Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

günaydın kızlar
ben güne çok kötü bir şekilde başladım

sabah acılarla uyandım.bi baktım adet olmuşum.nasıl işe geldim anlatamam.şuand yerimde zor duruyorum.2 tane ağrı kesici içtim

o da yetmezmiş gibi tartıldım 70.5 cıktım inanamadım.bende 68 -69 beklerken kılo almışım ya.sinirimden ağlayıcam birazdan.kızlar adet olduğum için böyle çıktı kılom acaba

67 ye bişi kalmamış görürsün eminim
bende 2 haftadır güzel veriyorum tahminlerime göre önümüzdeki hafta veremem gibi geliyo

benim genellikle böyle oluyor.1 kilo arka arkaya gidince 1 hafta sabitleniyor.ama iyi bir şeymiş.vücudun gelinen kiloya uyum sağlamasını ,sonrasında devam etmesini kolaylaştırıyormuş..bu akşam kursuma da başlıyorum.haftaya 67 olmalıyım....

bitince tartıl canım.en az 1.5 kilo farkediyor.ağrın için sıcak su torbası iyi gelir.orada bulamayacağın için küçük pet şişeye doldurup ayaklarına koy canım.rahatlatır biraz.

eeeeeeeee kim kazandışimdi hedefneydi :44:
bana birdaha pilates diyeni dövecemm
evetya sizi çoştururken ben çoşmuşum haberim yok
yani PLATES dersek mi doveceksin
bizim yarismaninda hedefi 1000 gr di. bakalim akrep kac bin gr verdi

günaydın şekerler,çıtır hatunlar
efeeeeeeeeeeeendim bir bana mi seslendi :80:

üzülme canımcım zaten acele etme ben biraz yaklaşayım hedefime hemen mezun olması istemiyorum :78: :78:
ben birde 54 u gorsem kilo vermem iyice yavaslayabilir. cunku o fazlaliklar dogum oncesinde de vardi. onlarla gecmisimiz var hemen ayrilamayiz yani. insaallah vefasiz cikarlarda beni terk ederler hemencicik.

minnetle anıyoruz

Son düzenleme:
Hayırlı cumalar
Ben hazırlandım çıkıcam şimdi, kilo birdirimimi yapayım 62,2 kg 800 gram vermişim.
akşama görüşürüz. Gideyimde kendime ciciler alayım biraz

adettendir canım 2 güne kadar gider şişligin merak etme
allah yardımcın olsun benimde gecikti çok korkuyorumm :18: :18: :18: dördüncümü geliyor aceba :18: :18: :18: :18:

evet bende haftaya veremessem üzülmem ama medene sözverdim bu hafta yarışıcazz :26: :26:

yanlış yazmışız nolcek elim sürçmüş
sen bu azimle 49 bile görürsün :81:
rabbim tüm şehitlerimizi peygamberimizin gölgesinde dinlendirsin...
aminn amin amin

evet buhafta tartılmamıştım ve çok mutluyum :124: :124: :124:
1 gündaha tartılmasam 74 es geçecekmişim 73 atlayacakmışım

kilom: 74.2
1000 gr karayag gimiş

acil yaziyorum 700 gr gitmis aksama gorusuruz
kıs o kadar övündün durdun bunu içinmiydiii ben de dedim şimdi secdenur 2 kilodan fazla vermiştir..
günaydın kızlar.benim bu hafta tahmin ettiğim gibi kilom sabit.ama hedeflerim tuttuğu için rahatım.1 nisanda 67 yi görürsem tam olacak.
görürsün tatlım merak etme..bu hafta akşamları fazla hamur işine yüklendin..kilo verememen bundan.. neyse kilo almamış olman daha güzel tabii..haftaya daha bir dikkatli olursun akşamları.. ve tabii azıcık da spor
gunaydinlar arkadaslar benimde kilom 55.5
dun gece ac olmama ragmen 56.0 gosterince korkmustum ama 55.5 te kaldim.
goremedim 54 u yaa meden yuruyus ve plates yapmadigim icin oldu

canım regl şişkinliğidir..tabi birde pizza ve kola
sen önce yaptığın gibi hedefine sabırla ilerle..akşamları hafif geçir ve geç saatte yeme..
bol ada çayı iç söktürür sancılarını da dindirir canım..geçmiş olsun sana
Hayırlı cumalar
Ben hazırlandım çıkıcam şimdi, kilo birdirimimi yapayım 62,2 kg 800 gram vermişim.
akşama görüşürüz. Gideyimde kendime ciciler alayım biraz

günaydin

kilom 83.5kg
spor yok
canım noluyor böyle iki haftadır ne görünüyosun ne de kilo verebiliyosun..tatlım günde 5 paylaşım yapmak takımın kurallarından hatırlatırım şeker
akrep33 ( 66,1 / / / %) söylimmiiiiiiiiiiii :80::80::80:
karamel_guzel ( 69 / 70,5 / -1,5 / -2,17%)
banusultan( 68 / 68 / 0 / 0,0%)
turab571( 56,1 / 55,5 / 0,6 / 1,07%)
nurceng( 57,5 / / / %)
meden( 63 / 62,2 / 0,8 / 1,27%)
hindirella( 63,3 / / / %)
secdenur( 65,7 / 65 / 0,7 / 1,07%)
ervamm( 82,7 / 83,5 / -0,8 / -0,97%)
zulaley( 75,1 / 74,2 / 0,9 / 1,20%)
fatoş38( 79 / / / %)

Son düzenleme:
platesimi yaptim bugun
kizim son 10 dk bana engel oldu gerci ama telafi edecegim insaallah. ay artik hedef kiloma ulasmak istiyorum yaa. biz yuruyuse gidiyoruz kizimlan bye

evet canısı yaa.bu hafta akşamları fazla yedim.eşim evde olmadığı için üşendim salata falan yapmaya.beraberken 2-3 çeşit salata yapıyorum.ben de salatalar bitsin diye yemeği az alıyorum.ama artık evde.daha iyi olurum haftaya inşallah.

piltesimi yaptım,duşumu aldım,kızımı uyuttum,yeşil çayımı aldım geldim muhabbete kiiii bizim ekip yine kayıplarda...eh ben de komşuma giderim kahveye.sizden hayır yok bu gün galiba.hııh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…