Tünaydınlar herkese
10 dk önce geldim eve hemencecik açtım bilgisayarımı. Yoruldum kıslar 230 dk dır dışardayım 105 dk hızlı tempoda yürüdüm 115 dk doktordu, mağazaydı, marketti uğradım ve hiç oturmadım. Dışarısıda bir güzel bri güzel bayılıyorum böyle havalarda yürümeye. Birde çocuk olmadan yürüsem daha ,yi olacakta. çocuk arabasını itmekte bayağı yoruyor.
Kıs dayanamadın dimi yine seni seniii
pehh pehhh 2 gün sonra geliyoruz beleyin şekerlerrr
Yaa hakikaten sen yaklaşmışsın iyice bana hımmm acilen hızlanmam lazım benim. uç meden uç
Biliyorum canımcım sana güvenim sonsuzz, sen o 54 ü görecen bizde seni görecez dimi ama:118:
O arkadaşın spor yapmamıştır muhtemelen canımcım. Sen plates yapıyorsun şeker o göbek ileride hiç kalmaz ki yinede büyük ölçüde toparlanmıştır. 3 ay dediğin nedir ki şöyle en az bir 6 ay olsun. Ben bu platesi 1 yıl süreyle bırakmadan yapmayı planlıyorum. Vucut öyle kolay kolay toprlanmıyor etkisi 21 gün sonra başlıyor ama tamamen topralanması uzun sürer bencee
İşte budur canım seni böyle azimli görmek çok güselll:13::129::129:
Yaa geçecek seni şurda aramızda ne kaldıki şekercim 400 gramcık, bu hafta o arayıda kapatırım bennn. Onun için senin bu hafta iyi bir kilo vermen lazım güselimm:124:
10 dk önce geldim eve hemencecik açtım bilgisayarımı. Yoruldum kıslar 230 dk dır dışardayım 105 dk hızlı tempoda yürüdüm 115 dk doktordu, mağazaydı, marketti uğradım ve hiç oturmadım. Dışarısıda bir güzel bri güzel bayılıyorum böyle havalarda yürümeye. Birde çocuk olmadan yürüsem daha ,yi olacakta. çocuk arabasını itmekte bayağı yoruyor.
amanınkıs one spor öyle bak haftaya oturup evinde dinleneceksin yoksa yarışmam seninle
hııı bu arada karar verdim 1000 gr vericem bende senden aşşa olamassss
ben pek iyi sayılmam cinlerim tepemde sabah erkenden kalktım biraz ev işi yaptım sonra leslile biraz yürüyeyim dedim ayol açılmıyor bilgisayarda hiçbir video hala ugraşıyorum oglum bir siteden matematk çalışıyordu yarın sınavı var ve site açılmıyo çıldırıcamm :84: :84:
tamam ozaman 2 gündür çayın yanında eşim yerken dayanamadım ama az yedim tabi vicudumuzun herşeye ihtiyacı var dimi şeker
hııya unutmadımda sen takıma ugrayamayınca işteyaaa öle oldu ama hadi bakalım tabiki destekliyorum seni ama secdeyle birlikte turabı geçecek siniz tab budurumda medende kaybetmiş olacak
meden kiz kacsana yaklasiyorum az kalmis hagayret bana
Yaa hakikaten sen yaklaşmışsın iyice bana hımmm acilen hızlanmam lazım benim.
3'lu ittifak haagosterecegim size kilo nasil verilir
korkun benden.
MEDENcim destegin icin cok tesekkur ederim. seni hayal kirikligina ugratmayacagim.
o bir kerelikti taaaammmi.iki gunum var. gumbur gumbur geliyorum.
bugun en a 1,5 saat yuruyecegim.
Biliyorum canımcım sana güvenim sonsuzz, sen o 54 ü görecen bizde seni görecez dimi ama:118:
gunaydin buarada herkese. benim bugun cok calismam gerekiyor. 54 u gormeliyim.
dunku grupta birde emekli ogretmenimiz var, bana daha fazla zayifla ma bak hasta olursun diyor
52 ye bir gelelim bakalim. su gobek bir sey yiyip icince firlamasa
bir arkadasim 48 kilo ile hamile kalip benden 1 ay once dogum yapti ve suan 46 kilo olmasina ragmen gobegi oldugunu soyluyor
O arkadaşın spor yapmamıştır muhtemelen canımcım. Sen plates yapıyorsun şeker o göbek ileride hiç kalmaz ki yinede büyük ölçüde toparlanmıştır. 3 ay dediğin nedir ki şöyle en az bir 6 ay olsun. Ben bu platesi 1 yıl süreyle bırakmadan yapmayı planlıyorum. Vucut öyle kolay kolay toprlanmıyor etkisi 21 gün sonra başlıyor ama tamamen topralanması uzun sürer bencee
yok arkadaş koydum kafaya ben 55/56 olucam beynime olumlu düşünceler yüklüyorum55 olucm 55 olcm 55 olcm 55 olcm 55 olcm olcm işte olcm olcm anamm kafayı yedim
İşte budur canım seni böyle azimli görmek çok güselll:13::129::129:
sonuç listelerinden baktım 3 ayda gelmişsin canım valla hepiniz harikasınızkaramel ve benim dışında meden desen aldı başını gidiyo beni geçicek nerdeyse
Yaa geçecek seni şurda aramızda ne kaldıki şekercim 400 gramcık, bu hafta o arayıda kapatırım bennn.