Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kıs ölemiydi pardonyaa çok özürdilerim
unuttun beni demiii
tatlım son iki gün akşamları kaçırıyosun dikkat et çabuk alışır mide fazla yemeye..hem köfte hem patates hem de ekmek
veeee hepinize hayırlı akşamlar menüm
sabah kahvaltı
öğlen çiğköfte
ara lokum
akşam yarım ayvalık tostu
kıs hem miden kötü hem de çiğköfte yemişsin..acıdım midene şimdi
süpersin canım..çerez için de üzülme..abartmadan yiyebiliriz..zaten çok faydalı yememiz de gerekiyor..akşamları abartmadan tabi..

herkese günaydın.büyük kızımı okula gönderdim.şimdi de küçük uyandı.yumurtası pişene kadar size bakayım dedim..nasılsınız bakalım..

gunaydin zulalaeycin nasilsin

ben pek iyi sayılmam cinlerim tepemde sabah erkenden kalktım biraz ev işi yaptım sonra leslile biraz yürüyeyim dedim ayol açılmıyor bilgisayarda hiçbir video hala ugraşıyorum oglum bir siteden matematk çalışıyordu yarın sınavı var ve site açılmıyo çıldırıcamm :84: :84:

tamam ozaman 2 gündür çayın yanında eşim yerken dayanamadım ama az yedim tabi vicudumuzun herşeye ihtiyacı var dimi şeker

hıı ya unutmadımda sen takıma ugrayamayınca işteyaaa öle oldu ama hadi bakalım tabiki destekliyorum seni ama secdeyle birlikte turabı geçecek siniz tab budurumda medende kaybetmiş olacak

kuşum patates yerine tavuk yeseydin ve yeşillik de ekleseydin süper yağ yakardı..ama spor yapmışsın..patates hariç güzel menü
amanın kıs one spor öyle bak haftaya oturup evinde dinleneceksin yoksa yarışmam seninle
hııı bu arada karar verdim 1000 gr vericem bende senden aşşa olamassss

süpermiş özellikle akşam menüsüne bayıldım
tatlım akşam yediğin pasta bozmuş..sabaha bıraksaydın keşke
günaydın kızlarr
günaydın canım
herkese günaydın.büyük kızımı okula gönderdim.şimdi de küçük uyandı.yumurtası pişene kadar size bakayım dedim..nasılsınız bakalım..

günaydın canım..benim kız bugün 3 ders yapıcak..şimdi onu doyurup giydirmem lazım..
görüşürüz sonra kızlar

ya ervam ve fatoş hiç görünmüyorlar..merak ettim doğrusu:26:

günaydın baaayanlar

kıs hem miden kötü hem de çiğköfte yemişsin..acıdım midene şimdi

acı değildi canım lavaşada sarmadm bol bol marul ve maydonozla yedim hemde sadece br parçaama bugün 200 gr fzla çıktımkesin o ayvalık tostundan oldu napiyim okul yemeğinde kuru fasuye vardı hiç sevmem

karamel azıcık gaza getireyim seni bizdede yeni bi asistan başladı derslere giriyor görsen incecik bide etek ceket giymş çok heycanlıydı çok şekerdionu görünce sen aklıma geldin

hıı ya unutmadımda sen takıma ugrayamayınca işteyaaa öle oldu ama hadi bakalım tabiki destekliyorum seni ama secdeyle birlikte turabı geçecek siniz tab budurumda medende kaybetmiş olacak
3'lu ittifak haa gosterecegim size kilo nasil verilir
korkun benden.
MEDENcim destegin icin cok tesekkur ederim. seni hayal kirikligina ugratmayacagim.

süpermiş özellikle akşam menüsüne bayıldım

o bir kerelikti taaaammmi. iki gunum var. gumbur gumbur geliyorum.
bugun en a 1,5 saat yuruyecegim.

gunaydin buarada herkese. benim bugun cok calismam gerekiyor. 54 u gormeliyim.
dunku grupta birde emekli ogretmenimiz var, bana daha fazla zayifla ma bak hasta olursun diyor
52 ye bir gelelim bakalim. su gobek bir sey yiyip icince firlamasa
bir arkadasim 48 kilo ile hamile kalip benden 1 ay once dogum yapti ve suan 46 kilo olmasina ragmen gobegi oldugunu soyluyor

ebru şallıda söylüyor ya spor yapmadan gitmiyormuş o alt karın denen meret helede doğumdan sonra..makas hareketi ve hundred iyi geliyormuş oraya

canımcım sen takımın pilates severlerindensin hala göbekmi varyaaa ebru şallı sidisinde diyorduki 21 seans sonra vicudunuz şekle girer senin göbüş hala gitmedi haaa

şimdi 60 kilo olmam için önümde 2 hafta var vermem gereken 2,6 kg var. buda günde 0,185 gr ediyor haftada 1,3 hımmm şu kayısı suyundan bi dahamı içsem

yok arkadaş koydum kafaya ben 55/56 olucam beynime olumlu düşünceler yüklüyorum 55 olucm 55 olcm 55 olcm 55 olcm 55 olcm olcm işte olcm olcm anamm kafayı yedim

bu cuma inşallah 54 ü görünce fotoğrafını koyucakmısın turab çok merak ediyorum seni hem bizede motivasyon olur

canımcım sen takımın pilates severlerindensin hala göbekmi varyaaa ebru şallı sidisinde diyorduki 21 seans sonra vicudunuz şekle girer senin göbüş hala gitmedi haaa
evet yaaa neden boyle hala. yani gobek cok kuculdu ama neredeyse 2 ay haftada 5 gun plates yapmisimdir son 3 haftadir bosladim, ama bende hala gobek var. birazdasutten dolayi gogusler buyuk o kadan yani baska bir fazlaligim kalmadi. :79:

yok arkadaş koydum kafaya ben 55/56 olucam beynime olumlu düşünceler yüklüyorum 55 olucm 55 olcm 55 olcm 55 olcm 55 olcm olcm işte olcm olcm anamm kafayı yedim
hindirella hindirella hindirella hadi bakalim cok azimli gordum seni.

kizlar bugun kendime fotokopi ozelligide olan bir yazici alacagim. internettende arastirdim cok kararsiz kaldim sorunsuz ve dusuk maliyetli birsey almak istiyorum. varmi bu konuda bana tavsiyesi olan??

sonuç listelerinden baktım 3 ayda gelmişsin canım valla hepiniz harikasınız karamel ve benim dışındameden desen aldı başını gidiyo beni geçicek nerdeyse

merhaba arkadaşlar günlerdir siteye giremedim çok özledim sizleri ya.bütün sitelere giriyo kk hariç.sinir oldum şuan düzeldi ama.nasılsınız bakalım ben pek dikkat edemedim günlerdir 58 e çakıldım hiç dikkat etmedim gece bşle çikolata yedim resmen.geçmiş çok uzun okumak istiyorum ama fırsat bulursam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…