Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Tünaydınlar herkese
10 dk önce geldim eve hemencecik açtım bilgisayarımı. Yoruldum kıslar 230 dk dır dışardayım 105 dk hızlı tempoda yürüdüm 115 dk doktordu, mağazaydı, marketti uğradım ve hiç oturmadım. Dışarısıda bir güzel bri güzel bayılıyorum böyle havalarda yürümeye. Birde çocuk olmadan yürüsem daha ,yi olacakta. çocuk arabasını itmekte bayağı yoruyor.

amanın kıs one spor öyle bak haftaya oturup evinde dinleneceksin yoksa yarışmam seninle
hııı bu arada karar verdim 1000 gr vericem bende senden aşşa olamassss

Kıs dayanamadın dimi yine seni seniii

pehh pehhh 2 gün sonra geliyoruz beleyin şekerlerrr

meden kiz kac sana yaklasiyorum az kalmis hagayret bana

Yaa hakikaten sen yaklaşmışsın iyice bana hımmm acilen hızlanmam lazım benim.uç meden uç

Biliyorum canımcım sana güvenim sonsuzz, sen o 54 ü görecen bizde seni görecez dimi ama:118:

O arkadaşın spor yapmamıştır muhtemelen canımcım. Sen plates yapıyorsun şeker o göbek ileride hiç kalmaz ki yinede büyük ölçüde toparlanmıştır. 3 ay dediğin nedir ki şöyle en az bir 6 ay olsun. Ben bu platesi 1 yıl süreyle bırakmadan yapmayı planlıyorum. Vucut öyle kolay kolay toprlanmıyor etkisi 21 gün sonra başlıyor ama tamamen topralanması uzun sürer bencee

yok arkadaş koydum kafaya ben 55/56 olucam beynime olumlu düşünceler yüklüyorum 55 olucm 55 olcm 55 olcm 55 olcm 55 olcm olcm işte olcm olcm anamm kafayı yedim

İşte budur canım seni böyle azimli görmek çok güselll:13::129::129:

sonuç listelerinden baktım 3 ayda gelmişsin canım valla hepiniz harikasınız karamel ve benim dışındameden desen aldı başını gidiyo beni geçicek nerdeyse

Yaa geçecek seni şurda aramızda ne kaldıki şekercim 400 gramcık, bu hafta o arayıda kapatırım bennn. Onun için senin bu hafta iyi bir kilo vermen lazım güselimm:124:

Bizde seni özledik canımcım, bak bizden uzak olunca böyle gece çikolata fasıllarıda başlıyormuş demekkiiSen buraya daha sık uğra en iyisi canımcım son 4 kiloyuda ver kurtul artık.

o bir kerelikti taaaammmi. iki gunum var. gumbur gumbur geliyorum.
bugun en a 1,5 saat yuruyecegim.
yuhhh 1,5 saatmi..kız ölürsün delimisin sonaa eşinle gece sporuna takatin kalmaz bak benden söölemesii
göbek sadece düzenli mekikle gider..diğer türlü 40 kilo da olsak kalır..

şimdi 60 kilo olmam için önümde 2 hafta var vermem gereken 2,6 kg var. buda günde 0,185 gr ediyor haftada 1,3 hımmm şu kayısı suyundan bi dahamı içsem
delirme kız..onun yerine kuru kayısı al haşla geçir blendırdan iç bol bol..şekersiz tabi.

kizlar bugun kendime fotokopi ozelligide olan bir yazici alacagim. internettende arastirdim cok kararsiz kaldim sorunsuz ve dusuk maliyetli birsey almak istiyorum. varmi bu konuda bana tavsiyesi olan??
canım fotokopi çok önemli değilse samsung var bende yazıcı..çok da memnunum

hoşgeldin canım.haydi bakalım seni daha sık görelim burada artık..

aaaaaaaa senin bilgisayardamı aynı problem vardı..benimki de girmiyordu kk ya..tüm sitelere giriyordu sadece kk yı istemiyordu bugün girebildim şükür..
diğer bilgisayardan girebiliyodum ancak.o şekilde paylaşım az oluyordu

ben 3 aralikta takima girdigimde 65.5 tim simdi 55.5 3 ayda 10 kilo vermisim
maaşallah

esimle yuruyuse cikmiyoruz aksamlari kizim saat sekizde uyuyor. esim o uyuduktan sonra geliyor akrepcim
ben yürüyüşten bahsetmedim kii

slm kızlar

hazır fırsat bulmuşken 5 dakıkalığına geldım

dünkü menümü yazmamıştım yazayım hemen

sabah: klasik kahvaltı

ara: 1 bardak çay

öğlen: 1 tost 1 ayran ( yemeğe çıkamadım malesef

ara: 2-3 çatal yaş pasta

ara: 2 bardak çay

akşam: patatesli tavuklu bir yemek 4 kaşık pilav ayran

ara: yarım elma 1 portakal

akşam azıcık pilates yapayım dedım.11 gıbı açtım laptopu pilates vıdeosunu yüklenirken uyuya kalmışım kalktım bir süre baktım bizim ebru kendi kendine pilates yapıyor.bende horul horul uyuyorum sinirlendim kapattım bilg. yattım
böylelıkle bir günümü daha hareketsız gecırdım

bugün yediklerimide yazayım unutmadan kızlar:)

sabah: 2 bardak çay 1 simit peynir

ara: cok az kuru üzüm

öğlen: salata ve karışık ızgara çok azda yufka ekmek

ara: bi hocam çikolata ikram etti onu yedim

akşam: daha belli değil

şimdi 60 kilo olmam için önümde 2 hafta var vermem gereken 2,6 kg var. buda günde 0,185 gr ediyor haftada 1,3 hımmm şu kayısı suyundan bi dahamı içsem
sakınhaaaaa
yok arkadaş koydum kafaya ben 55/56 olucam beynime olumlu düşünceler yüklüyorum 55 olucm 55 olcm 55 olcm 55 olcm 55 olcm olcm işte olcm olcm anamm kafayı yedim
evet evet evett :124: :124: :124: :124: :124:
sonuç listelerinden baktım 3 ayda gelmişsin canım valla hepiniz harikasınız karamel ve benim dışındameden desen aldı başını gidiyo beni geçicek nerdeyse

evet işte dayanamadım ama bu sefer cezalar az olsun hııııı bide bişidicem turab vermesin cezamızı ben pilates falan yapamam bak baştan söyleyim

işte buuu karamelim sahalara geri döndüü

medencim okudum canım

evet işte dayanamadım ama bu sefer cezalar az olsun hııııı bide bişidicem turab vermesin cezamızı ben pilates falan yapamam bak baştan söyleyim

Teşekkür ederim canımcım

alemsin zülaleycim tamam tamam plates falan yokk. Kendimiz baştan ceza ve ödülleri belirleyelim. Takım dolaşmak olmasın. ama bak kazanırsak takımlara "artık pis bir şişko değilim" diye yazabiliriz
Kaybedersek mesela 1 hafta süreyle porfil resmimize şişman bir kadın resmi koyabiliriz. Kazanırsak kendimieze bir öğün ziyafet çekebiliriz (kahvaltı veya öğle yemeğinde tabikimde) Kaybedersek haftalık 500 dk spor yapılacak diyebiliriz. Kazanırsak avatarımıza zülaley ve meden yaza fıstıkkk gibi girecek yazabiliriz. Biraz daha düşünüp değişik cezalar ve ödüller bulabiliriz. Yarın bu ceza ve ödülleri tam olarak belirleyelim.

Üff yaa akşama ne yapsam hala bulamadım, kararsız kaldım. Gideyimde mutfağa artıkk yemek pişireyim.
Bugün canım öyle bir brokoli çekmiştiki, markete almaya girdim maalesef yokmuşOlsaydı şimdi bolll bolll yoğurtlu nasılda güzel olurdu.

tamam süper düşünmüşsün helede şu ziyafet çekme ödülü süperrrrrrrr :118: :118:

kız kocanda yiyormu brokoli bende sabahtan beri düşün düşün neyse fırına sürdüm yemegi
sabahtan yaparım hep yemeklerimi yoksa akşam olunca yemek yapması çok zor gelir bana bugün oldugu gibi
sabah yatakları toplar kahvaltı eder direk yemek pişirmeye başlarım :82:
sanki ögleden sonra gezmeye gidecekmiş gibi ayy çok sıkıldım bugünyaaa gidecek kimsem yok anacımında yatılı misafirleri var orayada gidemiyom çok sıkıldım

secdecim huu :80: kevifler nasıl bakalım bak 2 gün kaldı hatta bugünü saymassan 1 gün hatırlatayımda okadar konuştuk attık tuttuk sonra utandırma beni :78:

pazar gununden beri dis kapidan adimimi atmadim oylee evdeyim yaaa:84::84::84: bende bunaldim havalar halaaa soguk burda her taraf buz :84::84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…