
sucuklu yumurta 1bardak sekerli cay birazda peynir birdilim ekmek birazcikta findik ezmesi:26:
ara:elma
buyuk bir kupa yesilcay
ogleni ve aksami birlestiriyorum artik 1 tabak nohut yemegi birazcik pilav ve bol salata
aksam saat dokuzda esime yaptigim pastadan yedim kucuk bir parca:26:ustunede yesil cay ictim
sporumda 30dakika plates 2mil.lesli

ye canim ye can bogazdan gelirbende pazar gununden beri evdeyim disari cikmak istiyorummm:84::84::84:

yazdiklarimin hepsi cikmamais nedennnn alintili cevap verirken kactane alabilirim yazma ozurlu biri olarak tekrar yazamayacagim kusura bakmayin

herkese günaydın.büyük kızımı okula gönderdim.şimdi de küçük uyandı.yumurtası pişene kadar size bakayım dedim..nasılsınız bakalım..

ollleeeeyyyyy girebildim bilgisayarımdan..yaptığım çalışmalardan biri sonuç verdi sanırsam
günaydın kıslaarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…