Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Neyse bende hazırlanayımdaçıkayım yürüyüşüme, gelince görüşürüz :79::79:

ne gerek varki yürüyüşe. yorucaksın şimdi kendini otur evinde çağır arkadaşlarını pastalar börekler gibisi varmı

yarın 62,3 den az olursam :92:bunlarısallıycaaaaam

gunaydin
bugun dersim var bitsin bende yuruyuse gidecegim. bizde actik muzigimizi evimizi oyle topluyoruz kizimla bana hiz katiyor muzik yaa. hatirliyorum annemde ben kucukken hep muzikle is yapardi. ibrahim tatlises soylimmiiii ? kasette bu kismida vardi. Adam iyilesir insaallah. siddete karsiyiz

canım ervamı bilmiyorum ama fatoş sadece kilo bildirmeye geliyo
hmm
zaten bir kere daha kilo bildirimine gelmezse maalesef ayırıcam takımdan..uyardım bi kaçsefer ama dikkate almadı..
pazar gununden beri dis kapidan adimimi atmadim oylee evdeyim yaaa:84::84::84: bende bunaldim havalar halaaa soguk burda her taraf buz :84::84::84:
Allah yardımcın olsun canım yaa

aynen yaaa. leslie ilede yrume emi secdenurcum. bebek ormeler nasil gidiyor tatlim. sen bebeklerini or ebru salli ve leslie sporlarini yapsinlar kendilerine
secedenurcum turaba inat sporlarını hiç aksatma kuşum..umudum sensin..
bugün dayanamadım tartıldım sabah 100 gr farketmişim şükür..kilo alıp gelseydim turaba iyice rezil olucaktım yaa
tatlım fırında üçlemeyi nasıl yapıyosun anlatırmısın..
ayy adını da koydum fırında üçleme

Cuma günü şu avatardaki yazıdan kurtulacam çok şükür yaa. Bir daha yazmamak üzere inşaallah
canım sen neden avatar resmi koymuyosun şeker:98:
turab hanimcim siz sabah uykusundayken ben kalkip ebrumla plates leslimle yuruyusumu yapiyorum.bebek ormelerimde gayet iyi gidiyor son surat keske elisi yarismasida olsaonda daha hizliyim
işte buuu
menum
limonlu ilik su
kahvaltiliklar
ara elma
yesil cay
oglen 1 kase nohut biraz pilav
yesilcay
aksam kozlenmis sogan 1 dilim ekmek 1 kase tarhana corbasi
30 dakika pilates leslie ile yuruyus
kahvaltı öncesi meyve yok
kahvaltı :81:
ara var:81:
öğle akşam arası yok
spor :81:
bitki çayı:81:
kitap yok
su yok
secdenurcum öğünlerine protein de ekle..mesela haşlanmış yada ızgara et tavuk balık yada iki yumurta haşla bol yeşillikjle ye..hem tok tutar hem süper yağ yakıp kilo verdirir..kasdan değil yağdan yakarsın canım.tabii ara meyvelerini ihmal etmeden..ve yanında sebze yemeyi unutmadan..yoksa kabız olursun alimallah..(tabi bu tiyolar aramızda duyan olmasın)
menüm
su
1 kase müsli
1 elma
öğle
domates,salatalık,peynir,zeytin,2 dilim uno,çay.
5 adet ceviz
1 tabak peynirli makarna
1 bardak meyve suyu
yeşil çay.
su nedir tatlım açılımını da yazarmısın:97:
kahaltı:81:
ara:81:
öğle güzel:81:
ara :81:
tatlım akşamları hamur işine fena alıştın sen bu kilo vermeni yavaşlatır şeker
spor
kitap
oooo kuşum sen kabızlık detoksunamı girdin
gofret muz kola
su:81:
spor:81:
kitap
tatlım beslenmemize dikkat edip düzenli spor ve suyu ihmal etmediğimiz sürece selülit diye bişii olmaz zaten..
tabii kola ve fabrikasyon market ürünleri (gofret gibi) kahve nescafe şeker çikolata tüketmeye devam edersek selülitlerimiz bizi asla terketmezler
menüm
kahvaltı
ara meyve
ögle 1 kase mercimek çorbası 1 dl kp ekmegi
kuru üzüm ve kayısı
akşam 1 tabak tavuklu patates salata yogurt
2 lt su 3 fincan yeşil çay
70 dk yürüyüş
kahvaltı öncesi sıcak su ve meyve yok
kahvaltı:81:
ara :81meyvenin adı nedir canım)
öğle mercimek çorbasının yanında turşu olabilirdi mesela lahana turşusu,tere turp, yeşil soğan olabilirdi canım..yemeklerin yanında bol bol çiğ sebze tüketmeye özen gösterin ki hem daha sağlıklı daha enerjik olun hem de kara yağlar çabuk gitsin....
sadece ölü gıdalar rehaveti artırır.. ee hareketsiz vücut yağ da yakamaz dimi
ara :81:
akşam:81:
su:81:
kitap yok

tatlım benim face de ekli değilsin..
hatırlatırım
ana secde aşagıda gördüm seni kız sizin sat baya bi geçtir hayırdır uyuyamadınmı :79:

eşiniz gider gitmez yattınız dimi hanfendi:80:

ayy 9 dan bu yana ancak bitirdim yaa:2: 2 kelime yazıyorum işim çıkıyor..
bir an bugün bitmicek dedim

hehehe imzamı görünce yine aklıma geldi size söylemeden geçemicem bunu
üç gün wc ye çıkamayan ben dün sabah karnıma dozer girmiş gibi bir sancıyla kendimi banyoya attım..valla az kalmıştı şu tazmanya canavarı gibi üst kattan çıkıyodum
resmen patladı gitti
ya yok bööle bişiii ben oturuyorum boşaltım bitmiyootur otur otur nerdeyse bir kitap bitti benim bağırsaklar stop düğmesine basmadı bi türlü
amaaaaa banyodan çıktımm ..sanki ben bir tüyüm sanki bulut artık aklınıza en hafif ne geliyorsa:89:
bugün de ishal durumlarındaydım dün yediğim kuru kayısı, kuru üzüm(antep) kavrulmamış yerfıstığından olmalı acaip canım çekmişti:125:
yani anliicanız benim wc hava durumum bu aralar çok uçlarda ortası yok

Son düzenleme:
oooooo bir kaçak daha
ana secde gitti turab geldi nasılsın şeker uykum geldi ama hala oturuyorum burada :80:

kaçaklar çoğalıyor

sıcak su:81:
kahvaltı:81:
öğle çiğ sebze unutulmuş aaaaaaa senmiydin ayol çok pardon şaşırmışım da sen yemesende olar canımm
akşam yoğurt ya da ayran unutulmuş uff yinemi şardım ben yaa bu kendime
22:00 de mısır :26: bu ne kuşum ama bu alkışlanır demii
su :81:
spor :81:
kitap
bitki çayı
Herkesee günaydınlarrr
keyfim yerinde coştum ajda pekkanla ,, ee hadi buyrun sizide coşturayım:118::118:

Dailymotion - Ajda Pekkan - Resim 2009 Yeni Single soz muzik serdar ortac - Müzik Kanalı
süpersin aklıma ervam geldi..nerde bu kız yahuu
günaydın kızlar bu hafta hiç tartılmadım çok zor oldu ama dayandım yarını merakla bekliyorum

bugün halletmem gereken işlerim var akşama dogru anca gelirim takıma kızmayın bana emi canlarım
sana kolay gelsin canım
Hımmm bugün son gün yaa bak kesin bol bol yürüyüş yapmaya gidiyordur

ne gerek varki yürüyüşe. yorucaksın şimdi kendini otur evinde çağır arkadaşlarını pastalar börekler gibisi varmı

yarın 62,3 den az olursam :92:bunlarısallıycaaaaam

menü vermişmiydin canım

amiin canım..sana kesinlikle katılıyorum..
ibrahim tatlıses eşimin akrabası.. duyunca şok olduk yaa.. iyi haberlerini alıyoruz çok şükür.
rabbim bir an önce kavuştursun sağlığına inşallah..
böyle bir hainliği haketmeyen bir insandı

akrepçim suyun açılımını sormuşsun.bildiğin su işte.sade su,sirkesiz,oda sıcaklığında. h2o canım yaaa..bir de tazmanyayla tam güldürdün beni...aman evinde olsun da,ya dışarıda olsaydın....

günaydın kızlar
ciddi sağlık sorunlarım olduğunu yazmıştım ama unutulmuş galiba
şükür atlattım gibi en azından bugün iyiyim
bu hafta kilo veremiycem galiba regl haftam ve geçti yine iyice şiştim
neyse yarın görüşürüz

gelmiş geçmiş olsun.biraz daha açıklayıcı olsan keşke.şu şu durumum var o yüzden giremiyorum desen.günlük paylaşım buranın kuralı.ee biz de seni yeterince tanıyamadık.nasıl yorum yapmamızı bekliyordun başka anlamadım.günde 5 dakika ayıramayacak kadar rahatsızsan biz de seni boşuna beklemeyelim değil mi ama.hepimiz başı kalabalık hanımlarız ama duyduğumuz saygıdan ne yedik ne içtik ne kadar spor yaptık,vakit ayırıp bildiriyoruz diğer arkadaşlarımıza.sen bu durumları bir daha değerlendir.aramızda yerin her daim mevcut.ama armızda gerçekten olmak istiyorsan...

nurceng nasılsın canım.artık senin de menülerini görelim.bu haftadan itibaren sıkıyönetim ilan ediyor akrebim ona göre.bilgisayarın hallolduysa akşama menü bildirimine mutlaka bekliyoruz..öptüm....

tünaydın herkese okuldan geldim öğle arası hemen bakayım dedim günlerdir ne ya girilmedi siteye akrepcim aynı sorun bendede vardı neyse şükür atlattık.bakalım yarın kilolar nasıl olacak .benim bide okuldan sonra günüm var yarına az çıkmam lazım .ama ben çok yesemde hemen almıyorum öyle ya bu benim için artı.
turab nasılsın rakibim sınav nasıldı?kızın emekliyo mu?
banucum sen neler yaptın?
akrep kaptanım ben spor yapamıyorum ama koşturmaktan yapıyorum sporu galiba.
karamelasistanlık nasıl gidiyor?
hindrella senin okul nasıl ?
ervam spor devam ediyomu?yine birincilik devam ediyo mu sporda?
medencim tatlım sen nasılsın?
kim kaldı ya ?
zülaley sen nasılsın?
unuttuğum arkadaşlar lütfen kusura bakmayın olur mu?

tum detaylar icin cok tesekkurler Akrepcim

h2 O ay cok guldum buna yaaa..
akrepcim merak etme ben turab ve senin yerinede kilo veririm canim
kiz akrep sana destek oluyordu rakibimin rakibi dostumdur mantigi ile senden yana olmus baksana.
turab nasılsın rakibim sınav nasıldı?kızın emekliyo mu?
benim sinav ankaranin sisine takildi nurceng. sinav sabahi bindigim ucak ankaraya inemeden tekrar istanbula dondu ve sinavi kacirdim.
kizimda iki uc gundur emekliyor.

işte buuu karamelim sahalara geri döndüü

işte geldim burdayım ben bu işte ustayımmm

karamelasistanlık nasıl gidiyor?
hindrella senin okul nasıl ?
unuttuğum arkadaşlar lütfen kusura bakmayın olur mu?

mrb nurcengcim.nasılsın?

benim asistanlık nasıl gıtsın.çokkk yorucu :) eve nasıl atıyorum kendımı bır bılsen.beden yorgunluğundan çok kafam çok yoruluyor ama şükretmek lazım. Ne kadar yorulsamda işimi severek yapıyorum.çok memnunum

dün yarım saat yürüdüm kızlar.spor olarak yaptığım tek şey bu oldu

bugunde öğlen arkadaşlar pizza söylemiş.2 dilim pizza 1 bardak kola birazda patetes yedim.off perşembe günü yemesem olmazdı.yarın tartılacam.akşam corba ve yoğrut yersem dengelermıyım acaba

kız çıldırtma beni suyun kimyasına dalmış yahuu
su sıcak olucak şeker..sirke içemiyosan 1-2 damla limon damlat içine..tüm yemek artıklarını silip süpürsün..limon da anti bakteriyel zaten..
canım sağlık sorunların günde 1 mesaj yazmaya engelse takımdan çıkaralım o zaman seni..
hem beklenti içinde olarak senin günahına da girmemiş oluruz..
bizler takımdayız çünkü birbirimize güç verelim tek başımıza yapamadığımızı takım olarak başaralım düşüncesindeyiz..ama sen bunu tek başına başarabiliyorsan takımda olman, takıma girme isteğin çok gereksiz..
nerdeyse bir aydan fazla burdasın ama seni hala tanımıyoruz bile..rahatsızlığını söyledin ama tüm takımlar senin rahatsızlığından olan arkadaşlarla dolu ve paylaşımlarına engel değil bilakis hem kilo verip hem hastalığı yeniyorlar..
takımda kimse güllük gülistanlık yaşamıyor hayatı..herkes farklı problemler farklı hastalıklar farklı koşturmalar içinde..valla hep birlikte bir liste yapsak şok olursun..ama önemli olan bardağın dolu kısmını görebilmek.yoksa bu mücadeleyi kazanamazsın..
hem suçlu hem güçlü edalarında konuşulmasından hiç haz etmem canım..işin özü;günde en az 5 mesajla geldin geldin
yoksa
haftada bir mesajla, haftada bir paylaşımla olmaz canım..
akrepcim merak etme ben turab ve senin yerinede kilo veririm canim
hoppalaaa
ayol ben senden yana oluyorum senin yaptığına bak
secdenur kalmış canım.. o da verdiği kiloyla iyice görünmez oldu sanırsam

tum detaylar icin cok tesekkurler Akrepcim
aaa bak bunu akşamları okumak lasım demiii iştah keser
o aydınlık bahar havası gitti.yine kasvet geldi içime.neredesiniz ayol..
noldu kuşum hayırdır :26:

işte geldim burdayım ben bu işte ustayımmm
canım dikkatimi çekti de çizelgen neden 70 li rakamlarda
sen enson 68 lerde değilmiydin :26:
lem bu nee delirdin galiba sen yoksa 90 kiloluk asistanmı olmak istiyosun

akrepçim sana takılmazsam olur mu kızzz.kızlara bayıldım.şimdi soldan say dermişim.en baştaki siyah saçlı ben olayım.bir yandan da çok şekerler yaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…