Neyse bende hazırlanayımdaçıkayım yürüyüşüme, gelince görüşürüz :79::79:
hmmcanım ervamı bilmiyorum ama fatoş sadece kilo bildirmeye geliyo
Allah yardımcın olsun canım yaapazar gununden beri dis kapidan adimimi atmadim oylee evdeyim yaaa:84::84::84: bende bunaldim havalar halaaa soguk burda her taraf buz :84::84::84:
secedenurcum turaba inat sporlarını hiç aksatma kuşum..umudum sensin..
aynen yaaa. leslie ilede yrume emi secdenurcum. bebek ormeler nasil gidiyor tatlim. sen bebeklerini or ebru salli ve leslie sporlarini yapsinlar kendilerine
tatlım fırında üçlemeyi nasıl yapıyosun anlatırmısın..Kocama yaparken borkoli-karnıbahar ve patates üçlemesi yapıyorum fırında yiyor. Geçenlerde bir arkadaşına söylüyordu, hiç sevmiyordumda alıştırdı hatun benidiyordu. Sevmesede yapıyorum oda yiyor.
Yemeği erken yapmakla en iyisini sen yapıyormuşsun valla.
Başka arkadaş, akraba falan yokmu şekercim senin gidecek.Biz birde akraba gençlerle gün kuruyoruz bu ay başlayacak.
Pes etmek yok şeker öyle, Dışarı çıkamadıysan evde yaparsın sende. 30-40 dk yürüyüş yapsan yeter zaten. Amann yarını boş geçirmede. Bahane falan yok yarın iyi bir yürüyüş ve plates yapman lazımm ve yasaklı listesine uyman lazım tabbikiide.
canım sen neden avatar resmi koymuyosun şeker:98:Cuma günü şu avatardaki yazıdan kurtulacam çok şükür yaa.Bir daha yazmamak üzere inşaallah
işte buuuturab hanimcim siz sabah uykusundayken ben kalkip ebrumla plates leslimle yuruyusumu yapiyorum.bebek ormelerimde gayet iyi gidiyor son surat keske elisi yarismasida olsa onda daha hizliyim
kahvaltı öncesi meyve yokmenum
limonlu ilik su
kahvaltiliklar
ara elma
yesil cay
oglen 1 kase nohut biraz pilav
yesilcay
aksam kozlenmis sogan 1 dilim ekmek 1 kase tarhana corbasi
30 dakika pilates leslie ile yuruyus
su nedir tatlım açılımını da yazarmısın:97:menüm
su
1 kase müsli
1 elma
öğle
domates,salatalık,peynir,zeytin,2 dilim uno,çay.
5 adet ceviz
1 tabak peynirli makarna
1 bardak meyve suyu
yeşil çay.
oooo kuşum sen kabızlık detoksunamı girdinBgünkü menüm;
Sabah - Yarım Gofret
Öğlen - 1 Muz, 1 Kase Nesfit, 1 Gofret
Ara - Yarım Muz
Akşam - 1 Kase Çorba, 3 Kaşık Pilav, 3 Kaşık Türlü, 2 Kaşık Yoğurt, YArım Bardak Kola:83:
4 Bitki Çayı, 2,5-3 Litre Su
120 dk Yürüyüş
40 dk Pilates
Kahvaltıyı gelince yaparım dedim, çarşıya gidince mağazaya ve markete uğradım geç kaldım dolayısıyla kahvaltı gümbürtüye gitti:78:
tatlım beslenmemize dikkat edip düzenli spor ve suyu ihmal etmediğimiz sürece selülit diye bişii olmaz zaten..Akşam pilates yaptım ama videosunu izlemeden yaptım, maxi maxi plus olduHemen hemen bütün hareketlerini yaptım ve hiç durmadan yaptım. Ebru kendi maxi plusında 400 kaloriyi buluyor diyordu benimki herhal 500 kaloriyi bulur
Kıslar ebrunun selülitsavar cd si çıkıyormuş muhtemelen sizde duymuşsunuzdur. 21 boyunca yapıyormuşsun ve selülitlerinden kurtuluyormuşsunBöyle basit olabilirmi sizce:97: Bende 2 ayda yarı yarıya azaldıda o cd yi de yapsam hiç kalmayacak o zaman
kahvaltı öncesi sıcak su ve meyve yokmenüm
kahvaltı
ara meyve
ögle 1 kase mercimek çorbası 1 dl kp ekmegi
kuru üzüm ve kayısı
akşam 1 tabak tavuklu patates salata yogurt
2 lt su 3 fincan yeşil çay
70 dk yürüyüş
Kıslar bayağıdır yazayım diyordum, unutuyordum. Facebook ta Yalnızca Kuran-ı Kerim sayfası var. Orada paylaşılan videolar o kadar güzelki dinlemenizi tavsiye ederim. Okuyan kişi o kadar güzel okuyorki...Mealleride oluyor birtaraftan dinleyip bir taraftan mealini okuyunca etki 2 katına çıkıyor resmen ya. Adresinide vereyim bir bakın isterseniz.
Yalnızca Kur'an-ı Kerim | Facebook
tatlım benim face de ekli değilsin..bende tam tersi güneşe alerjim var yürüşüşe sahile gidersem baş agrısından çıldırıyorum elim yüzüm şişiyor
bende 1 haftadır caddede yürüyorum binaların gölgesinde maalesef :84: :84: :84:
ana secde aşagıda gördüm seni kız sizin sat baya bi geçtir hayırdır uyuyamadınmı :79:
oooooo bir kaçak dahaHakikaten secdenur ne işin var buralarda bu saette. Kıs yoksa sabah mı oldu orada plates falan mı yapıyordun yoksa
Zülaleyim sen güneşten bayağı ileri derecede etkileniyorsun anlaşılan. Çok kötü bir durum bu yaa:26::26:
ana secde gitti turab geldi nasılsın şeker uykum geldi ama hala oturuyorum burada :80:
kaçaklar çoğalıyor
geldim canimcim
sıcak su:81:menum
elma sirkeli su
08.00 kahvalti
ara 1 tadim saglikli atistirmalik (150 cal.), 1/2 haslanmis misir
14.00 1 tabak pilav, 2 parca haslanmis tavuk gogus eti derisiz
ara bir elma
18.00 3 icli kofte bol salata
22.00 1/2 misir
3 lt su
30 dk yuruyus
süpersinHerkesee günaydınlarrr
keyfim yerinde coştum ajda pekkanla ,, ee hadi buyrun sizide coşturayım:118::118:
Dailymotion - Ajda Pekkan - Resim 2009 Yeni Single soz muzik serdar ortac - Müzik Kanalı
sana kolay gelsin canımgünaydın kızlar bu hafta hiç tartılmadım çok zor oldu ama dayandım yarını merakla bekliyorum
bugün halletmem gereken işlerim var akşama dogru anca gelirim takıma kızmayın bana emi canlarım
Hımmm bugün son gün yaa bak kesin bol bol yürüyüş yapmaya gidiyordur
ne gerek varki yürüyüşe. yorucaksın şimdi kendiniotur evinde çağır arkadaşlarını pastalar börekler gibisi varmı
yarın 62,3 den az olursam:92:bunları sallıycaaaaam
gunaydin
bugun dersim var bitsin bende yuruyuse gidecegim. bizde actik muzigimizi evimizi oyle topluyoruz kizimla bana hiz katiyor muzik yaa. hatirliyorum annemde ben kucukken hep muzikle is yapardi. ibrahim tatlisessoylimmiiii ? kasette bu kismida vardi. Adam iyilesir insaallah. siddete karsiyiz
gelmiş geçmiş olsun.biraz daha açıklayıcı olsan keşke.şu şu durumum var o yüzden giremiyorum desen.günlük paylaşım buranın kuralı.ee biz de seni yeterince tanıyamadık.nasıl yorum yapmamızı bekliyordun başka anlamadım.günde 5 dakika ayıramayacak kadar rahatsızsan biz de seni boşuna beklemeyelim değil mi ama.hepimiz başı kalabalık hanımlarız ama duyduğumuz saygıdan ne yedik ne içtik ne kadar spor yaptık,vakit ayırıp bildiriyoruz diğer arkadaşlarımıza.sen bu durumları bir daha değerlendir.aramızda yerin her daim mevcut.ama armızda gerçekten olmak istiyorsan...günaydın kızlar
ciddi sağlık sorunlarım olduğunu yazmıştım ama unutulmuş galiba
şükür atlattım gibi en azından bugün iyiyim
bu hafta kilo veremiycem galiba regl haftam ve geçti yine iyice şiştim
neyse yarın görüşürüz
heheheimzamı görünce yine aklıma geldi size söylemeden geçemicem bunu
üç gün wc ye çıkamayan bendün sabah karnıma dozer girmiş gibi bir sancıyla kendimi banyoya attım..valla az kalmıştı şu tazmanya canavarı gibi üst kattan çıkıyodum
resmen patladı gitti
ya yok bööle bişiiiben oturuyorum boşaltım bitmiyo otur otur otur nerdeyse bir kitap bitti benim bağırsaklar stop düğmesine basmadı bi türlü
amaaaaa banyodan çıktımm ..sanki ben bir tüyüm sanki bulut artık aklınıza en hafif ne geliyorsa:89:
bugün de ishal durumlarındaydımdün yediğim kuru kayısı, kuru üzüm(antep) kavrulmamış yerfıstığından olmalı acaip canım çekmişti:125:
yani anliicanız benim wc hava durumum bu aralar çok uçlardaortası yok
akrepçim suyun açılımını sormuşsun.bildiğin su işte.sade su,sirkesiz,oda sıcaklığında. h2o canım yaaa..bir de tazmanyayla tam güldürdün beni...aman evinde olsun da,ya dışarıda olsaydın....
kiz akrep sana destek oluyorduakrepcim merak etme ben turab ve senin yerinede kilo veririm canim
benim sinav ankaranin sisine takildi nurceng. sinav sabahi bindigim ucak ankaraya inemeden tekrar istanbula dondu ve sinavi kacirdim.turab nasılsın rakibim sınav nasıldı?kızın emekliyo mu?
işte buuukaramelim sahalara geri döndüü
karamelasistanlık nasıl gidiyor?
hindrella senin okul nasıl ?
unuttuğum arkadaşlar lütfen kusura bakmayın olur mu?
o aydınlık bahar havası gitti.yine kasvet geldi içime.neredesiniz ayol..
kız çıldırtma beniakrepçim suyun açılımını sormuşsun.bildiğin su işte.sade su,sirkesiz,oda sıcaklığında. h2o canım yaaa..bir de tazmanyayla tam güldürdün beni...aman evinde olsun da,ya dışarıda olsaydın....
canım sağlık sorunların günde 1 mesaj yazmaya engelse takımdan çıkaralım o zaman seni..günaydın kızlar
ciddi sağlık sorunlarım olduğunu yazmıştım ama unutulmuş galiba
şükür atlattım gibi en azından bugün iyiyim
bu hafta kilo veremiycem galiba regl haftam ve geçti yine iyice şiştim
neyse yarın görüşürüz
hoppalaaaakrepcim merak etme ben turab ve senin yerinede kilo veririm canim
secdenur kalmış canım.. o da verdiği kiloyla iyice görünmez oldu sanırsamtünaydın herkese okuldan geldim öğle arası hemen bakayım dedim günlerdir ne ya girilmedi siteye akrepcim aynı sorun bendede vardı neyse şükür atlattık.bakalım yarın kilolar nasıl olacak .benim bide okuldan sonra günüm var yarına az çıkmam lazım .ama ben çok yesemde hemen almıyorum öyle ya bu benim için artı.
turab nasılsın rakibim sınav nasıldı?kızın emekliyo mu?
banucum sen neler yaptın?
akrep kaptanım ben spor yapamıyorum ama koşturmaktan yapıyorum sporu galiba.
karamelasistanlık nasıl gidiyor?
hindrella senin okul nasıl ?
ervam spor devam ediyomu?yine birincilik devam ediyo mu sporda?
medencim tatlım sen nasılsın?
kim kaldı ya ?
zülaley sen nasılsın?
unuttuğum arkadaşlar lütfen kusura bakmayın olur mu?
aaa bak bunu akşamları okumak lasım demiii
tum detaylar icin cok tesekkurler Akrepcim
noldu kuşum hayırdır :26:o aydınlık bahar havası gitti.yine kasvet geldi içime.neredesiniz ayol..
canım dikkatimi çekti de çizelgen neden 70 li rakamlarda
işte geldim burdayım ben bu işte ustayımmm
lem bu needün yarım saat yürüdüm kızlar.spor olarak yaptığım tek şey bu oldu
bugunde öğlen arkadaşlar pizza söylemiş.2 dilim pizza 1 bardak kola birazda patetes yedim.off perşembe günü yemesem olmazdı.yarın tartılacam.akşam corba ve yoğrut yersem dengelermıyım acaba
akrepçim sana takılmazsam olur mu kızzz.kızlara bayıldım.şimdi soldan say dermişim.en baştaki siyah saçlı ben olayım.bir yandan da çok şekerler yaa...
kız çıldırtma benisuyun kimyasına dalmış yahuu
su sıcak olucak şeker..sirke içemiyosan 1-2 damla limon damlat içine..tüm yemek artıklarını silip süpürsün..limon da anti bakteriyel zaten..
canım sağlık sorunların günde 1 mesaj yazmaya engelse takımdan çıkaralım o zaman seni..
hem beklenti içinde olarak senin günahına da girmemiş oluruz..
bizler takımdayız çünkü birbirimize güç verelim tek başımıza yapamadığımızı takım olarak başaralım düşüncesindeyiz..ama sen bunu tek başına başarabiliyorsan takımda olman, takıma girme isteğin çok gereksiz..
nerdeyse bir aydan fazla burdasın ama seni hala tanımıyoruz bile..rahatsızlığını söyledin ama tüm takımlar senin rahatsızlığından olan arkadaşlarla dolu ve paylaşımlarına engel değil bilakis hem kilo verip hem hastalığı yeniyorlar..
takımda kimse güllük gülistanlık yaşamıyor hayatı..herkes farklı problemler farklı hastalıklar farklı koşturmalar içinde..valla hep birlikte bir liste yapsak şok olursun..ama önemli olan bardağın dolu kısmını görebilmek.yoksa bu mücadeleyi kazanamazsın..
hem suçlu hem güçlü edalarında konuşulmasından hiç haz etmem canım..işin özü;günde en az 5 mesajla geldin geldin
yoksa
haftada bir mesajla, haftada bir paylaşımla olmaz canım..
hoppalaaa
ayol ben senden yana oluyorum senin yaptığına bak
secdenur kalmış canım.. o da verdiği kiloyla iyice görünmez oldu sanırsam
aaa bak bunu akşamları okumak lasım demiiiiştah keser
noldu kuşum hayırdır :26:
canım dikkatimi çekti de çizelgen neden 70 li rakamlarda
sen enson 68 lerde değilmiydin :26:
lem bu needelirdin galiba sen yoksa 90 kiloluk asistanmı olmak istiyosun
AYNEN YA ICIM SIKILIYOR BUGUN POOFFF! HAVADANMIDIR YANI?o aydınlık bahar havası gitti.yine kasvet geldi içime.neredesiniz ayol..
bende cok sukur ama cok bunalimliyim bugun. hayatimda verilecek cok fazla karar var ben erteliyorum surekli.Ben burdayımm :)
turab merhaba sen nsılsın arkadasım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?