- 21 Ekim 2010
- 4.284
- 1.903
- 248
iki gundur gece geliyorum yoksunuz nezan giriyorsunuz bir turlu yakalayamiyorum sizi
bira mııı
ayy tamam bunalımdasın daa bari alkol almasaydın be kuşumsana pasta dedik demii:2: hem bugün cuma akşamıydı yaa
turabcim alkoledemi basladin
arkadaslar bence onu yanlislikla yazdi turabi tanirim alkol kullanmaz
hava kapandi meden ya yine yuruyemedim ama gun boyu temizlik yaptim salonumda degisiklikler yaptim. cok mahcucum sana karsiYok kıs hiç ceza falan belirlemediniz siz. Ne yaptın yürüyebildin mi bugün.
Turabım turabım ne yaptıysan bugün acep, sporlar, çaylar tamamdır inşaallah. yarına 54 lü bişeyler görecen dimi cancazım. Zülaleyin diline düşmemek lazım
gormedim canim heralde pc basinda degildim gelip gidip bakiyorum ama neyse haftaya esim is gezisine cikiyor 10 yok sizinle gecelere dalarimBen burdayım :130::130:Kıss dünde burdaydık biz zülaleyle görmedinmi bizi.
secdenur ya sey diycektim ben yarismaktan vazgectimhaftaya yarisiriz
ya ben niye seni sectim pikachu, keske karamel le yarissaydimyada sadece akreple
akrep sizde haftaya karamelle yarisin bence hedef 1000 gr almak olsun meselaa
günaydın kızlar.benim bu hafta tahmin ettiğim gibi kilom sabit.ama hedeflerim tuttuğu için rahatım.1 nisanda 67 yi görürsem tam olacak.
az once simit almaya gitmistim yolda kararimi verdim nurceng. denkligimi bu yil alamayacagim icin onumuzdeki yil tek seferde kpss yi gececek sekilde hazirlanacagim ki devlette calisabileyim. ya simdi sadece sosyallesmek icin tekrar dershanede calismaya baslasam calisma saatlerinin agirligi ile kizim fazlaca ihmal olacak, degmez. senin durumunda olsam hic dusunmeden calisirim ama dershane sartlari cok agir. bazi aksamlar 9 da eve geliyordum gecen sene. dogumuma 20 gun kalasiya kadar calistimturabcım sınavagirememene üzüldümvalla.neyapmayı düşünüyosun şimdi?benim oğlum daha emeklemiyor valla sadece yürütmemi istiyo yoruluyo insan.
menülerinizçok güzelvalla.ben yazmayacesaret edemiyorum sizin motivasyonunuzu bozmakistemiyorum hamurişi ve tatlı çok oldu güne gittim akşamda bakıcımıza uğradık valla çok kötü oldu yarıntartıda nasılgörüncembakalım.
hafataya guclu rakipler ariyorum turap ben yine seni seciyorum senin le yaristigim hafta guzel kilo veriyorum
evet buhafta tartılmamıştım ve çok mutluyum :124: :124: :124:
1 gündaha tartılmasam 74 es geçecekmişim 73 atlayacakmışım
kilom: 74.2
1000 gr karayag gimiş
acil yaziyorum 700 gr gitmis aksama gorusuruz
gunaydinlar arkadaslar benimde kilom 55.5
dun gece ac olmama ragmen 56.0 gosterince korkmustum ama 55.5 te kaldim.
goremedim 54 u yaa medenyuruyus ve plates yapmadigim icin oldu
acil yaziyorum 700 gr gitmis aksama gorusuruz
az once simit almaya gitmistim yolda kararimi verdim nurceng. denkligimi bu yil alamayacagim icin onumuzdeki yil tek seferde kpss yi gececek sekilde hazirlanacagim ki devlette calisabileyim. ya simdi sadece sosyallesmek icin tekrar dershanede calismaya baslasam calisma saatlerinin agirligi ile kizim fazlaca ihmal olacak, degmez. senin durumunda olsam hic dusunmeden calisirim ama dershane sartlari cok agir. bazi aksamlar 9 da eve geliyordum gecen sene. dogumuma 20 gun kalasiya kadar calistimelimdeki kitaplari bastan calisacagim simdi.
tamam secdenurcum gel bakalim. onumuzdeki hafta icin kurallarimizi belirleyelim senlen o zaman.
alt sinir 500 gr olsun ama en cok kim vercek yarisi
varmisin?
bizi yaristirirken sen bizden cok vermissin
tamam iyiymis. hafta ici beni korkutmustun sen
seni tebrik ediyorum gercekten yeni baslayan biri olarak cozdun su plates isini. ZULALEYE ornek olman dilegi ile
gunaydinlar arkadaslar benimde kilom 55.5
dun gece ac olmama ragmen 56.0 gosterince korkmustum ama 55.5 te kaldim.
goremedim 54 u yaa medenyuruyus ve plates yapmadigim icin oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?