unuttun beni demiiikıs ölemiydi pardonyaa çok özürdilerim
tatlım son iki gün akşamları kaçırıyosun dikkat et çabuk alışır mide fazla yemeye..hem köfte hem patates hem de ekmekevet kızlar.menüm
su
kahvaltı
2 dilim kıymalı
2 dilim ıspanaklı börek
domates,salatalık,peynir,zeytin,çay
ara
1 elma
öğle
1 paket mısır patlağı
1 kase yoğurt
ara
1 maden suyu
akşam
1 tabak fırında patates köfte
3 dilim uno denge.
kıs hem miden kötü hem de çiğköfte yemişsin..acıdım midene şimdiveeee hepinize hayırlı akşamlar menüm
sabah kahvaltı
öğlen çiğköfte
ara lokum
akşam yarım ayvalık tostu
iyi geceler kızlar bugün osmanı izlicem gelemem birdaha takıma
menüm
sabah 1 bardak su
kahvaltı
ögle 1 tabak yogurtlu makarna
ara 1 elma 1 portakal 1 fincan neskafe
akşam 1 tabak yogurtlu ıspanak yarım ks mercimek çorba
2 lt su 1 fincan yeşilçay
65 dk yürüyüş
hıııı untmuşum saat 19.00 da 1 küçük ks karışık çerezgeç olmuştu ama dayanamadım
herkese günaydın.büyük kızımı okula gönderdim.şimdi de küçük uyandı.yumurtası pişene kadar size bakayım dedim..nasılsınız bakalım..
gunaydin zulalaeycin nasilsin
unuttun beni demiii
tatlım son iki gün akşamları kaçırıyosun dikkat et çabuk alışır mide fazla yemeye..hem köfte hem patates hem de ekmek
kıs hem miden kötü hem de çiğköfte yemişsin..acıdım midene şimdi
süpersin canım..çerez için de üzülme..abartmadan yiyebiliriz..zaten çok faydalı yememiz de gerekiyor..akşamları abartmadan tabi..
kuşum patates yerine tavuk yeseydin ve yeşillik de ekleseydin süper yağ yakardı..ama spor yapmışsın..patates hariç güzel menüOğlumda kızımda uyudu şükür, bende menü yazayım bari,
Sabah - Bardak Süt, 1 Lokma Çikolata
Öğle - 1 Kase Kuru Fasulye, 1 Kase Yoğurt
Ara - 1 Lokma Çikolata
Akşam - 1 Kase Yoğurt, 1 Dilim Ekmek, 1 Çatal Patates Kızartması
2,5-3 Litre Su, 2 Kupa Bitki Çayı
120 dk Yürüyüş
40 dk Plates
Bugün kalsiyum depoladım resmenAkşam yemeğinde kendime özel bişey yapmadım, yemekte tavuk ve patates kızartma vardı yemedim. Eşimin en sevdiği menülerden maalesef Meyvem, kayısım ve incirim bitti. Markete gitmem lazım ama belki yarın giderim yada hafta sonu ancak.
amanınkıs one spor öyle bak haftaya oturup evinde dinleneceksin yoksa yarışmam seninle
hııı bu arada karar verdim 1000 gr vericem bende senden aşşa olamassss
bugunku menum
elma sirkeli su
08.00 kahvalti
13.30 bri porsiyon yumurtali ispanak, bir kase tarhana, bir kase yogurt
19.00 1/2 dilim kek, 4 sarma bir kucuk dolma,kucuk 1 dilim borek, bir iki catal makarna salatasi, bir lokma pasta.
23.00 bir elma
2 lt su
tatlım akşam yediğin pasta bozmuş..sabaha bıraksaydın keşkegunaydin kizlar bende dunku menumu yazayim
sabah limonlu sicak su
sucuklu yumurta 1bardak sekerli cay birazda peynir birdilim ekmek birazcikta findik ezmesi:26:
ara:elma
buyuk bir kupa yesilcay
ogleni ve aksami birlestiriyorum artik 1 tabak nohut yemegi birazcik pilav ve bol salata
aksam saat dokuzda esime yaptigim pastadan yedim kucuk bir parca:26:ustunede yesil cay ictim
sporumda 30dakika plates 2mil.lesli
günaydın canımgünaydın kızlarr
herkese günaydın.büyük kızımı okula gönderdim.şimdi de küçük uyandı.yumurtası pişene kadar size bakayım dedim..nasılsınız bakalım..
ya ervam ve fatoş hiç görünmüyorlar..merak ettim doğrusu:26:
kıs hem miden kötü hem de çiğköfte yemişsin..acıdım midene şimdi
3'lu ittifak haahııya unutmadımda sen takıma ugrayamayınca işteyaaa öle oldu ama hadi bakalım tabiki destekliyorum seni ama secdeyle birlikte turabı geçecek siniz tab budurumda medende kaybetmiş olacak
süpermiş özellikle akşam menüsüne bayıldım
gunaydin buarada herkese. benim bugun cok calismam gerekiyor. 54 u gormeliyim.
dunku grupta birde emekli ogretmenimiz var, bana daha fazla zayifla ma bak hasta olursun diyor
52 ye bir gelelim bakalim. su gobek bir sey yiyip icince firlamasa
bir arkadasim 48 kilo ile hamile kalip benden 1 ay once dogum yapti ve suan 46 kilo olmasina ragmen gobegi oldugunu soyluyor
gunaydin buarada herkese. benim bugun cok calismam gerekiyor. 54 u gormeliyim.
dunku grupta birde emekli ogretmenimiz var, bana daha fazla zayifla ma bak hasta olursun diyor
52 ye bir gelelim bakalim. su gobek bir sey yiyip icince firlamasa
bir arkadasim 48 kilo ile hamile kalip benden 1 ay once dogum yapti ve suan 46 kilo olmasina ragmen gobegi oldugunu soyluyor
evet yaaacanımcım sen takımın pilates severlerindensin hala göbekmi varyaaa ebru şallı sidisinde diyorduki 21 seans sonra vicudunuz şekle girer senin göbüş hala gitmedi haaa
hindirellayok arkadaş koydum kafaya ben 55/56 olucam beynime olumlu düşünceler yüklüyorum55 olucm 55 olcm 55 olcm 55 olcm 55 olcm olcm işte olcm olcm anamm kafayı yedim
kizlar bugun kendime fotokopi ozelligide olan bir yazici alacagim. internettende arastirdim cok kararsiz kaldim sorunsuz ve dusuk maliyetli birsey almak istiyorum. varmi bu konuda bana tavsiyesi olan??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?