Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

neyse güzeller,size hayırlı akşamlar.menüler yazılsın,yarına sözlü yapıcam bak...

Şişşştt hayırdır kıslar yarına hazırlık spor falanmı yapıyorsunuz ses soluk yok kimsede:122::122:
Bende bugünün son yeşil çayının son yudumunu aldım şimdi. Az öncede plates yaptım yoruldum.

Bugünkü menümü yazmayada utanıyorum ama yazayım yinede menü çoğunlukla ofsayt şimdiden belirteyim:83::83:

Sabah - 1 Dilim Peynir, 1 Yumurta
Ara - 1/3 Çubuk Karaker 55 cal., 2 Lokma Kek, 1 Eti puf, 3-4 Bisküvi :78::78:
Öğle - 3 Kıymali Pide (Boyutları küçücük)
Ara - Yarım Muz
Akşam - 1 Kase Çorba, 1/2 Kase Yoğurt

Aralarda birkaç yudum süt ve ayranda içmiştim.
4 Bitki Çayı, 2,5-3 litre su (tahmini)

120 dk Yürüyüş,
30 dk Plates

180 dk da mağaza gezdim.

Bugün vefat eden akrabamızın perşembesşydi, gitmedim gidersem şimdi kıymalı yerim olmaz dedim. Annem aradı size kıymalı getiriyorum diye. teyzem göndermiş. kardeşimle bana. yuhh dedim ben kıymalıdan kaçtım o beni yine buldu. Çokta severim. yedim biraz artık.

Turabım turabım ne yaptıysan bugün acep, sporlar, çaylar tamamdır inşaallah. yarına 54 lü bişeyler görecen dimi cancazım. Zülaleyin diline düşmemek lazım

Secdenurum gitmiş bende gideyim artık. Yarına tartılar yüzünüzü güldürsün inşaallah kıslarr. Hayırlı geceler.

bira mııı
ayy tamam bunalımdasın daa bari alkol almasaydın be kuşum sana pasta dedik demii:2: hem bugün cuma akşamıydı yaa
bira alirmiyim ayol diyet yapiyoruz surda. sonra bune perhiz bune lahana tursusu derler adama
turabcim alkoledemi basladin
arkadaslar bence onu yanlislikla yazdi turabi tanirim alkol kullanmaz
estagfrullaaah bacim su mubarek persembe gununde alirmiyim hic

Yok kıs hiç ceza falan belirlemediniz siz. Ne yaptın yürüyebildin mi bugün.
hava kapandi meden ya yine yuruyemedim ama gun boyu temizlik yaptim salonumda degisiklikler yaptim. cok mahcucum sana karsi

secdenur ya sey diycektim ben yarismaktan vazgectim haftaya yarisiriz
ya ben niye seni sectim pikachu, keske karamel le yarissaydim yada sadece akreple
akrep sizde haftaya karamelle yarisin bence hedef 1000 gr almak olsun meselaa

Turabım turabım ne yaptıysan bugün acep, sporlar, çaylar tamamdır inşaallah. yarına 54 lü bişeyler görecen dimi cancazım. Zülaleyin diline düşmemek lazım

yediklerime cok dikkat ettim menumu yazayim birazdan. amma spor yine olmadi butun gun yemizlik yaptim onu spordan say medencim olmas mi?

menum
elma sirkeli su
08.00 portakal suyu kahvalti
12.00 bir dilim kek ev yapimi
14.00 bir porsiyon tavuklu pilav, bir kase corba, bir bardak ayran
18.00 4/1 kase bulgur plavi 2 bardak tek sekerli cay
3 lt su 1 bardak yesil cay (suan iciyorum meden etkisi ile )

turabcım sınavagirememene üzüldümvalla.neyapmayı düşünüyosun şimdi?benim oğlum daha emeklemiyor valla sadece yürütmemi istiyo yoruluyo insan.
menülerinizçok güzelvalla.ben yazmayacesaret edemiyorum sizin motivasyonunuzu bozmakistemiyorum hamurişi ve tatlı çok oldu güne gittim akşamda bakıcımıza uğradık valla çok kötü oldu yarıntartıda nasılgörüncembakalım.

Ben burdayım :130::130:Kıss dünde burdaydık biz zülaleyle görmedinmi bizi.
gormedim canim heralde pc basinda degildim gelip gidip bakiyorum ama neyse haftaya esim is gezisine cikiyor 10 yok sizinle gecelere dalarim
secdenur ya sey diycektim ben yarismaktan vazgectim haftaya yarisiriz
ya ben niye seni sectim pikachu, keske karamel le yarissaydim yada sadece akreple
akrep sizde haftaya karamelle yarisin bence hedef 1000 gr almak olsun meselaa

hafataya guclu rakipler ariyorum turap ben yine seni seciyorum senin le yaristigim hafta guzel kilo veriyorum

evet buhafta tartılmamıştım ve çok mutluyum :124: :124: :124:
1 gündaha tartılmasam 74 es geçecekmişim 73 atlayacakmışım

kilom: 74.2
1000 gr karayag gimiş

günaydın kızlar.benim bu hafta tahmin ettiğim gibi kilom sabit.ama hedeflerim tuttuğu için rahatım.1 nisanda 67 yi görürsem tam olacak.

günaydın kızlar.benim bu hafta tahmin ettiğim gibi kilom sabit.ama hedeflerim tuttuğu için rahatım.1 nisanda 67 yi görürsem tam olacak.

67 ye bişi kalmamış görürsün eminim
bende 2 haftadır güzel veriyorum tahminlerime göre önümüzdeki hafta veremem gibi geliyo

gunaydinlar arkadaslar benimde kilom 55.5
dun gece ac olmama ragmen 56.0 gosterince korkmustum ama 55.5 te kaldim.
goremedim 54 u yaa meden yuruyus ve plates yapmadigim icin oldu

az once simit almaya gitmistim yolda kararimi verdim nurceng. denkligimi bu yil alamayacagim icin onumuzdeki yil tek seferde kpss yi gececek sekilde hazirlanacagim ki devlette calisabileyim. ya simdi sadece sosyallesmek icin tekrar dershanede calismaya baslasam calisma saatlerinin agirligi ile kizim fazlaca ihmal olacak, degmez. senin durumunda olsam hic dusunmeden calisirim ama dershane sartlari cok agir. bazi aksamlar 9 da eve geliyordum gecen sene. dogumuma 20 gun kalasiya kadar calistim elimdeki kitaplari bastan calisacagim simdi.

hafataya guclu rakipler ariyorum turap ben yine seni seciyorum senin le yaristigim hafta guzel kilo veriyorum
tamam secdenurcum gel bakalim. onumuzdeki hafta icin kurallarimizi belirleyelim senlen o zaman.
alt sinir 500 gr olsun ama en cok kim vercek yarisi
varmisin?
evet buhafta tartılmamıştım ve çok mutluyum :124: :124: :124:
1 gündaha tartılmasam 74 es geçecekmişim 73 atlayacakmışım

kilom: 74.2
1000 gr karayag gimiş
bizi yaristirirken sen bizden cok vermissin

acil yaziyorum 700 gr gitmis aksama gorusuruz
tamam iyiymis. hafta ici beni korkutmustun sen
seni tebrik ediyorum gercekten yeni baslayan biri olarak cozdun su plates isini. ZULALEYE ornek olman dilegi ile

acil yaziyorum 700 gr gitmis aksama gorusuruz

eeeeeeeee kim kazandışimdi hedefneydi :44:

bana birdaha pilates diyeni dövecemm

evetya sizi çoştururken ben çoşmuşum haberim yok

üzülme canımcım zaten acele etme ben biraz yaklaşayım hedefime hemen mezun olması istemiyorum :78: :78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…