Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

siyah saç demişken.ben de bir eş var benim saçıma takmış durumda.tutturdu ben sıkıldım 3 senedir koyu renk saçından diye.dır dır dır.kendi rengim bayağı açık kahve.ama originale de dönemiyorum malum beyazlarım var.sıkıldım inan ki.onu da kırmak istemiyorum.adamın göz zevkine de hitap etmek gerek diye düşünüyorum.ne yapayım bilemedim.konu komşu arkadaşlar da aynı fikir de.bir ben miyim koyu renk saç seven yahu...

AYNEN YA ICIM SIKILIYOR BUGUN POOFFF! HAVADANMIDIR YANI?

bende cok sukur ama cok bunalimliyim bugun. hayatimda verilecek cok fazla karar var ben erteliyorum surekli.
sen nasilsin?asistanlik nasil gidiyor?

havadan canım havadan.bunaldık bebeklerle evde oturmaktan.

3 yildir koyu renkmis esin hakli, senin icinde yenilik guzel olurdur. bende bir ton acmak istiyorum sac rengimi ona bile karar vermiyorum cok zor karar veriyorum yaa ben neden boyleyim

havadan canım havadan.bunaldık bebeklerle evde oturmaktan.

bahar geldi dedik simdi yine coktu kara bulutlar.

3 yildir koyu renkmis esin hakli, senin icinde yenilik guzel olurdur. bende bir ton acmak istiyorum sac rengimi ona bile karar vermiyorum cok zor karar veriyorum yaa ben neden boyleyim

bahar geldi dedik simdi yine coktu kara bulutlar.

haklısın canım.ben o ne seviyorsa yıllardır mutlu etmek için onu yaptım.senelerce sevmememe rağmen full makyaj,hep yüksek topuklar,fönlü boyalı saçlar,uzun ojeli tırnaklar.tamam ben de seviyorum bakımlı olmayı da bir başkası için yapınca bayıyor bir süre sonra.şimdi bebeğim var da ojeden uzun tırnaktan kurtuldum.föne vaktim yok diyorum.ayy zaten tertemiz kadınım ama adam alışmış hep aynı istiyor.çocuklardan sonra ne kadar vaktimiz kalıyor ki kendimize...

canım bende bi değişiklik istiyorum saçımda.benımde koyu renk ama ne yapsam karar veremedim

aslında bu sene koyu renk saç modaydı ama eşin sıkılmış sanırım.onlarında işi iş valla.ne çocuk bakarlar ne ev işi yaparlar bide eşlerinden o kadar işlerinin arasınında bakımlı olmasını isterler

canım dikkatimi çekti de çizelgen neden 70 li rakamlarda
sen enson 68 lerde değilmiydin :26:

lem bu nee delirdin galiba sen yoksa 90 kiloluk asistanmı olmak istiyosun

akrebim ben gecen pazar tartıldım o kiloda çıktım valla wc ye çıkamıyordum bide 69 dan 70 e fırladım ayıptır söylemesi.yarın büyük gün inş. 68 i görebilirim.bu sefer umudum yüksek.şu pizzayıda ne yapıp ne edip eritirsem bugün 68.9 olurum belki

AYNEN YA ICIM SIKILIYOR BUGUN POOFFF! HAVADANMIDIR YANI?

bende cok sukur ama cok bunalimliyim bugun. hayatimda verilecek cok fazla karar var ben erteliyorum surekli.
sen nasilsin?asistanlik nasil gidiyor?

hayırıdr turabcım.niye bunalımdasın havalardan diyecem ama havada burda günlük güneşlik.bir sorun yok değil mi?

bende iyiyim çok şükür.şuan iş yerindeyim.öğlen yediğim pizza midemi mahvetti.akrebin korkusundan galıba

asistanlık çok yorucu ama güzel.Şükürler olsun bu günlerime diyorum. tek sıkıntım masa başında saatlerce oturmak.hareket sıfır

universtede kalmak gibisi yok ya cok saygin bir meslek cok dogru bir yolda ilerliyorsun
bana gelince benim durum biraz karisik. calismak ve evde kalmak arasinda kararsiz kaliyorum. kizimi dusunuyorum. evde cok yalniz kaliyorum koreldigimi hissediyorum, demledigim cay bile guzel olmuyor zaten ev hanimliginida beceremiyorum uff ya bugun cok melankoligim kalkip bir dus alayim bira kendime gelirim belkim.

hayırlı akşamlar kızlar eve daha yeni geldim çok yorulmuşum
geçmişi okuyamadım birazdan ogullarım okuldan gelecek bir bakayım dedim takım arkadaşların morali nasıl cuma arifesinde iyisinizdir inşallah

aynen canım bende koyu rengi severim ve çevrem hep çakma sarışınla dolu anlamıyorum insanları yakışanıda yaptırıyor yakışmayanıda

ammaa tabi eşin istiyorsa sen karar vereceksin onların istegide önemli bence

akrepçim sana takılmazsam olur mu kızzz.kızlara bayıldım.şimdi soldan say dermişim.en baştaki siyah saçlı ben olayım.bir yandan da çok şekerler yaa...
kız sus ben onları karamelin iştahısını kessin diye koyduydum..şekermi görünüyo şimdi bunlar yanlış bi iş mi şettirdim ben şimdi
ay ben de dün akşam kına yaptım saçlarıma..daha önce sarı balyajım vardı uçlarında kalmıştı iyice..kuaförüm gel balyajı yenileyelim derken dün ani bir kararla kına aldım aktardan..seneler sonra kınaya döndüm arkadaşlar..son günlerde tam alnımın üstünde bi kaç tel beyaz oluştu(gıcık bi adamın yüzünden)onları gördükçe tüm yaşama zevkim altüst oluyordu dedim nereye kadar sarı olucak..hem saçlarımı çok yıpratıyor sonuçta kimyasal hepsi..kına yaptım süper oldu..içine zeytin yağı da kattım..harika parlıyor saçlarım şimdi..bikaç çeşit yağ da aldım haftada bir defa maske yapıcam..
kınanın yarısı arttı onu da cumartesi uyguliicam..her ay uygularım süper olur..
sarı balyajı 100,00 tl ye yapıcaktı kuför tanıdık diye..ben kınayı 100 gr aldım 1,00 tl ye üstelik yarısı da arttı..hem bitkisel çözüm saçlarım da dökülmicek beyazlamasını da hızlandırmak yerine geciktiricek hem sağlığım hem kesem süper ayy çok süper gördüm kendimi
oyy canımm yaa nedir bu kadınların ızdrabı yaa

evet benimkide dun doldurdu 9. ayini anneside neredeyse eski kilosna donuyordu 600 gr mi kalmiisti en son bakalim yarin gorebilecekmiyim 54 u yoksa ben bittim
biz bir ceza belirlemismiydik meden. ? Akrep icin soruyorum yani
hee can sıkıntını ben de geçiricen anlaşıldı yanee bence sen kocaman bi pasta ye acaip rahatlatır seni
hmmm
gözümden hiç kaçmıyor demiii ben de diyorum bu karamelim neden böölee hiç şikayetsiz sessiz sedasız katıldı tekrardan aramızaaa:26: hmmm anladım ben onuuu suçunu biliyosun demek
canım benim burdan hiç kopma kopma ki o kara yağlardan hep birlikte kurtulalım:13:
bak ben nerdeyse senin indiğin kiloya geldim..sen de bırakmasaydın şimdi 60 ları bulmuştun şekercik..
valla bedenimiz asla torpil yapmıyor bize..ne ekiyorsak onu biçiyoruz

o korku tartı korkusu olmasın
kuşum hiç lavaboyadamı gitmiyosun..içeri girince en az 10 kere zıpla yerinde..metonu hızlandırır
bira mııı
ayy tamam bunalımdasın daa bari alkol almasaydın be kuşum sana pasta dedik demii:2: hem bugün cuma akşamıydı yaa

Merhabalar,
sabah yürüyüşe çıktım sonra kendimi mağaza mağaza dolaşırken buldumAyy aldığımda sadece bir ayakkabı. Ama topuklu ayakkabı aldım. Babet ayakkabı ve Etek aradım bulamadım yarında çarşıya bakayım diyorum. Ama yürüyüşümüde yaptım tabii.

tamam canım saol açıldı ve ben bukadar güzel kuran okuya duymamıştım

yok kız bugün hiç yürüyemicem gibi bakalım

Dimi ya bende çok seviyorum.

Bende sabahlaı limonlu sıcak su içmeye başlamıştım5-6 gündür , iyi yapmışım demekki.

Zülaley kıs haftaya kaybedersek böyle bir resim koyalım bizde avatarımızaa

Akrepçim kızımın resmini kaldırıp oğlumunkini koyacaktım 3-4 defa denedim hep hata verdi, bende bıraktım öyle bir dahada uğraşmadım.
Brokoli ve karnıbaharı çok az haşlıyorum. patates, brokoli, karnıbahar, yeşil biber, kırmızı biber biraz yağ, tuz ve baharat karıştırıp fırın robasına koyup pişiriyorum. Buna kabak, havuç, kuşbaşı tavuk etide (kırmızı ette olabilir) ekliyorum bazen. Bunu işyerimdeki ahçı yapardı ondan öğrenip bende başladım yapmaya. Yalnız benim eşim yemekleri salçalı sever onun için salçada ekliyorum ben. Yemek biraz salçasız olunca evde salçamı bitti der

Yaa ben bir ara face olan varsa ekleyeyim demiştim sanırım sen görmedin o mesajı, hemen ekleyelim facede. Face kullanan başka arkadş varsa ekleyelim birbirimizi.

Menü yorumların için teşerkkürler şekerim. Kıs senin dediğin gibi kabızmı olacam ne bugün wc ye çıkamadım zaten. Dün markete girdim borkoli bulamayınca bari kendime meyve alayım dedim canım muz istedi onu aldım bende. fazlasınıda taşıyamam diye almadım. Markete bir gitsek eşimle ay hiç canım istemiyor alıncakta bir sürü şey var ama çocuklarla markete gitmek bir eziyet. Hafta sonu anneme bırakayımda öyle gideyim diyordum.

Valla şekerim maşallah iyi bakımlıymışsın, seni böyle duyunca kendimi paspal hissettim. Ben hiç ne makyaj, ne topuklu ayakkabı, boyaymış fönmüş hiç uğraşmam. Özel günler hariç sürekli düz taban ayakkabı kullanırım. Rahatıma düşkünümde biraz. Ama bugün topuklu ayakkabı aldım kendime çok hoşuma gitti. Allahtan eşimde öyle istemiyor yoksa beni boşardı kesin kıs

Britanya'da...
Dünyaya gelen ikizlerin inanılmaz hikayesi; Doktorların aralarından birinin yaşama şansı olmadığına karar vermesiyle başladı İkizler önce ayrı ayrı kuvözlere konuldu. Ancak aynı hastanedeki 'Kural Tanımaz' bir Hemşire,iki kardeşi aynı kuvöze koydu. Sağlıklı olan bebek içgüdüsel bir şekilde ölümü bekleyen kardeşine sarıld...ı. Bu sarılışın etkisiyle hayatından ümit kesilen kardeşin kalp atışları ve vücut ısısı normale döndü. Britanya'da minik bir bebek 'yaşamaz' denilen ikizine sarılarak hayat fonksiyonlarının düzelmesini sağladı..

Sizlerinde;
Sevdiklerinize bol bol sarılmayı unutmamanız dileklerimle... Belki o sıcak sarılma birini gercek anlamda hayata döndürmenizi sağlamaz ama hiç değilse mutlu eder bir umut doğar içinde…

Son düzenleme:

turabcim alkoledemi basladin
arkadaslar bence onu yanlislikla yazdi turabi tanirim alkol kullanmaz

evet benimkide dun doldurdu 9. ayini anneside neredeyse eski kilosna donuyordu 600 gr mi kalmiisti en son bakalim yarin gorebilecekmiyim 54 u yoksa ben bittim
biz bir ceza belirlemismiydik meden. ? Akrep icin soruyorum yani

Yok kıs hiç ceza falan belirlemediniz siz. Ne yaptın yürüyebildin mi bugün.

Evet eşin istediği önemli ama herzaman onun istediğide yapılmamalı bence. İnsanın kendi isteğide çok önemli. Eşin mutlu olduğunda mutlu oluyorsan sıkıntı olmaz tabiide, kendi isteklerimizide bir kenara atmamak lazım. Ben hayatta bir defa boyadım saçlarımı. Ama bu sene kızıla boyayacağım, kızılı çok seviyordum hep, esmerim ya sarı yakışmaz boyamışkende kendi saçımın rengine benzeyen bişey olmasın istiyorum. Sanırım eşimde kızıl olabilir diye düşünüyor. Bir kaç kez tüyo aldım ağzından.

selamlar...
sabah sade su[sirkesiz,limonsuz ve soğuk]
1 kase müsli
yeşil çay
1 tabak peynirli makarna
2 bardak ayran
5 ceviz
1 kase çorba
1 tabak z.yağlı karışık sebze
2 dilim ekmek

ben etrafımdakileri mutlu etmeyi fazla önemsiyorum galiba.mesela kızılı hiç yakıştırmıyorum kendime,ama 3 ay boyunca kırmızı kırmızı gezdim eşim yüzünden.sarışın oldum,esmer oldum,kızıl oldum,kumral oldum.arada 3-5 sene kendim de oldum ama yoruldum.şimdi rengi açayım derken yeni uzamış saçlarımı kaybetmekten korkuyorum..voila reklamında kadın var ya ona döndüm resmen.:96::96::96:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…