Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

evet şimdiden düşünüyorum çocuklar haziranda deniz diye tutturur ve bana gölge yer aramaktan fenalık geliyor eşime
bu sene sana koca bir şemsiye alacam diyor

Son düzenleme:
hadi kızlar hayırlı geceler çok uykum geldi ben kaçtım

Hayırlı geceler canımcım, tatlı tatlı rüya görürsün inşaallah. Şöyle kendini 38 beden fıstık gibi bir hatun olarak olabilir ne dersin.
Bende çıkıyorum yarın görüşürüz fıstıklarr

kıs ben nasıl 38 olayım benim hayalim 40 60 kiloyken bile 38 giyemedim hiç ömrü hayatımda
sanada canım sen 38 olursun bu azimle ve çok yakın o günler ben bu takımda daha uzuuuun yıllar kalacam gibi geliyor

Son düzenleme:
yarin benim gunum insaallah medencim .
yarini cok iyi degerlendircem soz.

aa harika bende yapmistim bir sefer aralara konusmalarda girmiyorya maxininde maxisi oluyor

evet şimdiden düşünüyorum çocuklar haziranda deniz diye tutturur ve bana gölge yer aramaktan fenalık geliyor eşime
bu sene sana koca bir şemsiye alacam diyor
ay birden seni elinde kocaman bir dondurmaci semsiyesi ile dusundum

ana secde gitti turab geldi nasılsın şeker uykum geldi ama hala oturuyorum burada :80:
geldim canimcim gecmise baktim muhabbet koyuymus anca okudum bitirdim. ben iyi sayilirim biraz gerildim. yaziciyi alamadan geldik. esim soz verdigi gibi erken gelmedi hic birsey alamadan
geri geldik

medencim face sayfasini cok begendim. okuyan harika okumus goruntulerde ayetlerin manalari ile iliskili. cok hosuma gitti. tesekkurler paylasim icin.

menum
elma sirkeli su
08.00 kahvalti
ara 1 tadim saglikli atistirmalik (150 cal.), 1/2 haslanmis misir
14.00 1 tabak pilav, 2 parca haslanmis tavuk gogus eti derisiz
ara bir elma
18.00 3 icli kofte bol salata
22.00 1/2 misir
3 lt su
30 dk yuruyus

kıs ben nasıl 38 olayım benim hayalim 40 60 kiloyken bile 38 giyemedim hiç ömrü hayatımda
sanada canım sen 38 olursun bu azimle ve çok yakın o günler ben bu takımda daha uzuuuun yıllar kalacam gibi geliyor

Olsun şeker sende 40 ol o zaman. bana göre 40 bedende gayet iyi. Benimde bütün karayağla popoda toplandığı için zayıf olduğumdada çoğunlukla 40 alırdım. Bir ara sen 68 olsam yeter diyodun yanlış hatırlamıyorsam. 68 e ne kaldıki cancazım. 60 desen bile sen 15 kilo ben 10 kilo verecez daha. sen benden en fazla 8 hafta sonra mezun olursun. yok öyle uzun yıllar falan.

harikasın şekerim sen yyaa

medencim face sayfasini cok begendim. okuyan harika okumus goruntulerde ayetlerin manalari ile iliskili. cok hosuma gitti. tesekkurler paylasim icin.

Rica ederim canımcım, Bende gerçekten okuyan kimse zevkle dinliyorum:109::109::130:

Bugünde hava kapalı gibiydi ama güneş yüzünü göstermeye başladı, Ben en iyisi 10 gibi yürüyüşe çıkayım. Kızım gelene kadar yürürüm artık.:124::124::119::119:

günaydın kızlar.bol paylaşımlı bir gün dileğiyle...

Günaydın banucum inşaallah öylle olurr. ugün daha çok paylaşıma ihtiyaç var dimi yaa. Yarıan bomba gibi bir takım olarak girmemiz için
Gideyimde yürüyüş öncesi kendime bir bitki çayı demleyip içeyim barrii.

kim harikaymış görücez yarın

günaydın kızlar.bol paylaşımlı bir gün dileğiyle...
günaydınn banucum
ya bende açılmadı sayfa

günaydın kızlar bu hafta hiç tartılmadım çok zor oldu ama dayandım yarını merakla bekliyorum

bugün halletmem gereken işlerim var akşama dogru anca gelirim takıma kızmayın bana emi canlarım

günaydın kızlar bu hafta hiç tartılmadım çok zor oldu ama dayandım yarını merakla bekliyorum

bugün halletmem gereken işlerim var akşama dogru anca gelirim takıma kızmayın bana emi canlarım

Hımmm bugün son gün yaa bak kesin bol bol yürüyüş yapmaya gidiyordur

Neyse bende hazırlanayımdaçıkayım yürüyüşüme, gelince görüşürüz :79::79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…