Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

ben de hp kullanıyorum.başka markalara bakmadım bile alırken.
hp de iyi marka tabi ama hakkinda sikayet okudum. yazici cok ariza yapan bisey benimde teknoloji ile aram cok yok bozulursa yari yolda kalirim.

canım fotokopi çok önemli değilse samsung var bende yazıcı..çok da memnunum
fotokopi ve cikti icin lazim. ya yine cikamadim bugun yuruyuse yaaa rezil olacam cuma gunu

pazar gununden beri dis kapidan adimimi atmadim oylee evdeyim yaaa:84::84::84: bende bunaldim havalar halaaa soguk burda her taraf buz :84::84::84:
aynen yaaa. leslie ilede yrume emi secdenurcum. bebek ormeler nasil gidiyor tatlim. sen bebeklerini or ebru salli ve leslie sporlarini yapsinlar kendilerine

Kocama yaparken borkoli-karnıbahar ve patates üçlemesi yapıyorum fırında yiyor. Geçenlerde bir arkadaşına söylüyordu, hiç sevmiyordumda alıştırdı hatun beni diyordu. Sevmesede yapıyorum oda yiyor.
Yemeği erken yapmakla en iyisini sen yapıyormuşsun valla.
Başka arkadaş, akraba falan yokmu şekercim senin gidecek.Biz birde akraba gençlerle gün kuruyoruz bu ay başlayacak.

Pes etmek yok şeker öyle, Dışarı çıkamadıysan evde yaparsın sende. 30-40 dk yürüyüş yapsan yeter zaten. Amann yarını boş geçirmede. Bahane falan yok yarın iyi bir yürüyüş ve plates yapman lazımm ve yasaklı listesine uyman lazım tabbikiide.

Cuma günü şu avatardaki yazıdan kurtulacam çok şükür yaa. Bir daha yazmamak üzere inşaallah

turab hanimcim siz sabah uykusundayken ben kalkip ebrumla plates leslimle yuruyusumu yapiyorum.bebek ormelerimde gayet iyi gidiyor son surat keske elisi yarismasida olsaonda daha hizliyim

pazar gununden beri dis kapidan adimimi atmadim oylee evdeyim yaaa:84::84::84: bende bunaldim havalar halaaa soguk burda her taraf buz :84::84::84:

CANIM YA SENNİN DURUMUN BENDEN KÖTÜYMÜŞ BENGENE KIZIMI OKULLA GÖTÜRÜYORUM SERVİSE VERMEDDİM ÖZELLİKLE KENDİM GÖTÜRMEK İÇİN

ya arkadaşım çokta hepsi otobüsle 2 vesaait bide dönüş 4 vesait anneme yakınlar gittigim zaman hepbir araya gliriz mutlaka
ama oturdugum semtte yok

Cuma günü şu avatardaki yazıdan kurtulacam çok şükür yaa. Bir daha yazmamak üzere inşaallah

aynen canım yaaaaaaa bıktım o yazıdan

menum
limonlu ilik su
kahvaltiliklar
ara elma
yesil cay
oglen 1 kase nohut biraz pilav
yesilcay
aksam kozlenmis sogan 1 dilim ekmek 1 kase tarhana corbasi
30 dakika pilates leslie ile yuruyus

menüm
su
1 kase müsli
1 elma
öğle
domates,salatalık,peynir,zeytin,2 dilim uno,çay.
5 adet ceviz
1 tabak peynirli makarna
1 bardak meyve suyu
yeşil çay.

menum
limonlu ilik su
kahvaltiliklar
ara elma
yesil cay
oglen 1 kase nohut biraz pilav
yesilcay
aksam kozlenmis sogan 1 dilim ekmek 1 kase tarhana corbasi
30 dakika pilates leslie ile yuruyus

menüm
su
1 kase müsli
1 elma
öğle
domates,salatalık,peynir,zeytin,2 dilim uno,çay.
5 adet ceviz
1 tabak peynirli makarna
1 bardak meyve suyu
yeşil çay.

Bgünkü menüm;
Sabah - Yarım Gofret
Öğlen - 1 Muz, 1 Kase Nesfit, 1 Gofret
Ara - Yarım Muz
Akşam - 1 Kase Çorba, 3 Kaşık Pilav, 3 Kaşık Türlü, 2 Kaşık Yoğurt, YArım Bardak Kola:83:

4 Bitki Çayı, 2,5-3 Litre Su

120 dk Yürüyüş
40 dk Pilates

Kahvaltıyı gelince yaparım dedim, çarşıya gidince mağazaya ve markete uğradım geç kaldım dolayısıyla kahvaltı gümbürtüye gitti:78:

Akşam pilates yaptım ama videosunu izlemeden yaptım, maxi maxi plus oldu Hemen hemen bütün hareketlerini yaptım ve hiç durmadan yaptım. Ebru kendi maxi plusında 400 kaloriyi buluyor diyordu benimki herhal 500 kaloriyi bulur
Kıslar ebrunun selülitsavar cd si çıkıyormuş muhtemelen sizde duymuşsunuzdur. 21 boyunca yapıyormuşsun ve selülitlerinden kurtuluyormuşsun Böyle basit olabilirmi sizce:97: Bende 2 ayda yarı yarıya azaldıda o cd yi de yapsam hiç kalmayacak o zaman

menüm
kahvaltı
ara meyve
ögle 1 kase mercimek çorbası 1 dl kp ekmegi
kuru üzüm ve kayısı
akşam 1 tabak tavuklu patates salata yogurt
2 lt su 3 fincan yeşil çay
70 dk yürüyüş

Kıslar bayağıdır yazayım diyordum, unutuyordum. Facebook ta Yalnızca Kuran-ı Kerim sayfası var. Orada paylaşılan videolar o kadar güzelki dinlemenizi tavsiye ederim. Okuyan kişi o kadar güzel okuyorki...Mealleride oluyor birtaraftan dinleyip bir taraftan mealini okuyunca etki 2 katına çıkıyor resmen ya. Adresinide vereyim bir bakın isterseniz.

Yalnızca Kur'an-ı Kerim | Facebook

teşekkürler canı hemen bakıyorum

Havaların iyi olmasından böyle canım. Yoksa o kadar yürüyüşü evde yapmam çok zorrr.

bende tam tersi güneşe alerjim var yürüşüşe sahile gidersem baş agrısından çıldırıyorum elim yüzüm şişiyor
bende 1 haftadır caddede yürüyorum binaların gölgesinde maalesef :84: :84: :84:

tabi artık sahile gidemiyorum

ana secde aşagıda gördüm seni kız sizin sat baya bi geçtir hayırdır uyuyamadınmı :79:

tabi artık sahile gidemiyorum

ana secde aşagıda gördüm seni kız sizin sat baya bi geçtir hayırdır uyuyamadınmı :79:

Hakikaten secdenur ne işin var buralarda bu saette. Kıs yoksa sabah mı oldu orada plates falan mı yapıyordun yoksa
Zülaleyim sen güneşten bayağı ileri derecede etkileniyorsun anlaşılan. Çok kötü bir durum bu yaa:26::26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…