akrep33 ( 66,1 / / / %) söylimmiiiiiiiiiiii :80::80::80:
karamel_guzel ( 69 / 70,5 / -1,5 / -2,17%)
banusultan( 68 / 68 / 0 / 0,0%)
turab571( 56,1 / 55,5 / 0,6 / 1,07%)
nurceng( 57,5 / / / %)
meden( 63 / 62,2 / 0,8 / 1,27%)
hindirella( 63,3 / / / %)
secdenur( 65,7 / 65 / 0,7 / 1,07%)
ervamm( 82,7 / 83,5 / -0,8 / -0,97%)
zulaley( 75,1 / 74,2 / 0,9 / 1,20%)
fatoş38( 79 / / / %)
sabah suyu soğuk içmicezselamlar...
sabah sade su[sirkesiz,limonsuz ve soğuk]
1 kase müsli
yeşil çay
1 tabak peynirli makarna
2 bardak ayran
5 ceviz
1 kase çorba
1 tabak z.yağlı karışık sebze
2 dilim ekmek
ben etrafımdakileri mutlu etmeyi fazla önemsiyorum galiba.mesela kızılı hiç yakıştırmıyorum kendime,ama 3 ay boyunca kırmızı kırmızı gezdim eşim yüzünden.sarışın oldum,esmer oldum,kızıl oldum,kumral oldum.arada 3-5 sene kendim de oldum ama yoruldum.şimdi rengi açayım derken yeni uzamış saçlarımı kaybetmekten korkuyorum..voila reklamında kadın var ya ona döndüm resmen.:96::96::96:
tatlım bak sana bu görevi veriyorum...her gün menü paylaan ve paylaşmayan arkadaşları listele..neyse güzeller,size hayırlı akşamlar.menüler yazılsın,yarına sözlü yapıcam bak...
sabah sıcak su yokŞişşştt hayırdır kıslar yarına hazırlık spor falanmı yapıyorsunuz ses soluk yok kimsede:122::122:
Bende bugünün son yeşil çayının son yudumunu aldım şimdi. Az öncede plates yaptım yoruldum.
Bugünkü menümü yazmayada utanıyorum ama yazayım yinede menü çoğunlukla ofsayt şimdiden belirteyim:83::83:
Sabah - 1 Dilim Peynir, 1 Yumurta
Ara - 1/3 Çubuk Karaker 55 cal., 2 Lokma Kek, 1 Eti puf, 3-4 Bisküvi :78::78:
Öğle - 3 Kıymali Pide (Boyutları küçücük)
Ara - Yarım Muz
Akşam - 1 Kase Çorba, 1/2 Kase Yoğurt
Aralarda birkaç yudum süt ve ayranda içmiştim.
4 Bitki Çayı, 2,5-3 litre su (tahmini)
120 dk Yürüyüş,
30 dk Plates
180 dk da mağaza gezdim.
Bugün vefat eden akrabamızın perşembesşydi, gitmedim gidersem şimdi kıymalı yerim olmaz dedim. Annem aradı size kıymalı getiriyorum diye. teyzem göndermiş. kardeşimle bana. yuhh dedim ben kıymalıdan kaçtım o beni yine buldu.Çokta severim. yedim biraz artık.
Turabım turabım ne yaptıysan bugün acep, sporlar, çaylar tamamdır inşaallah. yarına 54 lü bişeyler görecen dimi cancazım. Zülaleyin diline düşmemek lazım
secdenur ya sey diycektim ben yarismaktan vazgectimhaftaya yarisiriz
ya ben niye seni sectim pikachu, keske karamel le yarissaydimyada sadece akreple
akrep sizde haftaya karamelle yarisin bence hedef 1000 gr almak olsun meselaa
sıcak su :81:menum
elma sirkeli su
08.00 portakal suyu kahvalti
12.00 bir dilim kek ev yapimi
14.00 bir porsiyon tavuklu pilav, bir kase corba, bir bardak ayran
18.00 4/1 kase bulgur plavi 2 bardak tek sekerli cay
3 lt su 1 bardak yesil cay (suan iciyorum meden etkisi ile )
olsun tatlım sen yaz menüleriniturabcım sınavagirememene üzüldümvalla.neyapmayı düşünüyosun şimdi?benim oğlum daha emeklemiyor valla sadece yürütmemi istiyo yoruluyo insan.
menülerinizçok güzelvalla.ben yazmayacesaret edemiyorum sizin motivasyonunuzu bozmakistemiyorum hamurişi ve tatlı çok oldu güne gittim akşamda bakıcımıza uğradık valla çok kötü oldu yarıntartıda nasılgörüncembakalım.
hadi yaa demek gecelere akılıcak ölemiiigormedim canim heralde pc basinda degildim gelip gidip bakiyorum ama neyse haftaya esim is gezisine cikiyor 10 yok sizinle gecelere dalarim
hafataya guclu rakipler ariyorum turap ben yine seni seciyorum senin le yaristigim hafta guzel kilo veriyorum
hehehe sen merak et diyeeeakrep sen neden kilonu paylasmiyorsun??
akrebimözür dilerimşimdi geldim okuldan kilom 57.4
inşallah canım..evet canısı yaa.bu hafta akşamları fazla yedim.eşim evde olmadığı için üşendim salata falan yapmaya.beraberken 2-3 çeşit salata yapıyorum.ben de salatalar bitsin diye yemeği az alıyorum.ama artık evde.daha iyi olurum haftaya inşallah.
niyeküüügıcıklık yapıyor neden olsun.bundan sonra akrep yazmadan ben de yazmayacağım kilomu..
tünaydııın hanımlar kiloooooom hazır olun 61,9
soyleeee soyleeehemen yazmadigina gore iyi kilo verdin akrep ablacim buarada hepinize hayirli cumalar
akrep abla meyve yemege cikti..listemizi onaylayabilirmisin??
7.TAKIM 198.etap
tutku2012 (61/61/0.0/0.00%)
cemre2010(59.0/58.8/0.2/0.34%)
ceyce(79.2/78,7/0,5/%0,63 )
saferan(131.5/132/-0.5/-0.38%)
azerikizi(59.9/59.4/0.5/0.83%)
kirmizigül06(98.8/96.9/1.9/1.92%)
JJuLiEtt(62.2/62.2/0/0%)
doga3( 94.4/94.4/0/0%) baskulunu degistirdi
frangipani(70.7/70.2/0.5/0.71%)yeni uye
ganfed(62/60.5/1.5/2.42%)yeni uye
7.TAKIM TOPLAM KILO 778.7/774.1/4.6/0.59%)
piltesimi yaptım,duşumu aldım,kızımı uyuttum,yeşil çayımı aldım geldim muhabbete kiiii bizim ekip yine kayıplarda...eh ben de komşuma giderim kahveye.sizden hayır yok bu gün galiba.hııh.
tünaydııın hanımlar kiloooooom hazır olun 61,9
evet bundan sonra bende yazmayacagim o yazmadangıcıklık yapıyor neden olsun.bundan sonra akrep yazmadan ben de yazmayacağım kilomu..
kıs noluyosunuzevet bundan sonra bende yazmayacagim o yazmadan
ben cuma sabahi takima gelir gelmez once kilomu paylasip oyle gecmise bakiyorum. paylasim gun bence once kilolar yazilmali.
canım ceza istemiyorum zaten sadece senin sözü sana hatırlattımAkrepcim tebrikler 1.7
harikasin ben hic bir hafta 1.2 den fazla vermedim. cok iyi kilo veriyorsun
vallahi ceza belirlememistik neyse bir daha ki sefere :89:
hoşgeldin canımselam kızlar herkesin cuması mübarek olsun inşallah.
akrepçim nasılsın canım.uzun zamandır bende kk ya giremiyordum bugün şöyle bi takımlar arası gezineyim dedim harika kilo vermişsin tebrikler tatlımsüpersin bende uzun zamandır takıldım bir ileri iki geri eşim artık dalga geçiyor birtürlü 65 i göremedin diye lütfen bukadar güzel kilo vermenin sırrını verirmisin ben çok sıkıldım bu durumdan artık
kızlar takımca uyguladıgınız kurallarınız varmı ben saglıklı beslenmeye çalışarak 1 yılı aşkın bir sürede verdim ama hiç spor yapmadım artık yürüyüşe başladım ama maalesef kaçamaklarım arttı
Akrep sen her hafta listede paylasiyorsun. takima gelir gelmez yazmalisin bence sende, bizim gibi bir mesajla paylasabilirsin sende kilonu pekala.
akrepçim 6.takımdan ayrıldım canım arkadaşlar geri dönmek üzere ayrıldı dediler galiba.sizleri ara ara okuyordum zaten .uyguladıgnız kuralları gerçekten çok begeniyordum kitap okuma diye bir kuralınız vardı mesala çok taktir ediyorum hepinizi eger kabul ederseniz sizlerle sohbet için burada olmak isterim şuan yarışmaya dönmek istemiyorum.daha yeni yeni kendime gelmeye başladım geçtiğimiz günlerde sıkıntılı zamanlar geçirdik ailece şuan çok şükür toparlandık
hu huuuu neredesiniz kızlar herkez spormu yapıyor yoksa
benim morelim çok bozuk eşimin işyerindeki elamanı işi bırakıyormuş
ikimizde çok keyifliydik bugün ama telefon gelince çok morelimiz bozuldu yemegimizi bile yiyemedik
artık kocamı hiç göremicem sabah 7 de gidicek gece 1 de gelicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?