hp de iyi marka tabi ama hakkinda sikayet okudum. yazici cok ariza yapan bisey benimde teknoloji ile aram cok yok bozulursa yari yolda kalirim.ben de hp kullanıyorum.başka markalara bakmadım bile alırken.
fotokopi ve cikti icin lazim. ya yine cikamadim bugun yuruyuse yaaa rezil olacam cuma gunu
canım fotokopi çok önemli değilse samsung var bende yazıcı..çok da memnunum
aynen yaaa. leslie ilede yrume emi secdenurcum. bebek ormeler nasil gidiyor tatlim. sen bebeklerini or ebru salli ve leslie sporlarini yapsinlar kendilerinepazar gununden beri dis kapidan adimimi atmadim oylee evdeyim yaaa:84::84::84: bende bunaldim havalar halaaa soguk burda her taraf buz :84::84::84:
tamam süper düşünmüşsün helede şu ziyafet çekme ödülü süperrrrrrrr :118: :118:
kız kocanda yiyormu brokolibende sabahtan beri düşün düşün neyse fırına sürdüm yemegi
sabahtan yaparım hep yemeklerimi yoksa akşam olunca yemek yapması çok zor gelir bana bugün oldugu gibi
sabah yatakları toplar kahvaltı eder direk yemek pişirmeye başlarım :82:
sanki ögleden sonra gezmeye gidecekmiş gibiayy çok sıkıldım bugünyaaa gidecek kimsem yok anacımında yatılı misafirleri var orayada gidemiyom çok sıkıldım
hp de iyi marka tabi ama hakkinda sikayet okudum. yazici cok ariza yapan bisey benimde teknoloji ile aram cok yok bozulursa yari yolda kalirim.
fotokopi ve cikti icin lazim. ya yine cikamadim bugun yuruyuse yaaa rezil olacam cuma gunu
aynen yaaa. leslie ilede yrume emi secdenurcum. bebek ormeler nasil gidiyor tatlim. sen bebeklerini or ebru salli ve leslie sporlarini yapsinlar kendilerine
hp de iyi marka tabi ama hakkinda sikayet okudum. yazici cok ariza yapan bisey benimde teknoloji ile aram cok yok bozulursa yari yolda kalirim.
aynen yaaa. leslie ilede yrume emi secdenurcum. bebek ormeler nasil gidiyor tatlim. sen bebeklerini or ebru salli ve leslie sporlarini yapsinlar kendilerine
pazar gununden beri dis kapidan adimimi atmadim oylee evdeyim yaaa:84::84::84: bende bunaldim havalar halaaa soguk burda her taraf buz :84::84::84:
Kocama yaparken borkoli-karnıbahar ve patates üçlemesi yapıyorum fırında yiyor. Geçenlerde bir arkadaşına söylüyordu, hiç sevmiyordumda alıştırdı hatun benidiyordu. Sevmesede yapıyorum oda yiyor.
Yemeği erken yapmakla en iyisini sen yapıyormuşsun valla.
Başka arkadaş, akraba falan yokmu şekercim senin gidecek.Biz birde akraba gençlerle gün kuruyoruz bu ay başlayacak.
Cuma günü şu avatardaki yazıdan kurtulacam çok şükür yaa.Bir daha yazmamak üzere inşaallah
menum
limonlu ilik su
kahvaltiliklar
ara elma
yesil cay
oglen 1 kase nohut biraz pilav
yesilcay
aksam kozlenmis sogan 1 dilim ekmek 1 kase tarhana corbasi
30 dakika pilates leslie ile yuruyus
menüm
su
1 kase müsli
1 elma
öğle
domates,salatalık,peynir,zeytin,2 dilim uno,çay.
5 adet ceviz
1 tabak peynirli makarna
1 bardak meyve suyu
yeşil çay.
iyi geceler medencim valla sen bu hafta spor kıreliçesi seçicez
Kıslar bayağıdır yazayım diyordum, unutuyordum. Facebook ta Yalnızca Kuran-ı Kerim sayfası var. Orada paylaşılan videolar o kadar güzelki dinlemenizi tavsiye ederim. Okuyan kişi o kadar güzel okuyorki...Mealleride oluyor birtaraftan dinleyip bir taraftan mealini okuyunca etki 2 katına çıkıyor resmen ya. Adresinide vereyim bir bakın isterseniz.
Yalnızca Kur'an-ı Kerim | Facebook
Havaların iyi olmasından böyle canım. Yoksa o kadar yürüyüşü evde yapmam çok zorrr.
bende tam tersi güneşe alerjim var yürüşüşe sahile gidersem baş agrısından çıldırıyorum elim yüzüm şişiyor
bende 1 haftadır caddede yürüyorum binaların gölgesinde maalesef :84: :84: :84:
tabi artık sahile gidemiyorum
ana secde aşagıda gördüm seni kız sizin sat baya bi geçtir hayırdır uyuyamadınmı :79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?