67 ye bişi kalmamış görürsün eminim
bende 2 haftadır güzel veriyorum tahminlerime göre önümüzdeki hafta veremem gibi geliyo
günaydın kızlar
ben güne çok kötü bir şekilde başladım
sabah acılarla uyandım.bi baktım adet olmuşum.nasıl işe geldim anlatamam.şuand yerimde zor duruyorum.2 tane ağrı kesici içtim
o da yetmezmiş gibi tartıldım 70.5 cıktıminanamadım.bende 68 -69 beklerken kılo almışım ya.sinirimden ağlayıcam birazdan.kızlar adet olduğum için böyle çıktı kılom acaba
günaydın şekerler,çıtır hatunlar
yani PLATES dersek mi doveceksineeeeeeeee kim kazandışimdi hedefneydi :44:
bana birdaha pilates diyeni dövecemm
evetya sizi çoştururken ben çoşmuşum haberim yok
efeeeeeeeeeeeendim bir bana mi seslendi :80:günaydın şekerler,çıtır hatunlar
üzülme canımcım zaten acele etme ben biraz yaklaşayım hedefime hemen mezun olması istemiyorum :78: :78:
Hayırlı cumalar
Ben hazırlandım çıkıcam şimdi, kilo birdirimimi yapayım 62,2 kg 800 gram vermişim.
akşama görüşürüz. Gideyimde kendime ciciler alayım biraz
günaydın kızlar
sabah acılarla uyandım.bi baktım adet olmuşum.nasıl işe geldim anlatamam.şuand yerimde zor duruyorum.2 tane ağrı kesici içtim
o da yetmezmiş gibi tartıldım 70.5 cıktıminanamadım.bende 68 -69 beklerken kılo almışım ya.sinirimden ağlayıcam birazdan.kızlar adet olduğum için böyle çıktı kılom acaba
benim genellikle böyle oluyor.1 kilo arka arkaya gidince 1 hafta sabitleniyor.ama iyi bir şeymiş.vücudun gelinen kiloya uyum sağlamasını ,sonrasında devam etmesini kolaylaştırıyormuş..bu akşam kursuma da başlıyorum.haftaya 67 olmalıyım....
yani PLATES dersek mi doveceksin
bizim yarismaninda hedefi 1000 gr di. bakalim akrep kac bin gr verdi
efeeeeeeeeeeeendim bir bana mi seslendi :80:
ben birde 54 u gorsem kilo vermem iyice yavaslayabilir. cunku o fazlaliklar dogum oncesinde de vardi. onlarla gecmisimiz var hemen ayrilamayiz yani. insaallah vefasiz cikarlarda beni terk ederler hemencicik.
aminn amin aminrabbim tüm şehitlerimizi peygamberimizin gölgesinde dinlendirsin...
evet buhafta tartılmamıştım ve çok mutluyum :124: :124: :124:
1 gündaha tartılmasam 74 es geçecekmişim 73 atlayacakmışım
kilom: 74.2
1000 gr karayag gimiş
acil yaziyorum 700 gr gitmis aksama gorusuruz
görürsün tatlım merak etme..bu hafta akşamları fazla hamur işine yüklendin..kilo verememen bundan.. neyse kilo almamış olman daha güzel tabii..haftaya daha bir dikkatli olursun akşamları.. ve tabii azıcık da sporgünaydın kızlar.benim bu hafta tahmin ettiğim gibi kilom sabit.ama hedeflerim tuttuğu için rahatım.1 nisanda 67 yi görürsem tam olacak.
gunaydinlar arkadaslar benimde kilom 55.5
dun gece ac olmama ragmen 56.0 gosterince korkmustum ama 55.5 te kaldim.
goremedim 54 u yaa medenyuruyus ve plates yapmadigim icin oldu
günaydın kızlar
Hayırlı cumalar
Ben hazırlandım çıkıcam şimdi, kilo birdirimimi yapayım 62,2 kg 800 gram vermişim.
akşama görüşürüz. Gideyimde kendime ciciler alayım biraz
canım noluyor böyle iki haftadır ne görünüyosun ne de kilo verebiliyosun..tatlım günde 5 paylaşım yapmak takımın kurallarından hatırlatırım şekergünaydin
kilom 83.5kg
spor yok
evet canısı yaa.bu hafta akşamları fazla yedim.eşim evde olmadığı için üşendim salata falan yapmaya.beraberken 2-3 çeşit salata yapıyorum.ben de salatalar bitsin diye yemeği az alıyorum.ama artık evde.daha iyi olurum haftaya inşallah.
kıs o kadar övündün durdun bunu içinmiydiii ben de dedim şimdi secdenur 2 kilodan fazla vermiştir..
görürsün tatlım merak etme..bu hafta akşamları fazla hamur işine yüklendin..kilo verememen bundan.. neyse kilo almamış olman daha güzel tabii..haftaya daha bir dikkatli olursun akşamları.. ve tabii azıcık da spor
canım regl şişkinliğidir..tabi birde pizza ve kola
sen önce yaptığın gibi hedefine sabırla ilerle..akşamları hafif geçir ve geç saatte yeme..
bol ada çayı iç söktürür sancılarını da dindirir canım..geçmiş olsun sana
canım noluyor böyle iki haftadır ne görünüyosun ne de kilo verebiliyosun..tatlım günde 5 paylaşım yapmak takımın kurallarından hatırlatırım şeker
akrep33 ( 66,1 / / / %) söylimmiiiiiiiiiiii :80::80::80:
karamel_guzel ( 69 / 70,5 / -1,5 / -2,17%)
banusultan( 68 / 68 / 0 / 0,0%)
turab571( 56,1 / 55,5 / 0,6 / 1,07%)
nurceng( 57,5 / / / %)
meden( 63 / 62,2 / 0,8 / 1,27%)
hindirella( 63,3 / / / %)
secdenur( 65,7 / 65 / 0,7 / 1,07%)
ervamm( 82,7 / 83,5 / -0,8 / -0,97%)
zulaley( 75,1 / 74,2 / 0,9 / 1,20%)
fatoş38( 79 / / / %)
akrep sen neden kilonu paylasmiyorsun??
akrebimözür dilerimşimdi geldim okuldan kilom 57.4
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?