- 21 Ekim 2010
- 4.284
- 1.903
- 248
AYNEN YA ICIM SIKILIYOR BUGUN POOFFF! HAVADANMIDIR YANI?
bende cok sukur ama cok bunalimliyim bugun. hayatimda verilecek cok fazla karar var ben erteliyorum surekli.
sen nasilsin?asistanlik nasil gidiyor?
3 yildir koyu renkmis esin hakli, senin icinde yenilik guzel olurdur. bende bir ton acmak istiyorum sac rengimi ona bile karar vermiyorum cok zor karar veriyorum yaa ben neden boyleyimsiyah saç demişken.ben de bir eş var benim saçıma takmış durumda.tutturdu ben sıkıldım 3 senedir koyu renk saçından diye.dır dır dır.kendi rengim bayağı açık kahve.ama originale de dönemiyorum malum beyazlarım var.sıkıldım inan ki.onu da kırmak istemiyorum.adamın göz zevkine de hitap etmek gerek diye düşünüyorum.ne yapayım bilemedim.konu komşu arkadaşlar da aynı fikir de.bir ben miyim koyu renk saç seven yahu...
havadan canım havadan.bunaldık bebeklerle evde oturmaktan.
3 yildir koyu renkmis esin hakli, senin icinde yenilik guzel olurdur. bende bir ton acmak istiyorum sac rengimi ona bile karar vermiyorum cok zor karar veriyorum yaa ben neden boyleyim
bahar geldi dedik simdi yine coktu kara bulutlar.
evet benimkide dun doldurdu 9. ayini anneside neredeyse eski kilosna donuyordu 600 gr mi kalmiisti en son bakalim yarin gorebilecekmiyim 54 u yoksa ben bittimturab bebeklerimiz 9 aylık oldu artık...
siyah saç demişken.ben de bir eş var benim saçıma takmış durumda.tutturdu ben sıkıldım 3 senedir koyu renk saçından diye.dır dır dır.kendi rengim bayağı açık kahve.ama originale de dönemiyorum malum beyazlarım var.sıkıldım inan ki.onu da kırmak istemiyorum.adamın göz zevkine de hitap etmek gerek diye düşünüyorum.ne yapayım bilemedim.konu komşu arkadaşlar da aynı fikir de.bir ben miyim koyu renk saç seven yahu...
canım dikkatimi çekti de çizelgen neden 70 li rakamlarda
sen enson 68 lerde değilmiydin :26:
lem bu needelirdin galiba sen yoksa 90 kiloluk asistanmı olmak istiyosun
AYNEN YA ICIM SIKILIYOR BUGUN POOFFF! HAVADANMIDIR YANI?
bende cok sukur ama cok bunalimliyim bugun. hayatimda verilecek cok fazla karar var ben erteliyorum surekli.
sen nasilsin?asistanlik nasil gidiyor?
universtede kalmak gibisi yok ya cok saygin bir meslek cok dogru bir yolda ilerliyorsunhayırıdr turabcım.niye bunalımdasınhavalardan diyecem ama havada burda günlük güneşlik.bir sorun yok değil mi?
bende iyiyim çok şükür.şuan iş yerindeyim.öğlen yediğim pizza midemi mahvetti.akrebin korkusundan galıba
asistanlık çok yorucu ama güzel.Şükürler olsun bu günlerime diyorum. tek sıkıntım masa başında saatlerce oturmak.hareket sıfır
siyah saç demişken.ben de bir eş var benim saçıma takmış durumda.tutturdu ben sıkıldım 3 senedir koyu renk saçından diye.dır dır dır.kendi rengim bayağı açık kahve.ama originale de dönemiyorum malum beyazlarım var.sıkıldım inan ki.onu da kırmak istemiyorum.adamın göz zevkine de hitap etmek gerek diye düşünüyorum.ne yapayım bilemedim.konu komşu arkadaşlar da aynı fikir de.bir ben miyim koyu renk saç seven yahu...
kız sus ben onları karamelin iştahısını kessin diye koyduydum..şekermi görünüyo şimdi bunlar yanlış bi iş mi şettirdim ben şimdiakrepçim sana takılmazsam olur mu kızzz.kızlara bayıldım.şimdi soldan say dermişim.en baştaki siyah saçlı ben olayım.bir yandan da çok şekerler yaa...
ay ben de dün akşam kına yaptım saçlarıma..daha önce sarı balyajım vardı uçlarında kalmıştı iyice..kuaförüm gel balyajı yenileyelim derken dün ani bir kararla kına aldım aktardan..seneler sonra kınaya döndüm arkadaşlar..son günlerde tam alnımın üstünde bi kaç tel beyaz oluştu(gıcık bi adamın yüzündensiyah saç demişken.ben de bir eş var benim saçıma takmış durumda.tutturdu ben sıkıldım 3 senedir koyu renk saçından diye.dır dır dır.kendi rengim bayağı açık kahve.ama originale de dönemiyorum malum beyazlarım var.sıkıldım inan ki.onu da kırmak istemiyorum.adamın göz zevkine de hitap etmek gerek diye düşünüyorum.ne yapayım bilemedim.konu komşu arkadaşlar da aynı fikir de.bir ben miyim koyu renk saç seven yahu...
oyy canımm yaa nedir bu kadınların ızdrabı yaahaklısın canım.ben o ne seviyorsa yıllardır mutlu etmek için onu yaptım.senelerce sevmememe rağmen full makyaj,hep yüksek topuklar,fönlü boyalı saçlar,uzun ojeli tırnaklar.tamam ben de seviyorum bakımlı olmayı da bir başkası için yapınca bayıyor bir süre sonra.şimdi bebeğim var da ojeden uzun tırnaktan kurtuldum.föne vaktim yok diyorum.ayy zaten tertemiz kadınım ama adam alışmış hep aynı istiyor.çocuklardan sonra ne kadar vaktimiz kalıyor ki kendimize...
hee can sıkıntını ben de geçiricen anlaşıldı yanee
evet benimkide dun doldurdu 9. ayini anneside neredeyse eski kilosna donuyordu 600 gr mi kalmiisti en son bakalim yarin gorebilecekmiyim 54 u yoksa ben bittim
biz bir ceza belirlemismiydik meden. ? Akrep icin soruyorum yani
hmmmakrebim ben gecen pazar tartıldım o kiloda çıktım vallawc ye çıkamıyordum bide 69 dan 70 e fırladım ayıptır söylemesi.yarın büyük gün inş. 68 i görebilirim.bu sefer umudum yüksek.şu pizzayıda ne yapıp ne edip eritirsem bugün 68.9 olurum belki
o korku tartı korkusu olmasınhayırıdr turabcım.niye bunalımdasınhavalardan diyecem ama havada burda günlük güneşlik.bir sorun yok değil mi?
bende iyiyim çok şükür.şuan iş yerindeyim.öğlen yediğim pizza midemi mahvetti.akrebin korkusundan galıba
asistanlık çok yorucu ama güzel.Şükürler olsun bu günlerime diyorum. tek sıkıntım masa başında saatlerce oturmak.hareket sıfır
bira mııı
universtede kalmak gibisi yok ya cok saygin bir meslek cok dogru bir yolda ilerliyorsun
bana gelince benim durum biraz karisik. calismak ve evde kalmak arasinda kararsiz kaliyorum. kizimi dusunuyorum. evde cok yalniz kaliyorum koreldigimi hissediyorum, demledigim cay bile guzel olmuyor zaten ev hanimliginida beceremiyorumuff ya bugun cok melankoligim kalkip bir dus alayim bira kendime gelirim belkim.
tamam canım saol açıldı ve ben bukadar güzel kuran okuya duymamıştım
yok kız bugün hiç yürüyemicem gibi bakalım
kız çıldırtma benisuyun kimyasına dalmış yahuu
su sıcak olucak şeker..sirke içemiyosan 1-2 damla limon damlat içine..tüm yemek artıklarını silip süpürsün..limon da anti bakteriyel zaten..
lem bu needelirdin galiba sen yoksa 90 kiloluk asistanmı olmak istiyosun
haklısın canım.ben o ne seviyorsa yıllardır mutlu etmek için onu yaptım.senelerce sevmememe rağmen full makyaj,hep yüksek topuklar,fönlü boyalı saçlar,uzun ojeli tırnaklar.tamam ben de seviyorum bakımlı olmayı da bir başkası için yapınca bayıyor bir süre sonra.şimdi bebeğim var da ojeden uzun tırnaktan kurtuldum.föne vaktim yok diyorum.ayy zaten tertemiz kadınım ama adam alışmış hep aynı istiyor.çocuklardan sonra ne kadar vaktimiz kalıyor ki kendimize...
universtede kalmak gibisi yok ya cok saygin bir meslek cok dogru bir yolda ilerliyorsun
bana gelince benim durum biraz karisik. calismak ve evde kalmak arasinda kararsiz kaliyorum. kizimi dusunuyorum. evde cok yalniz kaliyorum koreldigimi hissediyorum, demledigim cay bile guzel olmuyor zaten ev hanimliginida beceremiyorumuff ya bugun cok melankoligim kalkip bir dus alayim bira kendime gelirim belkim.
evet benimkide dun doldurdu 9. ayini anneside neredeyse eski kilosna donuyordu 600 gr mi kalmiisti en son bakalim yarin gorebilecekmiyim 54 u yoksa ben bittim
biz bir ceza belirlemismiydik meden. ? Akrep icin soruyorum yani
aynen canım bende koyu rengi severim ve çevrem hep çakma sarışınla dolu anlamıyorum insanları yakışanıda yaptırıyor yakışmayanıda
ammaa tabi eşin istiyorsa sen karar vereceksin onların istegide önemli bence
ben etrafımdakileri mutlu etmeyi fazla önemsiyorum galiba.mesela kızılı hiç yakıştırmıyorum kendime,ama 3 ay boyunca kırmızı kırmızı gezdim eşim yüzünden.sarışın oldum,esmer oldum,kızıl oldum,kumral oldum.arada 3-5 sene kendim de oldum ama yoruldum.şimdi rengi açayım derken yeni uzamış saçlarımı kaybetmekten korkuyorum..voila reklamında kadın var ya ona döndüm resmen.:96::96::96:Yok kıs hiç ceza falan belirlemediniz siz. Ne yaptın yürüyebildin mi bugün.
Evet eşin istediği önemli ama herzaman onun istediğide yapılmamalı bence. İnsanın kendi isteğide çok önemli. Eşin mutlu olduğunda mutlu oluyorsan sıkıntı olmaz tabiide, kendi isteklerimizide bir kenara atmamak lazım. Ben hayatta bir defa boyadım saçlarımı. Ama bu sene kızıla boyayacağım, kızılı çok seviyordum hep, esmerim ya sarı yakışmaz boyamışkende kendi saçımın rengine benzeyen bişey olmasın istiyorum. Sanırım eşimde kızıl olabilir diye düşünüyor. Bir kaç kez tüyo aldım ağzından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?